Главная Новости Прайс-лист О магазине Как купить? Оплата/Доставка Корзина Контакты  
  Авторизация  
 
Логин
Пароль

Регистрация   |   Мой пароль?
 
     
  Покупателю шин  
  Новости  
Banwar

Наша сеть партнеров Banwar. Новое казино "Пари Матч" приглашает всех азартных игроков в мир больших выигрышей и захватывающих развлечений.

  Опрос  
 
Летние шины какого производителя Вы предпочитаете использовать?
 Michelin
 Continental
 GoodYear
 Dunlop
 Nokian
 Fulda
 Bridgestone
 Hankook
 Kumho
 Другие

Всего ответов: 1035
 
     
  Добро пожаловать в наш новый всеукраинский интернет-магазин!  

Рецепт смачного сливового пирога з "Нью-Йорк Таймс" - cosmo.com.ua

  1. Рецепт смачного сливового пирога з "Нью-Йорк Таймс" Твоє життя / Рецепти 1 серпня 2017 1 серпня...
  2. Як готувати:
  3. Рецепт смачного сливового пирога з "Нью-Йорк Таймс"
  4. Вишневий пиріг з "Нью-Йорк Таймс"
  5. Як готувати:
  6. Рецепт смачного сливового пирога з "Нью-Йорк Таймс"
  7. Вишневий пиріг з "Нью-Йорк Таймс"
  8. Як готувати:

Рецепт смачного сливового пирога з "Нью-Йорк Таймс"

Наша сеть партнеров Banwar

Твоє життя / Рецепти

1 серпня 2017

1 серпня 2017

LizaZ9

Фото: Shutterstock

Фото: Shutterstock

Кажуть, що задовго до існування інтернету домогосподарки писали в редакцію газет, щоб отримати рецепт страви, яку їм сподобалося в якомусь ресторані. Так, завдяки старанням домогосподарок, найпопулярнішим десертом в Америці з 1983 до 1995 року був, ні, не чізкейк , А сливовий пиріг.

Щорічно рецепт пирога зі сливами публікувався газетою New York Times так часто, що цей десерт прославився, як найпопулярніший фруктовий пиріг американців.

Уже заінтригована? Тоді записуй рецепт смачного пирога зі сливами, який ти коли-небудь їла.

Вишневий пиріг з "Нью-Йорк Таймс"

Складові:

  • сливи - 12 шт .;
  • цукор - 3/4 склянки (плюс 2 ст.л. на посипання);
  • борошно - 1 склянка;
  • вершкове масло / маргарин - 115 г;
  • яйця - 2 шт;
  • розпушувач для тіста - 1 ч. л .;
  • сіль - щіпка;
  • кориця - 1 ч. л.

В оригінальному рецепті використовуються сливи сорту "Угорка", але й інші сливи теж підійдуть.

Як готувати:

  1. Розігрій духовку до 175-180 градусів.
  2. Помий сливи, обсуши їх і розріж на половинки, витягуючи кісточки.
  3. Збий масло з 3/4 ст. цукру до отримання однорідної маси.
  4. Додай в масляну суміш яйця по одному. Ретельно збий. Додай сіль і знову збий все інгредієнти.
  5. Просій борошно з розпушувачем. Додай потроху борошно до масляну суміш, добре вимішуючи тісто ложкою або силіконової лопаткою. Тісто має бути досить густим.
  6. Форму для випікання змасти маслом, присипаючи борошном. Виклади тісто в форму і добре розрівняти.
  7. Зливи, розділені на половинки, розклади поверх тесту. Намагайся не вдавлювати фрукти в тісто.
  8. Змішай 2 ст. л. цукру з 1 ч. л. кориці. Присипаючи коричн цукром сливи і відправ пиріг в добре розігріту духовку на 40-45 хвилин до появи хрусткої скоринки.

У класичному варіанті цей сливовий пиріг подається в охолодженому вигляді з кулькою ванільного морозива. Ти можеш використовувати також будь- домашнє морозиво - так ти зможеш знизити калорійність популярного американського десерту.

Рецепт смачного сливового пирога з "Нью-Йорк Таймс"

Твоє життя / Рецепти

1 серпня 2017

1 серпня 2017

LizaZ9

Фото: Shutterstock

Фото: Shutterstock

Кажуть, що задовго до існування інтернету домогосподарки писали в редакцію газет, щоб отримати рецепт страви, яку їм сподобалося в якомусь ресторані. Так, завдяки старанням домогосподарок, найпопулярнішим десертом в Америці з 1983 до 1995 року був, ні, не чізкейк , А сливовий пиріг.

Щорічно рецепт пирога зі сливами публікувався газетою New York Times так часто, що цей десерт прославився, як найпопулярніший фруктовий пиріг американців.

Уже заінтригована? Тоді записуй рецепт смачного пирога зі сливами, який ти коли-небудь їла.

Вишневий пиріг з "Нью-Йорк Таймс"

Інгредієнти:

  • сливи - 12 шт .;
  • цукор - 3/4 склянки (плюс 2 ст.л. на посипання);
  • борошно - 1 склянка;
  • вершкове масло / маргарин - 115 г;
  • яйця - 2 шт;
  • розпушувач для тіста - 1 ч. л .;
  • сіль - щіпка;
  • кориця - 1 ч. л.

В оригінальному рецепті використовуються сливи сорту "Угорка", але й інші сливи теж підійдуть.

Як готувати:

  1. Розігрій духовку до 175-180 градусів.
  2. Помий сливи, обсуши їх і розріж на половинки, витягуючи кісточки.
  3. Збий масло з 3/4 ст. цукру до отримання однорідної маси.
  4. Додай в масляну суміш яйця по одному. Ретельно збий. Додай сіль і знову збий все інгредієнти.
  5. Просій борошно з розпушувачем. Додай потроху борошно до масляну суміш, добре вимішуючи тісто ложкою або силіконової лопаткою. Тісто має бути досить густим.
  6. Форму для випікання змасти маслом, присипаючи борошном. Виклади тісто в форму і добре розрівняти.
  7. Зливи, розділені на половинки, розклади поверх тесту. Намагайся не вдавлювати фрукти в тісто.
  8. Змішай 2 ст. л. цукру з 1 ч. л. кориці. Присипаючи коричн цукром сливи і відправ пиріг в добре розігріту духовку на 40-45 хвилин до появи хрусткої скоринки.

У класичному варіанті цей сливовий пиріг подається в охолодженому вигляді з кулькою ванільного морозива. Ти можеш використовувати також будь- домашнє морозиво - так ти зможеш знизити калорійність популярного американського десерту.

Рецепт смачного сливового пирога з "Нью-Йорк Таймс"

Твоє життя / Рецепти

1 серпня 2017

1 серпня 2017

LizaZ9

Фото: Shutterstock

Фото: Shutterstock

Кажуть, що задовго до існування інтернету домогосподарки писали в редакцію газет, щоб отримати рецепт страви, яку їм сподобалося в якомусь ресторані. Так, завдяки старанням домогосподарок, найпопулярнішим десертом в Америці з 1983 до 1995 року був, ні, не чізкейк , А сливовий пиріг.

Щорічно рецепт пирога зі сливами публікувався газетою New York Times так часто, що цей десерт прославився, як найпопулярніший фруктовий пиріг американців.

Уже заінтригована? Тоді записуй рецепт смачного пирога зі сливами, який ти коли-небудь їла.

Вишневий пиріг з "Нью-Йорк Таймс"

Інгредієнти:

  • сливи - 12 шт .;
  • цукор - 3/4 склянки (плюс 2 ст.л. на посипання);
  • борошно - 1 склянка;
  • вершкове масло / маргарин - 115 г;
  • яйця - 2 шт;
  • розпушувач для тіста - 1 ч. л .;
  • сіль - щіпка;
  • кориця - 1 ч. л.

В оригінальному рецепті використовуються сливи сорту "Угорка", але й інші сливи теж підійдуть.

Як готувати:

  1. Розігрій духовку до 175-180 градусів.
  2. Помий сливи, обсуши їх і розріж на половинки, витягуючи кісточки.
  3. Збий масло з 3/4 ст. цукру до отримання однорідної маси.
  4. Додай в масляну суміш яйця по одному. Ретельно збий. Додай сіль і знову збий все інгредієнти.
  5. Просій борошно з розпушувачем. Додай потроху борошно до масляну суміш, добре вимішуючи тісто ложкою або силіконової лопаткою. Тісто має бути досить густим.
  6. Форму для випікання змасти маслом, присипаючи борошном. Виклади тісто в форму і добре розрівняти.
  7. Зливи, розділені на половинки, розклади поверх тесту. Намагайся не вдавлювати фрукти в тісто.
  8. Змішай 2 ст. л. цукру з 1 ч. л. кориці. Присипаючи коричн цукром сливи і відправ пиріг в добре розігріту духовку на 40-45 хвилин до появи хрусткої скоринки.

У класичному варіанті цей сливовий пиріг подається в охолодженому вигляді з кулькою ванільного морозива. Ти можеш використовувати також будь- домашнє морозиво - так ти зможеш знизити калорійність популярного американського десерту.

Уже заінтригована?
Уже заінтригована?
Уже заінтригована?
 
  Обзор категорий  
 
Шины
 
     
 
  Специальное предложение  
   
     
     
Доставка осуществляется в города:
Александрия, Белая Церковь, Белгород-Днестровский, Бердичев, Бердянск, Борисполь, Боярка, Бровары, Бердичев, Васильков, Винница, Вознесенск, Горловка, Днепродзержинск, Днепропетровск, Донецк, Житомир, Запорожье, Евпатория, Ивано-Франковск, Измаил, Изюм, Каменец-Подольский, Керч, Кировоград, Ковель, Комсомольск, Конотоп, Краматорск, Кривой Рог, Кременчуг, Ильичевск, Луганск, Лубны, Луцк, Львов, Павлоград, Мариуполь, Миргород, Мелитополь, Мукачево, Николаев, Нежин, Никополь, Новая Каховка, Новоград - Волынский, Нововолынск, Одесса, Обухов, Павлоград, Пирятин, Прилуки, Полтава, Первомайск, Ровно, Славянск, Симферополь, Смела, Стрий, Сумы, Севастополь, Северодонецк, Тернополь, Ужгород, Умань, Харьков, Хмельницкий, Херсон, Феодосия, Чернигов, Черновцы, Южноукраинск, Ялта.

© 2009 - 2010 Интернет-магазин автотоваров и запчастей авто34

Каталог украинских интернет-магазинов