- Розтягай з листкового тіста
- Медова пряник з імбиром
- Придбати цю книгу
- Ще по темі "Розтягай з листкового тіста з рибою і медова пряник":
- різдвяні пряники
- Різдво !!!
- Супер смачна, перевірено! самса!
- Хочу різдвяну пряники,
- Що зробити з палтусом?
- Великий листковий пельмень!
- Ще питаннячко!
- Допоможемо! Справа йде до Різдва ...
- Човники з пісочного тіста -що всередину?
- готуємося до Різдва: їжа і не тільки
- "Дрезденська" різдвяна пряник
- Листкове тісто
- Листкове тісто домашнього виробництва
- Листкове тісто
Наша сеть партнеров Banwar
зміст:
Якщо ви святкуєте Різдво , То і стіл повинен бути відповідним - пісним (допускається риба) і складається з 12 страв. Напевно у вас є і свої перевірені рецепти до цього свята, а ми хочемо нагадати лише про двох пирогах - з рибою і солодкому. Розтягай і медову пряники ми знайшли в книзі «Наша улюблена їжа» Анни Людковська.
До змісту
Розтягай з листкового тіста
Розтягаї можна пекти з будь-якої жирної рибою, але моя особлива любов - пироги з палтусом. Він м'ясистий, соковитий, без дрібних кісток і продається замороженим у вигляді зручних стейків або філе.
Якщо під рибу покласти шар вареного рису, то він вбере в себе всі соки, і тісто гарантовано не буде Клеклі. Я використовую готове листкове тісто, з ним можна впоратися за все за 20 хвилин. Хіба що класичному розтягаї належить бути з отвором зверху, а мій - закритий пиріг. Зате такий набагато зручніше різати і подавати гостям!
На 6 порцій:
- 500 г листкового тіста
- 600 г філе сьомги або палтуса
- 2 великі цибулини
- 1,5 склянки вареного рису
- 2 столові ложки вершкового масла
- сіль, мелений чорний перець
- 1 яйце і трохи молока для змащування
- Рибу обсушити паперовими рушниками, зніміть філе з шкіри. Постарайтеся відшукати і видалити дрібні кістки. Нарізати рибу на шматки не потрібно, ви потім легко відріже її разом з пирогом.
- Лук наріжте півкільцями. У сковорідці розпустіть вершкове масло і обсмажити цибулю, він повинен стати світло-золотистого кольору.
- Розігрійте духовку до 220 градусів, деко застеліть папером для випічки. Робочу поверхню присипте борошном і розкачайте тісто в прямокутний пласт. В середину викладіть рибу, зверху шар цибулі, приправити сіллю і перцем, а потім викладіть рис. Акуратно перемішайте рис з цибулею, щоб клейкі рисинки зв'язали слизький цибулю - так пиріг буде краще тримати форму.
- Тепер закрийте пиріг, немов ви упаковуєте подарунок. Спочатку з'єднаєте поздовжні боки, пріплюсніте тісто, а потім підберіть інші краї і теж з'єднайте, щоб в тесті не було дірок. Покладіть пиріг на деко швом вниз, змастіть збитим яйцем з молоком і проткніть виделкою в декількох місцях. Випікайте близько 30 хвилин.
До змісту
Медова пряник з імбиром
Надійний і нескладний рецепт пряники, яка наповнить вашу кухню такими запахами, що вам не захочеться виходити на вулицю! Російська пряник від пряників відрізнялася тільки формою - пряники робили фігурними, а для пряники тісто виливали в прості форми, а потім нарізали. Якщо ви не великий шанувальник імбиру, то зменшите його кількість удвічі. Пряники можна розрізати навпіл і просочити варенням або подати просто так чи зі збитими вершками.
На 8-10 порцій:
- 185 мл темного пива
- 210 г борошна
- 160 мл темного меду або кленового сиропу
- 80 мл рослинного масла
- 120 г світлого коричневого цукру
- 2 великих яйця
- 1-2 столові ложки меленого сухого імбиру
- 1 столова ложка тертого свіжого імбиру
- ⅓ чайної ложки меленої кориці
- ½ чайної ложки розпушувача
- ½ чайної ложки соди
- ¼ чайної ложки свіжомеленого чорного перцю
- ½ чайної ложки солі
- масло для змазування і цукрова пудра для подачі
- У невеликому сотейнику доведіть пиво до кипіння. Зніміть з вогню, додайте соду - суміш почне шипіти і пузиритися. Коли піна вляжеться, додайте мед, цукор і гарненько розмішайте, щоб цукор розчинився.
- У великій мисці змішайте борошно, розпушувач, мелений імбир, корицю, сіль, перець. У сотейник з пивом додайте яйця, рослинне масло і тертий імбир, злегка збийте виделкою.
- Розігрійте духовку до 180 градусів. У миску з борошном влийте третина пивний суміші і ретельно розмішайте віночком. Потім влийте другу третину, розмішайте і потім введіть решту суміш. Не намагайтеся заощадити час і не вливайте відразу всю рідину - ви ж не хочете дістати з духовки плоску опале пряник? Краще зайву хвилину ретельно перемішайте тісто віночком, воно повинно вийти досить рідким.
- Візьміть квадратну форму зі стороною 20 см або круглу діаметром 23 см. Змастіть її маслом і влийте тісто. Акуратно постукайте формою об стіл, щоб тісто рівно розподілилася, і випікайте 35-40 хвилин. Перевірте готовність дерев'яною зубочисткою. Дайте пряники охолонути (краще на решітці) і перед подачею посипте цукровою пудрою.
рецепти
Придбати цю книгу
xВам сподобалася стаття?
Оцініть статтю
Ще по темі "Розтягай з листкового тіста з рибою і медова пряник":
тісто листкове швидко і смачно - як?
Традиційні пироги - рецепти на Різдво: розтягай і пряник. Рецепти пирогів: рибний з листкового тіста і медова пряник. Рецепти пирогів з листкового рубленого тесту - з гарбузом, грудинкою, пореєм, капустою. Як приготувати відкритий пиріг: рецепт тесту і ...
різдвяні пряники
Традиційні пироги - рецепти на Різдво: розтягай і пряник. Російська пряник від пряників відрізнялася тільки формою - пряники робили фігурними, а для пряники тісто виливали в прості форми, а потім нарізали. Еклектика Різдва: історія, сучасність ...
Різдво !!!
Дівчата, допоможіть будь ласка з перевіреними рецептами чогось різдвяного. У школі дітям (тобто батькам :)) задали до 22 листопада спекти щось різдвяне, але продавати вони це будуть тільки Традиційні пироги - рецепти на Різдво: розтягай і пряник.
Супер смачна, перевірено! самса!
Супер смачна, перевірено! самса !. Випічка. Кулінарія. Кулінарні рецепти, допомога і поради з приготування страв, святкове меню і прийом гостей, вибір продуктів. Традиційні пироги - рецепти на Різдво: розтягай і пряник. 500 г листкового тіста.
Хочу різдвяну пряники,
Різдво !!!. Випічка. Кулінарія. Кулінарні рецепти, допомога і поради з приготування страв У мене в реге рецепт і фотографії Традиційні пироги - рецепти на Різдво: розтягай і пряник. Російська пряник від пряників відрізнялася тільки формою - пряники ...
Що зробити з палтусом?
Розтягай з листкового тіста. Розтягаї можна пекти з будь-якої жирної рибою, але моя особлива любов - пироги з палтусом. Є філе палтуса. Що можна приготувати ??? Просто я зовсім не сильна в рибі і навіть не знаю, що з нею краще зробити - посмажити, згасити, запекти ???
Великий листковий пельмень!
Традиційні пироги - рецепти на Різдво: розтягай і пряник. 500 г листкового тіста. 600 г філе сьомги або палтуса. підкажіть у кого є ці хрени для заробляння пельменів?! :) наскільки зручно-незручно равіолі, міні-пиріжки і булочки, ліниві вареники, листкове і ...
Ще питаннячко!
Традиційні пироги - рецепти на Різдво: розтягай і пряник. 500 г листкового тіста. 600 г філе сьомги або палтуса. Пироги з листкового тіста: рецепти від Чадейкі. Вареники: рецепт тесту і 4 начинки. Рибний день: 3 рецепта зі Скандинавії.
Допоможемо! Справа йде до Різдва ...
Потрібен рецепт медових, м'яких, як там не є різдвяних пряників. Благаю, хто пече, дайте будь ласка перевірений рецепт! Розтягай і медову пряники ми знайшли в книзі «Наша улюблена їжа» Анни Людковська. До змісту. Розтягай з листкового тіста.
Човники з пісочного тіста -що всередину?
Розтягай з листкового тіста. Розтягаї можна пекти з будь-якої жирної рибою, але моя особлива любов - пироги з палтусом. Човники з листкового тіста з картоплею, м'ясом і огірочками.
готуємося до Різдва: їжа і не тільки
подивіться посилання, кому цікаво. спочатку випічка печива, а внизу є посилання на прикрасу будинку і інші різдвяні ідеї. Традиційні пироги - рецепти на Різдво: розтягай і пряник.
"Дрезденська" різдвяна пряник
"Дрезденська" різдвяна пряник. Випічка. Кулінарія. Кулінарні рецепти, допомога і поради з приготування страв, святкове меню і Традиційні пироги - рецепти на Різдво: розтягай і пряник. Російська пряник від пряників відрізнялася тільки формою ...
Листкове тісто
Традиційні пироги - рецепти на Різдво: розтягай і пряник. Рецепти пирогів з листкового рубленого тесту - з гарбузом, грудинкою, пореєм, капустою. Як приготувати відкритий пиріг: рецепт тесту і начинки від Чадейкі.
Листкове тісто домашнього виробництва
Традиційні пироги - рецепти на Різдво: розтягай і пряник. Рецепти пирогів: рибний з листкового тіста і медова пряник. Рецепти пирогів з листкового рубленого тесту - з гарбузом, грудинкою, пореєм, капустою. Як приготувати відкритий пиріг: рецепт тесту ...
Листкове тісто
Пиріг повинен бути прекрасного золотистого цвета.Достать з духовки і відразу змастити вершковим маслом, накрити рушником. Традиційні пироги - рецепти на Різдво: розтягай і пряник. Рецепти пирогів: рибний з листкового тіста і медова пряник.
06.01.2016
Оновлене 03.07.2018
Не намагайтеся заощадити час і не вливайте відразу всю рідину - ви ж не хочете дістати з духовки плоску опале пряник?
Що зробити з палтусом?
Що можна приготувати ?
Просто я зовсім не сильна в рибі і навіть не знаю, що з нею краще зробити - посмажити, згасити, запекти ?
Підкажіть у кого є ці хрени для заробляння пельменів?
Човники з пісочного тіста -що всередину?