- Компот з персиків на зиму без стерилізації
- Компот з персиків на зиму - простий покроковий рецепт
- Персиковий компот на зиму
- Покроковий рецепт персикового компоту на зиму
- Компот з персиків з кісточкою
- Покроковий рецепт компот з персиків з кісточкою
Наша сеть партнеров Banwar
На думку багатьох людей, з персиків виходить один з найсмачніших компотів. З цим можна посперечатися, так як смаки у всіх різні, але частка правди в цьому твердженні є. Крім того, зовнішній вигляд персиків і ніжний смак переносить нас в спекотне літо, коли за вікном лютує хуртовина.
Купуючи персики для компоту, вибирайте тверді плоди, навіть злегка зеленуваті. Занадто м'які плоди розповзуться, і замість компоту у вас вийде пюре. Персики вибирайте без вад. Якщо ж вам все-таки потрапило кілька таких плодів, то обріжте пошкоджені місця. Природно, такий компот гостям подавати не слід.
Що ж, вистачить слів. Приступаємо приготування компотів.
Компот з персиків на зиму без стерилізації
Кухонна техніка та посуд
- плита;
- каструля;
- миска;
- кухлик;
- ніж;
- 2 трилітрові банки;
- закаточная машинка;
- 2 кришки для консервування;
- губка;
- рушник.
складові
Вода 5 л Персики 2-3 кг Цукор 500 г Лимон 1 шт.
Компот з персиків на зиму - простий покроковий рецепт
- У каструлю наливаємо води, засипаємо цукор, розмішуємо і чекаємо, поки закипить. Моєму персики чистою губкою під проточною водою.
- На кожному персику робимо два надрізи уздовж плоду і відокремлюємо від кісточки.
- Бутлі ретельно миємо і ставимо висушують.
- Кришки протираємо вологою тканиною. Накладаємо скибочки персика рівномірно в кожну банку.
- За бажанням можна покласти часточки лимона.
- У кожну банку наливаємо трохи цукрового сиропу, щоб банки прогрілися.
- Потім заливаємо бутлі сиропом повністю.
- Накриваємо кришками і закручуємо закаточной машинкою.
- Перевертаємо банки і накриваємо їх рушником, а зверху ковдрою або щільною тканиною.
Відеорецепт компоту з персиків на зиму без стерилізації
На відео наочно показано весь процес приготування персикового компоту без стерилізації.
КОМПОТ З ПЕРСИКІВ на зиму. Найлегший рецепт! Без стерилізації і проблем
Компот з персиків на зиму без всяких проблем. Дуже легко готувати. Це король всіх компотів))
Сахара 500 г на 5 л. води
Композиція «Ecstasy X» належить виконавцю Audionautix. Ліцензія: Creative Commons Attribution (https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/).
Виконавець: http://audionautix.com/
PT2M13S
https://youtu.be/xMscYMChebw
2017-08-10T15: 56: 23.000Z
Дізнайтеся інші рецепти компотів на зиму без стерилізації. Рекомендую також приготувати дуже смачний компот з полуниці.
Персиковий компот на зиму
- Час приготування: 1 година.
- Кількість порцій: 2 літрові банки.
Кухонна техніка та посуд
- плита,
- каструля,
- 2 літрові банки з закручуються кришками,
- миска,
- шумівка,
- черпак,
- ніж.
складові
Вода 2 л Персики 1100-1200 г Цукор 2 скл.
Покроковий рецепт персикового компоту на зиму
- Ставимо каструлю з водою на вогонь.
- Моєму персики.
- Опускаємо їх в киплячу воду на одну хвилину.
- Потім витягуємо персики в холодну воду. Очищаємо їх від шкірки.
- Робимо круговий надріз і витягуємо кісточку.
- Ставимо каструлю з 1 літром води на вогонь, насипаємо цукор і перемішуємо.
- У киплячу воду кидаємо шматочки персиків.
- Вода повинна знову добре закипіти. Тільки тоді перекладаємо персики в банки.
- Киплячий сироп виливаємо в банки до країв. Щільно закриваємо кришками.
- Перевертаємо банки, даючи їм повністю охолонути.
Відеорецепт персикового компоту на зиму
Подивіться відеорецепт одного з найпростіших і смачних персикових компотів.
Персики в сиропі або компот з персиків на зиму.
Дуже простий і легкий рецепт смачних, ароматних персиків на зиму! Можна використовувати для приготування пирогів і десертів.
PT5M58S
https://youtu.be/dlIz5ZvA2go
2017-07-28T08: 33: 18.000Z
На випадок, якщо під рукою немає персиків, почитайте про те, як варити компот із сухофруктів .
Компот з персиків з кісточкою
- Час приготування: 1 година.
- Кількість порцій: 1 літрова банка.
Кухонна техніка та посуд
- плита,
- духовка,
- 2 каструлі,
- лійка,
- 1 літрова банка,
- 1 кришка для консервування,
- машинка для закочування,
- губка,
- йоржик,
- пліт.
складові
Вода 1 л Персики 400 г Цукор 130 г Сода 30 г
Покроковий рецепт компот з персиків з кісточкою
Попередньо простерілізуем банку і кришку.
- Моєму їх содою під проточною водою.
- Банку залишаємо сушитися.
- Кришку кладемо в каструлю з водою і кип'ятимо на малому вогні 10 хвилин.
- Банку ставимо в духовку і розігріваємо до 150 ° С.
- Потім вимикаємо, відкриваємо дверцята і даємо охолонути.
- Витягнувши банку, нещільно накриваємо кришкою.
Тепер займемося безпосередньо компотом.
- Кип'ятимо 0,5 літра води.
- Поки вона закипає, банку наповнюємо персиками наполовину.
- Акуратно заливаємо окропом і залишаємо на 20 хвилин.
- Зливаємо воду в каструлю.
- Додаємо цукор і кип'ятимо близько трьох хвилин. Вливаємо сироп в банку з персиками. Закочує банку.
- Укутуємо і залишаємо до повного охолодження.
А що ви думаєте про компоті з кавуна ? Приготуйте і напишіть про ваші успіхи.
Відкривши баночку персикового компоту в зимову холоднечу, ви поринете в райські аромати спекотного літа. І вам хоч на кілька миттєвостей стане тепліше. У коментарях обов'язково діліться своїми рецептами компотів і не тільки з персиків. Мені буде дуже цікаво їх почитати.