Главная Новости Прайс-лист О магазине Как купить? Оплата/Доставка Корзина Контакты  
  Авторизация  
 
Логин
Пароль

Регистрация   |   Мой пароль?
 
     
  Покупателю шин  
  Новости  
Honda cbr125r видео

Очень неплохой Японский мотоцикл, хорошо и качественно собран. Красивый и дерзкий дизайн как раз очень хорошо показан на Honda cbr125r видео. Мотоцикл имеет среднюю мощность и неубиваемый двигатель,

  Опрос  
 
Летние шины какого производителя Вы предпочитаете использовать?
 Michelin
 Continental
 GoodYear
 Dunlop
 Nokian
 Fulda
 Bridgestone
 Hankook
 Kumho
 Другие

Всего ответов: 1035
 
     
  Добро пожаловать в наш новый всеукраинский интернет-магазин!  

Овочеве асорті на зиму

  1. Інгредієнти для приготування овочевого асорті на зиму:

Закуска з маринованих овочів, зібраних у власному городі, що може бути смачніше. Красиво підібрані овочі, симпатична баночка з авторської етикеткою і яскравою кришкою, це асорті стане скромним, але таким милим презентом до домашній вечірці з друзями. Закуска з маринованих овочів, зібраних у власному городі, що може бути смачніше

Овочеве асорті на зиму

Для овочевого асорті на зиму можна підібрати абсолютно будь-який набір овочів, спираючись на свій урожай і смак. Зручніше готувати асорті з овочів невеликого розміру і розкладати їх в маленькі банки. Адже, що не кажи, а для консервації необхідно досить багато солі, а ще й оцет або лимонна кислота, ці інгредієнти краще вживати в обмежених кількостях. Мене завжди лякали страхітливі ряди трьох літрових банок, рівними рядами вишикувалися в бабусиному погребі, в цілому там, напевно, була тонна солі. Мабуть з цього, коли я зайнялася домашніми заготовками, то стала розкладати їх в невеликі ємності - зручно, швидко, і око радує. Але, як то кажуть, на смак і колір ...

  • Час: 45 хвилин
  • Кількість: 1.5 літра

Інгредієнти для приготування овочевого асорті на зиму:

  • 250 г моркви;
  • 250 г цвітної капусти;
  • 250 г кабачків;
  • 150 г дрібного ріпчастої цибулі;
  • 100 г часнику;
  • 40 г гіркого перцю;
  • 150 г болгарського перцю;
  • 150 г огірків;
  • селера, чорний перець

Для маринаду:

  • 20 г солі;
  • 30 г цукру;
  • 6 г лимонної кислоти;

Спосіб приготування овочевого асорті на зиму

У ретельно вимиті, простерилізовані банки укладаємо по черзі, бланшірованние в солоній воді овочі. В одну банку об'ємом 0.7 літра достатньо покласти 2 стручки гіркого зеленого перцю. Бланшуємо перець 0.5 хвилини, кладемо на дно. Дрібний ріпчасту цибулю і зубчики часнику бланшируємо 1 хвилину, відразу ж охолоджуємо, укладаємо на перець - це другий шар асорті.

Дрібний ріпчасту цибулю і зубчики часнику бланшируємо 1 хвилину, відразу ж охолоджуємо, укладаємо на перець - це другий шар асорті

Викладаємо бланширує гострий перець Викладаємо бланширує гострий перець   Викладаємо бланшированную морква   Викладаємо бланшированную капусту і селеру Викладаємо бланшированную морква Викладаємо бланшированную капусту і селеру

Морквина додасть асорті яскравих фарб. Якщо у вас немає маленької морквини, то можна нарізати зірки йди шестерінки з великої. Вирізаємо через рівний проміжок 5 тонких брусків по всій довжині морквини, потім нарізаємо шматочки, товщиною 1 сантиметр. Бланшуємо морква 2 хвилини, укладаємо на шар цибулі і часнику.

Цвітну капусту очищаємо від плям і пошкоджень, поділяємо на невеликі суцвіття. Бланшуємо 1 хвилину, укладаємо в банку, перекладаючи суцвіття цвітної капусти морквяними зірочками. Зелень селери поділяємо на гілочки, опускаємо в окріп на 5 секунд, додаємо до інших овочів.

Зелень селери поділяємо на гілочки, опускаємо в окріп на 5 секунд, додаємо до інших овочів

Викладаємо бланширує кабачок

Невеликі яскраві кабачки нарізаємо скибочками, товщиною 1 сантиметр, бланшируємо 1 хвилину.

Викладаємо бланшірованние огірок і солодкий перець

Огірки, нарізані товстими кружальцями, і солодкий болгарський перець, очищений від насіння, бланшируємо 0,5 хвилини. Тепер наповнену овочами банку можна готувати до консервації.

Заливаємо овочі маринадом

Заливаємо овочі окропом, накриваємо кришкою, витримуємо 5 хвилин, потім повторюємо процедуру. Зливаємо воду, додаємо в неї лимонну кислоту, цукор, сіль, горошинки чорного перцю. Доводимо маринад до кипіння, заливаємо овочі. Кількість солі, цукор і лимонної кислоти в маринаді не обов'язково додавати строго за рецептом, завжди пробуйте маринад на смак.

Закриваємо банку і пастеризуємо

Закриваємо банки з овочевим асорті кришками, пастеризуємо при температурі 85-90 градусів Цельсія. Банки об'ємом 0.7-1 літра достатньо пастеризувати 10 хвилин, це дозволить зберігати овочеве асорті при кімнатній температурі.

 
  Обзор категорий  
 
Шины
 
     
 
  Специальное предложение  
   
     
     
Доставка осуществляется в города:
Александрия, Белая Церковь, Белгород-Днестровский, Бердичев, Бердянск, Борисполь, Боярка, Бровары, Бердичев, Васильков, Винница, Вознесенск, Горловка, Днепродзержинск, Днепропетровск, Донецк, Житомир, Запорожье, Евпатория, Ивано-Франковск, Измаил, Изюм, Каменец-Подольский, Керч, Кировоград, Ковель, Комсомольск, Конотоп, Краматорск, Кривой Рог, Кременчуг, Ильичевск, Луганск, Лубны, Луцк, Львов, Павлоград, Мариуполь, Миргород, Мелитополь, Мукачево, Николаев, Нежин, Никополь, Новая Каховка, Новоград - Волынский, Нововолынск, Одесса, Обухов, Павлоград, Пирятин, Прилуки, Полтава, Первомайск, Ровно, Славянск, Симферополь, Смела, Стрий, Сумы, Севастополь, Северодонецк, Тернополь, Ужгород, Умань, Харьков, Хмельницкий, Херсон, Феодосия, Чернигов, Черновцы, Южноукраинск, Ялта.

© 2009 - 2010 Интернет-магазин автотоваров и запчастей авто34

Каталог украинских интернет-магазинов