Главная Новости Прайс-лист О магазине Как купить? Оплата/Доставка Корзина Контакты  
  Авторизация  
 
Логин
Пароль

Регистрация   |   Мой пароль?
 
     
  Покупателю шин  
  Новости  
Banwar

Наша сеть партнеров Banwar. Новое казино "Пари Матч" приглашает всех азартных игроков в мир больших выигрышей и захватывающих развлечений.

  Опрос  
 
Летние шины какого производителя Вы предпочитаете использовать?
 Michelin
 Continental
 GoodYear
 Dunlop
 Nokian
 Fulda
 Bridgestone
 Hankook
 Kumho
 Другие

Всего ответов: 1035
 
     
  Добро пожаловать в наш новый всеукраинский интернет-магазин!  

Економія палива на автомобілі магнітами: міф чи реальність

  1. Чи можна витрачати менше палива?
  2. Магніти для економії палива
  3. Характеристики
  4. Ким винайдений
  5. Принцип дії
  6. Чому ставиться під сумнів?
  7. Створюємо магнітний активатор самостійно
  8. перевіряємо
  9. Відгуки

Наша сеть партнеров Banwar

Сьогодні, коли ціни на бензин рухаються тільки в напрямку більшої сторони і не бажають знижуватися, водії намагаються якомога економніше витрачати паливо . Це й не дивно, часта заправка автомобіля добряче вдаряє по бюджету середньостатистичного росіянина.

витрачати паливо

Багато хто намагається економити на пальному не тільки за допомогою нечасто їзди на машині, але і за допомогою спеціальних пристроїв.

Одним з них є спеціальна магнітна конструкція, яка не так давно з'явилася на прилавках магазинів. Характеристики цього приладу настільки привабливі, що багато автолюбителів вирішують його придбати.

Але для початку слід розібратися, чи не є обіцянки виробника плодом його уяви.

Перед тим як говорити про те, чи можлива економія палива на автомобілі магнітами, давайте розберемося, чи можливо взагалі заощадити машинне паливо під час експлуатації.

Чи можна витрачати менше палива?

Для того щоб зрозуміти, чи можливо заощадити паливо, не скорочуючи при цьому інтенсивність експлуатації автомобіля, потрібно ознайомитися з коефіцієнтом корисної дії його двигуна.

Виявляється, під час їзди ефективно згорає лише 9% залитого в бак бензину. Решта 91% настільки істотного впливу на пересування не роблять.

Якщо активувати використання цих дев'яти відсотків, можна скоротити кількість використовуваного палива. Отже, теоретично простір для економії у власників транспортних засобів є.

Магніти для економії палива

Все частіше водії цікавляться питанням, чи можлива економія пального за допомогою магнітів. Пов'язано це з появою спеціального магнітного пристрою, яке покликане скоротити витрати автовласників на бензин.

Характеристики

Виробник постачає продаж такого механізму вельми привабливими обіцянками. Він гарантує наступне:

  • пристрій для економії палива скоротить витрату пального на 25%;
  • магніт для економії палива збільшить моторну прийомистість на 20%;
  • магнітний активатор палива допоможе скоротити відходи;
  • він збільшить цикл роботи мотора, зробивши його більш витривалим.

Однак, перш ніж «клювати» на рекламу такого засобу, потрібно довідатися про його реальної ефективності.

Ким винайдений

Ідея про створення кошти для економії бензину на базі магнітів прийшла в голову вченому академіку В. Д. Дудишева. Він самостійно розробив і перевірив такий прилад, після чого запатентував його.

Однак, говорячи про цю людину, не можна не згадати, що він же є автором ідеї про створення космічних кораблів з поліетиленових пакетів і графітних олівців.

Але тим не менше в його багажі є маса дійсно корисних розробок, завдяки яким ніхто з діячів наукової журналістики не стане применшувати значущість його робіт.

Принцип дії

Пристрій академіка Дудишева допомагає збільшити кількість ефективно згорає палива. Завдяки цьому меншу кількість пального йде на викид і, отже, підвищується ККД двигуна .

Такий механізм ще має назву «магнітний активатор бензинового палива».

Він кріпиться на топливопроводе і, завдяки впливу магнітних полів, змушує молекули бензину упорядкуватися, що дозволяє йому розмірено надходити в двигун і більш ефективно згорати.

Але опис розробки Дудишева було б неповним без слів про її екологічної цінності. Адже при згорянні більшої кількості палива зменшується кількість викидів пального.

Чому ставиться під сумнів?

Повірити в те, що магнітний активатор горіння палива дійсно ефективний - значить повірити і в те, що частинки бензину реагують на вплив магніту. В усякому разі саме так стверджують розробники.

Молекули, що знаходяться в хаотичному строю, змінюються струнким рядом катодів, які набагато краще взаємодіють з повітрям.

Але той, хто добре розбирається в хімії та фізики, прочитавши такий опис, крикне: «Стоп! Як же рідкий бензин змінить порядок своїх молекул? ». Це питання залишиться без відповіді. З теоретичної точки зору, цей процес неможливий.

Винахідник стверджує, що молекули під впливом магніту будуть подрібнюватися, але не потрібно забувати, що кожна молекула бензину володіє своїм зарядом і магнітним моментом. Для того щоб паливо дійсно згоряло ефективніше, а двигун працював краще, потрібно домогтися розпаду іонів. Але якби це тільки було можливо за допомогою магніту ... Однак магніт на такі маніпуляції чи здатний.

Кожен автовласник вільний самостійно вибирати: довіритися думку іменитого вченого, про впливовість якого на сучасну науку не написав тільки ледачий, або перечитати шкільний курс фізики і хімії.

Але все-таки зазначені властивості цього предмета настільки «красиві», а сам механізм так нескладний, що багато водіїв все-таки вирішать його встановити за принципом «а раптом допоможе».

Тим більше купувати цей прилад зовсім необов'язково. Виготовити його цілком реально своїми руками.

Створюємо магнітний активатор самостійно

збираємо

Щоб зробити пристрій, за допомогою якого повинна здійснюватися економія палива магнітом на авто, потрібно розуміти, що вплив магнітних полів на паливо повинно бути різноспрямованим. Тому магніт повинен бути не один.

Найчастіше відповідні елемент народні «кулібіни» знаходять в дешевих динаміках.

Магніти потрібно розташувати таким чином, щоб вони утворили циліндр. При цьому сусідити повинні елементи з різноспрямованими полями.

Чим точніше буде паралельність деталей, тим на більшу ефективність роботи пристрою варто розраховувати.

Далі, слід зняти автомобільний паливний шланг і надіти на нього утворилося магнітне кільце.

Далі, слід зняти автомобільний паливний шланг і надіти на нього утворилося магнітне кільце

Після цього трубка встановлюється на місце.

Потрібно відзначити, що якщо просто зняти один магнітний обруч з динаміка і надіти його на шланг, то ніякого ефекту чекати не потрібно. На частинки повинні діяти різні поля, а не одне.

перевіряємо

Далі, нам потрібно перевірити, чи працює магнітний активатор горіння палива.

Найпростіше це буде зробити, якщо на борту автомобіля встановлений спеціальний комп'ютер , Який розрахує для нас необхідні коефіцієнти. Але порахувати витрату можна і самостійно.

Для цього чекаємо майже повного спустошення бака і заправляємо його повністю. Далі, Обнуляємо пробіг або запам'ятовуємо будуть показані в момент заправки цифру.

Коли бак знову спустошується, перевіряємо пробіг. Ділимо літраж бака на пробіг і множимо на сто. Отримана цифра розповість нам, скільки літрів бензину використовує наш автомобіль, для того щоб подолати сто кілометрів шляху.

Такі виміри потрібно зробити до і після установки активатора. Тоді ви зможете скласти свою думку про ефективність його роботи.

Відгуки

Що ж говорять про цей пристрій інші автолюбителі? Відгуки тих, хто придбав прилад Дудишева, діляться на позитивні і негативні. Але вражає те, що позитивних порівняно більше.

З чим це пов'язано, незрозуміло. Можливо, академік, гнаний жагою економії з супутньою турботою про екологію, дійсно зумів узяти гору над законами фізики. Або навіть автомобілям властивий ефект плацебо.

Так чи інакше, всі автомобілісти, хочеться вірити, дорослі і розсудливі люди, які здатні самостійно вирішити, чи потрібно їм пристрій, безглузде в теорії, але заслужившее визнання на практиці.

В наш час питання про зменшення витрат на паливо перед багатьма власниками машин стоїть так гостро, що гріх не випробувати такий простий прилад.

Якщо ви вже використовували такий пристрій, напишіть, будь ласка, відгуки в коментарях. Нам дійсно важливо знати вашу думку.

Чи можна витрачати менше палива?
Чи можна витрачати менше палива?
Чому ставиться під сумнів?
Як же рідкий бензин змінить порядок своїх молекул?
 
  Обзор категорий  
 
Шины
 
     
 
  Специальное предложение  
   
     
     
Доставка осуществляется в города:
Александрия, Белая Церковь, Белгород-Днестровский, Бердичев, Бердянск, Борисполь, Боярка, Бровары, Бердичев, Васильков, Винница, Вознесенск, Горловка, Днепродзержинск, Днепропетровск, Донецк, Житомир, Запорожье, Евпатория, Ивано-Франковск, Измаил, Изюм, Каменец-Подольский, Керч, Кировоград, Ковель, Комсомольск, Конотоп, Краматорск, Кривой Рог, Кременчуг, Ильичевск, Луганск, Лубны, Луцк, Львов, Павлоград, Мариуполь, Миргород, Мелитополь, Мукачево, Николаев, Нежин, Никополь, Новая Каховка, Новоград - Волынский, Нововолынск, Одесса, Обухов, Павлоград, Пирятин, Прилуки, Полтава, Первомайск, Ровно, Славянск, Симферополь, Смела, Стрий, Сумы, Севастополь, Северодонецк, Тернополь, Ужгород, Умань, Харьков, Хмельницкий, Херсон, Феодосия, Чернигов, Черновцы, Южноукраинск, Ялта.

© 2009 - 2010 Интернет-магазин автотоваров и запчастей авто34

Каталог украинских интернет-магазинов