Главная Новости Прайс-лист О магазине Как купить? Оплата/Доставка Корзина Контакты  
  Авторизация  
 
Логин
Пароль

Регистрация   |   Мой пароль?
 
     
  Покупателю шин  
  Новости  
Banwar

Наша сеть партнеров Banwar. Новое казино "Пари Матч" приглашает всех азартных игроков в мир больших выигрышей и захватывающих развлечений.

  Опрос  
 
Летние шины какого производителя Вы предпочитаете использовать?
 Michelin
 Continental
 GoodYear
 Dunlop
 Nokian
 Fulda
 Bridgestone
 Hankook
 Kumho
 Другие

Всего ответов: 1035
 
     
  Добро пожаловать в наш новый всеукраинский интернет-магазин!  

Економітель води - аератор: повний огляд пристрою

  1. Принцип роботи пристрою для економії води
  2. Відео щодо використання та підключення економічною насадки-аератора
  3. Насадка аератор для економії води - переваги використання
  4. Обслуговування пристрою для економії води
  5. Насадка на кран: економія води на живому прикладі
  6. Відгуки про прилад для економії води

Наша сеть партнеров Banwar

Економне споживання води є реальністю і, цілком можливо, при використанні нового досягнення сучасних інноваційних технологій, які створили економітель води.

Пристрій для економії води сприяє не тільки зниженню витрати води, але і покращує її якість. Завдяки застосуванню сучасних високоякісних матеріалів, які зазнали спеціальній обробці, прилад має дуже високі експлуатаційні властивості, антикорозійну стійкість, надає на воду антибактеріальну та противірусну дію.

↑↑↑ Замовити економітель води ви можете в інтернет-магазині клікнувши по банеру вище ↑↑↑




Економітель води є геніальним удосконаленням звичайної насадки-аератора на водопровідний кран, відноситься в ряду самих ходових і популярних товарів, які насправді можуть полегшити життя звичайного городянина, за рахунок істотної економії коштів, що виділяються на комунальні платежі.

Принцип роботи пристрою для економії води

Принцип роботи водоекономічного аератора заснований на змішуванні потоку води і повітря безпосередньо в самому пристрої.

Принцип роботи водоекономічного аератора заснований на змішуванні потоку води і повітря безпосередньо в самому пристрої

Рис №1. Схематична демонстрація процесів всередині економайзера аератора для економії води

При проходженні водяного струменя через найбільш вузьке місце створюється тиск. Мембрана, що виконує функції розширювача, розподіляє тиск по всій площі приладу, задіє всі отвори, що створює область високого тиску у верхній частині розширювальної мембрани. З протилежного боку мембрани завдяки спеціальній конструкції виникає вакуум.

Різниця тисків сприяє піднесенню повітря зовні в аератор через отвори розташовані збоку пристрою, по периметру мембрани, насичуючи струмінь води повітряними бульбашками, які витісняють з водяного потоку до 70% води.

Відбувається насичення (аерація) водяного струменя киснем, співвідношення повітря до води становить 2/3 повітря до 1/3 води, саме завдяки цій властивості створюється економічний ефект.

Рис №2. Схема установки економітеля води

При відкритому на повну потужність крані, без використання приладу витрата води становить близько 12 літрів в хвилину. Пристосування для економії води, встановлений на вашій кухні і у ванній кімнаті сприяє зменшенню витрат води в два а то й в три рази, при цьому зберігається колишній напір водяного струменя, а функціональність водопровідного крана залишається непросто незмінною, а підвищується, за рахунок здатності до регулювання швидкості потоку і конструктивній особливості пристрою до його вільного повороту в різні напрямки.

Відео щодо використання та підключення економічною насадки-аератора

http://enargys.ru/youtu.be/mx2rSWmUDck

be/mx2rSWmUDck

Рис №3. Зовнішній вигляд і схема пристрою із зазначенням габаритних розмірів економітеля води SavingWater

Насадка аератор для економії води - переваги використання

Поряд з явною економічною вигодою, придбання економітеля води несе і інші позитивні властивості.

  1. Ефект при використання пристрою - економія приблизно 60% води.
  2. Рівномірний, без характерних для звичайного крана бризок і гідроударів, потік води.
  3. Збереження інтенсивності потоку води з крана з економайзером аератором.
  4. Подвійний режим роботи пристрою, перший характерний при використанні його для повсякденних потреб і другий режим для швидкого заповнення ємностей.
  5. Монтаж дуже простий, під силу будь-якій людині, навіть дитина може встановити пристрій.
  6. Можливість уникнути виникнення засмічень.
  7. Використання при виготовленні пристрою нержавіючої сталі зі спеціальною обробкою, яка протидіє утворенню вапняних відкладень.
  8. Мембрана аератора може бути використана в якості фільтруючого елемента.
  9. Аератор-економітель має розміри, що не перевищують стандартні габаритні розміри звичайної насадки на кран.
  10. Зовнішній вигляд пристрою покращує естетичний дизайн водопровідного крана.
  11. Конструктивна особливість аератора дозволяє легко змінювати кут напрямку водяного струменя, роблячи його дуже зручним для застосування в повсякденному побутовому використанні.
  12. Універсальність, можливість використання з будь-якими кранами стандартного діаметра.
  13. Тривалий термін експлуатації.

Управління напору води легко регулюється, потрібно тільки злегка натиснути на нижню частину аератора і встановити його в верхнє положення - натиск зменшитися. Відновити натиск можна встановивши насадку в крайнє нижнє положення. Механічний регулятор напору знаходиться всередині пристрою.

Обслуговування пристрою для економії води

Рекомендація з технічного обслуговування пристосування для економії води одна і полягає в категоричному неприйнятті миючих засобів і занурення на тривалий термін в воду. У тому випадку якщо економайзер потребує чищення поверхні, його досить протерти вологою серветкою.

Економайзер аератор не потрібно намертво затягувати на крані, вистачає звичайної затяжки, щоб він тільки був надійно закріплений.

Водопровідний кран на якому буде встановлюватися наше пристрій бажано щоб був з не закінченим гарантійним терміном експлуатації.

Щоб підвищити термін експлуатації пристрою рекомендується не перевантажувати його і не включати натиск на повну потужність.

Дотримання цих рекомендацій сприяє тривалій і ефективній роботі економайзера-насадки для економії води.

Насадка на кран: економія води на живому прикладі

Щоб розрахувати скільки води використано для миття посуду на звичайну сім'ю з 4 чоловік, візьмемо початкове показання лічильника води.

Припустимо, вони рівні: гаряча вода - 50,535 літра, холодна вода 80,400 літра.

Вода має температуру, середню, терпиму для наших рук, але ближче до гарячої тому, що потрібно щоб відмити і жирну посуд.

У набір брудного посуду входить 8 глибоких і дрібних тарілок, 4 чашки, 1 каструля, сковорода, 2 салатниці, 1 чайник для заварювання чаю, 16 столових приладів включаючи ложки, вилки, маленькі ложечки, ножі. В цілому це набір посуду після обіду сім'ї з 4 осіб.

Тривалість миття посуду склала 19 хвилин.

Навіть не користуючись постійно сильним напором води, а періодично його відключаючи,

Лічильник води після закінчення миття показав: гаряча вода -50,556 літрів, тобто було витрачено 21 літр.

Холодна вода 80,420 літра, витратилася 20 літрів води.

Повторивши досвід приєднавши економітель води можна на власні очі переконатися в його ефективності.

При використанні цього пристрою споживання води завдяки аерації (насичення води повітрям), знизилося на 60%, і обидва лічильника при такому ж обсязі брудного посуду нарахували в цілому 19 літрів (10 літрів гарячої води і 9 літрів холодної).

Результат, як бачите, на обличчя, в цьому кожен може переконатися сам!

Насадка-аератор для економії води безумовно дуже корисний і недорогий прилад, ціна на нього коливається від 1000 до 1550 руб.

↓↓↓ Купити аератор для економії води зі знижкою можна в інтернет-магазині ↓↓↓

Даний магазин в змозі запропонувати товар по-справжньому гарного європейської якості. Німецька розробка гарантує якісне пристрій, виготовлений з високотехнологічних матеріалів не схильних до корозії і впливу сольових водних розчинів, що протидіють утворенню вапняного нальоту (водного каменю). А, значить, матеріали з яких виготовлений даний прилад володіють антибактеріальними і протимікробними якостями.

Даний магазин тісно співпрацює з чеською компанією Tescoma, що є найбільшим виробником сантехнічного та водопровідного обладнання. Саме компанія Tescoma є одним з головних виробників економайзера аератора для економії води.

Насадка аератор для економії води є тільки частиною конструкторської програми створення ряду пристроїв від виробника Tescoma, спрямованих на службу людям, призначених для економного використання водних ресурсів.

Відгуки про прилад для економії води

Олексій, 40 років, м Тольятті

Нещодавно отримав на свою електронну пошту лист на тему «Економітель води SavingWater» і, хоча подумав, що спам і треба б видалити, зацікавився. Після вивчення великої кількості відгуків, де, до речі, не було жодного негативного, а також матеріалів з незацікавлених джерел, як-то всім відома вікіпедія, де описується процес аерації та ще кількох незалежних статей вирішив прикупити собі цю річ. І ви знаєте не розчарувався, насправді здорово, незважаючи на встановлені лічильники підрахунку витрати гарячої і холодної води, наша сім'я з п'яти чоловік платила за воду понад 1000 рублів, витрата води з економічним аератором склав всього трохи більше 300 руб.

Ірина, 35 років, м Калінінград

Чесно скажу, що скептично ставлюся до подібного роду товарів, пропонованих в інтернет-магазинах, хоча зараз, коли взяли кредит, і буквально кожна копійка на рахунку, ми з чоловіком постійно замислюємося над тим як заощадити. Після вивчення численних відгуків, ми з чоловіком вирішили, що варто витратити цю нещасну тисячу, для того щоб якомога менше віддавати державі наших так важко зароблених грошей. І ви знаєте результат виправдав себе, що прийшов в кінці місяця чек на оплату квартири перевершив всі очікування, вартість води була менше рівно наполовину. Ми дуже вдячні людям, які роблять таке важливе і потрібне для всіх справу.

Світлана, 25 років, м Псков

Дуже корисна річ, в родині де маленька дитина, просто не замінимо, ми придбали їх два, один на кухню, інший в ванну кімнату. Завдяки зміні кута нахилу економітеля води, дуже зручно підмивати немовляти, а води витрачається неймовірно мало. Крім того, я можу бути спокійна за чистоту використовуваної води. І твердо знаю, що водопровідна вода не буде шкідлива моєму маленькому.

Андрій, 30 років, м Сєров

Конструкція пристрою вище всяких похвал, все чітко підігнано. Відчувається, що матеріал, який використовується при виготовленні на самому якісний. Фільтр, очищає воду від домішок. Економайзер аератор підійшов до всіх кранів. Зручний в експлуатації. Чи не замінимо для використання, економія - 50%. Річ, що стоїть!

Христина, 27 років, м Ульяновськ

Управлятися дуже легко, коли висунула насадку - зручно використовувати для миття посуду, коли закрутиш можна користуватися як звичайним краном, режим поміняти можна одним легким рухом руки. Економітель повністю виправдовує свою назву, з ним, за воду, заплатила рівно наполовину менше ніж без нього. А компанія Tescoma чий бренд стояв на коробочці, на самому ділі довела свою високу компетентність. Дуже вдячна людям, які допомогли мені з вибором пристрою і пішли мені назустріч при його придбанні.

Дуже вдячна людям, які допомогли мені з вибором пристрою і пішли мені назустріч при його придбанні

 
  Обзор категорий  
 
Шины
 
     
 
  Специальное предложение  
   
     
     
Доставка осуществляется в города:
Александрия, Белая Церковь, Белгород-Днестровский, Бердичев, Бердянск, Борисполь, Боярка, Бровары, Бердичев, Васильков, Винница, Вознесенск, Горловка, Днепродзержинск, Днепропетровск, Донецк, Житомир, Запорожье, Евпатория, Ивано-Франковск, Измаил, Изюм, Каменец-Подольский, Керч, Кировоград, Ковель, Комсомольск, Конотоп, Краматорск, Кривой Рог, Кременчуг, Ильичевск, Луганск, Лубны, Луцк, Львов, Павлоград, Мариуполь, Миргород, Мелитополь, Мукачево, Николаев, Нежин, Никополь, Новая Каховка, Новоград - Волынский, Нововолынск, Одесса, Обухов, Павлоград, Пирятин, Прилуки, Полтава, Первомайск, Ровно, Славянск, Симферополь, Смела, Стрий, Сумы, Севастополь, Северодонецк, Тернополь, Ужгород, Умань, Харьков, Хмельницкий, Херсон, Феодосия, Чернигов, Черновцы, Южноукраинск, Ялта.

© 2009 - 2010 Интернет-магазин автотоваров и запчастей авто34

Каталог украинских интернет-магазинов