Главная Новости Прайс-лист О магазине Как купить? Оплата/Доставка Корзина Контакты  
  Авторизация  
 
Логин
Пароль

Регистрация   |   Мой пароль?
 
     
  Покупателю шин  
  Новости  
Banwar

Наша сеть партнеров Banwar. Новое казино "Пари Матч" приглашает всех азартных игроков в мир больших выигрышей и захватывающих развлечений.

  Опрос  
 
Летние шины какого производителя Вы предпочитаете использовать?
 Michelin
 Continental
 GoodYear
 Dunlop
 Nokian
 Fulda
 Bridgestone
 Hankook
 Kumho
 Другие

Всего ответов: 1035
 
     
  Добро пожаловать в наш новый всеукраинский интернет-магазин!  

Новини Харкова - ДТП в Харкові: адвокати можуть пом'якшити покарання для Зайцевої - ЗМІ

Наша сеть партнеров Banwar

Захист Зайцевої може переконати суд пом'якшити вирок / Фото facebook.com/nikolay.krivolapoff

У Харкові суд заарештував на два місяці без можливості внесення застави підозрювану в скоєнні ДТП з п'ятьма загиблими Олену Зайцеву. Адвокат Іван Ліберман розповів, як може завершитися судовий процес у Харкові, пише видання "Вести" .

"Але вже при перегляді запобіжного заходу, адже адвокати подадуть апеляцію, дівчину випустять додому. Або її захисники почекають два місяці і при черговому продовження запобіжного заходу вона відправиться під домашній арешт. Наприклад, з електронним браслетом. Я був в Харківському СІЗО, інспектували умови, в яких там перебувають ув'язнені. там є камери з непоганими умовами і підвищеного комфорту. Хоча, можливо, вона вже сьогодні опиниться на волі, але з електронним браслетом ", - говорить Ліберман.

Читайте також Прокурор розповів, які ліки приймала Зайцева після жахливої ​​ДТП

Мовчання, яка зберігає студентка, теж піде їй тільки на користь. "Перше - це підозрюваний відразу відмовляються давати будь-які свідчення, посилаючись на статтю Конституції" нічого не буду про себе свідчити ". Не маючи ніяких попередніх показань, це дає право адвокатам і родичам швиденько створити версії, з якої причини сталося ДТП. Одна з хитрощів - це сказати, що втратила свідомість за кермом. тобто їй раптово стало погано, почала сповзати вниз, і нога, оскільки вона була на педалі газу, призвела до того, що машина неконтрольовано летіла, перекинулася. А водій сама залишилася диво жива ", - розповідає адвокат.

Версія про те, що раніше ніяких проблем зі здоров'ям не було, а погано стало раптово, може піти водієві на користь. Адже якби дівчина раніше себе погано почувала, і при цьому сіла за кермо, то це могло б обернутися проти неї. І мовчання студентки, яким вона скористалася, дає можливість захисникам формувати свої версії того, що сталося.

Також можна встановити, що даний автомобіль був з дефектом. А відразу кілька "незалежних експертиз" покажуть технічні несправності "Лексуса". "І причин можуть бути сотні. Автотехнічної експерти можуть написати, що бракованої була, наприклад, не педаль газу, а дросельна заслінка. Вони її поколупатися, і все буде нормально. Або результати покажуть, що там щось заїло, запало, не спрацювали гальма. А дівчина гальмувала ", - допускає Ліберман.

Далі, за словами юриста, можуть піти в хід "пом'якшувальні обставини". "При визначенні міри покарання, а санкція статті передбачає від 5 до 10 років ув'язнення, винуватці можуть швидко завагітніти, меценати - взяти під опіку самотніх бабусь, дідусів, сиріт, інвалідів, бездомних тварин. Ще підуть в хід позитивні характеристики з різних церков, громадських організацій, фондів, школи, інституту і будь-яких організацій, з якими вона за все своє життя перетиналася. Адвокати візьмуть довідки від наркологів і поліції, що на обліку на стояла і до кримінальної відповідальності ніколи не притягувалася. і це теж будуть пом'якшувальні обставини, які вплинуть на рішення суду ", - пояснив експерт.

Найгірше для водія те, що зараз є п'ятеро загиблих, а шість потерпілих живі, але отримали травми різного ступеня тяжкості. "Дуже пом'якшувальною обставиною є відшкодування матеріальної та моральної шкоди. У нас за гроші, на жаль, багатьом можна закрити рот. І потерпілі, родичі загиблих підуть до нотаріуса, напишуть заяву, що отримали певну суму, ніяких претензій до водія не мають і надалі не будуть ", - додав адвокат.

Суми, які можуть виплачувати потерпілим, дуже різняться. "У моїй практиці були близькі загиблого, яким вистачило 5 тис. Грн компенсації. Вони написали, що не мають претензій. Пояснили:" Все одно брата не повернеш, а для нас це великі гроші ". А був випадок, коли родичам загиблих в аварії виплатили в цілому $ 1,5 млн моральної шкоди. Я вів цю справу, і суд постановив виплатити по 3 млн грн всім потерпілим - дружину і трьох дітей ", - каже Ліберман.

За інформацією адвоката, вже зараз захисники харківської студентки "працюють" з потерпілими.

І далі з урахуванням "пом'якшуючих обставин", років, характеристик і всього перерахованого вище суд може застосувати ще одну статтю - "міри покарання нижче мінімального порогу". І якщо мінімум по ній - це п'ять років, то вона може отримати п'ят років не реального позбавлення волі, а умовно, з відстрочкою вироку на три роки. Зазвичай саме такі покарання і отримують за подібні злочини в Україні. І якщо в ці три роки водій не скоїть інших кримінальних злочинів, то звільниться від кримінального покарання. Тобто, убивши п'ятьох людей, вона буде ходити по ресторанах, їздити за кордон і жити тим життям, яким жила до цього.

Як повідомляв УНІАН, увечері 18 жовтня в центрі Харкова поблизу перехрестя вул. Сумської та вул. Мечникова автомобіль Lexus зіткнувся з автомобілем Volkswagen Touareg. В результаті зіткнення Lexus виїхав на тротуар, де збив пішоходів, п'ятеро з яких загинули на місці , Ще шестеро - травмовані і доставлені в лікарню.

20-річну Олену Зайцеву, яка перебувала за кермом Lexus, затримали правоохоронці. Відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 10 років позбавлення волі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

 
  Обзор категорий  
 
Шины
 
     
 
  Специальное предложение  
   
     
     
Доставка осуществляется в города:
Александрия, Белая Церковь, Белгород-Днестровский, Бердичев, Бердянск, Борисполь, Боярка, Бровары, Бердичев, Васильков, Винница, Вознесенск, Горловка, Днепродзержинск, Днепропетровск, Донецк, Житомир, Запорожье, Евпатория, Ивано-Франковск, Измаил, Изюм, Каменец-Подольский, Керч, Кировоград, Ковель, Комсомольск, Конотоп, Краматорск, Кривой Рог, Кременчуг, Ильичевск, Луганск, Лубны, Луцк, Львов, Павлоград, Мариуполь, Миргород, Мелитополь, Мукачево, Николаев, Нежин, Никополь, Новая Каховка, Новоград - Волынский, Нововолынск, Одесса, Обухов, Павлоград, Пирятин, Прилуки, Полтава, Первомайск, Ровно, Славянск, Симферополь, Смела, Стрий, Сумы, Севастополь, Северодонецк, Тернополь, Ужгород, Умань, Харьков, Хмельницкий, Херсон, Феодосия, Чернигов, Черновцы, Южноукраинск, Ялта.

© 2009 - 2010 Интернет-магазин автотоваров и запчастей авто34

Каталог украинских интернет-магазинов