Главная Новости Прайс-лист О магазине Как купить? Оплата/Доставка Корзина Контакты  
  Авторизация  
 
Логин
Пароль

Регистрация   |   Мой пароль?
 
     
  Покупателю шин  
  Новости  
Banwar

Наша сеть партнеров Banwar. Новое казино "Пари Матч" приглашает всех азартных игроков в мир больших выигрышей и захватывающих развлечений.

  Опрос  
 
Летние шины какого производителя Вы предпочитаете использовать?
 Michelin
 Continental
 GoodYear
 Dunlop
 Nokian
 Fulda
 Bridgestone
 Hankook
 Kumho
 Другие

Всего ответов: 1035
 
     
  Добро пожаловать в наш новый всеукраинский интернет-магазин!  

Холодна копчена курка в духовці

Наша сеть партнеров Banwar

mike_sv Кухарчук 5 рівня

  • 8 вересня 2015 року, 14:20
  • 63713

Це закусочне м'ясну страву за своєю суттю близько до шинки, пастрома, буженині. Тільки готується воно з курки - домашній варіант добре знайомого по супермаркетам "курчати копченого". Для тих, хто вважає за краще домашні делікатеси магазинним.

Для тих, хто вважає за краще домашні делікатеси магазинним

Розплющуємо половинки курки, затиснувши між двома дошками. Я поклав курку на підлогу між двома кухонними дошками і трохи постояв на них. (Обережно! Можна посковзнутися). Цю процедуру необхідно виконати, щоб у готового продукту не було біля кісток червоності, що створює враження, ніби виріб сиро.
Готуємо маринад (розкладка на одну курку). У каструлю з водою (0,5 л) кладемо сіль (1/2 ст. Л.), Цукор (1 ч. Л.), Лимонну кислоту (1/2 ч. Л.) І спеції. Основні спеції - часник (3 зубчики), лавровий лист (3 шт), перець горошком (10 шт). Додаткові спеції (на свій смак) - ягоди ялівцю, розмарин, кумін, гвоздика і ін. Доводимо маринад до кипіння і охолоджуємо.
Курку укладаємо в підходящу ємність і заливаємо маринадом. Придавлюємо гнітом - курка повинна бути повністю занурена в розсіл. Відправляємо курку в холодильник. Поки маринується, перевертаємо її пару раз.

Поки маринується, перевертаємо її пару раз

Через два дні витягаємо куру з холодильника, промиваємо, злегка обсушуємо і піддаємо тепловій обробці.
Курку можна відварити, засмажити або на вугіллі, або в духовці. Я вибрав духовку. Випробував два різні способи приготування в духовці. Перший спосіб - традиційний - приготування при високій температурі (45 хв при 170 град Ц). Другий - щадний низькотемпературний режим (3 години при 80 град Ц). Температуру м'яса я вимірював термощупом. В обох випадках курка прогрівається до температури 75 град Ц (всередині, в самій товстій частині). В кінці готування я включив на пару хвилин верхній гриль для отримання злегка підсмаженої скоринки.

В кінці готування я включив на пару хвилин верхній гриль для отримання злегка підсмаженої скоринки

Пробував курку на смак після того, як вона охолоджувалася протягом ночі в холодильнику. Вийшло дуже гідно: курка ніяк не гірше магазинної, а на мій смак - навіть краще. Головна відмінність - тонкий аромат і присмак спецій, який помітно збагачує і без того благородний смак ніжного курячого м'яса.
Пробував курку на смак після того, як вона охолоджувалася протягом ночі в холодильнику
Холодна маринована курка хороша в нарізці, на бутербродах - не розпадається на волокна, досить щільна. Відмінна «бюджетна», як модно зараз говорити, м'ясна закуска. Та й дієтологи настійно рекомендують ...

Ніякого розходження ні в смаку, ні в щільності м'яса, ні в кольорі для двох різних способів приготування курки я не виявив. Хіба що «низькотемпературна» курка була злегка ніжніше (на фото: на ніжці - жовта кліпса).
ps Звичайно, і недолік знайшовся. Як же без цього? Аж надто швидко з'їдається
pps Я готував курку в духовці. Але підготовлену описаним в рецепті способом курку можна приготувати також на вугіллі, а ще краще - закоптити птицю. У статті, в якій я запозичив ідею страви, пропонувалося саме копчення. Коптиться курка 3-4 години, в залежності від сили вогню. Під час копчення, у міру обсихання, шматки курки періодично умочують в розсіл.
Цей рецепт - учасник акції "Готуємо разом - кулінарна тиждень". Обговорення приготування на форумі - http://forum.povarenok.ru/viewtopic.php?f=34&t=6267

Як же без цього?
Php?
 
  Обзор категорий  
 
Шины
 
     
 
  Специальное предложение  
   
     
     
Доставка осуществляется в города:
Александрия, Белая Церковь, Белгород-Днестровский, Бердичев, Бердянск, Борисполь, Боярка, Бровары, Бердичев, Васильков, Винница, Вознесенск, Горловка, Днепродзержинск, Днепропетровск, Донецк, Житомир, Запорожье, Евпатория, Ивано-Франковск, Измаил, Изюм, Каменец-Подольский, Керч, Кировоград, Ковель, Комсомольск, Конотоп, Краматорск, Кривой Рог, Кременчуг, Ильичевск, Луганск, Лубны, Луцк, Львов, Павлоград, Мариуполь, Миргород, Мелитополь, Мукачево, Николаев, Нежин, Никополь, Новая Каховка, Новоград - Волынский, Нововолынск, Одесса, Обухов, Павлоград, Пирятин, Прилуки, Полтава, Первомайск, Ровно, Славянск, Симферополь, Смела, Стрий, Сумы, Севастополь, Северодонецк, Тернополь, Ужгород, Умань, Харьков, Хмельницкий, Херсон, Феодосия, Чернигов, Черновцы, Южноукраинск, Ялта.

© 2009 - 2010 Интернет-магазин автотоваров и запчастей авто34

Каталог украинских интернет-магазинов