- Баклажани "Дієтичні" Ketti-lis Кухарчук 5 рівня 29 липня 2008, 17:32 61370 Таку назву я їм...
- Баклажани "Дієтичні"
Баклажани "Дієтичні"
Наша сеть партнеров Banwar
Ketti-lis Кухарчук 5 рівня
- 29 липня 2008, 17:32
- 61370
Таку назву я їм дала через те, що в рецепті не присутні калорійні і жирні продукти, такі як, майонез, горіхи, грудинка, сир. Ця страва буде цікаво в першу чергу тим, хто звик сидіти на дієті, стежити за вагою і рахувати калорії. Але при всьому цьому, воно не менш смачне. Тим більше для літа, коли не хочеться ні чого важкого та жирного. Краще їсти в теплому або холодному вигляді, дуже смачно з запеченою картоплею.
Баклажани ріжемо навпіл і на часточки завтовшки 1 см. (Я вже давно перестала пересипати сіллю і потім промивати через 20 хвилин, ви можете це зробити), цибулю півкільцями, помідори обшпарюємо окропом, обдаємо холодною водою, знімаємо шкірку і півкільцями. Зелень подрібнюємо. Часник очищаємо. Ще не пропускаємо через прес, щоб ефірні масла не зникали.
Накриваємо кришкою і швидко доводимо до кипіння (тільки не здумайте додати водички, там і так достатньо буде соку і масла від баклажан). Зменшуємо вогонь і Томім під кришкою близько 20 хв. Даємо настоятися, трохи щоб охололо. І подаємо з печеною картоплею. Легке, ситне і дієтичне блюдо готове.
PS перепрошую, якщо вже занадто докладно описала елементарний рецепт, але я це не для досвідчених кулінарів зробила, а для тих хто ще осягає самі ази.
Баклажани "Дієтичні"
Ketti-lis Кухарчук 5 рівня
- 29 липня 2008, 17:32
- 61370
Таку назву я їм дала через те, що в рецепті не присутні калорійні і жирні продукти, такі як, майонез, горіхи, грудинка, сир. Ця страва буде цікаво в першу чергу тим, хто звик сидіти на дієті, стежити за вагою і рахувати калорії. Але при всьому цьому, воно не менш смачне. Тим більше для літа, коли не хочеться ні чого важкого та жирного. Краще їсти в теплому або холодному вигляді, дуже смачно з запеченою картоплею.
Баклажани ріжемо навпіл і на часточки завтовшки 1 см. (Я вже давно перестала пересипати сіллю і потім промивати через 20 хвилин, ви можете це зробити), цибулю півкільцями, помідори обшпарюємо окропом, обдаємо холодною водою, знімаємо шкірку і півкільцями. Зелень подрібнюємо. Часник очищаємо. Ще не пропускаємо через прес, щоб ефірні масла не зникали.
Накриваємо кришкою і швидко доводимо до кипіння (тільки не здумайте додати водички, там і так достатньо буде соку і масла від баклажан). Зменшуємо вогонь і Томім під кришкою близько 20 хв. Даємо настоятися, трохи щоб охололо. І подаємо з печеною картоплею. Легке, ситне і дієтичне блюдо готове.
PS перепрошую, якщо вже занадто докладно описала елементарний рецепт, але я це не для досвідчених кулінарів зробила, а для тих хто ще осягає самі ази.
Баклажани "Дієтичні"
Ketti-lis Кухарчук 5 рівня
- 29 липня 2008, 17:32
- 61370
Таку назву я їм дала через те, що в рецепті не присутні калорійні і жирні продукти, такі як, майонез, горіхи, грудинка, сир. Ця страва буде цікаво в першу чергу тим, хто звик сидіти на дієті, стежити за вагою і рахувати калорії. Але при всьому цьому, воно не менш смачне. Тим більше для літа, коли не хочеться ні чого важкого та жирного. Краще їсти в теплому або холодному вигляді, дуже смачно з запеченою картоплею.
Баклажани ріжемо навпіл і на часточки завтовшки 1 см. (Я вже давно перестала пересипати сіллю і потім промивати через 20 хвилин, ви можете це зробити), цибулю півкільцями, помідори обшпарюємо окропом, обдаємо холодною водою, знімаємо шкірку і півкільцями. Зелень подрібнюємо. Часник очищаємо. Ще не пропускаємо через прес, щоб ефірні масла не зникали.
Накриваємо кришкою і швидко доводимо до кипіння (тільки не здумайте додати водички, там і так достатньо буде соку і масла від баклажан). Зменшуємо вогонь і Томім під кришкою близько 20 хв. Даємо настоятися, трохи щоб охололо. І подаємо з печеною картоплею. Легке, ситне і дієтичне блюдо готове.
PS перепрошую, якщо вже занадто докладно описала елементарний рецепт, але я це не для досвідчених кулінарів зробила, а для тих хто ще осягає самі ази.