Главная Новости Прайс-лист О магазине Как купить? Оплата/Доставка Корзина Контакты  
  Авторизация  
 
Логин
Пароль

Регистрация   |   Мой пароль?
 
     
  Покупателю шин  
  Новости  
Banwar

Наша сеть партнеров Banwar. Новое казино "Пари Матч" приглашает всех азартных игроков в мир больших выигрышей и захватывающих развлечений.

  Опрос  
 
Летние шины какого производителя Вы предпочитаете использовать?
 Michelin
 Continental
 GoodYear
 Dunlop
 Nokian
 Fulda
 Bridgestone
 Hankook
 Kumho
 Другие

Всего ответов: 1035
 
     
  Добро пожаловать в наш новый всеукраинский интернет-магазин!  

Новини Харкова - Жахливе ДТП в Харкові: після оголошення вердикту суду Зайцева розплакалася, коментувати почуте не стала (відео)

Наша сеть партнеров Banwar

Рішення суду Зайцева вислухала стоячи без сліз / facebook.com/nikolay.krivolapoff

Два місяці утримання під вартою без права внесення застави суд призначив Олені Зайцевої, яка перебувала за кермом Lexus, який врізався в натовп пішоходів в Харкові. Як мінімум до 16 грудня дівчина пробуде в слідчому ізоляторі, йдеться в сюжеті ТСН .

Рішення суду Зайцева вислухала стоячи без сліз, але відразу після оголошення вердикту розплакалася. Коментувати почуте вона не стала. Прокуратура рішенням цілком задоволена, адвокат - немає. Захист клопотала про домашній арешт, посилаючись на відсутність доказів провини Зайцевої, а також її поганий стан здоров'я.

Читайте також У прокуратурі уточнили, який аналіз показав вживання опіатів Зайцевої

Однак чи буде оскаржувати це рішення в апеляції, адвокат ще не вирішила. "Я повинна обговорити це зі своєю клієнткою", - пояснила вона.

Після обрання запобіжного заходу у суді почалося ще одне засідання, яке стосується Зайцевої. Там розглядають клопотання про арешт майна, зокрема автомобіля, потрапив в ДТП .

Як повідомляв УНІАН, 18 жовтня в Харкові автомобіль "Лексус" під управлінням жінки-водія 1997 року народження, проїжджаючи на заборонний сигнал світлофора, на великій швидкості врізався в автомобіль "Фольксваген-Туарег". Від отриманого удару автомобіль "Лексус" викинуло на тротуар вулиці Сумській, де в цей момент знаходилися десятки пішоходів. Водії авто залишилися живі, їх повезли на огляд на предмет наявності алкогольного або наркотичного сп'яніння. В результаті ДТП загинуло 5 осіб, ще 6 госпіталізовані .

Слідчими органами порушено кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб) КК України.

Відзначимо, що порушення цієї статті карається позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

 
  Обзор категорий  
 
Шины
 
     
 
  Специальное предложение  
   
     
     
Доставка осуществляется в города:
Александрия, Белая Церковь, Белгород-Днестровский, Бердичев, Бердянск, Борисполь, Боярка, Бровары, Бердичев, Васильков, Винница, Вознесенск, Горловка, Днепродзержинск, Днепропетровск, Донецк, Житомир, Запорожье, Евпатория, Ивано-Франковск, Измаил, Изюм, Каменец-Подольский, Керч, Кировоград, Ковель, Комсомольск, Конотоп, Краматорск, Кривой Рог, Кременчуг, Ильичевск, Луганск, Лубны, Луцк, Львов, Павлоград, Мариуполь, Миргород, Мелитополь, Мукачево, Николаев, Нежин, Никополь, Новая Каховка, Новоград - Волынский, Нововолынск, Одесса, Обухов, Павлоград, Пирятин, Прилуки, Полтава, Первомайск, Ровно, Славянск, Симферополь, Смела, Стрий, Сумы, Севастополь, Северодонецк, Тернополь, Ужгород, Умань, Харьков, Хмельницкий, Херсон, Феодосия, Чернигов, Черновцы, Южноукраинск, Ялта.

© 2009 - 2010 Интернет-магазин автотоваров и запчастей авто34

Каталог украинских интернет-магазинов