Главная Новости Прайс-лист О магазине Как купить? Оплата/Доставка Корзина Контакты  
  Авторизация  
 
Логин
Пароль

Регистрация   |   Мой пароль?
 
     
  Покупателю шин  
  Новости  
Banwar

Наша сеть партнеров Banwar. Новое казино "Пари Матч" приглашает всех азартных игроков в мир больших выигрышей и захватывающих развлечений.

  Опрос  
 
Летние шины какого производителя Вы предпочитаете использовать?
 Michelin
 Continental
 GoodYear
 Dunlop
 Nokian
 Fulda
 Bridgestone
 Hankook
 Kumho
 Другие

Всего ответов: 1035
 
     
  Добро пожаловать в наш новый всеукраинский интернет-магазин!  

Як зробити самогон з винограду

Наша сеть партнеров Banwar

Привіт, зараз я вам розповім чарівний рецепт виготовлення самогону з винограду Привіт, зараз я вам розповім чарівний рецепт виготовлення самогону з винограду. Цей рецепт мій дід називав "Еліксир здоров'я".

Для начала, що нам потрібно: сам виноград, бажано червоний, можна зайбер або Кудрик - ці сорти відмінно підходять для виготовлення самогону, цукор, вода, алюмінієвий

60-ти літровий бак з вбудованим змійовиком і водяним охолодженням про це пізніше розкажу по докладніше.

Приготування браги:

Беремо виноград і пропускаємо через м'ясорубку, видавлюємо сік, але вижимкі не викидаємо, після в цю суміш наливаємо 7 літрів води. А зараз пропорції: в виноградні вижимкі з соком і водою додається цукор 1: 1. У літр суміші 1кг. цукру. Все перемішуємо закриваємо кришкою, виводимо шланчик з кришки для дишла - це потрібно, щоб брага не бродить через

кришку, і вкутуємо теплою ковдрою.

Щоб брага, так би мовити, дозріла, залишаємо всю суміш на днів 5-7, і щодня помішувати суміш в баку. Коли минуло днів 5-7, для перевірки, чи дозріла брага, запалюємо сірник і повільно опускаємо її в бак. Якщо сірник гасне, значить брага готова! 80% якості самогону залежить від приготування браги!

Тепер сам процес самогоноваріння.

Герметично закриваємо кришку бака до кришки на хомутик, приєднуємо найкраще мідний змійовик, який втоплений в ванні з льодом або холодній воді. Але, ви не забувайте, що при варінні браги, змійовик повинен бути постійно в холодній воді, щоб пар спирту добре конденсировался, інакше весь смак і фортеця буде йти в атмосферу!

Брага варитися на повільному вогні, щоб з кінчика змійовика текла тоненька цівка самогону, але ні в якому разі не поспішайте гнати, інакше змійовик не встигатиме охолоджуватися. Первак йде по фортеці градусів 75% -80%. Постійно перевіряєте на фортецю, якщо самогон горить значить можна ще гнати, якщо немає, то - стоп диво-машина.

Раджу всім спробувати цей рецепт, як раз до Нового Року! Закачати =)

.

 
  Обзор категорий  
 
Шины
 
     
 
  Специальное предложение  
   
     
     
Доставка осуществляется в города:
Александрия, Белая Церковь, Белгород-Днестровский, Бердичев, Бердянск, Борисполь, Боярка, Бровары, Бердичев, Васильков, Винница, Вознесенск, Горловка, Днепродзержинск, Днепропетровск, Донецк, Житомир, Запорожье, Евпатория, Ивано-Франковск, Измаил, Изюм, Каменец-Подольский, Керч, Кировоград, Ковель, Комсомольск, Конотоп, Краматорск, Кривой Рог, Кременчуг, Ильичевск, Луганск, Лубны, Луцк, Львов, Павлоград, Мариуполь, Миргород, Мелитополь, Мукачево, Николаев, Нежин, Никополь, Новая Каховка, Новоград - Волынский, Нововолынск, Одесса, Обухов, Павлоград, Пирятин, Прилуки, Полтава, Первомайск, Ровно, Славянск, Симферополь, Смела, Стрий, Сумы, Севастополь, Северодонецк, Тернополь, Ужгород, Умань, Харьков, Хмельницкий, Херсон, Феодосия, Чернигов, Черновцы, Южноукраинск, Ялта.

© 2009 - 2010 Интернет-магазин автотоваров и запчастей авто34

Каталог украинских интернет-магазинов