Главная Новости Прайс-лист О магазине Как купить? Оплата/Доставка Корзина Контакты  
  Авторизация  
 
Логин
Пароль

Регистрация   |   Мой пароль?
 
     
  Покупателю шин  
  Новости  
Banwar

Наша сеть партнеров Banwar. Новое казино "Пари Матч" приглашает всех азартных игроков в мир больших выигрышей и захватывающих развлечений.

  Опрос  
 
Летние шины какого производителя Вы предпочитаете использовать?
 Michelin
 Continental
 GoodYear
 Dunlop
 Nokian
 Fulda
 Bridgestone
 Hankook
 Kumho
 Другие

Всего ответов: 1035
 
     
  Добро пожаловать в наш новый всеукраинский интернет-магазин!  

2016 Hyundai Tucson фото, характеристики, Хундай Туксон

  1. Екстер'єр Хундай Туксон (Туссан) 2016
  2. інтер'єр новинки
  3. Технічні характеристики 2016 Hyundai Tucson і силові агрегати
  4. Відчуття на місці водія
  5. Переваги і недоліки 2016 Хундай Туксон (Туссан)
  6. Фотогалерея: Новий Hyundai Tucson 2016
  7. 2016 Hyundai Tucson - Geneva Motor Show 2015

Наша сеть партнеров Banwar

Як ви вже напевно знаєте, навесні цього року на Женевському мотор-шоу південнокорейська компанія Хундай представила публіці свою нову модель кроссовера Tucson 2016 , Що вийшла в третьому поколінні. До того ж відзначимо, що тепер виробник буде використовувати це ім'я позашляховика буквально на всіх авторинках світу.

Tucson 2016

З виходом у світ нової модифікації паркетника компанія пов'язує основні перспективи її успіху в найближчому майбутньому, а головними ринками збуту автомобіля розглядаються авторинки Штатів, України, Європи і РФ. Тому новинка і буде мати одну загальну назву для всіх держав.

Екстер'єр Хундай Туксон (Туссан) 2016

Екстер'єр Хундай Туксон (Туссан) 2016

Зовнішність кросовера виконана відповідно до єдиного фірмовим стилем для сучасної лінійки автомобілів класу SUV компанії Hyundai. Спортивність Tucson 2016 см. Фото, його напористість підкреслюється масивними гратами радіатора, що отримала гексагональную конфігурацію. Верхній край якої гармонійно зливається з витягнутими по горизонталі головними фарами. Як і належить сучасним трендам в автомобілебудуванні оптика автомобіля має світлодіодні секції. Топові версії авто вже з самого початку оснащуються повністю диодной світлотехнікою.

Багаторівневий рельєфний передній бампер отримав вбудовані протитуманні фари, розташовані по краях секції СДХ (світлодіодних ходових вогнів) і плюс до цього розтягнутий горизонтально повітрозабірник, який розташувався в самому низу бампера, підкресленим декоративної накладочки.

Боковини кузова на фото 2016 Hyundai Tucson візуально створюють ефект солідності і потужності. Гострі грані виштамповок на дверях поряд з завужені боковим склінням надають екстер'єру позашляховика спортивність і стрімкість. Працюючи над поліпшенням пропорцій кузова, інженери компанії дещо збільшили розмір переднього і заднього звисів авто. За рахунок цього збільшилася довжина колісної бази, що помітно додало вільного простору в салоні паркетника.

Свіжо і не менш динамічно кросовер виглядає і з боку «корми». Симпатична форма задніх ліхтарів зі світлодіодними нутрощами особливо красиво виглядає в темний час доби. Переоформлений бампер знизу підкреслять великий накладкою кольору металік і до того ж спареними кінцевиками патрубків вихлопної системи.

Заключну крапку в дизайні «корми» авто ставлять невеликий спойлер з інтегрованим стоп-сигналом і антена типу «плавник акули». Колісні арки візуально збільшують в розмірі широкі накладки з чорного відтінку пластика.

В ході проектування дизайну кузова, інженерам вдалося вивести аеродинамічні характеристики Hyundai Tucson 2016 на високий рівень. Хоча при цьому кросовер вийшов трохи більшим за свого попередника. Так автомобіль в довжину складає 4475мм, в ширину - 1850мм, а в висоту дорівнює 1645мм, при колісній базі, яка виросла до 2670мм.

інтер'єр новинки

Поряд з екстер'єром салон Хундай Туксон (Туссан) 2016 також став виглядати набагато респектабельнее і солідніше, ніж в попередньої версії. Цьому посприяло як використання нових високоякісних матеріалів і нових пластиків в обробці інтер'єру, так і підросла колісна база, яка додала трохи простору в салон, за рахунок чого тепер в кросовері набагато комфортніше.

Крім того, продумана компоновка головних елементів в салоні також послужила надбавкою вільного місця. На задньому дивані вільно можуть поміститися три дорослих людини, він зручний, а підібраний кут нахилу спинки допоможе уникнути швидкої втоми. Додати візуально простору всередині автомобіля можна, якщо замовити (поки як опція) установку панорамного люка в даху.

Спинку заднього дивана можна скласти в співвідношенні 40х60. Багажний відсік став за обсягом менше - всього 513-літрів (в колишньої моделі - 592-літра), але розробники, зате передбачили в багажнику 2016 Hyundai Tucson на фото нижче, подвійна підлога. Таке рішення допоможе водієві не змішувати інструмент, автоаксесуари та перевозиться багаж.

Таке рішення допоможе водієві не змішувати інструмент, автоаксесуари та перевозиться багаж

Панель приладів стала цифровий і виглядає акуратно і стильно, основну роль інженери відвели LCD-монітора системи мультимедіа нового покоління, під яким помістили блок управління. Трішки нижче на центральній консолі знаходиться блок управління клімат-контролем, у якого монохромний дисплей має горизонтальне розташування. На центральному тунелі відведено важеля КПП, ручки стояночного гальма, чотирьом великим кнопкам управління додатковими системами та ще підстаканнику. Є між передніх сидінь і місткий бокс під дріб'язок.

Хоча вседорожник 2016 Tucson від Hyundai отримав абсолютно новий інтер'єр, але в його дизайні можна легко вгадати корпоративні риси південнокорейського бренду. Щиток приладів, як і дефлектори систем кондиціонування і вентиляції, «заточені» під один стиль з іншими моделями кросоверів компанії.

Багатофункціональний рульове колесо обшите натуральною шкірою, за рахунок чого забезпечується зручний хват і виключається можливість прослизання в руках водія. Але от не зовсім зручне розташування кнопочок управління системою мультимедіа, винесених на кермо, зажадає від драйвера деякого часу, щоб до них звикнути.

Оновлено - названа ціна і комплектації кросовера для ринку Росії.

Технічні характеристики 2016 Hyundai Tucson і силові агрегати

Новий кросовер оснащується п'ятьма модифікаціями двигунів, в списку яких є, за традицією, бензинові та дизельні агрегати. За базовий двигун компанія взяла 135-сильний атмосферний мотор, обсяг якого 1600-кубиків. Наступний з аналогічним об'ємом бензиновий двигун видає вже 175-коней потужності, за рахунок оснащення турбонаддувом і прямим уприскуванням палива.

Далі йдуть три мотора, що працюють на важкому паливі. Менш потужний - це 116-сильний дизелек, робочим об'ємом 1600 см3. Скажемо відверто, що для любителів активної їзди він не підійде, оскільки динаміки такого движка буде не вистачати при швидкому прискоренні з місця або щоб швиденько обігнати попереду йде машину на трасі. Більш придатними для таких маневрів вважаються два інших агрегату. При однаковому робочому обсязі рівному 2000-кубиків, вони доступні в різних форсування - 136л.с. і 184л.с. потужності.

У початковій версії, як кажуть технічні характеристики Хундай Туксон (Туссан) 2016, бензиновий і дизельний агрегати комплектуються тільки з шестиступінчастою МКПП. Два більш потужних дизеля можуть працювати до того ж і з шестидіапазонною автоматичною трансмісією. Топовий бензиновий двигун працює тільки в парі з безальтернативній семідіапазонний коробочкою-роботом, з парочкою зчеплень.

Топовий бензиновий двигун працює тільки в парі з безальтернативній семідіапазонний коробочкою-роботом, з парочкою зчеплень

Вся лінійка моторів відрізняється своєю економічністю. Як заявляють представники компанії , Кросовер під капотом якого стоїть дизельний двигун об'ємом 1600 куб.см. при змішаному циклі споживає всього не більше 6.4-літрів солярки.

Базові комплектації позашляховика доступні з переднім приводом. Топові версії вже пропонуються і з повним приводом, система якого направляє додаткову тягу до осі, колеса якої мають найбільшу зчеплення з дорожньою поверхнею. До того ж такі модифікації кроссовера оснащуються системою, що допомагає водієві рушати на підйомі / спуску.

Щодо підвіски Хундай Туксон в третьому поколінні можна сказати, що в ній нічого революційного не з'явилося. Спереду також використані традиційні стійки McPherson, ззаду застосована незалежна многоричажка зі спареними (здвоєними) важелями.

Відчуття на місці водія

Свою популярність Hyundai Tucson II-покоління заслужив свою популярність не тільки прекрасною зовнішністю і невисокою ціною. Головною перевагою кросовера стали його ходові якості. Прекрасно управляється і новий Туксон (Туссан) 2016, хоча потрібно відзначити, що відмінним вибором будуть позашляховики, що оснащуються одним з трьох найпотужніших двигунів. Така модифікація забезпечить водія впевненим прискоренням при будь-яких оборотах мотора.

До того ж новинку можна спрогнозувати в управлінні. Хоча кросовер не виділяється чуйним керівництвом, але зате не нишпорить по дорозі і не піднесе неприємностей при русі на підвищених швидкостях. Крен кузова при проходженні поворотів або маневрах також сильно не докучають. За використання в конструкції кузова стали підвищеної міцності, паркетник став набагато стійкіше. Сидячи за кермом 2016 Hyundai Tucson не забувайте, що це всього лише кросовер, а не модель "зарядженого", наприклад, хетчбека, тому не слід вимагати від нього неможливого.

Це також можна віднести і до прохідності позашляховика. Про позашляхових якостях паркетника багато не показуєш, але ось з розбитою ґрунтовкою або з заметеними сніговими наносами міськими вулицями паркетник легко впорається.

Переваги і недоліки 2016 Хундай Туксон (Туссан)

Основною перевагою «корейця» можна назвати його яскравий сучасний дизайн екстер'єру. Вседорожник виглядає приємним на вигляд, який надає йому стрімкий, швидкий і навіть спортивний стиль. На гідному рівні і оформлення та оздоблення салону авто. Щодо силових агрегатів варто сказати, що модель з базовим двигуном під капотом краще не вибирати. Тому як динаміки таких моторів буде не вистачати.

Відзначимо, що відвертих мінусів у новинки немає. Але до таких можна віднести малопотужні двигуни в базі і ще невелику місткість багажного відділення. Підвіска хоч і жестковата, але швидко звикнути можна. Оцінити новий Tucson 2016 від Hyundai можна на п'ять балів за 5-ти бальною шкалою.

Фотогалерея: Новий Hyundai Tucson 2016

2016_hyundai_tucson_new_photos-13

2016_hyundai_tucson_new_photos-13

2016_hyundai_tucson_new_photos-12

2016_hyundai_tucson_new_photos-12

2016_hyundai_tucson_new_photos-11

2016_hyundai_tucson_new_photos-11

2016_hyundai_tucson_new_photos-10

2016_hyundai_tucson_new_photos-10

2016_hyundai_tucson_new_photos-09

2016_hyundai_tucson_new_photos-09

2016_hyundai_tucson_new_photos-08

2016_hyundai_tucson_new_photos-08

2016_hyundai_tucson_new_photos-07

2016_hyundai_tucson_new_photos-07

2016_hyundai_tucson_new_photos-06

2016_hyundai_tucson_new_photos-06

2016_hyundai_tucson_new_photos-05

2016_hyundai_tucson_new_photos-05

2016_hyundai_tucson_new_photos-04

2016_hyundai_tucson_new_photos-04

2016_hyundai_tucson_new_photos-03

2016_hyundai_tucson_new_photos-03

2016_hyundai_tucson_new_photos-02

2016_hyundai_tucson_new_photos-02

2016_hyundai_tucson_new_photos-01

2016_hyundai_tucson_new_photos-01

2016_hyundai_tucson_new_photos-00

2016 Hyundai Tucson - Geneva Motor Show 2015

Цікаве в Мережі

Рекомендуємо до прочитання

« Поради новачкам - вибираємо свічки запалювання Легендарний позашляховик Мерседес в версії Edition 463 від AMG »

 
  Обзор категорий  
 
Шины
 
     
 
  Специальное предложение  
   
     
     
Доставка осуществляется в города:
Александрия, Белая Церковь, Белгород-Днестровский, Бердичев, Бердянск, Борисполь, Боярка, Бровары, Бердичев, Васильков, Винница, Вознесенск, Горловка, Днепродзержинск, Днепропетровск, Донецк, Житомир, Запорожье, Евпатория, Ивано-Франковск, Измаил, Изюм, Каменец-Подольский, Керч, Кировоград, Ковель, Комсомольск, Конотоп, Краматорск, Кривой Рог, Кременчуг, Ильичевск, Луганск, Лубны, Луцк, Львов, Павлоград, Мариуполь, Миргород, Мелитополь, Мукачево, Николаев, Нежин, Никополь, Новая Каховка, Новоград - Волынский, Нововолынск, Одесса, Обухов, Павлоград, Пирятин, Прилуки, Полтава, Первомайск, Ровно, Славянск, Симферополь, Смела, Стрий, Сумы, Севастополь, Северодонецк, Тернополь, Ужгород, Умань, Харьков, Хмельницкий, Херсон, Феодосия, Чернигов, Черновцы, Южноукраинск, Ялта.

© 2009 - 2010 Интернет-магазин автотоваров и запчастей авто34

Каталог украинских интернет-магазинов