Главная Новости Прайс-лист О магазине Как купить? Оплата/Доставка Корзина Контакты  
  Авторизация  
 
Логин
Пароль

Регистрация   |   Мой пароль?
 
     
  Покупателю шин  
  Новости  
Banwar

Наша сеть партнеров Banwar. Новое казино "Пари Матч" приглашает всех азартных игроков в мир больших выигрышей и захватывающих развлечений.

  Опрос  
 
Летние шины какого производителя Вы предпочитаете использовать?
 Michelin
 Continental
 GoodYear
 Dunlop
 Nokian
 Fulda
 Bridgestone
 Hankook
 Kumho
 Другие

Всего ответов: 1035
 
     
  Добро пожаловать в наш новый всеукраинский интернет-магазин!  

Як приготувати яловичину в духовці - рецепти і секрети

  1. Яловичина в фользі (в духовці)
  2. Як приготувати
  3. Яловичина з картоплею в духовці
  4. Як приготувати
  5. Яловичина з грибами в духовці
  6. Як приготувати
  7. Яловичина з помідорами в духовці
  8. Як приготувати
  9. Яловичина в духовці з чорносливом
  10. Як приготувати
  11. Як приготувати
  12. Як приготувати
  13. Як приготувати
  14. Як приготувати
  15. Рулетики з яловичини в духовці
  16. Як приготувати

Наша сеть партнеров Banwar

Фахівці одностайно визнають яловичину дієтичним м'ясом. Мова йде про низькокалорійному продукті, який рекомендований при проблемах з надлишковою вагою. Яловичина сприятливо впливає на весь організм: активізує роботу серцевого м'яза, головного мозку, сприяє рухової активності.

Дієтологи, та й досвідчені господині, рекомендують їсти яловиче м'ясо , Приготоване в духовці, оскільки воно особливо багате корисними компонентами.

Пропонуємо кілька рецептів приготування яловичини в духовці.

Яловичина в фользі (в духовці)

М'ясо, приготоване в духовці і в фользі, сподобається абсолютно всім. Наявність фольги робить страву більш соковитим і ніжним.

Інгредієнти:

  • 400 яловичої м'якоті;
  • 1 ріпчаста цибулина;
  • 2 морквини;
  • 1 невеликий пучок зелені (петрушка, кріп);
  • 3 зубчики часнику;
  • спеції і сіль - за смаком.

Як приготувати

  1. Спочатку необхідно вимити м'ясо і обсушити його. Можна скористатися паперовою серветкою. На цьому ж етапі яловичину очищають від поверхневих плівок.
  2. Морквину миють і висушують, а потім овоч нарізають у вигляді поздовжніх брусків, але не дуже довгих.
  3. Ріпчасту цибулю обчищають від лушпиння і миють. Після обсушування нарізають у формі півкілець.
  4. Часник слід розділити на кілька часточок, помити і почистити їх. Далі вони нарізаються невеликими частинами (1 часточку розрізають на 3-4 скибочки).
  5. Оскільки готуватися буде яловичина шматком в духовці, в ній проробляють невеликі отвори або надрізи. У них запихають часникові часточки і морквину. М'ясо обтирають спеціями, перцем і сіллю. У такому вигляді воно має постояти не менше 10 хвилин.
  6. Поки м'ясо насичується смаком інгредієнтів, можна зайнятися підготовкою форми для запікання. Беруть фольгу і складав її вдвічі. Вона укладається на дно дека (формочки). Далі з цибулевих півкілець і зелені роблять натуральну «подушку», укладаючи її на фольгу. На неї поміщають м'ясо. Яловичину ретельно загортають у фольгу, оскільки при запіканні може витекти весь сік, що вкрай небажано.
  7. Перед тим як ставити форму з підготовленим блюдом в духовку, на її дно наливають трохи води. Соковита яловичина в духовці збереже свою ніжність, оскільки при випаровуванні вода не дозволить м'ясу пересушити.
  8. М'ясо запікають у гарячій духовці при температурі в 180-200 градусів протягом 40-45 хвилин. Про готовність м'яса свідчить наявність прозорого соку, якщо його немає, то запікання продовжують ще 10 хвилин.

Страву можна подавати як гарячим, так і остиглим, доповнивши композицію овочами або фруктами.

Яловичина з картоплею в духовці

Яловичина з картоплею в духовці

Інгредієнти:

  • 4-5 середніх картоплин;
  • 300 грам яловичої м'якоті;
  • 1 головка ріпчастої цибулі;
  • 3 печериці;
  • 100-150 грам рослинного масла;
  • 1 шматочок гарбуза;
  • 2 морквини;
  • 4 столові ложки томатного кетчупу;
  • півсклянки сметани;
  • 1 пучок свіжої зелені;
  • перець і сіль - за смаком.

Як приготувати

Готуючи картопля з яловичиною в духовці, дуже важливо дотримуватися суворої послідовності.

  1. Яловичу м'якоть необхідно нарізати невеликими шматочками. Потім посипати сіллю і перцем, добре перемішавши.
  2. У формочку для приготування додають столову ложку рослинної олії і викладають на дно м'ясні шматочки.
  3. Від гарбуза відокремлюють м'якоть і нарізають невеликими кубиками. Після чого їх змішують з кетчупом і викладають на м'ясо, роблячи це якомога рівномірніше. Гарбуз посипають попередньо нашинкованнимцибулею. Щоб яловичина вийшла соковитіше, цибулі додають більше. Аналогічним чином готується і яловичина з овочами в духовці.
  4. Картоплю очищають і нарізають невеликими кубиками. Потім її викладають на цибулю і солять. На картоплю кладуть перетерту моркву і порізані гриби. Зверху все інгредієнти посипають рубаною зеленню. Змащують сметаною і солять за смаком. Якщо виключити з рецептури картоплю, а всі компоненти помістити в фольгу, то отримаємо спекотне в духовці з яловичини.
  5. Духовку прогрівають до 180-200 градусів. Поки що сире блюдо накривають кришкою і ставлять пекти на 90-100 хвилин. По закінченню зазначеного часу картопля готова!
  6. Якщо часу немає, тоді яловичина в горщиках в духовці стане оптимальним варіантом. За рахунок невеликих розмірів горщиків блюдо готується в два рази швидше!

Яловичина з грибами в духовці

Яловичина з грибами в духовці

Інгредієнти:

  • 700 грам яловичини;
  • 2 шт. ріпчастої цибулі;
  • 400 грам заморожених шампіньйонів;
  • 250 грам сметани;
  • перець, сушені трави і сіль - за смаком.

Як приготувати

  1. Яловичину миють і нарізають тонкими скибочками (не більше 1 сантиметра товщиною). Кожен шматочок м'яса відбивають окремо.
  2. Цибулину миють і чистять, а потім нарізають на більш дрібні шматочки для подрібнення в блендері.
  3. Подрібнену цибулю додають до яловичини. Також можна доповнити інгредієнти сухими травами і перцем, ретельно перемішавши всю консистенцію.
  4. Протягом наступних 3 годин яловичину маринують в холодильнику.
  5. Підготовка соусу. Чистять одну цибулину і нарізають її кубиками невеликих розмірів. У каструлі необхідно розігріти 100-150 грам рослинного масла і викласти цибулю. Протягом 10 хвилин цибулю обсмажують до утворення рум'яного виду.
  6. У цибулю додають печериці. Їх не потрібно самостійно розморожувати. Гриби гасять на повільному вогні, близько 20 хвилин. Під кришкою рідина повинна повністю випаруватися.
  7. Гриби остужівают. Потім їх перемішують з травами, перцем і сіллю. Суміш подрібнюють в блендері.
  8. На змащений вершковим маслом деко викладають м'ясо з цибулею. Зверху поливають грибним соусом.
  9. Готується яловичина шматочками в духовці 1.5 години, при температурі в 180 градусів.

Подавати блюдо можна з будь-яким гарніром.

Яловичина з помідорами в духовці

Яловичина з помідорами в духовці

Це класичний рецепт, який повинен бути у кожної господині.

Інгредієнти:

  • 400 грам яловичини;
  • 2 помідори;
  • 2 столові ложки рослинної олії;
  • 100 грам твердого сиру;
  • сіль і перець - на власний розсуд.

Як приготувати

  1. Яловичину розморожують і промивають (при необхідності);
  2. М'ясо розрізають на середні шматочки і відбивають молотком. Після чого натирають приправами і перцем.
  3. У глибокий посуд для запікання наливають рослинне м'ясо і викладають відбите м'ясо.
  4. Помідори миють і нарізають тонкими скибочками, розподіляючи по поверхні яловичих шматочків. Солять.
  5. На дрібній тертці натирають сир і посипають їм блюдо. У розігрітій духовці яловичина з помідорами будуть готові вже через 40 хвилин.

Блюдо прекрасно доповнить будь-який гарнір, його можна подавати і окремо.

Яловичина в духовці з чорносливом

Яловичина в духовці з чорносливом

Запечена в духовці яловичина в тандемі з чорносливом стане чудовим другим блюдом. Дуже красиве і соковите!

Інгредієнти:

  • 2 кілограми яловичини;
  • 300 г чорносливу;
  • 3-4 штучки ріпчастої цибулі;
  • 3-4 морквини.

Як приготувати

  1. М'ясо промивають і обсушують. Після чого нарізають невеликими шматочками. Також миють морква, цибуля і чорнослив. Лук нарізають у формі півкілець. Морква ріжуть кружечками.
  2. Порційні шматочки яловичини обсмажують на олії з обох сторін (не більше 3 міну на сторону).
  3. М'ясо кладуть у підготовлену форму, а зверху рівномірно розподіляють чорнослив.
  4. На тій самій олії обсмажують і морква. Її кладу поверх м'ясного шару.
  5. Злегка обсмажують цибулю і викладають зверху на моркву.
  6. Всі інгредієнти заливають окропом за рівнем верхнього шару.
  7. Блюдо запікають у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці протягом 2.5 годин.
  8. Готову страву беруть із формочки і розкладають порційно по тарілках.

Відбивні з яловичини в духовці

відбивні , Приготовлені з яловичини в духовці, набагато корисніше, ніж смажені на сковороді. На смак вони більш ніжні й ароматні.

Інгредієнти:

  • 0.5 кілограма яловичини;
  • 3 цибулини;
  • 300 грам сиру;
  • 1 чайна ложка гірчиці;
  • 1 столова ложка рослинної олії;
  • 5 столових ложок майонезу;
  • перець і сіль - за смаком.

Як приготувати

  1. Яловичу вирізку миють і протирають паперовим рушником. Нарізають порціонними шматочками з товщиною не більше 1 сантиметра.
  2. У мисочці перемішують майонез, гірчицю, мелений перець і сіль.
  3. Яловичі шматочки відбивають молотком.
  4. М'ясо натирають соусом і залишають маринуватися не більше ніж на 30 хвилин.
  5. Лук чистять і шаткують тонкими півкільцями.
  6. На середній терці натирають сир.
  7. У глибоку форму для запікання, підготовлену і змащену маслом, поміщають замариновані відбивні. Зверху на них додають шар цибулі. Всі компоненти посипають натертим сиром.
  8. У розігріту до 140 градусів духовку ставлять форму і готують протягом 40 хвилин. М'ясо запікають до утворення рум'яної скоринки.

Стейки з яловичини в духовці

В більшості випадків стейки готують в умовах відкритого повітря, але як бути, якщо хочеться посмакувати цим чудовим блюдом в зимовий час? В такому випадку незамінною буде звичайна яловичина!

Інгредієнти:

  • яловичий стейк;
  • 1 чайна ложка рослинного масла;
  • спеції - на власний розсуд.

Як приготувати

  1. Духовку розігрівають в режимі «гриль» до температури 220 градусів.
  2. М'ясо маринують в спеціях протягом 1 години, потім відбивають. Стейк кладуть в форму для запікання, попередньо змащену маслом.
  3. Блюдо ставлять в духовку і запікають кілька хвилин (не більше 4) з кожного боку.
  4. Стейк дістають з духовки і дають йому відстоятися кілька хвилин, після чого можна подавати до столу.

Бажання в духовці з яловичини

Це досить простий варіант рецепта буженини. Фактично мова йде про дієтичної закусці з приголомшливим смаком.

Інгредієнти:

  • 400 грам яловичини;
  • 3 зубчики часнику;
  • 2 лимона;
  • 1 чайна ложка солі і цукру;
  • 1 щіпка перцю.

Як приготувати

  1. М'ясо промивають і просушують, використовуючи паперові рушники.
  2. Миють і чистять часник. Потім його нарізають невеликими шматочками і «вдавлюють» в яловичину. Роблять це в різних місцях. Можна також розрізи зробити за допомогою ножа.
  3. Буженину натирають цукром, сіллю і перцем, а також всіма необхідними приправами.
  4. Тонкими часточками нарізають лимон і викладають їх поверх шару м'яса. Також можна зробити невеликі за розмірами надрізи і вкласти всередину лимонні дольки.
  5. М'ясна конструкція акуратно переноситься в фольгу і ретельно замотується.
  6. У розігріту духовку всі інгредієнти відправляють на 45 хвилин. Після цього фольгу знімають і перевіряють на ступінь готовності.

Котлети з яловичини в духовці

Котлети з яловичини, приготовані в духовці і доповнені овочевим фаршем, виходять більш соковитими і смачними.

Інгредієнти:

  • 500 грам яловичого фаршу;
  • 150 грам капусти;
  • 1 цибулина;
  • 150 грам морквини;
  • 5 столових ложок борошна;
  • 1 чайна ложка рослинного масла;
  • 1 щіпка перцю і солі.

Як приготувати

  1. Спочатку готують фарш. Яловичину ретельно прокручують на м'ясорубці. Цибулина очищається і нарізається невеликими шматочками. Після чого також прокручується на м'ясорубці. Капуста дрібно шинку. На дрібній тертці натирається морква.
  2. У фарш додають овочі. Його можна поперчити і посолити. За смаком додають і інші спеції. Якщо отриманий фарш виявився рідкуватий можна додати борошно.
  3. Руки змочують і з фаршу формують котлетки. Деко також змащують невеликою кількістю рослинної олії і застеляють дно папером для випічки. У розігріту духовку котлети поміщають на 30 хвилин, якщо їх розмір більше середнього - на 40.
  4. На перші 20 хвилин котлети накривають фольгою. М'ясо добре прожарівается і не підгорає. Потім фольгу знімають і доводять блюдо до повної готовності (повинна утворитися золотава скоринка).

Котлети подають зі свіжими овочами або гарніром.

Рулетики з яловичини в духовці

Рулетики з яловичини відрізняються чудовим смаком і універсальністю. Вони стануть справжньою окрасою святкового столу, а при необхідності їх можна взяти в ліс на пікнік.

Інгредієнти:

  • 4-5 порційних шматочків яловичини;
  • 1 ріпчаста цибуля;
  • 1 солодкий перець;
  • 3 столових ложки оливкової олії;
  • перець, сіль та інші спеції - на власний смак.

Як приготувати

  1. Тонкою соломкою нарізають солодкий перець.
  2. Ріпчасту цибулю нарізають тонкими півкільцями.
  3. Цибулю і перець (нарізаний і підготовлений) обсмажують протягом 15 хвилин на оливковій олії. Потім додають будь-які спеції, перчать і солять.
  4. Яловиче м'ясо розрізають уздовж, але не до самого кінця. Шматок повинен стати трохи ширше. Після чого його відбивають, але лише злегка.
  5. Остигнула начинку розташовують посередині шматка м'яса. Посипають спеціями.
  6. Порцію яловичини загортають рулетиком.
  7. Краї рулету закріплюють за допомогою дерев'яних шпаг.
  8. Отриманий таким чином рулетик укладають в деко або іншу форму для запікання. Зверху збризкують оливковим маслом.
  9. Відправляють в духовку (вже розігріту до 200 градусів) не більше ніж на 40 хвилин.
  10. Через зазначений час виймають їх духовки.
  11. Видаляють дерев'яні шпажки і нарізають порційно.

Рулетики з яловичини будуть доречні як в гарячому, так і в холодному вигляді.

 
  Обзор категорий  
 
Шины
 
     
 
  Специальное предложение  
   
     
     
Доставка осуществляется в города:
Александрия, Белая Церковь, Белгород-Днестровский, Бердичев, Бердянск, Борисполь, Боярка, Бровары, Бердичев, Васильков, Винница, Вознесенск, Горловка, Днепродзержинск, Днепропетровск, Донецк, Житомир, Запорожье, Евпатория, Ивано-Франковск, Измаил, Изюм, Каменец-Подольский, Керч, Кировоград, Ковель, Комсомольск, Конотоп, Краматорск, Кривой Рог, Кременчуг, Ильичевск, Луганск, Лубны, Луцк, Львов, Павлоград, Мариуполь, Миргород, Мелитополь, Мукачево, Николаев, Нежин, Никополь, Новая Каховка, Новоград - Волынский, Нововолынск, Одесса, Обухов, Павлоград, Пирятин, Прилуки, Полтава, Первомайск, Ровно, Славянск, Симферополь, Смела, Стрий, Сумы, Севастополь, Северодонецк, Тернополь, Ужгород, Умань, Харьков, Хмельницкий, Херсон, Феодосия, Чернигов, Черновцы, Южноукраинск, Ялта.

© 2009 - 2010 Интернет-магазин автотоваров и запчастей авто34

Каталог украинских интернет-магазинов