Главная Новости Прайс-лист О магазине Как купить? Оплата/Доставка Корзина Контакты  
  Авторизация  
 
Логин
Пароль

Регистрация   |   Мой пароль?
 
     
  Покупателю шин  
  Новости  
Banwar

Наша сеть партнеров Banwar. Новое казино "Пари Матч" приглашает всех азартных игроков в мир больших выигрышей и захватывающих развлечений.

  Опрос  
 
Летние шины какого производителя Вы предпочитаете использовать?
 Michelin
 Continental
 GoodYear
 Dunlop
 Nokian
 Fulda
 Bridgestone
 Hankook
 Kumho
 Другие

Всего ответов: 1035
 
     
  Добро пожаловать в наш новый всеукраинский интернет-магазин!  

Економіка / 147

Наша сеть партнеров Banwar

Як зазначає Йі Ган, економічне співробітництво Китаю і України поліпшується. Відзначається, що договір був підписаний вчасно робочого візиту керівника українського регулятора Якова Смолія в КНР. На виконання ... Далі ..

Далі

Прибуток від Майнінг біткоіни знижувалася приблизно з 13 млн доларів до приблизно 6 млн доларів на початок останнього місяця 2018 року. Через механізму перерахунку труднощі це зниження одержуваної нагий ... Далі ..

Далі

Осучаснення пенсій в Українській державі з 1 березня наступного року буде відбуватися автоматично, передає державний портал посилаючись на віце-прем'єр-міністра України Павла Розенка. Як повідомляв УНІАН, ... Далі ..

Далі

На церемонії запуску 3-й черги заводу НОВАТЕК виступив голова керівництва РФ Д. Медведєв, поінформували Накануне.RU в прес-центрі Кабміну. Завод «Ямал СПГ» досяг проектної потужності виробництв ... Далі ..

Далі

Про це оголосив гендиректор компанії Ігор Смілянський після того, як президент Петро Порошенко озвучив укази по «Укрпошті». Зокрема, в Чернівцях були помічені листівки, в яких літніх людей закликали про ... Далі ..

Далі

Зараз об'єкти туристичної інфраструктури в Тверській області будуть фінансуватися в тому числі по адресним інвестиційним програмам. На останній планується витратити в рамках АИП більше 160 млн. Самий істот ... Далі ..

Далі

Такий прогноз міститься в звіті Мінекономрозвитку (МЕР) РФ «Картина економіки». Згідно заключного офіційним прогнозом Мінекономрозвитку, інфляція в Російській Федерації за результатами 2018 ... Далі ..

Далі

Ті, хто телефонував повідомляли, що організація хоче негайно перевести гроші, однак для цього слід знати, куди їх перераховувати. Пенсійний фонд РФ з 1 січня майбутнього 2019 р запустить цифровий за образом і подобою ... Далі ..

Далі

За результатами саміту президент Дональд Трамп оголосив плани китайців знизити мита на продукцію американського автопрома. Певні домовленості були досягнуті на минулому в Аргентині саміті «Б ... Далі ..

Далі

У web-мережі інтернет опублікували рендерное зображення, на якому показали, як може виглядати російський автомобіль в кузові «пікап». За рендерним зображень можна позначити, що новинка має збільшену ... Далі ..

Далі

За достовірними наявними даними відомства, кошти надані у вигляді позики на термін до середини весни 2033 р під 1,25% річних. Згідно з відомостями відомства, придбані кошти орієнтовані в держ ... Далі ..

Далі

Всього на м'ясні продукти витратиться 344,50 за два з половиною кілограми. Салат Оселедець під шубою буде коштувати 118,32 грн за 1,5 кг. У 2015 р зростуть видатки на м'ясні продукти. Що стосується алкоголю, бути ... Далі ..

Далі

Воєнний стан, лайт-версія. Трубаров поінформував, що учасники не допущені до участі в конкурсі, так як представлена ​​ними документація не відповідає умовам законодавства. «При цьому вже ... Далі ..

Далі

Порошенко задекларував за 2017 рік 16,3 млн грн (близько 580 тис. Доларів) доходів. Загалом, ці витрати становлять 717,7 млн ​​грн. Також закон передбачає збереження на рахунках місцевих бюджетів на до ... Далі ..

Далі

Весь процес на 100% автоматизований: від ферментації, газування і витримування до подачі і очищення, йдеться в прес-релізі LG. Компанія LG представить на конференції Consumer Electronic Show 2019, котора ... Далі ..

Далі

Цей транспорт також є найбільш затребуваним у вітчизняних автомобілістів джипом. У даній моделі повний привід і великий кліренс, що робить автомобіль бездоганним для зимової їзди. Спеціаліст подчер ... Далі ..

Далі

Дійсна сума снобженія грошима поки не визначена, вона буде залежати від прогресу в реалізації проекту. Співрозмовник агентства уточнив, що сума 2016- го буде залежати від прогресу в реалізації проек ... Далі ..

Далі

На першому етапі «Купуй з Ощадбанком» буде пропонувати кредити Ощадбанку, в подальшому до платформи зможуть підключитися інші зацікавлені кредитні організації. Поки організація надає таку послугу ... Далі ..

Далі

Окремим пунктом прописана вимога про законодавчу заборону на «порятунок» неліквідних банків за рахунок платників податків. Відновити циркуляцію власної валюти, вийшовши з Лісабонського договору. Запр ... Далі ..

Далі

За останніми попередніми даними на даний момент каналу, інцидент стався в багатоповерховій будівлі Мінпраці. За достовірними наявними даними репортерів кабіна пролетіла 4 поверхи, в результаті інциденту постражда ... Далі ..

Далі

Герман Греф управляє ощадним банком з листопада 2007-ого року. Керівник Ощадбанку Герман Греф розповів репортерам, що в кредитній організації на поточний момент думають над зміною найменування, пров ... Далі ..

Далі

На самому початку 2016- го року мінімальний розмір оплати праці буде дорівнює ста відсоткам величини прожиткового мінімуму громадян Росії за квітень-червень 2018 го. МРОТ встановлять в сумі 11,3 тисячі руб. у місяць. «... Далі ..

Далі

Але загрози забруднення річок немає. Репортери дізналися про це з повідомлення, поширеного прес-центром керівника Закарпатської ОДА Геннадія Москаля, повідомляє replyua.net. Керівник Закарпатської ОДА Генн ... Далі ..

Далі

Лідером продажів на вторинному вантажному ринку є КАМАЗ, автомобілі якого були перепродані тиражем 55,8 тисячі штук, що повідомляє про падіння на 5%. У ТОП-5 за ними також потрапили шведський Вольво (12,5 тис. Од ... Далі ..

Далі

У Британії був закритий проект Bloodhound SSC, пов'язаний зі створенням надзвукового авто, створеного для встановлення нового рекорду наземної швидкості. На момент відмови від проекту компанія була під зовнішнім управл ... Далі ..

Далі

Міжнародний валютний фонд оцінює ВВП Франції в 2015 р в 2,7 трильйонів доларів проти 2,5 трильйонів в минулому році. Ці прогнози говорять, що 0,2% ВВП дорівнює 5,4 млрд доларів. Акції протесту ... Далі ..

Далі

Як стверджують фахівці СІПРІ, за результатами 2017 року обсяги продажів світових розробників зброї склали трохи не менше 398 млрд доларів, що практично 45% більше, ніж 15 років тому. Лідирують як і ... Далі ..

Далі

У Московському метрополітені відновили рух поїздів на всіх лініях після збою на 2-х гілках. Збій в русі Московського метрополітену стався через дії пасажирів, повідомили в прес-центрі столи ... Далі ..

Далі

Як повідомляється, 4 грудня після наради з розвитку інтелектуальних систем обліку електричної енергії він доручив Міненерго, Мінекономіки і ФАС опрацювати дану можливість. Варто позначити, масова пе ... Далі ..

 
  Обзор категорий  
 
Шины
 
     
 
  Специальное предложение  
   
     
     
Доставка осуществляется в города:
Александрия, Белая Церковь, Белгород-Днестровский, Бердичев, Бердянск, Борисполь, Боярка, Бровары, Бердичев, Васильков, Винница, Вознесенск, Горловка, Днепродзержинск, Днепропетровск, Донецк, Житомир, Запорожье, Евпатория, Ивано-Франковск, Измаил, Изюм, Каменец-Подольский, Керч, Кировоград, Ковель, Комсомольск, Конотоп, Краматорск, Кривой Рог, Кременчуг, Ильичевск, Луганск, Лубны, Луцк, Львов, Павлоград, Мариуполь, Миргород, Мелитополь, Мукачево, Николаев, Нежин, Никополь, Новая Каховка, Новоград - Волынский, Нововолынск, Одесса, Обухов, Павлоград, Пирятин, Прилуки, Полтава, Первомайск, Ровно, Славянск, Симферополь, Смела, Стрий, Сумы, Севастополь, Северодонецк, Тернополь, Ужгород, Умань, Харьков, Хмельницкий, Херсон, Феодосия, Чернигов, Черновцы, Южноукраинск, Ялта.

© 2009 - 2010 Интернет-магазин автотоваров и запчастей авто34

Каталог украинских интернет-магазинов