Главная Новости Прайс-лист О магазине Как купить? Оплата/Доставка Корзина Контакты  
  Авторизация  
 
Логин
Пароль

Регистрация   |   Мой пароль?
 
     
  Покупателю шин  
  Новости  
Banwar

Наша сеть партнеров Banwar. Новое казино "Пари Матч" приглашает всех азартных игроков в мир больших выигрышей и захватывающих развлечений.

  Опрос  
 
Летние шины какого производителя Вы предпочитаете использовать?
 Michelin
 Continental
 GoodYear
 Dunlop
 Nokian
 Fulda
 Bridgestone
 Hankook
 Kumho
 Другие

Всего ответов: 1035
 
     
  Добро пожаловать в наш новый всеукраинский интернет-магазин!  

хліб Бородинський

  1. Калорійність хліба Бородінської
  2. Склад і корисні властивості хліба Бородінської
  3. Шкода хліба Бородінської
  4. Вибір і зберігання хліба Бородінської
  5. Хліб Бородинський в кулінарії

Наша сеть партнеров Banwar

Бородинський хліб є традиційним російським продуктом, рецептура якого була розроблена в 1933 році в Московському тресті хлібопечення. До цього часу ніде не зустрічалося дане назва хліба, хоча за однією з версій, вперше Бородинський хліб був спечений в Спасо-Бородінському монастирі, який заснувала вдова генерала Тучкова Маргарита на місці загибелі коханого чоловіка.

Хліб бородинський випускається у вигляді прямокутної буханки різної ваги, має колір темного шоколаду , Глянсову верхню скоринку, посипану насінням коріандру . М'якуш Бородінського хліба ніздрюватий, м'який і пружний, при натисканні швидко відновлює первинну форму. Пряний, трохи солодкуватий смак і аромат хліба Бородінської знайомий з дитинства, неповторний і оригінальний. Справжній Бородинський хліб випікається заварним способом відповідно до Держстандарту 2077-84.

Калорійність хліба Бородінської

Калорійність хліба Бородінської становить 208 ккал на 100 грам продукту. Маса нетто: 0,39 кг, 0,7 кг.

Склад і корисні властивості хліба Бородінської

У складі продукту: борошно житнє шпалерна , борошно пшеничне 2 сорту , вода , сіль , цукор , патока , солод житній , дріжджі , коріандр . Продукт містить клітковину для нормалізації травних процесів, вітаміни групи В , особливо В 1 і В 2 , Благотворно впливають на стан шкірних покривів, волосся і роботу нервової системи. Мінеральні речовини, серед яких кальцій , залізо , фосфор і натрій , Необхідні організму для нормального функціонування всіх систем (calorizator). Хліб Бородинський містить складні вуглеводи, надовго насичують і дають енергію. Рекомендована добова норма споживання хліба Бородінської становить 30 грам.

Шкода хліба Бородінської

Продукт має досить високим глікемічним індексом (71), тому його з обережністю потрібно вживати при діабеті. Хліб Бородинський містить глютен , Протипоказаний при целіакії. У невеликих кількостях рекомендується вживати Бородинський хліб всім, у кого є проблеми зі шлунком, через що входять до складу хліба прянощів.

Вибір і зберігання хліба Бородінської

При виборі Бородінського хліба слід віддати перевагу продукту, виробленого перевіреними виробниками по ГОСТу, щоб уникнути негативних наслідків. Буханки повинні бути пружними, з глянсовою скоринкою, без сторонніх запахів і ознак цвілі. Зберігають хліб Бородинський в лляної серветці в хлібниці не більше 3-х днів. Хліб можна заморозити, він не втратить свої смакові якості і корисні властивості після розморожування.

Хліб Бородинський в кулінарії

Бородинський хліб використовують для приготування холодних і гарячих бутербродів, сухариків, які гарні як закуска до пиву або основа для приготування квасу . Грінки з Бородінського хліба підходять для салатів і закусок.

Бородинський хліб можна приготувати вдома самостійно. Ось один з рецептів.

Складові:

Заварити солод, заливши його 150 мл. крутого окропу і розмішати. Залишити охолонути. Тим часом, змішати 250 мл води з медом. Змішати обидва види борошна з дріжджами, сіллю і додати розведені солод і мед. Додати масло і вимісити м'яке, злегка липнуче до рук тісто. Тісто викласти в змащену олією миску, накрити плівкою і залишити на годину-півтори в теплому місці, до його збільшення в 2 рази.

Тісто обминути, викласти в форму для випікання, вистелену пергаментом, змастити водою злегка і присипати коріандром, злегка вдавлюючи його в тісто. Залишити ще на 30-40 хвилин, накривши рушником. Тісто знову підійшло, можна випікати.

Випікати домашній Бородинський хліб в розігрітій до 180 градусів духовці хвилин 40. Час приготування буде залежати від вашої духовки. Після випічки хліб остудити.

Більше про Бородінському хлібі дивіться у відеоролику «Продукти - герої Росії. Бородинський хліб »телепередачі« Жити здорово! ».

Спеціально для Calorizator.ru
Копіювання даної статті цілком або частково заборонено.

 
  Обзор категорий  
 
Шины
 
     
 
  Специальное предложение  
   
     
     
Доставка осуществляется в города:
Александрия, Белая Церковь, Белгород-Днестровский, Бердичев, Бердянск, Борисполь, Боярка, Бровары, Бердичев, Васильков, Винница, Вознесенск, Горловка, Днепродзержинск, Днепропетровск, Донецк, Житомир, Запорожье, Евпатория, Ивано-Франковск, Измаил, Изюм, Каменец-Подольский, Керч, Кировоград, Ковель, Комсомольск, Конотоп, Краматорск, Кривой Рог, Кременчуг, Ильичевск, Луганск, Лубны, Луцк, Львов, Павлоград, Мариуполь, Миргород, Мелитополь, Мукачево, Николаев, Нежин, Никополь, Новая Каховка, Новоград - Волынский, Нововолынск, Одесса, Обухов, Павлоград, Пирятин, Прилуки, Полтава, Первомайск, Ровно, Славянск, Симферополь, Смела, Стрий, Сумы, Севастополь, Северодонецк, Тернополь, Ужгород, Умань, Харьков, Хмельницкий, Херсон, Феодосия, Чернигов, Черновцы, Южноукраинск, Ялта.

© 2009 - 2010 Интернет-магазин автотоваров и запчастей авто34

Каталог украинских интернет-магазинов