Главная Новости Прайс-лист О магазине Как купить? Оплата/Доставка Корзина Контакты  
  Авторизация  
 
Логин
Пароль

Регистрация   |   Мой пароль?
 
     
  Покупателю шин  
  Новости  
Banwar

Наша сеть партнеров Banwar. Новое казино "Пари Матч" приглашает всех азартных игроков в мир больших выигрышей и захватывающих развлечений.

  Опрос  
 
Летние шины какого производителя Вы предпочитаете использовать?
 Michelin
 Continental
 GoodYear
 Dunlop
 Nokian
 Fulda
 Bridgestone
 Hankook
 Kumho
 Другие

Всего ответов: 1035
 
     
  Добро пожаловать в наш новый всеукраинский интернет-магазин!  

Блог - Автоматичні вимикачі, їх види та призначення.

Наша сеть партнеров Banwar

На сьогоднішній день автоматичні вимикачі стали незамінним компонентом електроланцюзі як в побуті, так і на виробництві, тому що вони дають куди більш високі гарантії безпеки мережі, ніж   запобіжники   минулих часів На сьогоднішній день автоматичні вимикачі стали незамінним компонентом електроланцюзі як в побуті, так і на виробництві, тому що вони дають куди більш високі гарантії безпеки мережі, ніж запобіжники минулих часів. Тим більше, що зараз навантаження, навіть на побутову електроланцюг, не в приклад вище, так як навіть в рядовий квартирі є величезна кількість побутової техніки різного функціонального призначення.

Головна функція будь-якого автоматичного вимикача - забезпечення безпеки мережі для людини в моменти несприятливих параметрів електричного кола. Це можуть бути короткі замикання, різкі скачки напруги, пошкодження проводів і кабелів , Загоряння і так далі. Всі ці фактори можуть призвести до серйозних неприємностей, і автоматичні вимикачі вміють запобігати таким неприємності куди краще, ніж старі плавкі запобіжники, які створювали проблем більше, ніж допомагали подолати.

Строго кажучи, автоматичний вимикач можна розділити на три види пристрою: диференційний автомат , пристрій захисного відключення (УЗО), і, власне, автоматичний вимикач. Самі автомати можуть бути декількох видів, і відмінності засновані на відмінностях в параметрах електромережі, яку потрібно захистити. При цьому сучасні моделі електричних автоматів не тільки забезпечують цей захист, а й здійснюють управління струмом.

Так, загальною для всіх видів автоматичних вимикачів є функція захисту проводів, кабелю, електровузлів, устаткування і самої електромережі від струмових перевантажень. Крім цього вони регулюють сам процес протікання струму в підконтрольній частині електричної мережі, і здійснюють управління струмом в різних її ділянках. Погодьтеся, таке обладнання не є розкішшю, якщо має стільки функцій.

Існує чотири види автоматичних вимикачів : Однополюсні, двополюсні, триполюсні і чотириполюсні. Також автомати діляться на класи: А, В, С, DZ, K, MA. Що має на увазі поділ на класи? Справа в тому, що будь-яке електроустаткування, наприклад, пилосос або телевізор, в момент включення різко споживає струму більше, ніж в процесі самої роботи. Тобто, момент включення будь-якого електроустаткування знаменується різким короткочасним стрибком напруги.

У такій ситуації автоматичний вимикач обов'язково повинен спрацьовувати, і замикати ланцюг, вимикаючи її, тобто знеструмлюючи У такій ситуації автоматичний вимикач обов'язково повинен спрацьовувати, і замикати ланцюг, вимикаючи її, тобто знеструмлюючи. Для того, щоб це не відбувалося, і існує поділ на класи, згідно з якими електричні автомати здатні не реагувати на пускові струми певних параметрів: для побутових цілей це одні параметри, певні категоріями А, В і С, а для виробничих інші - Z, K , MA. Для двигунів встановлено клас D.

З усього вищесказаного можна зрозуміти сам принцип роботи електричних автоматів, при цьому враховуючи, що принцип може бути заснований на тепловому, або на магнітному ефекті розчеплення електроланцюзі.

автомати електричні з тепловим расцепителем оснащені спеціальною пластиною, яка реагує на нагрівання в електричного кола, і при досягнення певної температури, згинання пластини призводить до того, що запускається механізм розчеплення.

Магнітний расцепитель оснащений соленоидом з сердечником, що реагує на перевищення струму практично моментально, чому даний вид автомата названий миттєвим. автоматичні вимикачі обох видів повертаються в робоче положення досить швидко. На відміну від старих запобіжників, які взагалі були розраховані на одну подібну позаштатну ситуацію в мережі. Крім того, всі види автоматів обов'язково оснащені дугогасительной гратами.

Як вибрати автоматичний вимикач?

Це залежить від того, що ви хочете придбати в результаті. Можна облаштувати автоматичним вимикачем всього одну розетку , А можна всю систему електроживлення в одній кімнаті, або встановити автомат на всю електроланцюг в квартирі.
Для того щоб вибрати правильно, можна слідувати двома шляхами: самостійно провести розрахунки споживаної енергії, виходячи їх кількості електрообладнання в квартирі, або звернутися за допомогою до професіоналів. Друге завжди краще, якщо ви не маєте диплома електрика. Крім того, в стандартному електрощитовому обладнанні звичайної квартири, може не вистачити місця на все автоматичне захисне обладнання.

Основне, що необхідно враховувати при покупці в магазині електротоварів і подальшій установці електрозахисту: не можна встановлювати автоматичні вимикачі, які спрацьовують на завищений номінальний струм. Це зв'язано з тим що дроти можуть не витримати завищена напруга і може виникнути загоряння. Також не варто використовувати автомати, як звичайний вимикач, він для цього не придатний. Коли ви вибираєте автоматичний вимикач, обов'язково розгляньте його на предмет цілісності корпусу, так як найменше пошкодження, зводить нанівець всю функціональність автоматичного вимикача. Також ви обов'язково повинні знати параметри електромережі в вашому будинку або квартирі, тому що, це знання необхідно навіть при установці звичайних електричних розеток.

Що має на увазі поділ на класи?
 
  Обзор категорий  
 
Шины
 
     
 
  Специальное предложение  
   
     
     
Доставка осуществляется в города:
Александрия, Белая Церковь, Белгород-Днестровский, Бердичев, Бердянск, Борисполь, Боярка, Бровары, Бердичев, Васильков, Винница, Вознесенск, Горловка, Днепродзержинск, Днепропетровск, Донецк, Житомир, Запорожье, Евпатория, Ивано-Франковск, Измаил, Изюм, Каменец-Подольский, Керч, Кировоград, Ковель, Комсомольск, Конотоп, Краматорск, Кривой Рог, Кременчуг, Ильичевск, Луганск, Лубны, Луцк, Львов, Павлоград, Мариуполь, Миргород, Мелитополь, Мукачево, Николаев, Нежин, Никополь, Новая Каховка, Новоград - Волынский, Нововолынск, Одесса, Обухов, Павлоград, Пирятин, Прилуки, Полтава, Первомайск, Ровно, Славянск, Симферополь, Смела, Стрий, Сумы, Севастополь, Северодонецк, Тернополь, Ужгород, Умань, Харьков, Хмельницкий, Херсон, Феодосия, Чернигов, Черновцы, Южноукраинск, Ялта.

© 2009 - 2010 Интернет-магазин автотоваров и запчастей авто34

Каталог украинских интернет-магазинов