Главная Новости Прайс-лист О магазине Как купить? Оплата/Доставка Корзина Контакты  
  Авторизация  
 
Логин
Пароль

Регистрация   |   Мой пароль?
 
     
  Покупателю шин  
  Новости  
Banwar

Наша сеть партнеров Banwar. Новое казино "Пари Матч" приглашает всех азартных игроков в мир больших выигрышей и захватывающих развлечений.

  Опрос  
 
Летние шины какого производителя Вы предпочитаете использовать?
 Michelin
 Continental
 GoodYear
 Dunlop
 Nokian
 Fulda
 Bridgestone
 Hankook
 Kumho
 Другие

Всего ответов: 1035
 
     
  Добро пожаловать в наш новый всеукраинский интернет-магазин!  

2017 Hyundai Santa Fe: Огляд

  1. Чому кросовер від Hyundai краще, ніж кросовер від BMW? Огляд на прикладі Санта Фе При підготовці...
  2. Hyundai наступає на ринок. Чому Це Важливо?
  3. Функції та системи комфорту і розваги корейського позашляховика
  4. Явний мінус 2017 Hyundai Santa Fe з бензиновим двигуном
  5. щоденна експлуатація
  6. Агресивне водіння. Екстрім на Santa Fe
  7. І так, головними причинами придбання Santa Fe є
  8. Для кого цей кросовер?
  9. У чому полягає цінність Hyundai
  10. підсумок

Чому кросовер від Hyundai краще, ніж кросовер від BMW? Огляд на прикладі Санта Фе

Наша сеть партнеров Banwar

Огляд на прикладі Санта Фе

При підготовці матеріалу для цієї статті, ми переглянули безліч різноманітних моделей автомобілів, які популярні в наші дні. Седани, універсали, позашляховики, мінівени. Але сьогодні міркувати ми будемо не про них, тому, що в поле нашого зору потрапив досить популярний в Росії і цікавий по ряду факторів автомобіль, позашляховик для міської межі, так званий «паркетник», SUV 2017 року відомий під ім'ям Hyundai Santa Fe. Зустрічайте! Корейський позашляховик преміального толку максимальна вартість топової комплектації якого порівнянна в Росії з ціною на базову версію рестайлінгового кросовера - BMW X3 в кузові F25. Іншими словами ми починаємо черговий огляд кросовера, тому вітаємо всіх любителів цього виду автомобілів, ласкаво просимо!

Втім, сьогоднішній огляд можна назвати дещо незвичним. У ньому ми постараємося якомога повніше озвучити наші думки з приводу практичності даного автомобіля, порушити питання зручності і економічності, що не обійдемо стороною проблему «драйву» і внесемо деякі уточнення з приводу того, чи варто брати цей кросовер людям, що цінують динаміку і реакцію автомобіля на маніпуляції з рульовим колесом або це чисто сімейний автомобіль ?

Невеликий спойлер. Хендай на думку багатьох користувачів і власників вдалося поєднати непоєднуване, пройшовши по межі між реальним комфортом і непоганими драйверскими характеристиками. І незважаючи на те, що ніхто не бере Santa Fe для того щоб відчути насолоду від перебування за кермом у «спортивному» режимі руху, в рівній мірі ніхто не скаржиться на те, що, керуючи кросовером в звичайних умовах він хоч раз відчув незручність або втома навіть через кілька годин безперервного руху.

І так, чи варто Hyundai Santa Fe співвідношення ціни і якості?

Вступна частина, що таке Hyundai Santa Fe і які у нього конкуренти?

Вступна частина, що таке Hyundai Santa Fe і які у нього конкуренти

2017 Хендай Санта Фе знаходиться на вершині харчового ланцюжка в сегменті середньорозмірних кросоверів вартість яких перевищує середній показник по ринку. З практичної точки зору, цей автомобіль володіє оптимальним розміром для невеликої сім'ї, батьки з дитиною або двома, плюс і для собаки залишиться місце , Якщо це середньостатистичної лабрадор або вівчарка. Також Santa Fe непогано підійде для поїздок куди-небудь на лижах. Комфортне розміщення всередині гарантовано трьом персонам з їх лижним інвентарем.

І так, тест Драйв проходив Hyundai у високій комплектації, вартість якого в Росії становить 2.5 млн. рублів. Відмінностями цієї комплектації є наявність всіляких систем активної і пасивної безпеки, функцій комфорту, розважальних систем і гаджетів-асистентів для допомоги водієві. Повний привід, 2.2 літровий дизельний двигун CRDi, безумовно автоматична КПП, непогана динаміка і адекватна максимальна швидкість руху.

Нагадаємо, що початковий цінник для BMW X3 (з яким ми відразу ж порівняли кросовер від Hyundai) на території багатьох країн світу стартує приблизно з тієї ж позначки, на якому закінчується максимальна ціна для Santa Fe. У РФ цей показник становить майже 2.8 млн. Рублів, які потрібно буде внести за базову комплектацію X3.

Цікаво, що озброєність сучасними технологіями брендового німецького кросовера за порівнянну суму значно поступається корейському паркетнику. На думку сайту, quto.ru, «зарядженість» автомобілів на момент написання матеріалу становила 39% у BMW X3 і 72% Hyundai Santa Fe .

За габаритами, Santa Fe майже ідентичний X3, Ford Edge? трохи менше Chevrolet Equinox і трохи більше Jeep Cherokee .

Mazda CX-5 , Honda CR-V , Toyota RAV4 і Ford Escape, всі ці SUV поступаються за габаритами Hyundai, а значить багато з них менш місткі, ніж Santa Fe. В той же час Toyota Highlander , Honda Pilot і Hyundai Grand Santa Fe на голову обходять свого молодшого авто конкурента.

До речі, не плутайте п'ятимісний чотирициліндровий Santa Fe, про який ми говоримо тут з великим трирядним шестициліндровим Grand Santa Fe, який на цілих 200 мм довший. Версія Santa Fe Grand- це збільшений варіант звичайної версії. Автомобіль габаритніший, має в лінійці 3.0 літровий бензиновий V6 і більш солідну зовнішність, що є важливим фактором для деяких покупців.

Співвідношення ціна / озброєність автомобіля сучасними системами: 7 балів

Hyundai наступає на ринок. Чому Це Важливо?

Чому Це Важливо

Хендай проводить досить продуктивну політику просування свого товару. Практично цей підхід можна назвати політикою демпінгу цін. Технологічні моделі (Hyundai Equus, Genesis і той же Santa Fe або Tucson) пропонують відмінний зовнішній вигляд, безпеку, непогану енергоозброєність і надійність. Повинно бути з цієї причини Хендай різних років випуску, різноманітних цінових категорій в буквальному сенсі заполонили дороги не тільки нашої, а й інших країн світу, в тому числі США і Німеччини.

Кілька років тому для корейського автовиробника настав переломний момент на багатьох автомобільних ринках світу популярність моделей росла і ось тепер моделі Santa Fe і Grand Santa Fe б'ють рекордні продажі в Штатах, де корейські моделі обійшли місцеві моделі Equinox і Cherokee в минулому і позаминулому роках.

Дивіться також: Кращі позашляховики 2016 року в п'яти класах

Але навіть не дивлячись на всі позитивні моменти, які стали невід'ємною частиною Hyundai, для певного роду автолюбителів придбання корейського кроссовера буде непростим рішенням, особливо з урахуванням того фактора, що практично за ті ж гроші вони зможуть взяти собі BMW, нехай в мінімальній комплектації, але це буде BMW!

Якщо ви ставитеся до таких автомобілістам і переслідуєте в першу чергу приналежність моделі до відомого преміальному бренду, постарайтеся себе перебороти і замовте тест-драйв на корейському кросовері. Чим більше ви на ньому проїдете, тим більше ви зміните свою думку про сучасні автовиробників з Азії через внутрішнього комфорту цього автомобіля і тим менше у вас буде з'являтися бажання звертати увагу на преміальні позашляховики європейської школи.

Вартість автомобілів Hyundai: 9 балів

Функції та системи комфорту і розваги корейського позашляховика

Функції та системи комфорту і розваги корейського позашляховика

Легка, що здається практично невагомою водійські двері впускає вас всередину, і ви опиняєтеся всередині сидінні. З перших хвилин після того як ви приземлитеся на м'яке крісло ви виразно відчуєте, що розробники цього автомобіля свій хліб не даром їли. Всередині Santa Fe превалює розкіш, комфорт і увага до деталей, абсолютно не властиве для автомобілів цього класу.

Оббивка усередині підібрана таким чином, що ви відчуваєте комфорт і умиротворення при першому ж погляді, це відчуття посилюється, коли ви самостійно сідайте на зручні в міру м'які сидіння з хорошою бічною підтримкою і продуманим поперековим упором. При цьому колірна схема, структура і підбір матеріалів такі, що вам навряд чи вдасться забруднити або привести їх у непридатність при стандартній експлуатації . Колоди в салоні зрозуміло возити не слід, але і особливо турбуватися про збереження виду салону близького до первозданного теж не варто.

Натисканням на кнопку «Пуск» двигуна автомобіль бадьоро оживає і вітає свого власника приємною на вигляд і інформативною панеллю приладів. На захованому між двома шкалами тахометра і спідометра невеликому екрані відображається вся необхідна інформація про функціонування автомобіля.

На захованому між двома шкалами тахометра і спідометра невеликому екрані відображається вся необхідна інформація про функціонування автомобіля

Озираючись на всі боки, складно не звернути увагу на накладки на дверях і центральній консолі, вони виконані однаково якісно і доповнюють загальний вигляд салону авто. Матова срібляста поверхня на дотик гладка і не викликає відторгнення або здивування у пасажирів, що ще раз підтверджує, корейці грунтовно попрацювали над позашляховиком, не без залучення фахівців з дизайну з Європи та інших країн, зрозуміло.

Органи управління на центральній консолі знаходяться кожен на своєму місці, користування ними не викликає якихось труднощів чи непорозуміння.

Список різноманітних електронних функцій і помічників викличе справжнє здивування у тих автомобілістів, які ще пам'ятають часи 8-10 річної давності, коли Hyundai був пересічним автовиробником без претензії на технологічність.

Система розподілу гальмівних зусиль EBD, система курсової стійкості ESP, антипробуксовочна система ASR, допомога при екстреному гальмуванні EBA, система допомоги при старті на гірці Hill Hold Control (HHC), з'їзді з гори HDC. Також в кросовер входить система контролю мертвої зони дзеркал, функція відстеження ненавмисного перестроювання зі смуги руху і система автоматичного гальмування. Все це сьогодні входить в сучасний кросовер Hyundai.

Дивіться також: Кращі автомобільні інтер'єри 2016 року

Всі ці аргументи говорять про те, що дана модель Hyundai досить хороша для того щоб витратити на неї значну грошову суму.

До речі, відмінно показала себе інформаційно-розважальна система, а дозвіл заднього ходу і 360-градусної віртуальної камер не викликають будь-яких питань.

Ну і нарешті, власника чекає кермо з підігрівом, що обігріваються передні і задні сидіння , Вентильовані передні сидіння, різноманітні датчики, в тому числі дощу і світла, адаптивний круїз-контроль, двозонний клімат-контроль і багато інших опцій, яких ви не знайдете на більш престижних моделях в базових комплектаціях.

Величезна кількість систем безпеки, допомоги і комфорту, яке рідко зустрінеш на інших більш дорогих автомобілях: 10 балів

Явний мінус 2017 Hyundai Santa Fe з бензиновим двигуном

Явний мінус 2017 Hyundai Santa Fe з бензиновим двигуном

Ми вже говорили, що в Росії представлені два типи двигунів 2.2 літровий дизельний (потужність 200 к.с., 400 Нм крутного моменту) і 2.4 літровий бензиновий аналог зі 171 к.с. і 225 Нм моменту. Третій варіант 3.0 літрового бензинового мотора ми не розглядаємо, оскільки він відноситься по суті до іншої моделі. Так ось, якщо до дизелю претензій немає, його енергоозброєність не викликає сумнівів, то з бензиновим мотором, як нам здається в Хендай кілька недопрацювали. Для автомобіля зі спорядженої масою в майже 2.0 тонни, а з максимальною вагою в 2.5 тонни, чотирициліндрового двигуна з його потужністю просто не вистачає. Це відбивається в динаміці і прийомистості мотора. Можливо деякі власники заперечать, мовляв їм за очі вистачає і цього силового агрегату, який ласує 95-м бензином, можливо. Але, варто навантажити кросовер, а ще краще додати до нього причіп , Маса якого, до речі кажучи може доходити до 750 кг без гальм і 2.000 (для автомобіля з АКПП) - 2.500 (для машини з МКПП) кг. у причіпного пристрою, обладнаного гальмами, і явний недолік потужності проявиться в повну силу.

Думаєте невеликий двигун буде економічним? Як би не так. Офіційний витрата складає 13 літрів в місті, 6.7 літра за містом і 9 літрів в змішаному циклі. Чи варто говорити, що на практиці ці показники вище, значно вище. 9 літрів по трасі, в міських пробках навіть страшно сказати, цей показник може досягати 17 (!) Літрів.

Дивіться також: Найзручніші та цікаві функції в автомобілях 2015 року

Тому економити на ньому не вийде, та й 64 літровий бак доведеться заправляти досить часто, що в далеких поїздках не особливо приємна річ.

Явний мінус цього кроссовера- 2.4 літровий бензиновий мотор. Ненажерливий і не тяговітий під навантаженням: 3 бали.

щоденна експлуатація

щоденна експлуатація

Звичайна експлуатація явний коник Santa Fe. Поїздки в місто на роботу або на дачу з битій ґрунтовкою, ось його стихія.

Santa Fe- це засіб пересування яке розроблялося і було розраховане на те, щоб без проблем і турбот доставляти вас з пункту А в пункт Б, бадьорим і відпочилим. Корейського кросоверу це дійсно вдається.

Головне в такому автомобілі не заснути. Правда. Це реально відмінний показник, який свідчить про те, що автовиробникові вдалося створити комфортний і зручний автомобіль. Головне дійсно, не відключиться під час монотонної і неспішної поїздки за місто або на природу!

Дивіться також: Чому преміум автомобілі швидко знецінюються

Дизельний двигун, агрегатований з автоматичною 6 ступінчастою КПП прекрасно розганяє кросовер до швидкостей в 100, 110, 120 км / год на трасі. Автоматична коробка схоже знає свою роботу і не відволікає від помірного керування автомобілем свого сімейного мрії. Упевнений, що більшість покупців Санта Фе навіть не підозрюють, що вони можуть вручну перемикати передачі в слоті D "+/-". Втім, ці автолюбителі все одно нічого не втрачають.

Втім, ці автолюбителі все одно нічого не втрачають

Все працює так як було заплановано на заводі, м'яко і плавно. У звичайних умовах водіння ви не знайдете вад у цього кросовера.

Стихія Hyundai Santa Fe- стандартна експлуатація. Ми даємо 8 балів з 10.

Агресивне водіння. Екстрім на Santa Fe

Екстрім на Santa Fe

Спорт і агресивне водіння не те щоб протипоказані цього кросоверу, але явно небажані. Для цього є кілька причин, але головна як ви вже зрозуміли, даний тип автомобіля не розрахований на будь-які викрутаси на дорозі або поза нею.

Динамічна їзда йому протипоказана через те, що навіть з самими потужними двигунами доступними для ринку США даний кросовер НЕ буде здатний показати тієї динаміки, яка може зрівнятися з показниками властивими більш технологічно досконалим німецьким міським позашляховиків. Будь-яка спроба пройти поворот на максимальних швидкостях буде виглядати безглуздо і стане просто напросто небезпечною. На швидкостях, що перевищують розумні межі автомобіль здатний повести себе нераціонально і «зловити» неконтрольовану двотонну машину може бути не просто.

Теж саме стосується мало-мальськи серйозного бездоріжжя. Там цей сімейний позашляховик , Розрахований на використання в місті застрягне практично на 100%, до ворожки не ходи. А коли його почнуть витягати на тросі, на місці фіаско швидше за все залишаться елементи обважування і інші незахищені частини, розташовані під днищем автомобіля.

Тому про екстрім на Санта Фе навіть не варто замислюватися. Ви ж не хочете виглядати нерозумно?

Цей кросовер був зроблений не для агресивного водіння: 4 бали

І так, головними причинами придбання Santa Fe є

Для кого цей кросовер?

Для кого цей кросовер

До Hyundai Santa Fe варто придивитися тим людям, для яких комфорт понад брендових переваг автомобіля. Якщо ви віддаєте перевагу відштовхуватися від бренду машини, то Хендай не для вас, але якщо ви цінуєте комфорт і практичність, то цей Hyundai якраз те що потрібно. Комфорт, спокій і зручність, а також високий рівень надійності, ось що відрізняє сучасний кросовер від Hyundai від його конкурентів, в тому числі і в більш дорогому сегменті.

Якщо ви досить доросла людина, щоб розуміти, що брендинг-це фантик, і ви просто хочете нормальний автомобіль, що відповідає всім сучасним вимогам, Santa Fe до ваших послуг.

У чому полягає цінність Hyundai

У чому полягає цінність Hyundai

Навіщо купувати Hyundai, коли ви могли б придбати БМВ за ту ж ціну? Експлуатаційні витрати на позашляховику Santa Fe значно нижчі, ніж на BMW, вартість покупки теж, кількість різноманітних систем при меншій ціні, на Hyundai більше, а виконання і якість у корейця нітрохи не гірше. Так навіщо переплачувати, якщо можна придбати відмінний автомобіль дешевше?

підсумок

підсумок

Це міський позашляховик стане відмінним інструментом для всієї родини. Так, ви застрягнете на ньому на цьому бездоріжжі і не зможете брати участь в гонках красиво проходячи повороти зі скрипом гуми, але Santa Fe створювався не для цього. Ваша сім'я, та й ви самі, ось хто буде безмірно щасливий такому придбанню. Тому що навіть в наші дні знайти по-справжньому комфортний автомобіль не так-то просто. Цим і цінний 2017 Hyundai Santa Fe.

Чому кросовер від Hyundai краще, ніж кросовер від BMW?
Чому Це Важливо?
І так, чи варто Hyundai Santa Fe співвідношення ціни і якості?
Вступна частина, що таке Hyundai Santa Fe і які у нього конкуренти?
За габаритами, Santa Fe майже ідентичний X3, Ford Edge?
Чому Це Важливо?
Думаєте невеликий двигун буде економічним?
Ви ж не хочете виглядати нерозумно?
Так навіщо переплачувати, якщо можна придбати відмінний автомобіль дешевше?
 
  Обзор категорий  
 
Шины
 
     
 
  Специальное предложение  
   
     
     
Доставка осуществляется в города:
Александрия, Белая Церковь, Белгород-Днестровский, Бердичев, Бердянск, Борисполь, Боярка, Бровары, Бердичев, Васильков, Винница, Вознесенск, Горловка, Днепродзержинск, Днепропетровск, Донецк, Житомир, Запорожье, Евпатория, Ивано-Франковск, Измаил, Изюм, Каменец-Подольский, Керч, Кировоград, Ковель, Комсомольск, Конотоп, Краматорск, Кривой Рог, Кременчуг, Ильичевск, Луганск, Лубны, Луцк, Львов, Павлоград, Мариуполь, Миргород, Мелитополь, Мукачево, Николаев, Нежин, Никополь, Новая Каховка, Новоград - Волынский, Нововолынск, Одесса, Обухов, Павлоград, Пирятин, Прилуки, Полтава, Первомайск, Ровно, Славянск, Симферополь, Смела, Стрий, Сумы, Севастополь, Северодонецк, Тернополь, Ужгород, Умань, Харьков, Хмельницкий, Херсон, Феодосия, Чернигов, Черновцы, Южноукраинск, Ялта.

© 2009 - 2010 Интернет-магазин автотоваров и запчастей авто34

Каталог украинских интернет-магазинов