Главная Новости Прайс-лист О магазине Как купить? Оплата/Доставка Корзина Контакты  
  Авторизация  
 
Логин
Пароль

Регистрация   |   Мой пароль?
 
     
  Покупателю шин  
  Новости  
Banwar

Наша сеть партнеров Banwar. Новое казино "Пари Матч" приглашает всех азартных игроков в мир больших выигрышей и захватывающих развлечений.

  Опрос  
 
Летние шины какого производителя Вы предпочитаете использовать?
 Michelin
 Continental
 GoodYear
 Dunlop
 Nokian
 Fulda
 Bridgestone
 Hankook
 Kumho
 Другие

Всего ответов: 1035
 
     
  Добро пожаловать в наш новый всеукраинский интернет-магазин!  

Економітель палива FuelFree і реальні відгуки: розлучення чи ні?

  1. думка творців
  2. Принцип роботи
  3. Основні переваги економітеля
  4. Інша думка
  5. Чому економітель популярний

Наша сеть партнеров Banwar

Сучасна автомобільна промисловість пропонує не тільки машини на будь-який смак, але і безліч супутні компонентів, які покликані підвищити комфортабельність поїздок, збільшити потужність двигуни і інше

Сучасна автомобільна промисловість пропонує не тільки машини на будь-який смак, але і безліч супутні компонентів, які покликані підвищити комфортабельність поїздок, збільшити потужність двигуни і інше.

Список автокомпонентів, аналогів яких в світі сьогодні немає, недавно поповнив економітель палива FuelFree. Виробники цієї продукції заявляють, що вона дозволяє економити пальне незалежно від типу двигуна.

Виробники fuel saver наводять як підтвердження ефективності своєї розробки реальні відгуки фахівців, що вносять плутанину в головах споживачів, які прагнуть зрозуміти, що являє собою Фрі Фул: розлучення або правда. Чи є інші думка, що говорить про те, що економітель палива FreeFuel обман?

Короткий зміст

думка творців

Згідно з інформацією, наведеною на офіційному сайті виробника, економайзер палива являє собою спеціалізований прилад, який дозволяє знизити споживання пального. Пристрій широко представлено на американському і європейському ринках, правда, відгуків іноземних автомобілістів про FreeFuel немає.

Економітель палива Fuel Shark грунтується на дії магнітів. За заявою виробника, якщо встановити прилад на свій автомобіль, то він забезпечити 20-відсоткове зниження рівня споживання бензину. При цьому FreeFuel відрізняє дійсно демократична ціна, що робить прилад ще більш привабливим в очах споживачів.

Магнітний економітель палива в рівній мірі ефективний на дизельних і бензинових моторах, встановлених на:

  • легкових машинах;
  • плавальних засобах;
  • вантажівках;
  • мотоциклах і так далі.

Принцип роботи

Будь-який автомобіліст завжди шукає можливість знизити споживання палива мотором. І розробник FreeFuel запропонує новий метод, що дозволяє вирішити цю задачу. Конструктивно цей пристрій для економії палива в автомобілях складається з двох магнітів. Останні являють собою сплав, отриманих з трьох матеріалів:

  • неодим;
  • залізо;
  • бор.

Поєднуючись, ці елементи здатні генерувати таке магнітне поле, аналогів якому сьогодні немає. Економітель бензину, надаючи вплив на вуглецеві сполуки, розщеплює молекулярні зв'язки. В результаті виходять активні дрібні частинки.

Суміш вуглеводнів, на яку впливає висока температура, піддається стисненню або розширенню. Ці процеси призводять до утворення молекулярної сітки, через що пальне не може в достатній мірі збагатитися киснем. В результаті бензин і дизель повністю не згоряють і частково проникають в навколишнє середовище.

Створення економітеля палива покликане вирішити дану проблему. За рахунок магнітного поля відбувається угруповання атомів окремо один від одного. Це забезпечує зниження рівня споживаного палива. Крім того, при роботі пристрою негативні викиди в атмосферу зводяться нанівець.

Основні переваги економітеля

Основні переваги економітеля

Позитивні характеристики, якими володіє пристрій для економії бензину, були частково описані вище.

Перше, що відзначають користувачі FuelFree, є те, що економітель палива своїми руками встановлюється без особливих зусиль. Для цього достатньо скористатися пластиковим хомутом, який йде в комплекті з виробом, і прикріпити останнім до трубки подачі пального.

Серед інших достоїнств, якими володіє FuelFree, також виділяються:

  • позитивний ефект від використання паливного економітеля виникає відразу ж після завершення установки;
  • досягається 20-процентне зниження витрати пального в порівнянні зі стандартними показниками;
  • усунення нальоту на компонентах конструкції двигуна, що дозволяє заощадити на паливному маслі;
  • приріст потужності двигуна;
  • захист мотора від неякісного палива;
  • збільшення довжини пробігу до наступної заправки;
  • подовження терміну служби силової установки.

Важливою особливістю FuelFree є те, що прилад не впливає на умови гарантії, виданої виробником автомобіля.

Здавалося б, людина, що економить на пальному, зобов'язаний придбати цей аксесуар. Чи немає якогось підступу, про який замовчує виробник FuelFree?

Інша думка

FuelFree є не першим винаходом, творці якого запевняють про зниження витрати палива в разі його установки на автомобіль. Розробники привертають увагу споживачів не тільки високою ефективністю приладу, але і відносно низькою ціною, встановленої на нього (1750-3600 рублів).

Насправді описані можливості FuelFree сумнівні. Почасти це пояснюється фізичними законами, згідно з якими для розриву молекулярних зв'язків, утворених в вуглецевому з'єднанні, необхідно прикласти силу, більшу, ніж створює магнітне поле.

Також безглуздим виглядає рекламне повідомлення, яке заявляє, що розробником FuelFree є компанія General Motors. Якщо це так, то закономірно спитати, чому автоконцерн не встановлює економітель на власні автомобілі.

Таке рішення дозволить виробнику підвищити привабливість своєї продукції в очах споживачів, тим самим збільшивши її продажу, і задовольнити будь-які вимоги, що пред'являють до GM екологи.

Крім того, з рекламних повідомлень можна дізнатися, що при збільшенні числа встановлених економітелей рівень витрати палива знижується. Іншими словами, існує ймовірність того, що після установки N-числа магнітів мотор припинить споживати пальне.

Чи не менше питань виникає, коли споживач звертається за економітелем в магазини. Чому прилад зараз доступний тільки через спеціалізовані інтернет-майданчики? Ймовірно, вся справа в тому, що продавці подібної продукції заздалегідь підготувалися відмовляти в поверненні коштів незадоволеним споживачам.

Чому економітель популярний

Чому економітель популярний

Основною причиною, що пояснює, чому автовласники купують паливні економітелей, є гонитва за дешевим продуктом, які дозволяють знизити експлуатаційні витрати. Крім того, продавці подібної продукції намагаються писати тільки хвалебні відгуки про виріб, стираючи будь-негативну думку.

Повна інформація про FuelFree представлена ​​тільки на офіційному сайті виробника, де будь-які відомості описані в найвищому ступені. Ніяких критичних зауважень на таких ресурсах зустріти не можна.

При цьому споживач, читаючи інформацію на офіційному сайті, не має можливості ознайомитися з будь-якими випробуваннями економітелей і отриманими результатами.

Привабливість покупки FuelFree пояснюється ще й тим, що продавець відразу пропонує велику знижку, що діє протягом обмеженого періоду. Тобто, споживач, прагнучи скористатися вигідними умовами, не встигає подумати, чи потрібно йому це засіб або краще почекати з ним трохи.

Якщо ж звернутися до спеціалізованих форумах, то з них можна дізнатися всю правду про паливних економітелях.

Не менш важливою умовою, яке приваблює покупців, є сертифікати, розміщені на офіційному сайті продавця. Останні повинні довести, що представлений товар насправді має всі характеристики, зазначені виробником.

Насправді, всі сертифікати, як і позитивні відгуки реальних користувачів, є нічим іншим, як підробкою.

Будь-які економітелі палива, пропоновані в Мережі, є розлучення споживачів. Подібні пристрої не дозволяють знизити витрату пального, так як вони ніяк не впливають на характеристики вуглецевих сумішей. Зменшити рівень споживання палива можна тільки за умови, якщо їздити менше або придбати малолітражний автомобіль.

Чи є інші думка, що говорить про те, що економітель палива FreeFuel обман?
Чи немає якогось підступу, про який замовчує виробник FuelFree?
Чому прилад зараз доступний тільки через спеціалізовані інтернет-майданчики?
 
  Обзор категорий  
 
Шины
 
     
 
  Специальное предложение  
   
     
     
Доставка осуществляется в города:
Александрия, Белая Церковь, Белгород-Днестровский, Бердичев, Бердянск, Борисполь, Боярка, Бровары, Бердичев, Васильков, Винница, Вознесенск, Горловка, Днепродзержинск, Днепропетровск, Донецк, Житомир, Запорожье, Евпатория, Ивано-Франковск, Измаил, Изюм, Каменец-Подольский, Керч, Кировоград, Ковель, Комсомольск, Конотоп, Краматорск, Кривой Рог, Кременчуг, Ильичевск, Луганск, Лубны, Луцк, Львов, Павлоград, Мариуполь, Миргород, Мелитополь, Мукачево, Николаев, Нежин, Никополь, Новая Каховка, Новоград - Волынский, Нововолынск, Одесса, Обухов, Павлоград, Пирятин, Прилуки, Полтава, Первомайск, Ровно, Славянск, Симферополь, Смела, Стрий, Сумы, Севастополь, Северодонецк, Тернополь, Ужгород, Умань, Харьков, Хмельницкий, Херсон, Феодосия, Чернигов, Черновцы, Южноукраинск, Ялта.

© 2009 - 2010 Интернет-магазин автотоваров и запчастей авто34

Каталог украинских интернет-магазинов