Главная Новости Прайс-лист О магазине Как купить? Оплата/Доставка Корзина Контакты  
  Авторизация  
 
Логин
Пароль

Регистрация   |   Мой пароль?
 
     
  Покупателю шин  
  Новости  
Banwar

Наша сеть партнеров Banwar. Новое казино "Пари Матч" приглашает всех азартных игроков в мир больших выигрышей и захватывающих развлечений.

  Опрос  
 
Летние шины какого производителя Вы предпочитаете использовать?
 Michelin
 Continental
 GoodYear
 Dunlop
 Nokian
 Fulda
 Bridgestone
 Hankook
 Kumho
 Другие

Всего ответов: 1035
 
     
  Добро пожаловать в наш новый всеукраинский интернет-магазин!  

креветки темпура

Наша сеть партнеров Banwar

melati Кухарчук 3 рівня

  • 28 липня 2014 року, 11:00
  • 62850

Вчимося витягати креветку за формою і готувати найлегший і хрусткий кляр для темпура! Зовсім не складно в приготуванні, вишукано виглядає, незрівнянно на смак!

Зовсім не складно в приготуванні, вишукано виглядає, незрівнянно на смак

Знову перевертаємо і на спинку, і де вже є поздовжній надріз робимо там поперечно-діагональні надрізи теж кожен 1 см, будьте обережні, головне не розрізати навпіл. Насправді зовсім не складно, пам'ятаю, у мене вийшло з першого разу, впевнена і у вас вийде!

Насправді зовсім не складно, пам'ятаю, у мене вийшло з першого разу, впевнена і у вас вийде

А тепер найцікавіше, потрібно робити те, що і на фото, тільки двома руками одночасно. З'єднуємо три пальці однієї руки, ніби хреститеся і натискаєте на поперечно-діагональні надрізи, намагаючись засунути пальці в надрізи і злегка натискаємо, як би сплющуємо місце надрізу. За раз натискаєте на два надрізи обома руками, потім наступні два, дуже акуратно, ви почуєте як рвуться слабкі тканини, на тих, що сильніше і буде триматися м'ясо креветки.

За раз натискаєте на два надрізи обома руками, потім наступні два, дуже акуратно, ви почуєте як рвуться слабкі тканини, на тих, що сильніше і буде триматися м'ясо креветки

У холодну воду з льодом додаємо борошно, злегка (Важливо) помішуючи, не потрібно заважати ретельно і ні в якому разі не збивати. Іноді ще в воду додають яйце, але, на мій погляд, воно тільки обтяжать кляр, тим більше в такому співвідношенні води і борошна. Отже, перемішуємо злегка кляр, я користуюся паличками, до консистенції тесту на рідкі млинці. Опускаємо креветки в кляр на пару хвилин так, щоб хвостики стирчали і можна було дістати, нехай охолонуть. В цей час ставимо вок на вогонь і гріємо масло.

В цей час ставимо вок на вогонь і гріємо масло

Перевіряємо нагрілося чи масло. Я смажу на повільному вогні в алюмінієвому воке. Капаємо кляр в масло. Крапельки на півдорозі до дна починають спливати і шипіти - це те, що треба!
Витягуємо креветку за хвостик і за 2 секунди умочили в хлібну крихту і опустили в масло. Смажимо дві-три одночасно (я не встигала, потрібно було фоткати і відповісти на важливий дзвінок). Приусловии, що креветка повністю в маслі, смажимо секунд 40 до золотистого кольору. За цей час за рахунок різниці температур, ми отримаємо відмінну хрустку скоринку і масло не вбереться в саму креветку.

 
  Обзор категорий  
 
Шины
 
     
 
  Специальное предложение  
   
     
     
Доставка осуществляется в города:
Александрия, Белая Церковь, Белгород-Днестровский, Бердичев, Бердянск, Борисполь, Боярка, Бровары, Бердичев, Васильков, Винница, Вознесенск, Горловка, Днепродзержинск, Днепропетровск, Донецк, Житомир, Запорожье, Евпатория, Ивано-Франковск, Измаил, Изюм, Каменец-Подольский, Керч, Кировоград, Ковель, Комсомольск, Конотоп, Краматорск, Кривой Рог, Кременчуг, Ильичевск, Луганск, Лубны, Луцк, Львов, Павлоград, Мариуполь, Миргород, Мелитополь, Мукачево, Николаев, Нежин, Никополь, Новая Каховка, Новоград - Волынский, Нововолынск, Одесса, Обухов, Павлоград, Пирятин, Прилуки, Полтава, Первомайск, Ровно, Славянск, Симферополь, Смела, Стрий, Сумы, Севастополь, Северодонецк, Тернополь, Ужгород, Умань, Харьков, Хмельницкий, Херсон, Феодосия, Чернигов, Черновцы, Южноукраинск, Ялта.

© 2009 - 2010 Интернет-магазин автотоваров и запчастей авто34

Каталог украинских интернет-магазинов