Главная Новости Прайс-лист О магазине Как купить? Оплата/Доставка Корзина Контакты  
  Авторизация  
 
Логин
Пароль

Регистрация   |   Мой пароль?
 
     
  Покупателю шин  
  Новости  
Banwar

Наша сеть партнеров Banwar. Новое казино "Пари Матч" приглашает всех азартных игроков в мир больших выигрышей и захватывающих развлечений.

  Опрос  
 
Летние шины какого производителя Вы предпочитаете использовать?
 Michelin
 Continental
 GoodYear
 Dunlop
 Nokian
 Fulda
 Bridgestone
 Hankook
 Kumho
 Другие

Всего ответов: 1035
 
     
  Добро пожаловать в наш новый всеукраинский интернет-магазин!  

Карась в мультиварці - рецепти швидких страв

  1. Як позбутися від кісточок
  2. Карасі в сметані
  3. Карась, фарширований печерицями

Наша сеть партнеров Banwar

Карась - риба широко поширена у водоймах Росії

Карась - риба широко поширена у водоймах Росії. При цьому кулінари не балують увагою цей вид, вважаючи за краще морепродукти. Тим часом, є різні способи, як приготувати карася. Карась в мультиварці рецепти знайдете, прочитавши статтю.

Карасі в безлічі населяють наші водойми. Рибалки цінують цю рибу за відмінні бійцівські якості і азарт, які в повній мірі дають насолодитися спортивною риболовлею.

Приємно принести додому трофей, але коли в улові відсутня велика риба, рибалка просто не знає, куди подіти рибну дрібниця. Але є способи приготування смачних страв навіть з дрібної рибки. Як? Читайте нижче.

Як позбутися від кісточок

Багато хто не любить карася через безліч дрібних кісточок. Але є простий спосіб позбутися від них. Відомо, що при високій температурі дрібні кісточки втрачають свою міцність і навіть здатні зовсім розчинитися.

Перед тим, як покласти рибу в духовку, на сковороду або в мультиварку виконайте просту операцію.

Суть її полягає в тому, щоб зробити на боках риби поперечні розрізи. Таким чином забезпечується доступ до кісток, які під впливом високої температури починають руйнуватися. Але про все по порядку.

Карасі в сметані

Карасі в сметані - який з рецептів з рибою може бути більш класичним? На цей раз рибу ми не смажимо, а готуємо в мультиварці.

Карась в мультиварці рецепти ви легко знайдете - при бажанні. Найпоширеніші - карась, приготований в мультварке. Чому? Та просто тому, що готувати в мультиварці легко і просто. Але давайте по порядку.

Нам будуть потрібні наступні інгредієнти:

  1. Карасі - 0,5 кг;
  2. Сметана - 1 стакан;
  3. Масло - 50 г;
  4. Часник - 2 зуб .;
  5. Зелень (кріп, петрушка);
  6. сіль;
  7. Спеції.

Всю рибу гарненько промиваємо і чистимо. Від луски карась звільняється легко: луска у нього велика. Видаляємо нутрощі; не забуваємо про зябра - їх теж слід прибрати. Рибу ще раз моєму під струменем води.

На боках робимо поперечні надрізи - досить частими.

Займемося овочами. Дрібно рубаємо зубчики часнику і кладемо їх в сметану. Шаткуємо зелень. Далі треба розтопити масло прямо в чаші мультиварки - в режимі «Випічка».

Карасів, попередньо обваляти в борошні, підсмажуємо в тому ж режимі ( «Випічка), щоб утворилася скоринка. Далі фаршируємо тушки зеленню і заливаємо сметанно-часниковим соусом. Ставимо мультиварку на режим «Гасіння» і тушкуємо до готовності (мінімум 40 хвилин. Можна готувати і довше.

Як гарнір до карасів традиційно подають картоплю або рис. З зеленню. І сметанним соусом.

Карась, фарширований печерицями

Для тих, кому карасі в сметані здаються занадто простим стравою, пропонуємо інший рецепт . Трохи більше часу, трохи більше праці. Та й карасі будуть потрібні вже великі - від 700 грамів (один або два).

Інші продукти:

  • Печериці свіжі - 100 гр;
  • Масло рослинне;
  • Яйце - 1 шт;
  • Лимон - 1 \ 2 шт;
  • Зелень петрушки і кропу;
  • Панірування (сухарі);
  • Перець чорний мелений;
  • Сіль.

Рибу ретельно миємо й чистимо. Обробляємо сіллю, перчиком і соком лимона. Відкладаємо на час в сторону - хай подмарінуется. А поки готуємо начинку.

Печериці очищаємо, ріжемо на тонкі пластинки, кладемо в мультиварку. Апарат ставимо на програму «Випічка» і підсмажуємо гриби - до повної готовності.

Дрібно нарубают зелень і змішуємо з печерицями та сирим яйцем. Перець, сіль - все за смаком. Рибу фаршируємо масою і кладемо в чашу мультиварки. Ставимо на режим «Випічка» і обсмажуємо. Краще з двох сторін. Через 30 хвилин наше страва готова! Чи відчуваєте аромат?

А подавати такий делікатес, звичайно ж, треба красиво - з зеленню, часточками лимона, на святковому блюді. Ми спробували карась в мультиварці рецепти. Спробуйте і ви!

Як?
Чому?
Чи відчуваєте аромат?
 
  Обзор категорий  
 
Шины
 
     
 
  Специальное предложение  
   
     
     
Доставка осуществляется в города:
Александрия, Белая Церковь, Белгород-Днестровский, Бердичев, Бердянск, Борисполь, Боярка, Бровары, Бердичев, Васильков, Винница, Вознесенск, Горловка, Днепродзержинск, Днепропетровск, Донецк, Житомир, Запорожье, Евпатория, Ивано-Франковск, Измаил, Изюм, Каменец-Подольский, Керч, Кировоград, Ковель, Комсомольск, Конотоп, Краматорск, Кривой Рог, Кременчуг, Ильичевск, Луганск, Лубны, Луцк, Львов, Павлоград, Мариуполь, Миргород, Мелитополь, Мукачево, Николаев, Нежин, Никополь, Новая Каховка, Новоград - Волынский, Нововолынск, Одесса, Обухов, Павлоград, Пирятин, Прилуки, Полтава, Первомайск, Ровно, Славянск, Симферополь, Смела, Стрий, Сумы, Севастополь, Северодонецк, Тернополь, Ужгород, Умань, Харьков, Хмельницкий, Херсон, Феодосия, Чернигов, Черновцы, Южноукраинск, Ялта.

© 2009 - 2010 Интернет-магазин автотоваров и запчастей авто34

Каталог украинских интернет-магазинов