Главная Новости Прайс-лист О магазине Как купить? Оплата/Доставка Корзина Контакты  
  Авторизация  
 
Логин
Пароль

Регистрация   |   Мой пароль?
 
     
  Покупателю шин  
  Новости  
Banwar

Наша сеть партнеров Banwar. Новое казино "Пари Матч" приглашает всех азартных игроков в мир больших выигрышей и захватывающих развлечений.

  Опрос  
 
Летние шины какого производителя Вы предпочитаете использовать?
 Michelin
 Continental
 GoodYear
 Dunlop
 Nokian
 Fulda
 Bridgestone
 Hankook
 Kumho
 Другие

Всего ответов: 1035
 
     
  Добро пожаловать в наш новый всеукраинский интернет-магазин!  

Гарбузова каша: 3 кращих рецепта - cosmo.com.ua

  1. Гарбузова каша: 3 кращих рецепта Твоє життя / Рецепти 25 вересня 2017 25 вересня 2017 LizaZ9...
  2. Як готувати:
  3. Гарбузова каша з пшоном на воді
  4. Гарбузова каша з рисом
  5. Гарбузова каша: 3 кращих рецепта
  6. Гарбузова каша на молоці
  7. Як готувати:
  8. Гарбузова каша з пшоном на воді
  9. Гарбузова каша з рисом
  10. Гарбузова каша: 3 кращих рецепта
  11. Гарбузова каша на молоці
  12. Як готувати:
  13. Гарбузова каша з пшоном на воді
  14. Гарбузова каша з рисом

Гарбузова каша: 3 кращих рецепта

Наша сеть партнеров Banwar

Твоє життя / Рецепти

25 вересня 2017

25 вересня 2017

LizaZ9

Фото: Shutterstock

Фото: Shutterstock

В користь гарбузової каші не виникає сумнівів - в ній міститься величезна кількість мікроелементів і мінералів, яких восени бракує нашому організму. До всього, гарбуз багата вітамінами групи В, вітамінами С, Е і Т, які здатні поліпшити стан шкіри, волосся і нігтів, підвищити імунітет і навіть підняти настрій.

Якщо ти ще не ввела в свій раціон гарбуз, осінь - найкращий для цього час. Цього продукту в сезоні - хоч відбавляй, та й готувати її простіше простого.

Ми поділимося з тобою найпопулярнішими, смачними і корисними рецептами гарбузової каші для всієї родини.

Гарбузова каша на молоці

Складові:

гарбуз - 500 г;
пшоно - 1 ст .;
молоко - 2-3 ст .;
цукор - 2 ст.л .;
вершкове масло - 4 ст.л .;
сіль за смаком.

Як готувати:

  1. Перебери і промий пшоно, замочи його в холодній воді на 30-45 хвилин.
  2. Очисти гарбуз від шкірки і насіння, м'якоть натри на крупній тертці.
  3. Налий молоко в алюмінієву каструлю і доведи його до кипіння. Потім опусти в нього подрібнену гарбуз.
  4. Вари молочну масу протягом 10-15 хвилин на сильному вогні, постійно помішуючи.
  5. Засип в молоко пшоно, додай цукор, сіль і 2 ст. л. вершкового масла. Продовжуй варити кашу на повільному вогні під щільно закритою кришкою, періодично помішуючи. Через 15-20 хвилин каша повинна загуснути, тоді вона буде готова.

Подавати кашу можна як теплою, так і холодною. ложка вишневого соусу відмінно підкреслить смак гарбуза і поліпшить блюдо.

Гарбузова каша з пшоном на воді

Складові:

  • гарбуз - 200 г;
  • пшоно - 10 г;
  • вода - 150 мл (+ вода на кип'ятіння і зливання);
  • цукор - 0,5 ч. л .;
  • сіль за смаком.

Як готувати:

  1. Помий гарбуз, очисти її від шкірки і насіння, наріж невеликими кубиками.
  2. Перебери і промий пшоно. Залий холодною водою і доведи до кипіння, потім злий воду.
  3. Знову залий пшоно холодною водою, додай гарбуз і доведи суміш до кипіння.
  4. Додай цукор, сіль і зменш вогонь до мінімуму, накрий кашу кришкою і вари до загусання 10-15 хвилин.

У готову страву можна додати будь-яке варення, наприклад, грушеве . Також можна подавати кашу з цукатами, родзинками та іншими сухофруктами.

Гарбузова каша з рисом

Складові:

  • гарбуз - 1 кг;
  • рис - 1 ст .;
  • молоко - 1 л;
  • цукор - 4-5 ст. л .;
  • вода - для замочування;
  • вершкове масло - на смак;
  • сіль - 0,5 ч.л.

Як готувати:

  1. Помий гарбуз, видалити насіння і очисти від шкірки. Наріж великими кубиками і відправ в каструлю, залий водою, щоб вона повністю покривала гарбуз.
  2. Постав каструлю на середній вогонь і вари 20-30 хвилин до готовності.
  3. Злий зайву воду, подрібни гарбуз в блендері, залий молоком і добре перемішати. Знову постав гарбуз на вогонь і доведи до кипіння, постійно помішуючи.
  4. Промий рис і додай в кипляче молочно-гарбузову масу. Вари на повільному вогні 30 хвилин.
  5. Додай сіль, цукор і вершкове масло.
  6. Накрий каструлю кришкою і дай настоятися близько години.

Подавати кашу краще в охолодженому вигляді - так вона на смак нагадує пудинг.

Гарбузова каша: 3 кращих рецепта

Твоє життя / Рецепти

25 вересня 2017

25 вересня 2017

LizaZ9

Фото: Shutterstock

Фото: Shutterstock

В користь гарбузової каші не виникає сумнівів - в ній міститься величезна кількість мікроелементів і мінералів, яких восени бракує нашому організму. До всього, гарбуз багата вітамінами групи В, вітамінами С, Е і Т, які здатні поліпшити стан шкіри, волосся і нігтів, підвищити імунітет і навіть підняти настрій.

Якщо ти ще не ввела в свій раціон гарбуз, осінь - найкращий для цього час. Цього продукту в сезоні - хоч відбавляй, та й готувати її простіше простого.

Ми поділимося з тобою найпопулярнішими, смачними і корисними рецептами гарбузової каші для всієї родини.

Гарбузова каша на молоці

Інгредієнти:

гарбуз - 500 г;
пшоно - 1 ст .;
молоко - 2-3 ст .;
цукор - 2 ст.л .;
вершкове масло - 4 ст.л .;
сіль за смаком.

Як готувати:

  1. Перебери і промий пшоно, замочи його в холодній воді на 30-45 хвилин.
  2. Очисти гарбуз від шкірки і насіння, м'якоть натри на крупній тертці.
  3. Налий молоко в алюмінієву каструлю і доведи його до кипіння. Потім опусти в нього подрібнену гарбуз.
  4. Вари молочну масу протягом 10-15 хвилин на сильному вогні, постійно помішуючи.
  5. Засип в молоко пшоно, додай цукор, сіль і 2 ст. л. вершкового масла. Продовжуй варити кашу на повільному вогні під щільно закритою кришкою, періодично помішуючи. Через 15-20 хвилин каша повинна загуснути, тоді вона буде готова.

Подавати кашу можна як теплою, так і холодною. ложка вишневого соусу відмінно підкреслить смак гарбуза і поліпшить блюдо.

Гарбузова каша з пшоном на воді

Інгредієнти:

  • гарбуз - 200 г;
  • пшоно - 10 г;
  • вода - 150 мл (+ вода на кип'ятіння і зливання);
  • цукор - 0,5 ч. л .;
  • сіль за смаком.

Як готувати:

  1. Помий гарбуз, очисти її від шкірки і насіння, наріж невеликими кубиками.
  2. Перебери і промий пшоно. Залий холодною водою і доведи до кипіння, потім злий воду.
  3. Знову залий пшоно холодною водою, додай гарбуз і доведи суміш до кипіння.
  4. Додай цукор, сіль і зменш вогонь до мінімуму, накрий кашу кришкою і вари до загусання 10-15 хвилин.

У готову страву можна додати будь-яке варення, наприклад, грушеве . Також можна подавати кашу з цукатами, родзинками та іншими сухофруктами.

Гарбузова каша з рисом

Інгредієнти:

  • гарбуз - 1 кг;
  • рис - 1 ст .;
  • молоко - 1 л;
  • цукор - 4-5 ст. л .;
  • вода - для замочування;
  • вершкове масло - на смак;
  • сіль - 0,5 ч.л.

Як готувати:

  1. Помий гарбуз, видалити насіння і очисти від шкірки. Наріж великими кубиками і відправ в каструлю, залий водою, щоб вона повністю покривала гарбуз.
  2. Постав каструлю на середній вогонь і вари 20-30 хвилин до готовності.
  3. Злий зайву воду, подрібни гарбуз в блендері, залий молоком і добре перемішати. Знову постав гарбуз на вогонь і доведи до кипіння, постійно помішуючи.
  4. Промий рис і додай в кипляче молочно-гарбузову масу. Вари на повільному вогні 30 хвилин.
  5. Додай сіль, цукор і вершкове масло.
  6. Накрий каструлю кришкою і дай настоятися близько години.

Подавати кашу краще в охолодженому вигляді - так вона на смак нагадує пудинг.

Гарбузова каша: 3 кращих рецепта

Твоє життя / Рецепти

25 вересня 2017

25 вересня 2017

LizaZ9

Фото: Shutterstock

Фото: Shutterstock

В користь гарбузової каші не виникає сумнівів - в ній міститься величезна кількість мікроелементів і мінералів, яких восени бракує нашому організму. До всього, гарбуз багата вітамінами групи В, вітамінами С, Е і Т, які здатні поліпшити стан шкіри, волосся і нігтів, підвищити імунітет і навіть підняти настрій.

Якщо ти ще не ввела в свій раціон гарбуз, осінь - найкращий для цього час. Цього продукту в сезоні - хоч відбавляй, та й готувати її простіше простого.

Ми поділимося з тобою найпопулярнішими, смачними і корисними рецептами гарбузової каші для всієї родини.

Гарбузова каша на молоці

Інгредієнти:

гарбуз - 500 г;
пшоно - 1 ст .;
молоко - 2-3 ст .;
цукор - 2 ст.л .;
вершкове масло - 4 ст.л .;
сіль за смаком.

Як готувати:

  1. Перебери і промий пшоно, замочи його в холодній воді на 30-45 хвилин.
  2. Очисти гарбуз від шкірки і насіння, м'якоть натри на крупній тертці.
  3. Налий молоко в алюмінієву каструлю і доведи його до кипіння. Потім опусти в нього подрібнену гарбуз.
  4. Вари молочну масу протягом 10-15 хвилин на сильному вогні, постійно помішуючи.
  5. Засип в молоко пшоно, додай цукор, сіль і 2 ст. л. вершкового масла. Продовжуй варити кашу на повільному вогні під щільно закритою кришкою, періодично помішуючи. Через 15-20 хвилин каша повинна загуснути, тоді вона буде готова.

Подавати кашу можна як теплою, так і холодною. ложка вишневого соусу відмінно підкреслить смак гарбуза і поліпшить блюдо.

Гарбузова каша з пшоном на воді

Інгредієнти:

  • гарбуз - 200 г;
  • пшоно - 10 г;
  • вода - 150 мл (+ вода на кип'ятіння і зливання);
  • цукор - 0,5 ч. л .;
  • сіль за смаком.

Як готувати:

  1. Помий гарбуз, очисти її від шкірки і насіння, наріж невеликими кубиками.
  2. Перебери і промий пшоно. Залий холодною водою і доведи до кипіння, потім злий воду.
  3. Знову залий пшоно холодною водою, додай гарбуз і доведи суміш до кипіння.
  4. Додай цукор, сіль і зменш вогонь до мінімуму, накрий кашу кришкою і вари до загусання 10-15 хвилин.

У готову страву можна додати будь-яке варення, наприклад, грушеве . Також можна подавати кашу з цукатами, родзинками та іншими сухофруктами.

Гарбузова каша з рисом

Інгредієнти:

  • гарбуз - 1 кг;
  • рис - 1 ст .;
  • молоко - 1 л;
  • цукор - 4-5 ст. л .;
  • вода - для замочування;
  • вершкове масло - на смак;
  • сіль - 0,5 ч.л.

Як готувати:

  1. Помий гарбуз, видалити насіння і очисти від шкірки. Наріж великими кубиками і відправ в каструлю, залий водою, щоб вона повністю покривала гарбуз.
  2. Постав каструлю на середній вогонь і вари 20-30 хвилин до готовності.
  3. Злий зайву воду, подрібни гарбуз в блендері, залий молоком і добре перемішати. Знову постав гарбуз на вогонь і доведи до кипіння, постійно помішуючи.
  4. Промий рис і додай в кипляче молочно-гарбузову масу. Вари на повільному вогні 30 хвилин.
  5. Додай сіль, цукор і вершкове масло.
  6. Накрий каструлю кришкою і дай настоятися близько години.

Подавати кашу краще в охолодженому вигляді - так вона на смак нагадує пудинг.

 
  Обзор категорий  
 
Шины
 
     
 
  Специальное предложение  
   
     
     
Доставка осуществляется в города:
Александрия, Белая Церковь, Белгород-Днестровский, Бердичев, Бердянск, Борисполь, Боярка, Бровары, Бердичев, Васильков, Винница, Вознесенск, Горловка, Днепродзержинск, Днепропетровск, Донецк, Житомир, Запорожье, Евпатория, Ивано-Франковск, Измаил, Изюм, Каменец-Подольский, Керч, Кировоград, Ковель, Комсомольск, Конотоп, Краматорск, Кривой Рог, Кременчуг, Ильичевск, Луганск, Лубны, Луцк, Львов, Павлоград, Мариуполь, Миргород, Мелитополь, Мукачево, Николаев, Нежин, Никополь, Новая Каховка, Новоград - Волынский, Нововолынск, Одесса, Обухов, Павлоград, Пирятин, Прилуки, Полтава, Первомайск, Ровно, Славянск, Симферополь, Смела, Стрий, Сумы, Севастополь, Северодонецк, Тернополь, Ужгород, Умань, Харьков, Хмельницкий, Херсон, Феодосия, Чернигов, Черновцы, Южноукраинск, Ялта.

© 2009 - 2010 Интернет-магазин автотоваров и запчастей авто34

Каталог украинских интернет-магазинов