Главная Новости Прайс-лист О магазине Как купить? Оплата/Доставка Корзина Контакты  
  Авторизация  
 
Логин
Пароль

Регистрация   |   Мой пароль?
 
     
  Покупателю шин  
  Новости  
Banwar

Наша сеть партнеров Banwar. Новое казино "Пари Матч" приглашает всех азартных игроков в мир больших выигрышей и захватывающих развлечений.

  Опрос  
 
Летние шины какого производителя Вы предпочитаете использовать?
 Michelin
 Continental
 GoodYear
 Dunlop
 Nokian
 Fulda
 Bridgestone
 Hankook
 Kumho
 Другие

Всего ответов: 1035
 
     
  Добро пожаловать в наш новый всеукраинский интернет-магазин!  

Економітель палива FuelFree: розлучення чи ні, відгуки та відео

  1. Прилад Fuel Free для економії бензину
  2. Саморобний пристрій і думки водіїв про Фрі фул
  3. Де можна купити Fuel Free
  4. Засіб економії Fuel shark

Наша сеть партнеров Banwar

Навряд чи можна знайти водія, якого не цікавив би таке питання, як економітель палива. Чи не кожен власник відмовиться від зручностей і комфорту, які транспортний засіб надає. А утримувати своє авто справа витратна, але необхідне. Тому так актуальне питання про зниженні витрат на бензин .

зниженні витрат на бензин

Прилад Fuel Free для економії бензину

Ціни на паливо для авто постійно зростають. Тому зараз гостро стоїть питання про його раціонального споживання. В цьому напрямку з'явилися методи, що дозволяють вирішити цю проблему. Але багато хто з них пов'язані з серйозними перебудови вузлів і деталей машини. Зараз на ринку пропонують більш прості рішення за допомогою нескладних пристроїв.

Неекономно витрачання пального призводить до надмірного викиду вихлопних газів і забруднення навколишнього середовища. Це є наслідком неефективного використання агрегату, тому що не здійснюється остаточне спалювання бензину в двигуні. Причина криється в тому, що у вологому середовищі при змінюються погодних температурах (спека або холод) вуглеводневі молекули пального починають притягуватися і утворюють групи. Ці щільні скупчення з молекул ускладнюють проникнення всередину кисню, що спричиняє неповного згоряння палива.

Ще в середині минулого століття велися дослідження про вплив магнітного поля на бензин. Як виявилося, магнітне вплив призводить до ефекту якісного спалювання палива. В результаті менше стає вихлопних газів і зменшується витрата палива. Паралельно з цим знижується нагар в ряді циліндрів і амортизація.

Спочатку застосування електромагнітів для активації не надто прижилася, так як великі магніти створювали громіздкість. Це викликало труднощі при розміщенні їх в авто. На зміну їм прийшли через кілька років більш компактні потужні магніти зі сплаву неодиму (NdFB). Вони складаються з рідкоземельних елементів, основні - це залізо і бор. Їх властивості перевищують властивості звичайних магнітів в 18 разів.

Їх властивості перевищують властивості звичайних магнітів в 18 разів

З появою матеріалу, що має компактні розміри і потужні магнітні характеристики, з'явилася і можливість створити економітель палива Freefuel. Він являє конструкцію, що складається з двох деталей з неодимового сплаву. Вони поміщені для захисту в пластиковий короб. Магнітний економітель палива Fuel saver за допомогою хомутів встановлюють на паливний шланг. Його закріплюють так, щоб не було пережимів і механічного впливу на кількість і швидкість руху бензину.

Фріфул можна пристосувати і до бензинових, і до дизельних приводам.

Прилад можна застосовувати на таких видах транспорту, як:

  • автобуси і мікроавтобуси;
  • вантажівки;
  • легкові авто;
  • будівельна автотехніка і машини, використовувані в сільському господарстві;
  • мотоцикли, квадроцикли;
  • катери, скутери, яхти та інше.

Кожен автовласник зацікавлений дотримуватися режиму економії, але не на шкоду безпеки механізмів авто. Прилад Фрі фул не нанесе ніякої шкоди і зменшує витрату коштів на покупку бензину.

Саморобний пристрій і думки водіїв про Фрі фул

Чи можна зробити Fuelfree своїми руками? Для цього знадобиться 2 неодімових магніту напівкруглої форми. У багатьох в будинку знайдеться серед мотлоху неробочі девайси від старого комп'ютерного жорсткого диска. Беремо ці півмісяці, прикладаємо їх до шлангу подачі пального в тому місці, де він має вигин. Потім закріплюємо їх міцно скотчем. Важливо, щоб магнітні півмісяці знаходилися строго один проти іншого.

Для отримання більшої надійності з'єднання їх слід перетягнути хомутиками з пластика. Не бійтеся, якщо незначно пережмет провід для подачі пального. Це сприятиме кращому ефекту з переробки.

Після, як затягнуться хомутики, потрібно буде залишити їх кінчики до 5 мм, а решта обрізати. Ту частину шланга, куди прикріпили саморобний Fuelfree, необхідно обмотати, взявши ізоляційну стрічку. Так активатор Фрі фул буде надійно зафіксований. Всі дії по встановленню займуть близько 10 хвилин.

Якщо замість неодімових вставити магніти зі старого динаміка, то установка не буде ефективною. У звукових динаміках поміщені магніти ферритові, вони мають значно нижчі величини індукції в порівнянні з неодимовими.

Реальні відгуки про економітеле Фрі фул строкаті і суперечливі. Один водій розповідає, що після установки економітеля палива Фул фрі спеціально при їзді не включав магнітолу, слухав, як працює движок. Він зазначив більш жваву їзду, відсутність «задихання» при знижених оборотах, відсутність ривків. В цілому захоплений позитивний відгук.

Трапляється, що покупці замість якісного приладу набувають китайські підробки, де замість неодімових деталей вставлені звичайні. Такі установки не дадуть очікуваного результату. І ошукані покупці будуть говорити, що економітель палива Fuelfree - розлучення.

Недовіра до приладів викликано й тим, що поки відсутні дані випробувань. Висновок можна зробити, ознайомившись із думками людей.

Прилад Фрі фул значно раніше з'явився в західних країнах і США. За оцінками виробників, рівень економії для кожного виду двигуна різний, але в середньому він дорівнює 20%. Це вважається хорошим результатом.

Де можна купити Fuel Free

Де купити установку? Всю інформацію про ціни і акціях на покупку економітеля палива Фрі фул можна дізнатися на офіційному сайті виробника. Як замовити? Зайшовши в інтернет-магазин, треба вказати ваші дані: ім'я, прізвище та телефон. Через час з вами зв'яжуться, і ви погодите з оператором подробиці по оплаті і доставці.

Засіб економії Fuel shark

Зараз на ринку з'явився прилад економії палива Fuel shark. Його принцип полягає у впливі на електричну систему машини. Він являє електролітичний конденсатор, з'єднаний з основною системою електропостачання авто. У разі підвищених навантажень, для полегшення роботи генератора, конденсатор компенсує падіння напруги на таких установках, як двірники, фари, аудіо, кондиціонер.

За допомогою Fuel shark розвантажується акумулятор. Вирівнюється робота системи електропостачання, що сприяє стабільності подачі напруги до свічок запалювання та створення більш якісної іскри. Такі умови експлуатації забезпечують більш продуктивне згоряння горючих матеріалів і полегшують роботу акумулятора і генератора.

Прилад складається з конденсатора, що розміщується в короб, який має звичайна електролампочка. Щоб конденсатор зарядився, його включають в гніздо прикурювача машини.

Установка економітеля на авто, як заявляють виробники, дасть такі переваги:

  • підвищить ресурс основних вузлів, до яких відносяться двигун, акумулятор і свічки для запалювання;
  • збільшить пробіг;
  • знизить витрата бензину до 30%;
  • значно зменшить вихлоп відпрацьованих чадних газів.

Прилад легко закріплюється. За допомогою легкого і компактного економайзера, можна помітно знизити витрати на покупку пального.

Реальні відгуки про економайзері Fuel shark суперечливі. З одного боку - це задоволені водії авто, з іншого - жорсткі критики. Що це, обман або витівки конкурентів?

Купити прилад можна за ціною від 800 до 1500 рублів.

Ознайомившись з наявними пристроями, їх характеристиками і особливостями роботи, можна вибрати підходящий варіант.

Таким чином, встановивши простий прилад для економії палива для авто, можна значно скоротити витрати на пальне.

Як замовити?
Що це, обман або витівки конкурентів?
 
  Обзор категорий  
 
Шины
 
     
 
  Специальное предложение  
   
     
     
Доставка осуществляется в города:
Александрия, Белая Церковь, Белгород-Днестровский, Бердичев, Бердянск, Борисполь, Боярка, Бровары, Бердичев, Васильков, Винница, Вознесенск, Горловка, Днепродзержинск, Днепропетровск, Донецк, Житомир, Запорожье, Евпатория, Ивано-Франковск, Измаил, Изюм, Каменец-Подольский, Керч, Кировоград, Ковель, Комсомольск, Конотоп, Краматорск, Кривой Рог, Кременчуг, Ильичевск, Луганск, Лубны, Луцк, Львов, Павлоград, Мариуполь, Миргород, Мелитополь, Мукачево, Николаев, Нежин, Никополь, Новая Каховка, Новоград - Волынский, Нововолынск, Одесса, Обухов, Павлоград, Пирятин, Прилуки, Полтава, Первомайск, Ровно, Славянск, Симферополь, Смела, Стрий, Сумы, Севастополь, Северодонецк, Тернополь, Ужгород, Умань, Харьков, Хмельницкий, Херсон, Феодосия, Чернигов, Черновцы, Южноукраинск, Ялта.

© 2009 - 2010 Интернет-магазин автотоваров и запчастей авто34

Каталог украинских интернет-магазинов