Главная Новости Прайс-лист О магазине Как купить? Оплата/Доставка Корзина Контакты  
  Авторизация  
 
Логин
Пароль

Регистрация   |   Мой пароль?
 
     
  Покупателю шин  
  Новости  
Banwar

Наша сеть партнеров Banwar. Новое казино "Пари Матч" приглашает всех азартных игроков в мир больших выигрышей и захватывающих развлечений.

  Опрос  
 
Летние шины какого производителя Вы предпочитаете использовать?
 Michelin
 Continental
 GoodYear
 Dunlop
 Nokian
 Fulda
 Bridgestone
 Hankook
 Kumho
 Другие

Всего ответов: 1035
 
     
  Добро пожаловать в наш новый всеукраинский интернет-магазин!  

Чому немає іскри в карбюраторі ВАЗ- 21099

  1. Найпростіший спосіб перевірки запалювання ВАЗ-21099
  2. Комплексна перевірка системи запалювання
  3. Виставляємо без стробоскопа запалювання на ВАЗ-21099 карбюратор

Наша сеть партнеров Banwar

Причин, чому немає іскри ВАЗ-21099 карбюратор, може бути кілька:

  • вийшов з ладу датчик Холла (ДХ);
  • несправність комутатора;
  • вихід з ладу котушки;
  • несправність замка запалювання;
  • знос бігунка або кришки трамблера;
  • обрив проводки або окислення контактів на котушці запалювання ;
  • знос високовольтних проводів;
  • погані свічки;
  • знос ременя ГРМ.

В першу чергу, коли немає іскри, необхідно перевірити стан всіх контактів і проводки. Окислені роз'єми слід зачистити і з'єднати, а потім повторно провести перевірку. Високовольтні дроти перевіряються за допомогою тестера.

Несправність замку запалювання можна перевірити за допомогою звичайної автомобільної лампочки. Один її контакт підключіть на масу, а другий з'єднайте з роз'ємом «Б +» котушки запалювання. Якщо лампочка горить, значить, замок справний. В цьому випадку слід перевірити котушку.

працездатність датчика Холла перевіряємо за допомогою вольтметра або тієї ж лампочки. При обертанні трамблера лампа повинна періодично змінювати інтенсивність світіння.

Найпростіший спосіб перевірки запалювання ВАЗ-21099

Ця методика не вимагає використання спеціальних інструментів і приладів. При цьому перевіряється вся ланцюг запалювання, за винятком датчика Холла. Для роботи потрібні тільки цвях або скріпка і невеликий шматок дроту з зачищеними кінцями.

Спочатку витягуємо високовольтний провід з кришки трамблера. У процесі перевірки його потрібно тримати на відстані близько 10 мм від маси. Включаємо запалювання. Знімаємо роз'єм датчика Холла і вставляємо один кінець дроту в його середній контакт, до якого підходить зелений кабель. Іншим кінцем дроту кілька разів торкаємося маси. Під час відриву повинна бути іскра. Якщо іскра є, значить, або вийшов з ладу датчик Холла або немає контакту. Досить часто дроти всередині трамблера перетіраются пластиною, а буває, що просто розбалакався роз'єм. Однак може бути і такий варіант. При перевірці іскра є, але при підключенні до кришки трамблера, на свічкових ковпачках її немає. В цьому випадку слід замінити бігунок. Коли при перевірці немає іскри ВАЗ-21099 карбюратор, можливо, вийшов з ладу комутатор або порушена ланцюг блокування запалювання, якщо вона передбачена.

Нерідко причиною відсутності іскри може бути знос контактів в замку запалювання . В цьому випадку стартер буде обертатися, але харчування в систему запалювання не надходить. Усунути цю несправність можна заміною замка запалювання.

Комплексна перевірка системи запалювання

1 - безконтактний датчик; 2 - датчик-розподільник запалювання; 3 - свічки запалювання; 4 - комутатор; 5 - котушка запалювання; 6 - монтажний блок; 7 - реле запалювання; 8 - замок запалювання

Перед тим як виконувати перевірку, необхідно приготувати наступні інструменти: плоску і хрестову викрутки, ізольовані пасатижі і контрольну лампочку з проводами або тестер, а також запасну свічку запалювання. Для роботи з високовольтними дротами знадобляться гумові рукавички.

Послідовність перевірки:

  • Перевіряємо при вимкненому запаленні цілісність високовольтних проводів і надійність їх з'єднання з котушкою запалювання і трамблером.
  • Контролюємо стан проводки і контактів на ділянці від розподільника до комутатора, а також від комутатора до котушки запалювання.
  • Включаємо запалювання і перевіряємо подачу харчування в систему. Одні провід контрольної лампи або тестера підключаємо до маси, а другий в клеми котушки «Б +».
  • Надягаємо гумову рукавичку і знімаємо центральний провід кришки трамблера. Вставляємо в наконечник запасну свічку і притискаємо її металевою частиною до маси і провертає стартер, повинна бути іскра.

Примітка. Якщо при обертанні стартера немає іскри, можливо, вийшов з ладу датчик Холла, комутатор або котушка запалювання.

  • Викручуємо два гвинти і знімаємо кришку розподільника. Перевіряємо цілісність кришки і стан вугільного контакту. В такому випадку, її слід замінити.
  • Оцінюємо стан бігунка (ротора) розподільника. Часто буває, що виходить з ладу Помехоподавляющие реле або з'являються пробої корпусу бігунка «на масу».
  • провертає колінчастий вал обертанням стартера. Якщо бігунок не обертається, найімовірніше, обірваний ремінь приводу ГРМ або несправність самого приводу.
  • Повторно перевіряємо наявність іскри. Якщо вона є, запускаємо двигун.
  • Коли іскри немає, необхідно перевірити працездатність високовольтних проводів і свічок запалювання. Для цього спочатку знімаємо високовольтний провід. Вставляємо в наконечник запасну січу і притискаємо її до маси. Обертаючи стартер, контролюємо наявність іскри. Якщо вона є, замінюємо несправну свічку. Коли іскри немає, слід поміняти високовольтний провід.

Корисні поради

Фахівці рекомендують котушку запалювання перенести зі штатного місця в район чашки передньої лівої стійки. У цьому випадку буде спрощений до неї доступ, і її не буде заливати водою при перетині великих калюж.

Комутатори, як правило, встановлюють в корпус трамблера. Іноді їх монтують на задній панелі відсіку двигуна або на котушці запалювання. Зазвичай ці пристрої не підлягають ремонту, їх просто замінюють новими. Точно визначити працездатність комутатора без спеціального приладу неможливо. Однак якщо в момент включення або виключення запалення на головному проводі трамблера немає іскри, найімовірніше, комутатор несправний. Крім цього, ознакою його відмови є ниткоподібна іскра на всіх свічках запалювання.

Виставляємо без стробоскопа запалювання на ВАЗ-21099 карбюратор

щоб виставити запалювання при відсутності стробоскопа необхідно в першу чергу послабити кріплення трамблера так, щоб його можна було легко провернути. При цьому він не повинен бовтатися. Слідом за цим запускаємо двигун і розкручуємо його на холостому режимі до максимальних обертів. Після цього повертаємо трамблер в «мінус» на одну поділку і вимикаємо двигун. Затискаємо гвинти кріплення і приступаємо до регулювання карбюратора.

Спочатку закручуємо до упору гвинт контролю якості паливної суміші, а потім обертаємо його у зворотний бік на одну третину повного обороту, що буде відповідати оборотам холостого ходу 800 + 50 об / хв.

 
  Обзор категорий  
 
Шины
 
     
 
  Специальное предложение  
   
     
     
Доставка осуществляется в города:
Александрия, Белая Церковь, Белгород-Днестровский, Бердичев, Бердянск, Борисполь, Боярка, Бровары, Бердичев, Васильков, Винница, Вознесенск, Горловка, Днепродзержинск, Днепропетровск, Донецк, Житомир, Запорожье, Евпатория, Ивано-Франковск, Измаил, Изюм, Каменец-Подольский, Керч, Кировоград, Ковель, Комсомольск, Конотоп, Краматорск, Кривой Рог, Кременчуг, Ильичевск, Луганск, Лубны, Луцк, Львов, Павлоград, Мариуполь, Миргород, Мелитополь, Мукачево, Николаев, Нежин, Никополь, Новая Каховка, Новоград - Волынский, Нововолынск, Одесса, Обухов, Павлоград, Пирятин, Прилуки, Полтава, Первомайск, Ровно, Славянск, Симферополь, Смела, Стрий, Сумы, Севастополь, Северодонецк, Тернополь, Ужгород, Умань, Харьков, Хмельницкий, Херсон, Феодосия, Чернигов, Черновцы, Южноукраинск, Ялта.

© 2009 - 2010 Интернет-магазин автотоваров и запчастей авто34

Каталог украинских интернет-магазинов