Главная Новости Прайс-лист О магазине Как купить? Оплата/Доставка Корзина Контакты  
  Авторизация  
 
Логин
Пароль

Регистрация   |   Мой пароль?
 
     
  Покупателю шин  
  Новости  
Banwar

Наша сеть партнеров Banwar. Новое казино "Пари Матч" приглашает всех азартных игроков в мир больших выигрышей и захватывающих развлечений.

  Опрос  
 
Летние шины какого производителя Вы предпочитаете использовать?
 Michelin
 Continental
 GoodYear
 Dunlop
 Nokian
 Fulda
 Bridgestone
 Hankook
 Kumho
 Другие

Всего ответов: 1035
 
     
  Добро пожаловать в наш новый всеукраинский интернет-магазин!  

Баклажани "Дієтичні" - кулінарний рецепт

  1. Баклажани "Дієтичні" Ketti-lis Кухарчук 5 рівня 29 липня 2008, 17:32 61370 Таку назву я їм...
  2. Баклажани "Дієтичні"

Баклажани "Дієтичні"

Наша сеть партнеров Banwar

Ketti-lis Кухарчук 5 рівня

  • 29 липня 2008, 17:32
  • 61370

Таку назву я їм дала через те, що в рецепті не присутні калорійні і жирні продукти, такі як, майонез, горіхи, грудинка, сир. Ця страва буде цікаво в першу чергу тим, хто звик сидіти на дієті, стежити за вагою і рахувати калорії. Але при всьому цьому, воно не менш смачне. Тим більше для літа, коли не хочеться ні чого важкого та жирного. Краще їсти в теплому або холодному вигляді, дуже смачно з запеченою картоплею.

Краще їсти в теплому або холодному вигляді, дуже смачно з запеченою картоплею

Баклажани ріжемо навпіл і на часточки завтовшки 1 см. (Я вже давно перестала пересипати сіллю і потім промивати через 20 хвилин, ви можете це зробити), цибулю півкільцями, помідори обшпарюємо окропом, обдаємо холодною водою, знімаємо шкірку і півкільцями. Зелень подрібнюємо. Часник очищаємо. Ще не пропускаємо через прес, щоб ефірні масла не зникали.

Ще не пропускаємо через прес, щоб ефірні масла не зникали

Накриваємо кришкою і швидко доводимо до кипіння (тільки не здумайте додати водички, там і так достатньо буде соку і масла від баклажан). Зменшуємо вогонь і Томім під кришкою близько 20 хв. Даємо настоятися, трохи щоб охололо. І подаємо з печеною картоплею. Легке, ситне і дієтичне блюдо готове.
PS перепрошую, якщо вже занадто докладно описала елементарний рецепт, але я це не для досвідчених кулінарів зробила, а для тих хто ще осягає самі ази.

Баклажани "Дієтичні"

Ketti-lis Кухарчук 5 рівня

  • 29 липня 2008, 17:32
  • 61370

Таку назву я їм дала через те, що в рецепті не присутні калорійні і жирні продукти, такі як, майонез, горіхи, грудинка, сир. Ця страва буде цікаво в першу чергу тим, хто звик сидіти на дієті, стежити за вагою і рахувати калорії. Але при всьому цьому, воно не менш смачне. Тим більше для літа, коли не хочеться ні чого важкого та жирного. Краще їсти в теплому або холодному вигляді, дуже смачно з запеченою картоплею.

Краще їсти в теплому або холодному вигляді, дуже смачно з запеченою картоплею

Баклажани ріжемо навпіл і на часточки завтовшки 1 см. (Я вже давно перестала пересипати сіллю і потім промивати через 20 хвилин, ви можете це зробити), цибулю півкільцями, помідори обшпарюємо окропом, обдаємо холодною водою, знімаємо шкірку і півкільцями. Зелень подрібнюємо. Часник очищаємо. Ще не пропускаємо через прес, щоб ефірні масла не зникали.

Ще не пропускаємо через прес, щоб ефірні масла не зникали

Накриваємо кришкою і швидко доводимо до кипіння (тільки не здумайте додати водички, там і так достатньо буде соку і масла від баклажан). Зменшуємо вогонь і Томім під кришкою близько 20 хв. Даємо настоятися, трохи щоб охололо. І подаємо з печеною картоплею. Легке, ситне і дієтичне блюдо готове.
PS перепрошую, якщо вже занадто докладно описала елементарний рецепт, але я це не для досвідчених кулінарів зробила, а для тих хто ще осягає самі ази.

Баклажани "Дієтичні"

Ketti-lis Кухарчук 5 рівня

  • 29 липня 2008, 17:32
  • 61370

Таку назву я їм дала через те, що в рецепті не присутні калорійні і жирні продукти, такі як, майонез, горіхи, грудинка, сир. Ця страва буде цікаво в першу чергу тим, хто звик сидіти на дієті, стежити за вагою і рахувати калорії. Але при всьому цьому, воно не менш смачне. Тим більше для літа, коли не хочеться ні чого важкого та жирного. Краще їсти в теплому або холодному вигляді, дуже смачно з запеченою картоплею.

Краще їсти в теплому або холодному вигляді, дуже смачно з запеченою картоплею

Баклажани ріжемо навпіл і на часточки завтовшки 1 см. (Я вже давно перестала пересипати сіллю і потім промивати через 20 хвилин, ви можете це зробити), цибулю півкільцями, помідори обшпарюємо окропом, обдаємо холодною водою, знімаємо шкірку і півкільцями. Зелень подрібнюємо. Часник очищаємо. Ще не пропускаємо через прес, щоб ефірні масла не зникали.

Ще не пропускаємо через прес, щоб ефірні масла не зникали

Накриваємо кришкою і швидко доводимо до кипіння (тільки не здумайте додати водички, там і так достатньо буде соку і масла від баклажан). Зменшуємо вогонь і Томім під кришкою близько 20 хв. Даємо настоятися, трохи щоб охололо. І подаємо з печеною картоплею. Легке, ситне і дієтичне блюдо готове.
PS перепрошую, якщо вже занадто докладно описала елементарний рецепт, але я це не для досвідчених кулінарів зробила, а для тих хто ще осягає самі ази.

 
  Обзор категорий  
 
Шины
 
     
 
  Специальное предложение  
   
     
     
Доставка осуществляется в города:
Александрия, Белая Церковь, Белгород-Днестровский, Бердичев, Бердянск, Борисполь, Боярка, Бровары, Бердичев, Васильков, Винница, Вознесенск, Горловка, Днепродзержинск, Днепропетровск, Донецк, Житомир, Запорожье, Евпатория, Ивано-Франковск, Измаил, Изюм, Каменец-Подольский, Керч, Кировоград, Ковель, Комсомольск, Конотоп, Краматорск, Кривой Рог, Кременчуг, Ильичевск, Луганск, Лубны, Луцк, Львов, Павлоград, Мариуполь, Миргород, Мелитополь, Мукачево, Николаев, Нежин, Никополь, Новая Каховка, Новоград - Волынский, Нововолынск, Одесса, Обухов, Павлоград, Пирятин, Прилуки, Полтава, Первомайск, Ровно, Славянск, Симферополь, Смела, Стрий, Сумы, Севастополь, Северодонецк, Тернополь, Ужгород, Умань, Харьков, Хмельницкий, Херсон, Феодосия, Чернигов, Черновцы, Южноукраинск, Ялта.

© 2009 - 2010 Интернет-магазин автотоваров и запчастей авто34

Каталог украинских интернет-магазинов