Главная Новости Прайс-лист О магазине Как купить? Оплата/Доставка Корзина Контакты  
  Авторизация  
 
Логин
Пароль

Регистрация   |   Мой пароль?
 
     
  Покупателю шин  
  Новости  
Banwar

Наша сеть партнеров Banwar. Новое казино "Пари Матч" приглашает всех азартных игроков в мир больших выигрышей и захватывающих развлечений.

  Опрос  
 
Летние шины какого производителя Вы предпочитаете использовать?
 Michelin
 Continental
 GoodYear
 Dunlop
 Nokian
 Fulda
 Bridgestone
 Hankook
 Kumho
 Другие

Всего ответов: 1035
 
     
  Добро пожаловать в наш новый всеукраинский интернет-магазин!  

Форум ксенон, Кращий ксенон і біксенон, тест ксенону, відгуки ксенон, кращий антирадар

Наша сеть партнеров Banwar

Каталог товарів

° Мінімальні роздрібні ціни по Україні на сертифікований ксенон і автосигналізації від офіційних представництв.
° Продаж, доставка, установка, ремонт і перевстановлення ксенону, автосигналізацій і ін. Гарантійне і післягарантійне обслуговування. Сервіс.
° Продаж ксенону оптом, формуємо дилерську мережу по Україні

Без імені , коментувати

19-03-2008 15-27

Koks, коментувати

19-03-2008 22-38

Без імені , коментувати

Ну якщо "штати", стало бути - кит. Якби вони проводилися в штатах, то коштували б як "Хелла" або "осрам" ...

23-12-2010 16-50

Без імені , коментувати

Це точно, а на заводі на Лексус, Тойота, Ніссан ставлять лампи Осрам, Філіпс та блоки Коїті / Денсо. Собі так і поставив, правда все збиралося не один місяць, поки не дійшло до кінцевого варіанту: бі-лінза 90 мм, лампа Філіпс D2S, блок Коїті / Денсо.

20-11-2009 18-10

Без імені , коментувати

А Vision Pro пробували кажуть хороший! Плюс гарантія 18 міс. Брат поставив ніяких проблем + ціна помойму 57 дол.

26-02-2010 16-05

Без імені , коментувати

23-01-2011 21-53

Tox @, коментувати

Знаєте, буває, що в однієї людини є Форд який не ламається ось уже кілька років, а в іншого Фольксваген, який постійно підводить ...... згоди, це ж не означає, що Фольц - Гавно, а Форд - значніше .. ..
Так само і Ксени, якщо грамотно підійти до цього, то навіть найдешевші можуть світити і світити, коли як якісь дорогі, припустимо при неписьменної установці, постійно будуть вимагати до себе уваги .......
Оптимум скоріше за все: Довга гарантія, безпроблемної сервіс ....... ну і звичайно поради тих у кого варто Ксенон !! 27-02-2008 12-45

Без імені , коментувати

13-03-2008 17-58

Без імені , коментувати

А скільки блоків акумом ти взагалі бачив в очі 50% браку в перебігу року як тобі результат

17-08-2008 19-29

Без імені , коментувати

Свій перший ксенон взяв на Перова. Як сказали Корея - 100% Відмінна весчь!
Бля, їздив до них майже кожні 3 місяці - то блок, то лампа летіла ...
Задолбался за рік - нестерпно.
Купив Мlux .. Коробочка така акуратна, світлодіоди подарували в фари, гарантія, все як годиться. Задоволений як слон.

13-11-2008 09-21

Без імені , коментувати

Зайди на Оф.сайт Mitsumi і знайди там хоча б згадка про ксеноне.Оні не роблять ксенон.Скоро у нас будуть продавати ксенон: від Версаче-гламурненько, від Феррі-чистенько, від Тампакса-сухінько і комфортненько.
Ставив у Вапіли сигналку-респект.Буду у них ставити і ксенон, або Млюкс або Каіксен.

17-12-2008 10-21

Без імені , коментувати

Нехай що не говорять, але Mitsumi зараз надійний ксенон, У мене він вже 2 роки стоїть я дуже радий. А то що, тампакс, Версаче це все маячня.

17-12-2008 11-26

Без імені , коментувати

Можу сказати з особистого досвіду! Не знаю, на скільки це все правда, що ви пишете, ну можу сказати тільки одне у мене BMW 46 кузов, так не один понад перерахованих у мене не працював, прописувалась помилка, Infolight при запалюванні тухнул, а Mlux не те, що при запалюванні він взагалі навіть не включився! А Hella слів немає ... Єдиний який заробив це kaixen, та дорогий, але варто! Ставив на луговий, Пасаж-авто! Залишився задоволений!

04-03-2009 17-16

Без імені , коментувати

27-01-2010 17-41

Без імені , коментувати

Бренди Mlux, Infolight і HRP (як і багато інших) створені штучно для України (ну і для СНД), поза межами наших країн їх не існує. Вони використовують стандартні баласти Hylux і лампи ТС. Це дійсно кращі на сьогодні продукти Китаю / Тайваню. Такі комплекти отхажівают 2-3 роки, а більшого від них за ці гроші і вимагати грешно.Остальние (Sho-me і іже з ними) юзают дешевші варіанти блоків і ламп. Базарний ксенон брати не варто, там продають "картонки" - ксенон, який в Китаї коштує 20 $ за комплект і завдання якого включитися не менше 10 разів. Такі комплекти беруть для установки в продаваний автомобіль: дешево і машина вже як би і з ксеноном. Ще є "фірма" (комплектуючі, які ставлять конвеєри провідних автовиробників: Hella, Koito / Denso, Matsushita (баласти) і Philips, Osram (лампи). Ці комплекти підпалюють лампу швидше (до 1 сек з подальшим виведенням лампи на робочий колір в процесі прогріву), але і "летять" лампи швидше: Philips радить робити заміну ламп кожні рік або кожні 60 тис. пробігу. Коштують такі комплекти як запуск шатла: баласти від 100 до 180 євро за штуку, лампи від 45 до 80 євро за штуку.

05-06-2009 10-11

Без імені , коментувати

"Ще є" фірма "(комплектуючі, які ставлять конвеєри провідних автовиробників: Hella, Koito / Denso, Matsushita (баласти) і Philips, Osram (лампи). Ці комплекти підпалюють лампу швидше (до 1 сек з подальшим виведенням лампи на робочий колір в процесі прогріву), але і "летять" лампи швидше: Philips радить робити заміну ламп кожні рік або кожні 60 тис. пробігу. "
Оригінальні лампи якраз летять дуже рідко! Прикладів купа ... Мерси очкарики 210е, машинам по 10-15 років! приїжджають на заміну досихпор з рідними лампами. Інше питання, що яскравості немає вже давно! Philips рекомендує міняти лампи після 2000 годин роботи, тому що яскравість знижується значно, але про це мало хто знає. Їздять до останнього і думають, що якщо фара горить значить "ксенон працює".

29-09-2009 17-41
Сторінки: 1 | 2 | 3 »

сертифікати

Контакти

сервіси

 
  Обзор категорий  
 
Шины
 
     
 
  Специальное предложение  
   
     
     
Доставка осуществляется в города:
Александрия, Белая Церковь, Белгород-Днестровский, Бердичев, Бердянск, Борисполь, Боярка, Бровары, Бердичев, Васильков, Винница, Вознесенск, Горловка, Днепродзержинск, Днепропетровск, Донецк, Житомир, Запорожье, Евпатория, Ивано-Франковск, Измаил, Изюм, Каменец-Подольский, Керч, Кировоград, Ковель, Комсомольск, Конотоп, Краматорск, Кривой Рог, Кременчуг, Ильичевск, Луганск, Лубны, Луцк, Львов, Павлоград, Мариуполь, Миргород, Мелитополь, Мукачево, Николаев, Нежин, Никополь, Новая Каховка, Новоград - Волынский, Нововолынск, Одесса, Обухов, Павлоград, Пирятин, Прилуки, Полтава, Первомайск, Ровно, Славянск, Симферополь, Смела, Стрий, Сумы, Севастополь, Северодонецк, Тернополь, Ужгород, Умань, Харьков, Хмельницкий, Херсон, Феодосия, Чернигов, Черновцы, Южноукраинск, Ялта.

© 2009 - 2010 Интернет-магазин автотоваров и запчастей авто34

Каталог украинских интернет-магазинов