Главная Новости Прайс-лист О магазине Как купить? Оплата/Доставка Корзина Контакты  
  Авторизация  
 
Логин
Пароль

Регистрация   |   Мой пароль?
 
     
  Покупателю шин  
  Новости  
Banwar

Наша сеть партнеров Banwar. Новое казино "Пари Матч" приглашает всех азартных игроков в мир больших выигрышей и захватывающих развлечений.

  Опрос  
 
Летние шины какого производителя Вы предпочитаете использовать?
 Michelin
 Continental
 GoodYear
 Dunlop
 Nokian
 Fulda
 Bridgestone
 Hankook
 Kumho
 Другие

Всего ответов: 1035
 
     
  Добро пожаловать в наш новый всеукраинский интернет-магазин!  

Апарат для перегонки самогону

  1. типи пристроїв
  2. пристрій вироби
  3. Призначення комплектуючих частин
  4. Холодильна установка і змійовик
  5. Насос для самогонного апарату
  6. З'єднання елементів перегінного пристрою
  7. відстійник
  8. краплевловлювач
  9. Перегонка вина в самогон

Наша сеть партнеров Banwar

Самогонні апарати, які є пристроями для виготовлення міцних алкогольних напоїв, відомі давно. Такі пристрої, що працюють на найрізноманітнішому спиртовмісної матеріалі, брагу або вини, відкритому вогні або на різних типах плит, газових або електричних, експлуатуються практично на всіх континентах.

Існують різні варіанти виконання самогонних апаратів, з відмінним конструкторським підходом в їх створенні, але принцип роботи виробів один:

  1. відокремити пари спирту від рідини з високим його вмістом за допомогою нагрівання;
  2. конденсувати спирт за допомогою спеціальної холодильної установки;
  3. зібрати отриманий продукт, очистити і облагородити, перетворивши в якісний міцний алкогольний напій.

типи пристроїв

Самогонні апарати можуть виконуватися з різних матеріалів і мати в залежності від застосовуваних Самогонні апарати можуть виконуватися з різних матеріалів і мати в залежності від застосовуваних   джерел тепла джерел тепла? відкритого вогню йди різних конструкцій плит, різний інженерне рішення. За своєю класифікації, пристрої діляться на два типи: пристосування, які не мають змійовика і пристрої, в яких ця деталь є.

Самогонні апарати без змійовика, змонтовані пірамідою, є найбільш древніми за принципом роботи обладнанням. Такі пристосування, в основному застосовуються в сільській глибинці, в умовах застосування простий печі. Алкогольний напій, який виходить при використанні подібних пристроїв, буде низької якості.

Пристрої, які в своїй роботі використовують змійовик, є більш сучасними, працюють на кухонних плитах різних модифікацій і їх конструкції періодично модернізуються. Такі пристосування, виготовляються з різних нержавіючих матеріалів, можуть мати відрізняють по конструкторської думки холодильники, дефлегматори і вбудовані в корпус термометри.

пристрій вироби

Попри всю різноманітність конструкторських рішень, пристрій самогонного апарату, що має змійовик і отримує теплову енергію для процесу перегонки від газової або електричної плити, досить просте. Такий варіант, що став уже класичним, складається з перегінного куба, змійовика, холодильної установки і шлангів. Крім того, все більшого поширення набуває спеціальна ємність для збору сторонніх домішок? дефлегматор.

Призначення комплектуючих частин

Куб для перегонки

Перегінним кубом називають ємність, куди поміщається призначене для процесу перегонки Перегінним кубом називають ємність, куди поміщається призначене для процесу перегонки   спиртовмісні сировину спиртовмісні сировину. Як правило, для такої відповідальної деталі в самогонному апараті, використовуються металеві бідони або скороварки, вага яких може витримати побутова кухонна плита. Такий посуд повинна щільно і герметично закриватися? адже вона буде перебувати під тиском киплячій рідини.

Нагрівання перегінного куба в сучасних умовах здійснюється в основному на кухонній плиті, але є варіанти, коли для нагрівання рідини використовуються електричні нагрівальні елементи, вбудовані безпосередньо в ємність для перегонки.

Існує практика, коли перегінний куб обладнується термометром, що дозволяє регулювати температуру протікання процесу під час виготовлення самогону? правильне дотримання температурного режиму дозволяє отримати якісний продукт з максимальним використанням браги.

Холодильна установка і змійовик

Охолоджуюча установка, так само як і перегінний куб, є обов'язковим комплектуючих в будь-якому пристрої, призначеному для виготовлення міцних алкогольних напоїв з браги або вина. Без застосування подібного пристосування утворення конденсату спиртовмісних парів здійснити буде неможливо. Завдяки холодильника, спирт, який у вигляді пари виходить з перегінного куба, стає рідиною і потрапляє в призначену для нього посуд.

Існує два типи охолоджувальних пристроїв: пристосування, що працюють автономно і холодильники, для роботи яких необхідна проточна вода. В процесі самогоноваріння необхідно контролювати роботу охолоджуючого пристрою. Температура води, яка в ньому знаходиться і використовується в якості охолоджувача, не повинна перевищувати +30 гр.

Змійовик, є обов'язковим елементом в конструкції будь-якого самогонного апарату. Саме в змійовику, завдяки різкому зниженню температурного режиму і відбувається процес конденсації пари спирту, перетворення їх в алкогольну рідину? самогон. Як правило, змійовик являє собою трубку, зроблену з нержавіючої сталі довжиною близько двох метрів. Існують рекомендації, згідно з якими, змійовик повинен мати 5? 7 витків кілець.

Незважаючи на те, що найбільш поширеним матеріалом для змійовика є нержавіюча сталь, матеріал для виготовлення цього елемента самогонного апарату може бути різний, але найкращим і Незважаючи на те, що найбільш поширеним матеріалом для змійовика є нержавіюча сталь, матеріал для виготовлення цього елемента самогонного апарату може бути різний, але найкращим і   найбільш доступним, вважається мідь найбільш доступним, вважається мідь. Мідь, що є матеріалом для трубки змійовика, не тільки володіє властивостями хорошою теплопровідності. Такий матеріал, завдяки каталітичним властивостям, прискорює хімічні процеси.


Для того щоб домогтися охолодження змійовика, що знаходиться в ємності холодильника, існує два способи:

  • застосування проточної системи;
  • застосування автономного охолодження.

Насос для самогонного апарату

Проточна система охолодження передбачає підключення ємності холодильника до крана водопроводу на прийом холодної води і проточний слив нагрілися надлишків в каналізаційний злив. Варто відзначити, що якщо у виробника самогону встановлений лічильник споживання води, такий метод значно вплине на кінцеву вартість продукту, зробивши його значно дорожче.

Автономна система охолодження передбачає періодичну заміну води в ємності, що є холодильником самогонного апарату в міру нагрівання рідини. Такий процес, завдяки народній кмітливості, значно знижує витрату води, перетворюючи процес в замкнутий цикл. Цей спосіб можливий завдяки застосуванню системи вільного стоку і зворотної подачі води за допомогою насоса помпової пристрої для акваріума. Суть процесу полягає в тому, що одне відро з водою стоїть на узвишші над іншим, що грає роль холодильника змійовика. Під дією сили тяжіння вода з відра, розташованого вище, стікає в холодильник і звідти подається в автоматичному режимі назад насосом.

З'єднання елементів перегінного пристрою

Питання вибору шлангів і трубок, які призначаються для самогоноваріння, повинен бути ретельно продуманий Питання вибору шлангів і трубок, які призначаються для самогоноваріння, повинен бути ретельно продуманий. Такі комплектуючі, контактуючи з харчовими продуктами, що мають в своєму складі високий вміст спирту, такі сполучні трубки не повинні вступати з ним в реакцію і витримувати температурний режим на своїй ділянці, що відбувається.

Відповідно до більшості рекомендацій, оптимальним рішенням для з'єднання частин самогонного апарату, є мідні трубки. З урахуванням того що такі трубки у вільному продажі знайти складно, досвідчені виробники? Міцного напою? рекомендують використовувати шланги з який не вступає в реакцію і не має запаху силікону.

відстійник

Таке пристосування, як дефлегматор або відстійник, але відіграє допоміжну комплектуючих пристроєм. Це просте пристосування використовується для очищення продукту перегонки ще на етапі його виготовлення. Принцип роботи виробу полягає в тому, що супутні спирту речовини мають більш високу температуру закипання. При закипанні, перетворені в пар і прямуючи зі спиртом, ці сторонні домішки потрапляють у відстійник, де, не маючи необхідної температурної підтримки, залишаються, перетворившись в конденсат.

краплевловлювач

Одним з видів допоміжного обладнання для виробництва самогону є каплеуовітель. Це пристосування, так само як і відстійник, призначається для підвищення якості виготовляється міцного напою і схожий принцип дії. Але на відміну від дефлегматора, це пристосування повертає шкідливі речовини у вигляді пари назад, в ємність перегінного куба.

Пристрої, призначені для використання на індукційних плитах

Самогонні апарати, що випускаються промисловістю для любителів міцних саморобних напоїв з вина і браги, є виробами, випуск яких йде в ногу з часом. До числа таких апаратів, належать і пристрої, призначені для роботи на індукційних плитах і мають рівне і товсте дно, виготовлене із спеціального сплаву. Перегінний куб цих заводських виробів, виконаний з феромагнітної, а змійовик з неіржавіючої сталі. У комплект, крім скляного дефлегматора і необхідних шлангів з силікону, входить термометр, завдяки якому можна виробляти якісний контроль якостей над протікають в кубі процесами виробництва алкоголю.

Перегонка вина в самогон

Для приготування самогону використовується не тільки брага, зроблена за улюбленим рецептом. В Для приготування самогону використовується не тільки брага, зроблена за улюбленим рецептом визначених випадках в якості сировини для міцного напою служить вино. Такий метод зміни характеристик алкогольної рідини застосовується при утилізації неякісного вина або при необхідності виробництва більш дорогого продукту, який буде витримуватися в дубових бочках. Процес виготовлення такого міцного напою дуже простий.

  1. Зняте з осаду вино заливається в ємність перегінного куба і нагрівається на плиті.
  2. При дистиляції вина, яке повинно йти з повільним процесом протікання, виконується відбір фракцій так само, як і при звичайному процесі самогоноваріння. Особливістю буде відбір першої фракції, вона становить 20 мл рідини на 1 літр сировини.
  3. При падінні рівня фортеці нижче 40 гр. відбір припиняється.

Продукт готовий, але, як правило, міцний напій, зроблений з вина, вимагає або очищення або повторної перегонки.

Крім того, все більшого поширення набуває спеціальна ємність для збору сторонніх домішок?
Такий посуд повинна щільно і герметично закриватися?
Існує практика, коли перегінний куб обладнується термометром, що дозволяє регулювати температуру протікання процесу під час виготовлення самогону?
Саме в змійовику, завдяки різкому зниженню температурного режиму і відбувається процес конденсації пари спирту, перетворення їх в алкогольну рідину?
Існують рекомендації, згідно з якими, змійовик повинен мати 5?
З урахуванням того що такі трубки у вільному продажі знайти складно, досвідчені виробники?
Міцного напою?
 
  Обзор категорий  
 
Шины
 
     
 
  Специальное предложение  
   
     
     
Доставка осуществляется в города:
Александрия, Белая Церковь, Белгород-Днестровский, Бердичев, Бердянск, Борисполь, Боярка, Бровары, Бердичев, Васильков, Винница, Вознесенск, Горловка, Днепродзержинск, Днепропетровск, Донецк, Житомир, Запорожье, Евпатория, Ивано-Франковск, Измаил, Изюм, Каменец-Подольский, Керч, Кировоград, Ковель, Комсомольск, Конотоп, Краматорск, Кривой Рог, Кременчуг, Ильичевск, Луганск, Лубны, Луцк, Львов, Павлоград, Мариуполь, Миргород, Мелитополь, Мукачево, Николаев, Нежин, Никополь, Новая Каховка, Новоград - Волынский, Нововолынск, Одесса, Обухов, Павлоград, Пирятин, Прилуки, Полтава, Первомайск, Ровно, Славянск, Симферополь, Смела, Стрий, Сумы, Севастополь, Северодонецк, Тернополь, Ужгород, Умань, Харьков, Хмельницкий, Херсон, Феодосия, Чернигов, Черновцы, Южноукраинск, Ялта.

© 2009 - 2010 Интернет-магазин автотоваров и запчастей авто34

Каталог украинских интернет-магазинов