Главная Новости Прайс-лист О магазине Как купить? Оплата/Доставка Корзина Контакты  
  Авторизация  
 
Логин
Пароль

Регистрация   |   Мой пароль?
 
     
  Покупателю шин  
  Новости  
Banwar

Наша сеть партнеров Banwar. Новое казино "Пари Матч" приглашает всех азартных игроков в мир больших выигрышей и захватывающих развлечений.

  Опрос  
 
Летние шины какого производителя Вы предпочитаете использовать?
 Michelin
 Continental
 GoodYear
 Dunlop
 Nokian
 Fulda
 Bridgestone
 Hankook
 Kumho
 Другие

Всего ответов: 1035
 
     
  Добро пожаловать в наш новый всеукраинский интернет-магазин!  

Як варити пшоняну кашу

  1. Скільки часу вона варитися?
  2. Як приготувати пшоняну кашу
  3. В пароварці на молоці
  4. В мультиварці
  5. Корисні поради

Наша сеть партнеров Banwar

Однією з найкорисніших, поживних древніх культур є пшоно Однією з найкорисніших, поживних древніх культур є пшоно. На Русі цю крупу величали не інакше як «золота крупка» за її теплий колір і корисні властивості. Використовували такий продукт для приготування солодких страв, супів, пива та квасу. Однак одне блюдо постійно присутнє на столах наших предків - це пшоняна каша .

Сучасні люди теж часто готують цю кашу, а вчені довели, що таке блюдо надзвичайно корисно для організму, оскільки тут містяться вітамінів групи В, магнію, фосфору, калію. Багато в продукті також білків. За цим показником пшоняна готова каша випереджає навіть кукурудзу , Мал , перлову і гречану крупу .

Скільки часу вона варитися?

Для приготування страви потрібно витратити 25-45 хвилин. Остаточні терміни залежатимуть від кількості крупи, її сорти і способу приготування.

Як приготувати пшоняну кашу

На воді

Для приготування каші з пшона на воді потрібно буде запастися літром води, пшоном (1 склянка), вершковим маслом (досить 1 столової ложки), а також сіль і цукром за смаком.

Варити кашу слід за таким рецептом:

  1. Пшоно промивається, а вода з каші зливається.
  2. Додається 1 літр води в каструлю.
  3. Всипається пшоно.
  4. Каструлю виставити на вогонь, включити газ на повну потужність.
  5. Після закипання води потрібно вимкнути газ.
  6. Зливається використана вода, після чого каша знову заливається чистим окропом (вода повинна покрити кашу з запасом - 2 см).
  7. Каструля знову встановлюється на вогні.
  8. Варити продукт потрібно 20 хвилин.
  9. Після цього додається масло, сіль і цукор, проваривается ще 10 хвилин.

В пароварці на молоці

Будуть потрібні такі продукти:

  • Молоко - 350 грамів.
  • Пшоно - 0,2 кг.
  • Вершкове масло, цукор - все за смаком.

Рецепт приготування смачного продукту такий:

  1. Промивається холодною водою пшоно. Робити це потрібно до тих самих пір, поки вода повністю не стане прозорою.
  2. В окремому посуді крупа заливається гарячою водою і замочується на 3 хвилини. Після цього потрібно буде злити воду.
  3. Потрібно розуміти, що під час приготування обсяг каші збільшитися в три рази, а значить, засипати чашу кашею можна максимум на 1/3.
  4. У ємність викладається пшоно, вирівнюється в чаші, заливається молоком.
  5. Налити воду в пароварку на максимальний рівень, встановити чашу, закрити кришкою.
  6. Готується каша за цим рецептом 45 хвилин.
  7. У готову страву можна буде покласти масло, спеції за смаком. Ретельно перемішати. На стіл подавати гарячу кашу.

В мультиварці

Приготована на вершках і молоці «золота крупка» подарує заряд бадьорості, поповнить «комору» організму цінними поживними речовинами і енергією.

Будуть потрібні такі інгредієнти:

  • 1 чашка пшоняної каші;
  • 3 склянки молока;
  • 2 склянки води;
  • 100 грамів вершків;
  • 50 грамів масла вершкового;
  • Цукор і сіль за смаком.

Готується каша з пшона в мультиварці так:

  1. Промивається крупа;
  2. Викладається крупа в мультиварку;
  3. Відразу можна додати всі інгредієнти, ось тільки масло класти в суміш не потрібно.
  4. Встановлюється один з таких режимів: «Каша», «Гасіння», «Випічка». Все буде залежати від моделі пристрою.
  5. Виставляється таймер на 1 годину.
  6. Після звукового сигналу можна додавати в кашу масло.
  7. Поставити ще на 15 хвилин режим «Підтримка тепла» або «Підігрів».

Корисні поради

  • Запасатися кашею не варто, оскільки вона починає швидко гірчити. Зберігатися вона менше, ніж рис або гречка.
  • Вимивати пшоно потрібно ретельно. Воно сильно забруднено. Зливати воду потрібно 4-5 разів.
  • Позбутися від легкої гіркуватості каші можна, якщо просушити суху крупу на сковороді або залити окропом.

Рецепт короваю з пшоняної каші

Будуть потрібні такі продукти:

  • 4 склянки каші пшоняної.
  • 3 яйця.
  • Половина склянки товчених сухарів.
  • Молоко.
  • 2-3 столові ложки вершкового масла.
  • Сіль і цукор за смаком.

Коровай слід готувати так:

  1. На підсоленому молоці проваривается каша.
  2. Відокремлюються від білків жовтки, після чого жовтки змішуються з остигнула кашею. Потрібно перемішувати до отримання однорідної маси.
  3. Помилитися круглу форму для випічки маслом, посипати товченими сухарями.
  4. Викладається рівним шаром каша, після чого форма поміщається в розігріту духовку на 15-20 хвилин.

Читайте також:

Скільки часу вона варитися?
Скільки часу вона варитися?
 
  Обзор категорий  
 
Шины
 
     
 
  Специальное предложение  
   
     
     
Доставка осуществляется в города:
Александрия, Белая Церковь, Белгород-Днестровский, Бердичев, Бердянск, Борисполь, Боярка, Бровары, Бердичев, Васильков, Винница, Вознесенск, Горловка, Днепродзержинск, Днепропетровск, Донецк, Житомир, Запорожье, Евпатория, Ивано-Франковск, Измаил, Изюм, Каменец-Подольский, Керч, Кировоград, Ковель, Комсомольск, Конотоп, Краматорск, Кривой Рог, Кременчуг, Ильичевск, Луганск, Лубны, Луцк, Львов, Павлоград, Мариуполь, Миргород, Мелитополь, Мукачево, Николаев, Нежин, Никополь, Новая Каховка, Новоград - Волынский, Нововолынск, Одесса, Обухов, Павлоград, Пирятин, Прилуки, Полтава, Первомайск, Ровно, Славянск, Симферополь, Смела, Стрий, Сумы, Севастополь, Северодонецк, Тернополь, Ужгород, Умань, Харьков, Хмельницкий, Херсон, Феодосия, Чернигов, Черновцы, Южноукраинск, Ялта.

© 2009 - 2010 Интернет-магазин автотоваров и запчастей авто34

Каталог украинских интернет-магазинов