Главная Новости Прайс-лист О магазине Как купить? Оплата/Доставка Корзина Контакты  
  Авторизация  
 
Логин
Пароль

Регистрация   |   Мой пароль?
 
     
  Покупателю шин  
  Новости  
Banwar

Наша сеть партнеров Banwar. Новое казино "Пари Матч" приглашает всех азартных игроков в мир больших выигрышей и захватывающих развлечений.

  Опрос  
 
Летние шины какого производителя Вы предпочитаете использовать?
 Michelin
 Continental
 GoodYear
 Dunlop
 Nokian
 Fulda
 Bridgestone
 Hankook
 Kumho
 Другие

Всего ответов: 1035
 
     
  Добро пожаловать в наш новый всеукраинский интернет-магазин!  

Як приготувати салат з свинячого і яловичого серця з покрокового рецептом з фото

  1. Салат зі свинячого або яловичого серця з маринованою цибулею
  2. складові
  3. покрокове приготування
  4. Салат з серцем, корейською морквою і грибами
  5. складові
  6. покрокове приготування
  7. відеорецепт
  8. Ситний салат зі свинячого серця з солоними огірками
  9. складові
  10. покрокове приготування
  11. відеорецепт

Наша сеть партнеров Banwar

Серце вважається дієтичним продуктом. Воно складається з м'язових тканин і практично не має жирових відкладень. За смаком нагадує щось середнє між м'ясом і печінкою, тому всі страви з ним виходять незвичайні і цікаві. А ще воно набагато дешевше, ніж будь-яке м'ясо. Тому я часто роблю з нього гуляш, котлети. А також різні салати, рецепти яких і хочу вам запропонувати.

Салат зі свинячого або яловичого серця з маринованою цибулею

Кухонне начиння: каструля, миска, салатник, обробна дошка, ложка, ніж.

складові

Яловиче або свиняче серце 0,9-1 кг Питна вода 2 л для варіння Цибуля ріпчаста середній 2-3 шт. Консервований зелений горошок 1 банку Столовий оцет 1 ст. л. Сіль 1-1,5 ч. Л. Цукровий пісок 0,5 ч. Л. Будь-майонез 2-3 ст. л.

покрокове приготування

  1. Перед тим як варити яловиче або свиняче серце для салату, розрізаємо його навпіл і вичищаємо згустки крові. Обрізаємо жир і тверді судини. Бажано після цього замочити його в холодній воді хоча б на 30 хвилин.
    Серце вважається дієтичним продуктом
  2. У середню каструлю наливаємо приблизно 2 літри води і ставимо на вогонь. Коли вона почне кипіти, сиплемо чайну ложку солі і кидаємо половинки серця. При необхідності доливаємо води, щоб воно було повністю покрито. Варимо до готовності приблизно 2 години. Зливаємо воду і охолоджуємо.
  3. Поки вариться серце, замарінуем цибулю. Очищаємо 3 головки і нарізаємо півкільцями. Перекладаємо його в миску, додаємо половину чайної ложки цукру, дрібку солі. Змішуємо 1 ст. л. столового оцту з такою ж кількістю води. Замість цього можна видавити сік з однієї половини лимона. Руками розбираємо цибулю на окремі смужки і злегка перетираємо.
  4. Остигнуло серце нарізаємо на пластини, а потім на тонкі брусочки і кладемо в глибоку посудину.
  5. Відкриваємо банку з горошком і зливаємо рідину. Викладаємо його в ємність з серцем. Додаємо цибулю, 2-3 повні столові ложки майонезу і добре перемішуємо.
  6. Викладаємо на блюдо або в салатник, посипаємо зеленою цибулею або прикрашаємо листочками петрушки і подаємо до столу.

відеорецепт

Дивіться рецепт приготування простого, швидкого, ситного, але в той же час дієтичного салату з вареною серцем і маринованою цибулею.

З серця можна зробити будь-який м'ясний салат , В тому числі всім відомий Олів'є . А ще виходить дуже смачний Чоловік мрії , Який, завдяки використанню серця, вийде більш бюджетним.

Салат з серцем, корейською морквою і грибами

Час приготування: 2,5 години.
Кількість калорій: 140 ккал на 100 г.
Кількість порцій: 4-6.
Кухонний інвентар: сковорода, обробна дошка, каструля, ніж, миска, ложка.

складові

Серце 1-1,1 кг Чорний мелений перець за смаком Морква по-корейськи 300-350 г Запашний перець 2-3 шт. Ріпчасту цибулю середній 2 шт. Сіль 1,5 ч. Л. Свіжі печериці 700-750 г Лаврушка 1-2 листи Масло рослинне 40-50 мл Майонез 80-110 г

покрокове приготування

  1. Розрізаємо серце навпіл, вирізаємо судини і прибираємо кров'яні згустки. По можливості обрізаємо жир. Не потрібно намагатися все зробити ідеально. Якщо щось не дочиста, то воно легко забереться після варіння.
  2. Кладемо серце в каструлю і заливаємо водою. Ми залишаємо його вимочувати мінімум на 30 хвилин, а краще - на пару годин, щоб вийшла сукровиця.
  3. Після цього виймаємо серце, наливаємо в каструлю нову воду і ставимо на вогонь. Коли вона закипить, зменшуємо вогонь до середнього, опускаємо серце і кладемо 1-2 листочка лаврушки, солимо і кидаємо 2 горошини запашного перцю. Коли закипить, прибираємо піну, варимо до м'якого стану приблизно півтори-дві години і охолоджуємо, бажано не виймаючи з бульйону або переклавши в холодну воду.
  4. Ріжемо невеликими кубиками 2 очищені цибулини.
  5. Наливаємо на сковороду 40-50 мл олії, розігріваємо, викладаємо цибулю і пасеруємо на помірному вогні до легкої золотистої.
  6. За цей час вимиті і очищені 700-750 г грибів нарізаємо на слайси середньої товщини і додаємо до цибулі. Солимо, перчимо і обсмажуємо з усіх боків до готовності. Щоб прибрати зайвий жир, трохи нахиляє сковороду, зрушуємо вміст вгору і даємо маслу стекти.
  7. З охололого серця знімаємо плівку і прибираємо те, що не змогли очистити перед варінням. Нарізаємо його на смужки або брусочки і перекладаємо в миску.
  8. Додаємо цибулю з грибами, корейську моркву і близько 100 г будь-якого майонезу. Перемішуємо.
  9. Подаємо або в салатник, або на блюді з листям салату.

Морква по-корейськи

Її можна зробити навіть не маючи якихось особливих приправ і навичок.

  • Натираємо на спеціальній тертці 2 середні очищені морквини.
  • Додаємо 20-30 мл харчового оцту, дрібку солі, мелений перець і половину чайної ложки цукрового піску.
  • Подрібнюємо за допомогою спеціального преса 1-2 середніх зубки часнику в посудину з морквою і добре перемішуємо.
  • Приблизно через півгодини корейська морквина готова.

відеорецепт

Шукаєте рецепт нового смачної страви для святкового столу або сімейної вечері? Пропоную подивитися покрокове відео з рецептом приготування салату з серця, грибів і корейської моркви.

Також рекомендую приготувати не тільки смачний, але і красиво оформлений салат Лісова галявина , Який легко стане справжньою окрасою столу.

Ситний салат зі свинячого серця з солоними огірками

Кількість калорій: 170 ккал на 100 г.
Кількість порцій: 4-6.
Час приготування: з підготовкою 2,5 години.
Кухонне начиння: обробна дошка, каструля, миска, ложка і ніж.

складові

Свиняче серце 500-600 г або 2 шт. Cир ковбасний 300-350 г Цибуля зелена 1 пучок Запашний перець 3-4 шт. Солоні огірки середні 2-3 шт. Вода для варіння ~ 2 л Сіль 1-1,5 ч. Л. Помідори свіжі 2 шт. Лаврушка 1-2 листи Чорний перець мелений за смаком Будь майонез 90-110 г

покрокове приготування

  1. Кожне сердечко розрізаємо на дві половини, вичищаємо кров'яні згустки, вирізаємо судини і видаляємо жир. Складаємо половинки в каструлю, заливаємо водою і залишаємо вимочувати не менш 30 хвилин. Міняємо воду на нову і ставимо каструлю на плиту. Коли закипить, знімаємо піну, додаємо 3-4 горошини запашного перцю, пару листочків лаврушки і 1-1,5 ч. Л. солі. Зменшуємо вогонь до середнього і варимо до готовності приблизно півтори години. Зливаємо бульйон і охолоджуємо.
  2. Нарізаємо кожну половину на пластини товщиною по півсантиметра, а їх - на брусочки. Також чинимо і з 300-350 г ковбасного сиру. Не обов'язково використовувати саме копчений, мені він подобається за аромат і приємний смак.
  3. Розрізаємо вздовж на 2-3 частини 2-3 солоних огірка середнього розміру, а потім ріжемо соломкою. Такий же соломкою нарізаємо 2 свіжих помідора. Подрібнюємо пучок зеленої цибулі.
  4. Перекладаємо все компоненти в миску, приправляємо меленим перцем і кладемо майонез. Перемішуємо, і при необхідності додаємо сіль і майонез.
  5. Викладаємо салат на блюдо або в салатницю, прикрашаємо зеленою цибулею і подаємо.

Спробуйте не змішувати всі інгредієнти разом, а викласти їх шарами і кожен промазати майонезом. Буде смачно, якщо додати 3 яйця, зварених круто, або замінити солоні огірки на свіжі. А ще рекомендую зробити подібний салат з яловичої печінкою .

відеорецепт

Дивіться на відео, як можна швидко і просто зробити смачний салат з серця з маринованими огірками.

Для мене буде приємно дізнатися, що вам знадобилися мої рецепти салатів з серця. Тому не забудьте приділити пару хвилин і залишити свій коментар. Приємного вам апетиту!

 
  Обзор категорий  
 
Шины
 
     
 
  Специальное предложение  
   
     
     
Доставка осуществляется в города:
Александрия, Белая Церковь, Белгород-Днестровский, Бердичев, Бердянск, Борисполь, Боярка, Бровары, Бердичев, Васильков, Винница, Вознесенск, Горловка, Днепродзержинск, Днепропетровск, Донецк, Житомир, Запорожье, Евпатория, Ивано-Франковск, Измаил, Изюм, Каменец-Подольский, Керч, Кировоград, Ковель, Комсомольск, Конотоп, Краматорск, Кривой Рог, Кременчуг, Ильичевск, Луганск, Лубны, Луцк, Львов, Павлоград, Мариуполь, Миргород, Мелитополь, Мукачево, Николаев, Нежин, Никополь, Новая Каховка, Новоград - Волынский, Нововолынск, Одесса, Обухов, Павлоград, Пирятин, Прилуки, Полтава, Первомайск, Ровно, Славянск, Симферополь, Смела, Стрий, Сумы, Севастополь, Северодонецк, Тернополь, Ужгород, Умань, Харьков, Хмельницкий, Херсон, Феодосия, Чернигов, Черновцы, Южноукраинск, Ялта.

© 2009 - 2010 Интернет-магазин автотоваров и запчастей авто34

Каталог украинских интернет-магазинов