- Гарбузова каша: 3 кращих рецепта Твоє життя / Рецепти 25 вересня 2017 25 вересня 2017 LizaZ9...
- Як готувати:
- Гарбузова каша з пшоном на воді
- Гарбузова каша з рисом
- Гарбузова каша: 3 кращих рецепта
- Гарбузова каша на молоці
- Як готувати:
- Гарбузова каша з пшоном на воді
- Гарбузова каша з рисом
- Гарбузова каша: 3 кращих рецепта
- Гарбузова каша на молоці
- Як готувати:
- Гарбузова каша з пшоном на воді
- Гарбузова каша з рисом
Гарбузова каша: 3 кращих рецепта
Наша сеть партнеров Banwar
Твоє життя / Рецепти
25 вересня 2017
25 вересня 2017
LizaZ9
Фото: Shutterstock
В користь гарбузової каші не виникає сумнівів - в ній міститься величезна кількість мікроелементів і мінералів, яких восени бракує нашому організму. До всього, гарбуз багата вітамінами групи В, вітамінами С, Е і Т, які здатні поліпшити стан шкіри, волосся і нігтів, підвищити імунітет і навіть підняти настрій.
Якщо ти ще не ввела в свій раціон гарбуз, осінь - найкращий для цього час. Цього продукту в сезоні - хоч відбавляй, та й готувати її простіше простого.
Ми поділимося з тобою найпопулярнішими, смачними і корисними рецептами гарбузової каші для всієї родини.
Гарбузова каша на молоці
Складові:
гарбуз - 500 г;
пшоно - 1 ст .;
молоко - 2-3 ст .;
цукор - 2 ст.л .;
вершкове масло - 4 ст.л .;
сіль за смаком.
Як готувати:
- Перебери і промий пшоно, замочи його в холодній воді на 30-45 хвилин.
- Очисти гарбуз від шкірки і насіння, м'якоть натри на крупній тертці.
- Налий молоко в алюмінієву каструлю і доведи його до кипіння. Потім опусти в нього подрібнену гарбуз.
- Вари молочну масу протягом 10-15 хвилин на сильному вогні, постійно помішуючи.
- Засип в молоко пшоно, додай цукор, сіль і 2 ст. л. вершкового масла. Продовжуй варити кашу на повільному вогні під щільно закритою кришкою, періодично помішуючи. Через 15-20 хвилин каша повинна загуснути, тоді вона буде готова.
Подавати кашу можна як теплою, так і холодною. ложка вишневого соусу відмінно підкреслить смак гарбуза і поліпшить блюдо.
Гарбузова каша з пшоном на воді
Складові:
- гарбуз - 200 г;
- пшоно - 10 г;
- вода - 150 мл (+ вода на кип'ятіння і зливання);
- цукор - 0,5 ч. л .;
- сіль за смаком.
Як готувати:
- Помий гарбуз, очисти її від шкірки і насіння, наріж невеликими кубиками.
- Перебери і промий пшоно. Залий холодною водою і доведи до кипіння, потім злий воду.
- Знову залий пшоно холодною водою, додай гарбуз і доведи суміш до кипіння.
- Додай цукор, сіль і зменш вогонь до мінімуму, накрий кашу кришкою і вари до загусання 10-15 хвилин.
У готову страву можна додати будь-яке варення, наприклад, грушеве . Також можна подавати кашу з цукатами, родзинками та іншими сухофруктами.
Гарбузова каша з рисом
Складові:
- гарбуз - 1 кг;
- рис - 1 ст .;
- молоко - 1 л;
- цукор - 4-5 ст. л .;
- вода - для замочування;
- вершкове масло - на смак;
- сіль - 0,5 ч.л.
Як готувати:
- Помий гарбуз, видалити насіння і очисти від шкірки. Наріж великими кубиками і відправ в каструлю, залий водою, щоб вона повністю покривала гарбуз.
- Постав каструлю на середній вогонь і вари 20-30 хвилин до готовності.
- Злий зайву воду, подрібни гарбуз в блендері, залий молоком і добре перемішати. Знову постав гарбуз на вогонь і доведи до кипіння, постійно помішуючи.
- Промий рис і додай в кипляче молочно-гарбузову масу. Вари на повільному вогні 30 хвилин.
- Додай сіль, цукор і вершкове масло.
- Накрий каструлю кришкою і дай настоятися близько години.
Подавати кашу краще в охолодженому вигляді - так вона на смак нагадує пудинг.
Гарбузова каша: 3 кращих рецепта
Твоє життя / Рецепти
25 вересня 2017
25 вересня 2017
LizaZ9
Фото: Shutterstock
В користь гарбузової каші не виникає сумнівів - в ній міститься величезна кількість мікроелементів і мінералів, яких восени бракує нашому організму. До всього, гарбуз багата вітамінами групи В, вітамінами С, Е і Т, які здатні поліпшити стан шкіри, волосся і нігтів, підвищити імунітет і навіть підняти настрій.
Якщо ти ще не ввела в свій раціон гарбуз, осінь - найкращий для цього час. Цього продукту в сезоні - хоч відбавляй, та й готувати її простіше простого.
Ми поділимося з тобою найпопулярнішими, смачними і корисними рецептами гарбузової каші для всієї родини.
Гарбузова каша на молоці
Інгредієнти:
гарбуз - 500 г;
пшоно - 1 ст .;
молоко - 2-3 ст .;
цукор - 2 ст.л .;
вершкове масло - 4 ст.л .;
сіль за смаком.
Як готувати:
- Перебери і промий пшоно, замочи його в холодній воді на 30-45 хвилин.
- Очисти гарбуз від шкірки і насіння, м'якоть натри на крупній тертці.
- Налий молоко в алюмінієву каструлю і доведи його до кипіння. Потім опусти в нього подрібнену гарбуз.
- Вари молочну масу протягом 10-15 хвилин на сильному вогні, постійно помішуючи.
- Засип в молоко пшоно, додай цукор, сіль і 2 ст. л. вершкового масла. Продовжуй варити кашу на повільному вогні під щільно закритою кришкою, періодично помішуючи. Через 15-20 хвилин каша повинна загуснути, тоді вона буде готова.
Подавати кашу можна як теплою, так і холодною. ложка вишневого соусу відмінно підкреслить смак гарбуза і поліпшить блюдо.
Гарбузова каша з пшоном на воді
Інгредієнти:
- гарбуз - 200 г;
- пшоно - 10 г;
- вода - 150 мл (+ вода на кип'ятіння і зливання);
- цукор - 0,5 ч. л .;
- сіль за смаком.
Як готувати:
- Помий гарбуз, очисти її від шкірки і насіння, наріж невеликими кубиками.
- Перебери і промий пшоно. Залий холодною водою і доведи до кипіння, потім злий воду.
- Знову залий пшоно холодною водою, додай гарбуз і доведи суміш до кипіння.
- Додай цукор, сіль і зменш вогонь до мінімуму, накрий кашу кришкою і вари до загусання 10-15 хвилин.
У готову страву можна додати будь-яке варення, наприклад, грушеве . Також можна подавати кашу з цукатами, родзинками та іншими сухофруктами.
Гарбузова каша з рисом
Інгредієнти:
- гарбуз - 1 кг;
- рис - 1 ст .;
- молоко - 1 л;
- цукор - 4-5 ст. л .;
- вода - для замочування;
- вершкове масло - на смак;
- сіль - 0,5 ч.л.
Як готувати:
- Помий гарбуз, видалити насіння і очисти від шкірки. Наріж великими кубиками і відправ в каструлю, залий водою, щоб вона повністю покривала гарбуз.
- Постав каструлю на середній вогонь і вари 20-30 хвилин до готовності.
- Злий зайву воду, подрібни гарбуз в блендері, залий молоком і добре перемішати. Знову постав гарбуз на вогонь і доведи до кипіння, постійно помішуючи.
- Промий рис і додай в кипляче молочно-гарбузову масу. Вари на повільному вогні 30 хвилин.
- Додай сіль, цукор і вершкове масло.
- Накрий каструлю кришкою і дай настоятися близько години.
Подавати кашу краще в охолодженому вигляді - так вона на смак нагадує пудинг.
Гарбузова каша: 3 кращих рецепта
Твоє життя / Рецепти
25 вересня 2017
25 вересня 2017
LizaZ9
Фото: Shutterstock
В користь гарбузової каші не виникає сумнівів - в ній міститься величезна кількість мікроелементів і мінералів, яких восени бракує нашому організму. До всього, гарбуз багата вітамінами групи В, вітамінами С, Е і Т, які здатні поліпшити стан шкіри, волосся і нігтів, підвищити імунітет і навіть підняти настрій.
Якщо ти ще не ввела в свій раціон гарбуз, осінь - найкращий для цього час. Цього продукту в сезоні - хоч відбавляй, та й готувати її простіше простого.
Ми поділимося з тобою найпопулярнішими, смачними і корисними рецептами гарбузової каші для всієї родини.
Гарбузова каша на молоці
Інгредієнти:
гарбуз - 500 г;
пшоно - 1 ст .;
молоко - 2-3 ст .;
цукор - 2 ст.л .;
вершкове масло - 4 ст.л .;
сіль за смаком.
Як готувати:
- Перебери і промий пшоно, замочи його в холодній воді на 30-45 хвилин.
- Очисти гарбуз від шкірки і насіння, м'якоть натри на крупній тертці.
- Налий молоко в алюмінієву каструлю і доведи його до кипіння. Потім опусти в нього подрібнену гарбуз.
- Вари молочну масу протягом 10-15 хвилин на сильному вогні, постійно помішуючи.
- Засип в молоко пшоно, додай цукор, сіль і 2 ст. л. вершкового масла. Продовжуй варити кашу на повільному вогні під щільно закритою кришкою, періодично помішуючи. Через 15-20 хвилин каша повинна загуснути, тоді вона буде готова.
Подавати кашу можна як теплою, так і холодною. ложка вишневого соусу відмінно підкреслить смак гарбуза і поліпшить блюдо.
Гарбузова каша з пшоном на воді
Інгредієнти:
- гарбуз - 200 г;
- пшоно - 10 г;
- вода - 150 мл (+ вода на кип'ятіння і зливання);
- цукор - 0,5 ч. л .;
- сіль за смаком.
Як готувати:
- Помий гарбуз, очисти її від шкірки і насіння, наріж невеликими кубиками.
- Перебери і промий пшоно. Залий холодною водою і доведи до кипіння, потім злий воду.
- Знову залий пшоно холодною водою, додай гарбуз і доведи суміш до кипіння.
- Додай цукор, сіль і зменш вогонь до мінімуму, накрий кашу кришкою і вари до загусання 10-15 хвилин.
У готову страву можна додати будь-яке варення, наприклад, грушеве . Також можна подавати кашу з цукатами, родзинками та іншими сухофруктами.
Гарбузова каша з рисом
Інгредієнти:
- гарбуз - 1 кг;
- рис - 1 ст .;
- молоко - 1 л;
- цукор - 4-5 ст. л .;
- вода - для замочування;
- вершкове масло - на смак;
- сіль - 0,5 ч.л.
Як готувати:
- Помий гарбуз, видалити насіння і очисти від шкірки. Наріж великими кубиками і відправ в каструлю, залий водою, щоб вона повністю покривала гарбуз.
- Постав каструлю на середній вогонь і вари 20-30 хвилин до готовності.
- Злий зайву воду, подрібни гарбуз в блендері, залий молоком і добре перемішати. Знову постав гарбуз на вогонь і доведи до кипіння, постійно помішуючи.
- Промий рис і додай в кипляче молочно-гарбузову масу. Вари на повільному вогні 30 хвилин.
- Додай сіль, цукор і вершкове масло.
- Накрий каструлю кришкою і дай настоятися близько години.
Подавати кашу краще в охолодженому вигляді - так вона на смак нагадує пудинг.