Главная Новости Прайс-лист О магазине Как купить? Оплата/Доставка Корзина Контакты  
  Авторизация  
 
Логин
Пароль

Регистрация   |   Мой пароль?
 
     
  Покупателю шин  
  Новости  
Banwar

Наша сеть партнеров Banwar. Новое казино "Пари Матч" приглашает всех азартных игроков в мир больших выигрышей и захватывающих развлечений.

  Опрос  
 
Летние шины какого производителя Вы предпочитаете использовать?
 Michelin
 Continental
 GoodYear
 Dunlop
 Nokian
 Fulda
 Bridgestone
 Hankook
 Kumho
 Другие

Всего ответов: 1035
 
     
  Добро пожаловать в наш новый всеукраинский интернет-магазин!  

5 простих рецептів італійської пасти

  1. 1. Спагеті з пармезаном і часником
  2. 2. Проста паста карбонара
  3. 3. Паста з соусом песто і помідорами
  4. 4. Спагеті в червоному вині
  5. 5. Паста «Маргарита»

Наша сеть партнеров Banwar

Щоб закохатися в Італію, досить зробити дві речі: подивитися на танцюючого мільйонера Джанлука ВАК і спробувати пасту. Спагеті - це ідеальна основа для швидкого і ситного страви. Навіть якщо твій холодильник практично порожній, ти напевно знайдеш кілька інгредієнтів для відмінною пасти. Незважаючи на простоту, це дуже різноманітне блюдо, так що тобі ніколи не набридне готувати і їсти спагетті. Ось п'ять рецептів, які обов'язково варто спробувати.

1. Спагеті з пармезаном і часником

Спагеті з пармезаном і часником

Формула традиційної італійської пасти дуже проста: спагетті, часник і пармезан. У цьому рецепті тільки шість інгредієнтів. Приготування займе всього 20 хвилин, так що це відмінне блюдо для самотнього вечері після важкого робочого дня.

інгредієнти:

  • 150 грамів спагеті
  • 2 зубчики часнику
  • 2 столові ложки вершкового масла
  • 1/4 чашки сиру пармезан
  • 1 столова ложка свіжої подрібненої петрушки
  • сіль, перець за смаком

приготування:
Спар воду в каструлі, додай щіпку солі і пасту. Вари до готовності, потім злий воду. Поки спагетті варяться, розігрій сковороду. Розтопи на ній масло, додай тертий часник і трохи обсмажити. Вимкни вогонь, додай на сковороду спагетті, посип товстим шаром пармезану і петрушки. Сиру в пасті може бути стільки, скільки побажає твоя душа.

2. Проста паста карбонара

Це хороший рецепт для першого досвіду приготування пасти. Класичні спагетті карбонара винайшли в середині 20 століття в італійському регіоні Лаціо, столиця якого - Рим. Там в пасту карбонара додають солону свинячу Щоковина, в інших регіонах і країнах її часто замінюють копченим беконом.

Складові:

  • 40 грамів бекону
  • 2 яєчних жовтки
  • 1 ціле яйце
  • 1/2 чашки тертого сиру пармезан
  • сіль і чорний перець за смаком
  • 200 г букатіні (товсті спагетті з отвором)

приготування:
Налий воду в каструлю, сильно посолити, доведи до кипіння. Поки вода нагрівається, на сковороді обсмажити бекон до хрусткої скоринки. У чашці сумішей яєчні жовтки, яйце, пармезан і перець.

Приготуй спагетті, потім злий воду. Залиш чашку макаронної води в окремому посуді. Спагеті додай до яйця і пармезаном, перемішати все і виклади до бекону. Заливай туди макаронну воду по столовій ложці до тих пір, поки паста не досягне крему (зазвичай на це йде 1/4 склянки води). Додай ще пармезану, а також сіль і перець за смаком.

3. Паста з соусом песто і помідорами

З цим рецептом ти приготуєш спагетті в знаменитому соусі песто. Родзинкою страви стануть підсмажені панірувальні сухарі. Хрусткі хлібні крихти будуть приємно контрастувати з м'якими помідорами.

Складові:

  • 100 г помідорів чері
  • 300 г спагетті
  • 1/4 чашки панірувальних сухарів
  • 1 зубчик часнику
  • оливкова олія
  • сіль, перець за смаком
  • 200 г пармезану

Для соусу песто:

  • свіжий базилік
  • 100 г пармезану
  • оливкова олія
  • 80 г кедрових горіхів
  • 2-3 зубчики часнику
  • велика морська сіль

приготування:

Соус песто: базилік растовкти в ступці з сіллю. Горіхи подрібни в блендері, часник дрібно поріж. Додай в ступку часник з горіхами і тертий пармезан, продовжуй товкти. Додай оливкову олію, ретельно перемішати соус і постав в холодильник на пару годин.

Паста: розігрій духовку до 200 градусів. Помідори черрі наріж навпіл і виклади на деко, застелене пергаментним папером. Скропи оливковою олією, посолити, поперчити. Запікати до м'якого стану.

Відвари спагетті, залиш півчашки макаронної води в окремому посуді.

На розігріту сковороду додай панірувальні сухарі, подрібнений часник, оливкова олія і дрібку солі. Перемішати і смаж пару хвилин.

Заважай спагетті з соусом песто, додаючи пару столових ложок макаронної води. Соус повинен рівномірно покривати пасту. Додай помідори і обсмажені сухарі, знову перемішати. Зверху посип тертим пармезаном і свіжим базиліком.

4. Спагеті в червоному вині

Спагеті в червоному вині

В цей рецепт входять традиційні для пасти інгредієнти. Як ти вже здогадалася, оригінальність в червоному вині. Воно надає солодкуватий насичений аромат, не схожий на все, що ти пробувала до цього. Підійде будь-яке червоне сухе вино. Бери пару пляшок: одну для пасти, одну для себе.

Складові:

  • 500 г спагетті
  • оливкова олія
  • 4 зубчики часнику
  • півсклянки подрібненої свіжої петрушки
  • 1 стакан волоських горіхів
  • 1/2 склянки тертого пармезану
  • сіль, чорний і червоний перець за смаком
  • 1 пляшка червоного вина

приготування:
Змішай п'ять склянок води з трьома склянками вина і дрібкою солі. Доведи до кипіння, звари спагетті, залиш півчашки макаронної води в окремому посуді.

Розігрій сковороду, налий 2 столові ложки оливкової олії, додай часник, сіль і червоний перець. Вилий в сковороду вино і макаронну воду. Доведи до кипіння, кинь туди пасту і вари до практично повного вбирання рідини. Додай петрушку, горіхи, сир і ретельно перемішати.

5. Паста «Маргарита»

Паста «Маргарита»

Помідори і сир моцарелла роблять цю пасту схожою на піцу «Маргарита». Блюдо просте в приготуванні і вишукане на вигляд. Прекрасно підійде для романтичної вечері після робочого дня.

Складові:

  • 500 г спагетті
  • 1 столова ложка оливкової олії
  • 1 чайна ложка подрібненого часнику
  • 1/4 чайної ложки анчоусной пасти
  • 200 г помідорів чері
  • 200 г сиру моцарелла
  • свіжий базилік, сіль, перець за смаком

приготування:
Відвари спагетті. У маленькому сотейнику розігрій оливкову олію з анчоусной пастою і часником. Підсмаж, щоб часник підрум'яниться.

Розігрій духовку до 200 градусів. Помідори черрі наріж навпіл і виклади на деко, застелене пергаментним папером. Скропи оливковою олією, посолити, поперчити. Запікати до м'якого стану.

Додай в пасту нарізаний базилік, помідори разом з соком і анчоусну пасту з часником. Ретельно перемішати. Полів оливковою олією і посип свіжим сиром моцарелла.

 
  Обзор категорий  
 
Шины
 
     
 
  Специальное предложение  
   
     
     
Доставка осуществляется в города:
Александрия, Белая Церковь, Белгород-Днестровский, Бердичев, Бердянск, Борисполь, Боярка, Бровары, Бердичев, Васильков, Винница, Вознесенск, Горловка, Днепродзержинск, Днепропетровск, Донецк, Житомир, Запорожье, Евпатория, Ивано-Франковск, Измаил, Изюм, Каменец-Подольский, Керч, Кировоград, Ковель, Комсомольск, Конотоп, Краматорск, Кривой Рог, Кременчуг, Ильичевск, Луганск, Лубны, Луцк, Львов, Павлоград, Мариуполь, Миргород, Мелитополь, Мукачево, Николаев, Нежин, Никополь, Новая Каховка, Новоград - Волынский, Нововолынск, Одесса, Обухов, Павлоград, Пирятин, Прилуки, Полтава, Первомайск, Ровно, Славянск, Симферополь, Смела, Стрий, Сумы, Севастополь, Северодонецк, Тернополь, Ужгород, Умань, Харьков, Хмельницкий, Херсон, Феодосия, Чернигов, Черновцы, Южноукраинск, Ялта.

© 2009 - 2010 Интернет-магазин автотоваров и запчастей авто34

Каталог украинских интернет-магазинов