Главная Новости Прайс-лист О магазине Как купить? Оплата/Доставка Корзина Контакты  
  Авторизация  
 
Логин
Пароль

Регистрация   |   Мой пароль?
 
     
  Покупателю шин  
  Новости  
Banwar

Наша сеть партнеров Banwar. Новое казино "Пари Матч" приглашает всех азартных игроков в мир больших выигрышей и захватывающих развлечений.

  Опрос  
 
Летние шины какого производителя Вы предпочитаете использовать?
 Michelin
 Continental
 GoodYear
 Dunlop
 Nokian
 Fulda
 Bridgestone
 Hankook
 Kumho
 Другие

Всего ответов: 1035
 
     
  Добро пожаловать в наш новый всеукраинский интернет-магазин!  

Блог - Яку машинку для стрижки волосся Philips вибрати.

Наша сеть партнеров Banwar

Доброго времени суток, шановний відвідувач. У цій статті ми хочемо розповісти докладніше про те, як вибрати машинку для волосся фірми Philips.

Машинки для стрижки волосся Philips зручно тримати в руці, у них гарний зовнішній вигляд, висока якість і помірна вартість. Все це робить їх дуже популярними. Вони створені для використання на довгі роки, гарантія по всьому світу два роки. Леза не вимагають змащення. Можна використовувати при різних напружених електромережі. Насадка-гребінь у всіх моделях одна з вибором довжини стрижки. Вона знімна для простоти чищення. Залежно від вартості відрізняються леза, тип роботи, кількість установок довжини і догляд.

Триммери початкового рівня.

Якщо у Вас немає високих вимог до машинки і ви обмежені в бюджеті тоді зверніть увагу на дві прості моделі Philips QC 5115 і Philips QC 5120 . Між собою вони відрізняються тільки кольором. Особливості цих машинок:

  • Працюють від мережі,
  • леза сталеві самозатачивающиеся,
  • варіанти довжини стрижки від 3-х до 21 мм з інтервалом в 2 мм, а без насадки - 0,5 мм,
  • Тільки суха чистка за допомогою щіточки.

Робота тільки від мережі 220 В. У цих моделях немає вбудованого акумулятора. Безсумнівний плюс в цьому - від мережі всі прилади працюють могутніше. Тому, якщо Ви хочете провести стрижку якомога швидше, в такому випадку цей товар створений саме для Вас. Ще один плюс - Вам не потрібно буде міняти акумулятор, його просто немає. Довжина шнура в цих машинках становить 1,90 метра, що цілком достатньо для стрижки. В крайньому випадку можна скористатися подовжувачем 220В.
В руках на дотик приємна, не вислизає. Кнопка включення досить велика, тому навряд чи вийде промахнутися. Корпус зроблений вигнутим у верхній частині. Це зроблено для більшої зручності. В процесі стрижки рука буде не так швидко втомлюватися.
Довжина стрижки регулюється за допомогою однієї насадки. У компанії Філіпс пішли простим шляхом, вони не стали створювати масу гребенів насадок різної довжини. Все це покликане допомогти Вам не розгубити їх у процесі тривалої експлуатації. Так, так, поза не помилилися - саме тривалої. Триммери Філіпс - це в першу чергу якість.
Насадка легко знімається. Досить одним пальцем потягнути її в бік збільшення довжини стрижки, і після подолання максимальної позначки, гребінь просто зніметься сам. Одягається так само легко. Насадку можна мити під водою. Що не скажеш про сам тріммер. Його тільки щіточкою. Можна також подути, але в такому випадку швидше за все доведеться вмиватися.
Чистити ці моделі дуже легко. Потрібно зняти насадку і великим пальцем руки, в якій тримаємо машинку, натиснути на леза. Зусиль докладати не потрібно. Леза відразу відкинуться і можна все почистити щіточкою. Просто і швидко.
Наостанок можна уточнити, що леза в цих моделях, так і в інших теж, не можна регулювати. Вони вже виставлені певним чином. Напевно це правильно. Товар адже для домашнього застосування і повинен бути максимально простим.
Ну а ми поїхали далі.

Слідом йде модель Philips QC 5010 . Вона багато в чому ідентична попереднім, за винятком деяких особливостей. Давайте розглянемо їх детальніше.
Особливість №1. Цей тріммер коштує дорожче. Незначно, але все ж дорожче.
Особливість №2. Має оригінальний дизайн. Він полягає в тому, довжина стрижки регулюється шляхом повороту нижній частині корпусу. При цьому там же є невеличке віконце в якому видно обрана довжина стрижки.
Слідом йде модель   Philips QC 5010 Особливість №3. Регулювання нахилу гребеня. При натисканні на гребінь він набагато утапливается. Це може виявитися зручним при стрижці. Технологія називається Contour following comb. Саме цю особливість варто виділити окремо. Швидше за все саме через це існує особливість №1.
Особливість №4. Отщелківаніе ножів. При натисканні на ножі, вони не просто відходять в сторону і продовжують знаходиться в контакті з машинкою, а повністю від'єднуються. Це може бути не дуже зручним. Якщо про це забувати, то ніж періодично буде відлітати в сторону кожен раз, як ви захочете почистити прилад.
Особливість № 5. Довжина стрижки йде з кроком 3 мм, від 3 до 21 мм.
Висновок: стильна і красива машинка для стрижки волосся. Завдяки шорсткому корпусу не випаде з рук.

Триммери з поліпшеними характеристиками

Якщо Ви хочете, щоб машинка для стрижки працювала від акумулятора - зверніть увагу на наступні дві моделі: Philips QC 5130 і Philips QC 5370, які відрізняються покриттям лез, часом роботи і відходом.

Philips QC 5130 Philips QC 5130 .
Відразу зауважимо, що ця машинка має велику схожість з 5115 і 5120, за винятком деяких особливостей.

  • Вона працює від акумулятора. Повністю заряджається за 8 годин, що забезпечить 40 хв безперервної роботи;
  • природно, що у неї є індикатор заряду батареї;
  • крім звичної для нас розмітки довжини стрижки в мм, є ще з іншого боку гребеня розмітка в дюймах. Швидше за все це зроблено для різноманітності - зробити процес стрижки більш захоплюючим.

Все інше, крім кольору повністю ідентично мережевим машинок для стриження.
Висновок: вона дуже зручна тим, що бездротова.
Все інше, крім кольору повністю ідентично мережевим машинок для стриження Слідом йде, напевно сама просунута, машинка для стрижки Philips QC 5370 .
Вона сильно відрізняється від розглянутих вище товарів. Ось чотири її істотні відмінності:

  • леза цього приладу виготовлені з титану, що безсумнівно повинно додати їм довговічності;
  • повного заряду вистачає на 60 хвилин (за цей час можна спокійно підстригти кількох людей), заряджається той же всього за 1 годину;
  • довжина з насадкою від 3-х до 21 мм з інтервалом в 1 мм! А без насадки - 0,5 мм. Такий інтервал досить рідко зустрічається. Можна дуже тонко регулювати довжину стрижки;
  • і саме останнє, але не менш важливе, відмінність - цю машинку можна мити під водою.


Висновок: не дивлячись на те, що ця машинка для стрижки волосся в два рази відрізняється від самої недорогий, вона безсумнівно буде дуже вигідною покупкою. QC 5370 досить функціональна і проста у використанні.

На останок можемо помітити, що яку б машинку для стрижки волосся, вироблену компанією Philips Ви б не купили, вона повинна довго служити і якісно стригти.
Сподіваємося ця інформація допоможе Вам зробити правильний вибір. Вдалих покупок!
П.С. Ця стаття готувалася як короткий огляд про машинках Філіпс. Вона не повинна була розкрити весь функціонал кожної моделі. Основна мета - допомогти зробити швидкий вибір, затратити мінімальні кошти і отримати необхідні функції. Але Ви можете познайомитися з усіма машинками для стрижки Philips розміщеними в нашому каталозі.

Ви повинні бути авторизовані для того, щоб залишати коментарі.

 
  Обзор категорий  
 
Шины
 
     
 
  Специальное предложение  
   
     
     
Доставка осуществляется в города:
Александрия, Белая Церковь, Белгород-Днестровский, Бердичев, Бердянск, Борисполь, Боярка, Бровары, Бердичев, Васильков, Винница, Вознесенск, Горловка, Днепродзержинск, Днепропетровск, Донецк, Житомир, Запорожье, Евпатория, Ивано-Франковск, Измаил, Изюм, Каменец-Подольский, Керч, Кировоград, Ковель, Комсомольск, Конотоп, Краматорск, Кривой Рог, Кременчуг, Ильичевск, Луганск, Лубны, Луцк, Львов, Павлоград, Мариуполь, Миргород, Мелитополь, Мукачево, Николаев, Нежин, Никополь, Новая Каховка, Новоград - Волынский, Нововолынск, Одесса, Обухов, Павлоград, Пирятин, Прилуки, Полтава, Первомайск, Ровно, Славянск, Симферополь, Смела, Стрий, Сумы, Севастополь, Северодонецк, Тернополь, Ужгород, Умань, Харьков, Хмельницкий, Херсон, Феодосия, Чернигов, Черновцы, Южноукраинск, Ялта.

© 2009 - 2010 Интернет-магазин автотоваров и запчастей авто34

Каталог украинских интернет-магазинов