Главная Новости Прайс-лист О магазине Как купить? Оплата/Доставка Корзина Контакты  
  Авторизация  
 
Логин
Пароль

Регистрация   |   Мой пароль?
 
     
  Покупателю шин  
  Новости  
Banwar

Наша сеть партнеров Banwar. Новое казино "Пари Матч" приглашает всех азартных игроков в мир больших выигрышей и захватывающих развлечений.

  Опрос  
 
Летние шины какого производителя Вы предпочитаете использовать?
 Michelin
 Continental
 GoodYear
 Dunlop
 Nokian
 Fulda
 Bridgestone
 Hankook
 Kumho
 Другие

Всего ответов: 1035
 
     
  Добро пожаловать в наш новый всеукраинский интернет-магазин!  

Короп в духовці за рецептами з фото

  1. Короп в духовці за рецептами з фото Оброблення і фарширування риби, а тим більше річковий, для багатьох...
  2. складові
  3. Покрокове приготування запеченого в духовці коропа
  4. готуємо рибу
  5. тушкуємо овочі
  6. відеорецепт
  7. Рецепт фаршированого коропа
  8. складові
  9. Покрокове приготування фаршированого коропа
  10. відеорецепт
  11. Як і з чим подають страву
  12. Основні прописні істини
  13. Рекомендовані рецепти
  14. Короп в духовці за рецептами з фото
  15. Як правильно вибрати інгредієнти
  16. інгредієнти
  17. Покрокове приготування запеченого в духовці коропа
  18. готуємо рибу
  19. тушкуємо овочі
  20. відеорецепт
  21. Рецепт фаршированого коропа
  22. інгредієнти
  23. Покрокове приготування фаршированого коропа
  24. відеорецепт
  25. Як і з чим подають страву
  26. Основні прописні істини
  27. Рекомендовані рецепти
  28. Короп в духовці за рецептами з фото
  29. Як правильно вибрати інгредієнти
  30. інгредієнти
  31. Покрокове приготування запеченого в духовці коропа
  32. готуємо рибу
  33. тушкуємо овочі
  34. відеорецепт
  35. Рецепт фаршированого коропа
  36. інгредієнти
  37. Покрокове приготування фаршированого коропа
  38. відеорецепт
  39. Як і з чим подають страву
  40. Основні прописні істини
  41. Рекомендовані рецепти
  42. Короп в духовці за рецептами з фото
  43. Як правильно вибрати інгредієнти
  44. інгредієнти
  45. Покрокове приготування запеченого в духовці коропа
  46. готуємо рибу
  47. тушкуємо овочі
  48. відеорецепт
  49. Рецепт фаршированого коропа
  50. інгредієнти
  51. Покрокове приготування фаршированого коропа
  52. відеорецепт
  53. Як і з чим подають страву
  54. Основні прописні істини
  55. Рекомендовані рецепти
  56. Короп в духовці за рецептами з фото
  57. Як правильно вибрати інгредієнти
  58. інгредієнти
  59. Покрокове приготування запеченого в духовці коропа
  60. готуємо рибу
  61. тушкуємо овочі
  62. відеорецепт
  63. Рецепт фаршированого коропа
  64. інгредієнти
  65. Покрокове приготування фаршированого коропа
  66. відеорецепт
  67. Як і з чим подають страву
  68. Основні прописні істини
  69. Рекомендовані рецепти

Короп в духовці за рецептами з фото

Наша сеть партнеров Banwar

Оброблення і фарширування риби, а тим більше річковий, для багатьох здається непосильним заняттям. Але смію стверджувати, що така думка глибоко помилково. Щоб зруйнувати існуючі міфічні упередження, пропоную свої рецепти з фото покрокового, простого приготування коропа в духовці. Ніде правди діти, що існують деякі секрети обробки риби під фарширування. Але я з задоволенням ними поділюся, оскільки немає більшої радості для кухаря, коли його «твір» уплітає за обидві щоки, та ще при цьому нахвалював.

Ще слід зауважити, що всі мої рецепти приготування коропа в духовці надані з фото, тому помилки малоймовірні. Більш того, кожен рецепт супроводжується докладним відеосюжетом, підібраним з максимальним наближенням до мого поетапного виготовлення кожного блюда.

Як правильно вибрати інгредієнти

  • Річкову рибу краще купувати з тих, що плаває в акваріумі, або охолоджену, але не заморожену.
  • Для запікання можна купувати вже чищеного і потрошіння коропа.
  • Начиняти рибу можна як сирими, так і тушкованими овочами.
  • Для фарширування можна використовувати м'ясний фарш, але це за бажанням.

Рецепт запеченого в духовці зі сметаною коропа з фото

Кухонне обладнання та начиння: дошка для обробки риби, миски різної ємності, овощечистка, терка, кулінарні ножиці, ніж, столова ложка, фольга, деко.

складові

Короп свіжий 0,8 кг Цибуля ріпчаста 2 шт. Часник 1-2 зубчики Морква сира, середньої величини 1 шт. Сметана 100-120 г Сік лимона з ½ шт. Сіль 4 щіпки Спеції за смаком Зелень петрушки ½ пучка Масло рослинне 1-2 ст. л. Листя салату (для прикраси) 1 пучок

Покрокове приготування запеченого в духовці коропа

Незважаючи на те, що в Мережі викладені всілякі рецепти з фото запеченого дзеркального коропа в духовці, все-таки я хочу поділитися своїм досвідом приготування цієї страви. Простіший і нетрудомісткої оброблення річкової риби ви ніде не зустрінете.

готуємо рибу

  1. Карпа очистити від луски (благо, вона велика), випатрати і обрізати ножицями все плавники, а також ретельно вийняти зябра.
  2. По спині з обох сторін рибини зробити глибокі, до хребта, короткі поперечні надрізи на відстані 2-2,5 см один від одного. Це робиться для руйнування дрібних кісток.
  3. Облити коропа соком половини лимона, рівномірно розподіляючи з двох сторін, а також налити сік всередину тушки, посолити невеликий дрібкою з кожного боку і обсипати за смаком улюбленими спеціями, не забуваючи злегка підсолити внутрішню випотрошену частина рибини з додаванням спецій.

Поки рибна тушка просаливается і вбирає аромати спецій, за 7-10 хвилин я роблю подобу начинки, з якої, як мені здається, риба виходить соковитіше.

тушкуємо овочі

  1. Почистити одну середню моркву і пару невеликих цибулин.
  2. Натерти на крупній тертці моркву.
  3. У цю ж миску покласти дрібно порубані полпучка зелені петрушки.
  4. Одну цибулину розпустити великими кубиками і відправити до моркви.
  5. Другу цибулину порізати кільцями для подушки під рибину.
  6. В 100-120 г сметани додати дрібку солі і покласти, якщо є бажання, трохи спецій (я додаю замість спецій дрібно порубаний великий зубчик часнику) і все ретельно перемішати.
  7. У заготовлені для начинки овочі покласти половину сметани і перемішати.

Начиняємо і запікаємо карпа

  1. Включити духовку на розігрів, виставивши температуру 190 ° C.
  2. Змастити фольгу 1-2 ложками рослинного масла і викласти шар з порізаного кільцями цибулі.
  3. Рибне нутро нещільно заправити начинкою і викласти рибину на фольгу з прошарком лука.
  4. Обмазати коропа сметаною, цілком загорнути у фольгу і випікати в заздалегідь розігрітій духовці 45 хвилин.
  5. Після закінчення часу зняти верхній шар фольги і випікати ще 15 хвилин до утворення золотисто-рум'яної скоринки.

Плоску рибну тарілку прикрасити листям салату, викласти готового коропа і подати до столу. Смачного.

відеорецепт

Пропоную до перегляду сюжет самого простого способу приготування запеченої у фользі риби з овочами. Тільки не забудьте заздалегідь включити духовку, щоб вона рівномірно прогрілася.

Якщо ви віддаєте перевагу морській рибі, то поцікавтеся, як готується -хек в духовке-. Це один з найпростіших рецептів запеченої в духовці морської риби з овочами.

Рецепт фаршированого коропа

Час приготування - 80 хв.
Кількість порцій - 4-6.
Калорійність - 137 ккал / 100 г.
Кухонне обладнання та начиння: овощечистка, ніж, столова ложка, дошка рибна обробна, шинкування, сковорода, лопаточка, м'ясорубка, набір мисок і чашок, фольга, деко.

складові

Короп річковий 3 шт. Яйце куряче 2-3 шт. Батон нарізний 3 часточки Крупа манна 2 ст. л. Цибуля ріпчаста 1 шт. М'ясний фарш (курячий або індюшачий) 200-250 г Морква сира 1 шт. Сіль ½ ч. Л. Спеції за смаком Олія 2-3 ст. л. Масло вершкове 50 г

Покрокове приготування фаршированого коропа

Фіш - традиційне блюдо єврейської кухні. Його подали і подають з особливих свят. Наприклад, жодне сватання не обходиться без фаршированого коропа, класично запеченого в духовці, і саме цей рецепт з фото я хочу запропонувати вашій увазі.

  1. Почистити одну велику моркву і зняти з великою цибулини лушпиння, вирізавши донці. Окремо розпустити морква і цибуля на шатківниці або просто нарізати брусочками. У розігріту сковороду налити 2 столові ложки рослинної олії, обсмажити цибулю до рожевого кольору, підпустити нашатковану моркву і 50 г вершкового масла. Все тушкувати до повної готовності під кришкою на повільному вогні.
  2. З очищеного і потрошіння коропа зняти «панчохою» шкіру, залишаючи на ній голову і хвостовий плавник.

    З-під зябрових пластин видалити всі зябра!

  3. З черевної сторони зробити надріз і пальцями відокремити шкіру від м'якоті, починаючи з боків.
  4. Досягнувши голови, перерубати хребет, намагаючись не порвати шкуру з другого боку рибини.
  5. Вивернути м'якоть на хребті і, досягнувши спинного плавника, акуратно ножицями підрізати його зсередини, не зачіпаючи шкіру.
  6. Далі все піде «як по маслу», і, дійшовши до хвоста, ви повинні так само вирізати хребет ножицями зсередини. Але це вже простіше. Те ж саме виконати з другою і третьою рибиною.
  7. Включити і розігріти духовку до 180 ° C.
  8. Максимально зняти м'ясо з кісток, а отримане філе пропустити з половинною кількістю тушкованих овочів через м'ясорубку.
  9. Замочити три скибочки нарізної батона, віджати і теж відправити на м'ясорубку.
  10. Ретельно змішати масу з 200-250 г свинячого або яловичого фаршу (можна взяти курячий або індичих фарш), з другою половиною тушкованих овочів.
  11. Вбити в масу три курячих яйця, додати половину чайної ложки солі, трохи спецій за смаком і добре вимісити начинку разом з двома столовими ложками манної крупи.
  12. Розділити масу на три рівні частини і начинити кожну тушку, включаючи головний порожнину.
  13. Розстелити на деку фольгу, розташувати коропів черевцем вниз і злегка змастити тушки ложкою рослинного масла.
  14. Випікати в розігрітій духовці 60 хвилин, після чого відразу вийняти і дати охолонути перед подачею на стіл.

відеорецепт

Уявляю сюжет з дуже допитливим процесом оброблення коропа перед фарширування і поетапним приготуванням начинки. Якщо слідувати порадам, з фаршированою рибою впорається навіть початківець кулінар.

Як і з чим подають страву

Запеченого коропа подають як самостійну страву з салатами на гарнір. Фарширований короп вважається і чудовою закускою, і неперевершеним другою стравою. Його можна їсти зі свіжими або маринованими овочами і будь-якими гарнірами або просто із зеленню.

Основні прописні істини

  • Щоб луска знімалася легко, перед чищенням рибину потрібно злегка обдати окропом.
  • Рибу починають чистити з хвоста.
  • Дуже важливо повністю вийняти зябра, які дають м'ясу риби гіркоту.
  • При розбиранні і патрання важливо не зачепити і не розлити жовчний міхур.
  • Якщо жовч все-таки розлилася, місце розливу відсікається без жалю.
  • Всі плавники, включаючи хвостовий і спинний, прекрасно обрізаються кулінарними ножицями.

Всі плавники, включаючи хвостовий і спинний, прекрасно обрізаються кулінарними ножицями

Рекомендовані рецепти

Риба вважається чудовою, смачною і дуже корисною їжею. Варена, запечена, тушкована, смажена, вона хороша при всіх методах готування.

  • Поцікавтеся ще одним варіантом рецепта приготування -пангасіуса в духовке-. Ця риба може повністю змінити смаки тих, хто її недолюблює.
  • Ще, як варіант, детально розгляньте, як приготувати філе пангасіуса , Оскільки цей сорт риби промисловістю випускається в різній обробці.
  • Я пропоную ознайомитися з цікавими за смаковими якостями варіантами рецептів тилапии в духовці і методами її приготування.
  • Дуже цікавий, простий і швидкий в приготуванні морський язик в духовці . Якщо вам попадеться цей різновид морської риби - беріть, не замислюючись.

Спасибі, що ви повністю ознайомилися з моїми рецептами, і я вас запрошую залишити відгук під статтею. Може, у вас є рекомендації по простіший обробці риби для фарширування, або ви знаєте простіші методи її випікання. Поділіться кулінарними секретами і варіантами приготування риби в своїх коментарях.

Короп в духовці за рецептами з фото

Оброблення і фарширування риби, а тим більше річковий, для багатьох здається непосильним заняттям. Але смію стверджувати, що така думка глибоко помилково. Щоб зруйнувати існуючі міфічні упередження, пропоную свої рецепти з фото покрокового, простого приготування коропа в духовці. Ніде правди діти, що існують деякі секрети обробки риби під фарширування. Але я з задоволенням ними поділюся, оскільки немає більшої радості для кухаря, коли його «твір» уплітає за обидві щоки, та ще при цьому нахвалював.

Ще слід зауважити, що всі мої рецепти приготування коропа в духовці надані з фото, тому помилки малоймовірні. Більш того, кожен рецепт супроводжується докладним відеосюжетом, підібраним з максимальним наближенням до мого поетапного виготовлення кожного блюда.

Як правильно вибрати інгредієнти

  • Річкову рибу краще купувати з тих, що плаває в акваріумі, або охолоджену, але не заморожену.
  • Для запікання можна купувати вже чищеного і потрошіння коропа.
  • Начиняти рибу можна як сирими, так і тушкованими овочами.
  • Для фарширування можна використовувати м'ясний фарш, але це за бажанням.

Рецепт запеченого в духовці зі сметаною коропа з фото

Кухонне обладнання та начиння: дошка для обробки риби, миски різної ємності, овощечистка, терка, кулінарні ножиці, ніж, столова ложка, фольга, деко.

інгредієнти

Короп свіжий 0,8 кг Цибуля ріпчаста 2 шт. Часник 1-2 зубчики Морква сира, середньої величини 1 шт. Сметана 100-120 г Сік лимона з ½ шт. Сіль 4 щіпки Спеції за смаком Зелень петрушки ½ пучка Масло рослинне 1-2 ст. л. Листя салату (для прикраси) 1 пучок

Покрокове приготування запеченого в духовці коропа

Незважаючи на те, що в Мережі викладені всілякі рецепти з фото запеченого дзеркального коропа в духовці, все-таки я хочу поділитися своїм досвідом приготування цієї страви. Простіший і нетрудомісткої оброблення річкової риби ви ніде не зустрінете.

готуємо рибу

  1. Карпа очистити від луски (благо, вона велика), випатрати і обрізати ножицями все плавники, а також ретельно вийняти зябра.
  2. По спині з обох сторін рибини зробити глибокі, до хребта, короткі поперечні надрізи на відстані 2-2,5 см один від одного. Це робиться для руйнування дрібних кісток.
  3. Облити коропа соком половини лимона, рівномірно розподіляючи з двох сторін, а також налити сік всередину тушки, посолити невеликий дрібкою з кожного боку і обсипати за смаком улюбленими спеціями, не забуваючи злегка підсолити внутрішню випотрошену частина рибини з додаванням спецій.

Поки рибна тушка просаливается і вбирає аромати спецій, за 7-10 хвилин я роблю подобу начинки, з якої, як мені здається, риба виходить соковитіше.

тушкуємо овочі

  1. Почистити одну середню моркву і пару невеликих цибулин.
  2. Натерти на крупній тертці моркву.
  3. У цю ж миску покласти дрібно порубані полпучка зелені петрушки.
  4. Одну цибулину розпустити великими кубиками і відправити до моркви.
  5. Другу цибулину порізати кільцями для подушки під рибину.
  6. В 100-120 г сметани додати дрібку солі і покласти, якщо є бажання, трохи спецій (я додаю замість спецій дрібно порубаний великий зубчик часнику) і все ретельно перемішати.
  7. У заготовлені для начинки овочі покласти половину сметани і перемішати.

Начиняємо і запікаємо карпа

  1. Включити духовку на розігрів, виставивши температуру 190 ° C.
  2. Змастити фольгу 1-2 ложками рослинного масла і викласти шар з порізаного кільцями цибулі.
  3. Рибне нутро нещільно заправити начинкою і викласти рибину на фольгу з прошарком лука.
  4. Обмазати коропа сметаною, цілком загорнути у фольгу і випікати в заздалегідь розігрітій духовці 45 хвилин.
  5. Після закінчення часу зняти верхній шар фольги і випікати ще 15 хвилин до утворення золотисто-рум'яної скоринки.

Плоску рибну тарілку прикрасити листям салату, викласти готового коропа і подати до столу. Смачного.

відеорецепт

Пропоную до перегляду сюжет самого простого способу приготування запеченої у фользі риби з овочами. Тільки не забудьте заздалегідь включити духовку, щоб вона рівномірно прогрілася.

Якщо ви віддаєте перевагу морській рибі, то поцікавтеся, як готується -хек в духовке-. Це один з найпростіших рецептів запеченої в духовці морської риби з овочами.

Рецепт фаршированого коропа

Час приготування - 80 хв.
Кількість порцій - 4-6.
Калорійність - 137 ккал / 100 г.
Кухонне обладнання та начиння: овощечистка, ніж, столова ложка, дошка рибна обробна, шинкування, сковорода, лопаточка, м'ясорубка, набір мисок і чашок, фольга, деко.

інгредієнти

Короп річковий 3 шт. Яйце куряче 2-3 шт. Батон нарізний 3 часточки Крупа манна 2 ст. л. Цибуля ріпчаста 1 шт. М'ясний фарш (курячий або індюшачий) 200-250 г Морква сира 1 шт. Сіль ½ ч. Л. Спеції за смаком Олія 2-3 ст. л. Масло вершкове 50 г

Покрокове приготування фаршированого коропа

Фіш - традиційне блюдо єврейської кухні. Його подали і подають з особливих свят. Наприклад, жодне сватання не обходиться без фаршированого коропа, класично запеченого в духовці, і саме цей рецепт з фото я хочу запропонувати вашій увазі.

  1. Почистити одну велику моркву і зняти з великою цибулини лушпиння, вирізавши донці. Окремо розпустити морква і цибуля на шатківниці або просто нарізати брусочками. У розігріту сковороду налити 2 столові ложки рослинної олії, обсмажити цибулю до рожевого кольору, підпустити нашатковану моркву і 50 г вершкового масла. Все тушкувати до повної готовності під кришкою на повільному вогні.
  2. З очищеного і потрошіння коропа зняти «панчохою» шкіру, залишаючи на ній голову і хвостовий плавник.

    З-під зябрових пластин видалити всі зябра!

  3. З черевної сторони зробити надріз і пальцями відокремити шкіру від м'якоті, починаючи з боків.
  4. Досягнувши голови, перерубати хребет, намагаючись не порвати шкуру з другого боку рибини.
  5. Вивернути м'якоть на хребті і, досягнувши спинного плавника, акуратно ножицями підрізати його зсередини, не зачіпаючи шкіру.
  6. Далі все піде «як по маслу», і, дійшовши до хвоста, ви повинні так само вирізати хребет ножицями зсередини. Але це вже простіше. Те ж саме виконати з другою і третьою рибиною.
  7. Включити і розігріти духовку до 180 ° C.
  8. Максимально зняти м'ясо з кісток, а отримане філе пропустити з половинною кількістю тушкованих овочів через м'ясорубку.
  9. Замочити три скибочки нарізної батона, віджати і теж відправити на м'ясорубку.
  10. Ретельно змішати масу з 200-250 г свинячого або яловичого фаршу (можна взяти курячий або індичих фарш), з другою половиною тушкованих овочів.
  11. Вбити в масу три курячих яйця, додати половину чайної ложки солі, трохи спецій за смаком і добре вимісити начинку разом з двома столовими ложками манної крупи.
  12. Розділити масу на три рівні частини і начинити кожну тушку, включаючи головний порожнину.
  13. Розстелити на деку фольгу, розташувати коропів черевцем вниз і злегка змастити тушки ложкою рослинного масла.
  14. Випікати в розігрітій духовці 60 хвилин, після чого відразу вийняти і дати охолонути перед подачею на стіл.

відеорецепт

Уявляю сюжет з дуже допитливим процесом оброблення коропа перед фарширування і поетапним приготуванням начинки. Якщо слідувати порадам, з фаршированою рибою впорається навіть початківець кулінар.

Як і з чим подають страву

Запеченого коропа подають як самостійну страву з салатами на гарнір. Фарширований короп вважається і чудовою закускою, і неперевершеним другою стравою. Його можна їсти зі свіжими або маринованими овочами і будь-якими гарнірами або просто із зеленню.

Основні прописні істини

  • Щоб луска знімалася легко, перед чищенням рибину потрібно злегка обдати окропом.
  • Рибу починають чистити з хвоста.
  • Дуже важливо повністю вийняти зябра, які дають м'ясу риби гіркоту.
  • При розбиранні і патрання важливо не зачепити і не розлити жовчний міхур.
  • Якщо жовч все-таки розлилася, місце розливу відсікається без жалю.
  • Всі плавники, включаючи хвостовий і спинний, прекрасно обрізаються кулінарними ножицями.

Всі плавники, включаючи хвостовий і спинний, прекрасно обрізаються кулінарними ножицями

Рекомендовані рецепти

Риба вважається чудовою, смачною і дуже корисною їжею. Варена, запечена, тушкована, смажена, вона хороша при всіх методах готування.

  • Поцікавтеся ще одним варіантом рецепта приготування -пангасіуса в духовке-. Ця риба може повністю змінити смаки тих, хто її недолюблює.
  • Ще, як варіант, детально розгляньте, як приготувати філе пангасіуса , Оскільки цей сорт риби промисловістю випускається в різній обробці.
  • Я пропоную ознайомитися з цікавими за смаковими якостями варіантами рецептів тилапии в духовці і методами її приготування.
  • Дуже цікавий, простий і швидкий в приготуванні морський язик в духовці . Якщо вам попадеться цей різновид морської риби - беріть, не замислюючись.

Спасибі, що ви повністю ознайомилися з моїми рецептами, і я вас запрошую залишити відгук під статтею. Може, у вас є рекомендації по простіший обробці риби для фарширування, або ви знаєте простіші методи її випікання. Поділіться кулінарними секретами і варіантами приготування риби в своїх коментарях.

Короп в духовці за рецептами з фото

Оброблення і фарширування риби, а тим більше річковий, для багатьох здається непосильним заняттям. Але смію стверджувати, що така думка глибоко помилково. Щоб зруйнувати існуючі міфічні упередження, пропоную свої рецепти з фото покрокового, простого приготування коропа в духовці. Ніде правди діти, що існують деякі секрети обробки риби під фарширування. Але я з задоволенням ними поділюся, оскільки немає більшої радості для кухаря, коли його «твір» уплітає за обидві щоки, та ще при цьому нахвалював.

Ще слід зауважити, що всі мої рецепти приготування коропа в духовці надані з фото, тому помилки малоймовірні. Більш того, кожен рецепт супроводжується докладним відеосюжетом, підібраним з максимальним наближенням до мого поетапного виготовлення кожного блюда.

Як правильно вибрати інгредієнти

  • Річкову рибу краще купувати з тих, що плаває в акваріумі, або охолоджену, але не заморожену.
  • Для запікання можна купувати вже чищеного і потрошіння коропа.
  • Начиняти рибу можна як сирими, так і тушкованими овочами.
  • Для фарширування можна використовувати м'ясний фарш, але це за бажанням.

Рецепт запеченого в духовці зі сметаною коропа з фото

Кухонне обладнання та начиння: дошка для обробки риби, миски різної ємності, овощечистка, терка, кулінарні ножиці, ніж, столова ложка, фольга, деко.

інгредієнти

Короп свіжий 0,8 кг Цибуля ріпчаста 2 шт. Часник 1-2 зубчики Морква сира, середньої величини 1 шт. Сметана 100-120 г Сік лимона з ½ шт. Сіль 4 щіпки Спеції за смаком Зелень петрушки ½ пучка Масло рослинне 1-2 ст. л. Листя салату (для прикраси) 1 пучок

Покрокове приготування запеченого в духовці коропа

Незважаючи на те, що в Мережі викладені всілякі рецепти з фото запеченого дзеркального коропа в духовці, все-таки я хочу поділитися своїм досвідом приготування цієї страви. Простіший і нетрудомісткої оброблення річкової риби ви ніде не зустрінете.

готуємо рибу

  1. Карпа очистити від луски (благо, вона велика), випатрати і обрізати ножицями все плавники, а також ретельно вийняти зябра.
  2. По спині з обох сторін рибини зробити глибокі, до хребта, короткі поперечні надрізи на відстані 2-2,5 см один від одного. Це робиться для руйнування дрібних кісток.
  3. Облити коропа соком половини лимона, рівномірно розподіляючи з двох сторін, а також налити сік всередину тушки, посолити невеликий дрібкою з кожного боку і обсипати за смаком улюбленими спеціями, не забуваючи злегка підсолити внутрішню випотрошену частина рибини з додаванням спецій.

Поки рибна тушка просаливается і вбирає аромати спецій, за 7-10 хвилин я роблю подобу начинки, з якої, як мені здається, риба виходить соковитіше.

тушкуємо овочі

  1. Почистити одну середню моркву і пару невеликих цибулин.
  2. Натерти на крупній тертці моркву.
  3. У цю ж миску покласти дрібно порубані полпучка зелені петрушки.
  4. Одну цибулину розпустити великими кубиками і відправити до моркви.
  5. Другу цибулину порізати кільцями для подушки під рибину.
  6. В 100-120 г сметани додати дрібку солі і покласти, якщо є бажання, трохи спецій (я додаю замість спецій дрібно порубаний великий зубчик часнику) і все ретельно перемішати.
  7. У заготовлені для начинки овочі покласти половину сметани і перемішати.

Начиняємо і запікаємо карпа

  1. Включити духовку на розігрів, виставивши температуру 190 ° C.
  2. Змастити фольгу 1-2 ложками рослинного масла і викласти шар з порізаного кільцями цибулі.
  3. Рибне нутро нещільно заправити начинкою і викласти рибину на фольгу з прошарком лука.
  4. Обмазати коропа сметаною, цілком загорнути у фольгу і випікати в заздалегідь розігрітій духовці 45 хвилин.
  5. Після закінчення часу зняти верхній шар фольги і випікати ще 15 хвилин до утворення золотисто-рум'яної скоринки.

Плоску рибну тарілку прикрасити листям салату, викласти готового коропа і подати до столу. Смачного.

відеорецепт

Пропоную до перегляду сюжет самого простого способу приготування запеченої у фользі риби з овочами. Тільки не забудьте заздалегідь включити духовку, щоб вона рівномірно прогрілася.

Якщо ви віддаєте перевагу морській рибі, то поцікавтеся, як готується -хек в духовке-. Це один з найпростіших рецептів запеченої в духовці морської риби з овочами.

Рецепт фаршированого коропа

Час приготування - 80 хв.
Кількість порцій - 4-6.
Калорійність - 137 ккал / 100 г.
Кухонне обладнання та начиння: овощечистка, ніж, столова ложка, дошка рибна обробна, шинкування, сковорода, лопаточка, м'ясорубка, набір мисок і чашок, фольга, деко.

інгредієнти

Короп річковий 3 шт. Яйце куряче 2-3 шт. Батон нарізний 3 часточки Крупа манна 2 ст. л. Цибуля ріпчаста 1 шт. М'ясний фарш (курячий або індюшачий) 200-250 г Морква сира 1 шт. Сіль ½ ч. Л. Спеції за смаком Олія 2-3 ст. л. Масло вершкове 50 г

Покрокове приготування фаршированого коропа

Фіш - традиційне блюдо єврейської кухні. Його подали і подають з особливих свят. Наприклад, жодне сватання не обходиться без фаршированого коропа, класично запеченого в духовці, і саме цей рецепт з фото я хочу запропонувати вашій увазі.

  1. Почистити одну велику моркву і зняти з великою цибулини лушпиння, вирізавши донці. Окремо розпустити морква і цибуля на шатківниці або просто нарізати брусочками. У розігріту сковороду налити 2 столові ложки рослинної олії, обсмажити цибулю до рожевого кольору, підпустити нашатковану моркву і 50 г вершкового масла. Все тушкувати до повної готовності під кришкою на повільному вогні.
  2. З очищеного і потрошіння коропа зняти «панчохою» шкіру, залишаючи на ній голову і хвостовий плавник.

    З-під зябрових пластин видалити всі зябра!

  3. З черевної сторони зробити надріз і пальцями відокремити шкіру від м'якоті, починаючи з боків.
  4. Досягнувши голови, перерубати хребет, намагаючись не порвати шкуру з другого боку рибини.
  5. Вивернути м'якоть на хребті і, досягнувши спинного плавника, акуратно ножицями підрізати його зсередини, не зачіпаючи шкіру.
  6. Далі все піде «як по маслу», і, дійшовши до хвоста, ви повинні так само вирізати хребет ножицями зсередини. Але це вже простіше. Те ж саме виконати з другою і третьою рибиною.
  7. Включити і розігріти духовку до 180 ° C.
  8. Максимально зняти м'ясо з кісток, а отримане філе пропустити з половинною кількістю тушкованих овочів через м'ясорубку.
  9. Замочити три скибочки нарізної батона, віджати і теж відправити на м'ясорубку.
  10. Ретельно змішати масу з 200-250 г свинячого або яловичого фаршу (можна взяти курячий або індичих фарш), з другою половиною тушкованих овочів.
  11. Вбити в масу три курячих яйця, додати половину чайної ложки солі, трохи спецій за смаком і добре вимісити начинку разом з двома столовими ложками манної крупи.
  12. Розділити масу на три рівні частини і начинити кожну тушку, включаючи головний порожнину.
  13. Розстелити на деку фольгу, розташувати коропів черевцем вниз і злегка змастити тушки ложкою рослинного масла.
  14. Випікати в розігрітій духовці 60 хвилин, після чого відразу вийняти і дати охолонути перед подачею на стіл.

відеорецепт

Уявляю сюжет з дуже допитливим процесом оброблення коропа перед фарширування і поетапним приготуванням начинки. Якщо слідувати порадам, з фаршированою рибою впорається навіть початківець кулінар.

Як і з чим подають страву

Запеченого коропа подають як самостійну страву з салатами на гарнір. Фарширований короп вважається і чудовою закускою, і неперевершеним другою стравою. Його можна їсти зі свіжими або маринованими овочами і будь-якими гарнірами або просто із зеленню.

Основні прописні істини

  • Щоб луска знімалася легко, перед чищенням рибину потрібно злегка обдати окропом.
  • Рибу починають чистити з хвоста.
  • Дуже важливо повністю вийняти зябра, які дають м'ясу риби гіркоту.
  • При розбиранні і патрання важливо не зачепити і не розлити жовчний міхур.
  • Якщо жовч все-таки розлилася, місце розливу відсікається без жалю.
  • Всі плавники, включаючи хвостовий і спинний, прекрасно обрізаються кулінарними ножицями.

Всі плавники, включаючи хвостовий і спинний, прекрасно обрізаються кулінарними ножицями

Рекомендовані рецепти

Риба вважається чудовою, смачною і дуже корисною їжею. Варена, запечена, тушкована, смажена, вона хороша при всіх методах готування.

  • Поцікавтеся ще одним варіантом рецепта приготування -пангасіуса в духовке-. Ця риба може повністю змінити смаки тих, хто її недолюблює.
  • Ще, як варіант, детально розгляньте, як приготувати філе пангасіуса , Оскільки цей сорт риби промисловістю випускається в різній обробці.
  • Я пропоную ознайомитися з цікавими за смаковими якостями варіантами рецептів тилапии в духовці і методами її приготування.
  • Дуже цікавий, простий і швидкий в приготуванні морський язик в духовці . Якщо вам попадеться цей різновид морської риби - беріть, не замислюючись.

Спасибі, що ви повністю ознайомилися з моїми рецептами, і я вас запрошую залишити відгук під статтею. Може, у вас є рекомендації по простіший обробці риби для фарширування, або ви знаєте простіші методи її випікання. Поділіться кулінарними секретами і варіантами приготування риби в своїх коментарях.

Короп в духовці за рецептами з фото

Оброблення і фарширування риби, а тим більше річковий, для багатьох здається непосильним заняттям. Але смію стверджувати, що така думка глибоко помилково. Щоб зруйнувати існуючі міфічні упередження, пропоную свої рецепти з фото покрокового, простого приготування коропа в духовці. Ніде правди діти, що існують деякі секрети обробки риби під фарширування. Але я з задоволенням ними поділюся, оскільки немає більшої радості для кухаря, коли його «твір» уплітає за обидві щоки, та ще при цьому нахвалював.

Ще слід зауважити, що всі мої рецепти приготування коропа в духовці надані з фото, тому помилки малоймовірні. Більш того, кожен рецепт супроводжується докладним відеосюжетом, підібраним з максимальним наближенням до мого поетапного виготовлення кожного блюда.

Як правильно вибрати інгредієнти

  • Річкову рибу краще купувати з тих, що плаває в акваріумі, або охолоджену, але не заморожену.
  • Для запікання можна купувати вже чищеного і потрошіння коропа.
  • Начиняти рибу можна як сирими, так і тушкованими овочами.
  • Для фарширування можна використовувати м'ясний фарш, але це за бажанням.

Рецепт запеченого в духовці зі сметаною коропа з фото

Кухонне обладнання та начиння: дошка для обробки риби, миски різної ємності, овощечистка, терка, кулінарні ножиці, ніж, столова ложка, фольга, деко.

інгредієнти

Короп свіжий 0,8 кг Цибуля ріпчаста 2 шт. Часник 1-2 зубчики Морква сира, середньої величини 1 шт. Сметана 100-120 г Сік лимона з ½ шт. Сіль 4 щіпки Спеції за смаком Зелень петрушки ½ пучка Масло рослинне 1-2 ст. л. Листя салату (для прикраси) 1 пучок

Покрокове приготування запеченого в духовці коропа

Незважаючи на те, що в Мережі викладені всілякі рецепти з фото запеченого дзеркального коропа в духовці, все-таки я хочу поділитися своїм досвідом приготування цієї страви. Простіший і нетрудомісткої оброблення річкової риби ви ніде не зустрінете.

готуємо рибу

  1. Карпа очистити від луски (благо, вона велика), випатрати і обрізати ножицями все плавники, а також ретельно вийняти зябра.
  2. По спині з обох сторін рибини зробити глибокі, до хребта, короткі поперечні надрізи на відстані 2-2,5 см один від одного. Це робиться для руйнування дрібних кісток.
  3. Облити коропа соком половини лимона, рівномірно розподіляючи з двох сторін, а також налити сік всередину тушки, посолити невеликий дрібкою з кожного боку і обсипати за смаком улюбленими спеціями, не забуваючи злегка підсолити внутрішню випотрошену частина рибини з додаванням спецій.

Поки рибна тушка просаливается і вбирає аромати спецій, за 7-10 хвилин я роблю подобу начинки, з якої, як мені здається, риба виходить соковитіше.

тушкуємо овочі

  1. Почистити одну середню моркву і пару невеликих цибулин.
  2. Натерти на крупній тертці моркву.
  3. У цю ж миску покласти дрібно порубані полпучка зелені петрушки.
  4. Одну цибулину розпустити великими кубиками і відправити до моркви.
  5. Другу цибулину порізати кільцями для подушки під рибину.
  6. В 100-120 г сметани додати дрібку солі і покласти, якщо є бажання, трохи спецій (я додаю замість спецій дрібно порубаний великий зубчик часнику) і все ретельно перемішати.
  7. У заготовлені для начинки овочі покласти половину сметани і перемішати.

Начиняємо і запікаємо карпа

  1. Включити духовку на розігрів, виставивши температуру 190 ° C.
  2. Змастити фольгу 1-2 ложками рослинного масла і викласти шар з порізаного кільцями цибулі.
  3. Рибне нутро нещільно заправити начинкою і викласти рибину на фольгу з прошарком лука.
  4. Обмазати коропа сметаною, цілком загорнути у фольгу і випікати в заздалегідь розігрітій духовці 45 хвилин.
  5. Після закінчення часу зняти верхній шар фольги і випікати ще 15 хвилин до утворення золотисто-рум'яної скоринки.

Плоску рибну тарілку прикрасити листям салату, викласти готового коропа і подати до столу. Смачного.

відеорецепт

Пропоную до перегляду сюжет самого простого способу приготування запеченої у фользі риби з овочами. Тільки не забудьте заздалегідь включити духовку, щоб вона рівномірно прогрілася.

Якщо ви віддаєте перевагу морській рибі, то поцікавтеся, як готується -хек в духовке-. Це один з найпростіших рецептів запеченої в духовці морської риби з овочами.

Рецепт фаршированого коропа

Час приготування - 80 хв.
Кількість порцій - 4-6.
Калорійність - 137 ккал / 100 г.
Кухонне обладнання та начиння: овощечистка, ніж, столова ложка, дошка рибна обробна, шинкування, сковорода, лопаточка, м'ясорубка, набір мисок і чашок, фольга, деко.

інгредієнти

Короп річковий 3 шт. Яйце куряче 2-3 шт. Батон нарізний 3 часточки Крупа манна 2 ст. л. Цибуля ріпчаста 1 шт. М'ясний фарш (курячий або індюшачий) 200-250 г Морква сира 1 шт. Сіль ½ ч. Л. Спеції за смаком Олія 2-3 ст. л. Масло вершкове 50 г

Покрокове приготування фаршированого коропа

Фіш - традиційне блюдо єврейської кухні. Його подали і подають з особливих свят. Наприклад, жодне сватання не обходиться без фаршированого коропа, класично запеченого в духовці, і саме цей рецепт з фото я хочу запропонувати вашій увазі.

  1. Почистити одну велику моркву і зняти з великою цибулини лушпиння, вирізавши донці. Окремо розпустити морква і цибуля на шатківниці або просто нарізати брусочками. У розігріту сковороду налити 2 столові ложки рослинної олії, обсмажити цибулю до рожевого кольору, підпустити нашатковану моркву і 50 г вершкового масла. Все тушкувати до повної готовності під кришкою на повільному вогні.
  2. З очищеного і потрошіння коропа зняти «панчохою» шкіру, залишаючи на ній голову і хвостовий плавник.

    З-під зябрових пластин видалити всі зябра!

  3. З черевної сторони зробити надріз і пальцями відокремити шкіру від м'якоті, починаючи з боків.
  4. Досягнувши голови, перерубати хребет, намагаючись не порвати шкуру з другого боку рибини.
  5. Вивернути м'якоть на хребті і, досягнувши спинного плавника, акуратно ножицями підрізати його зсередини, не зачіпаючи шкіру.
  6. Далі все піде «як по маслу», і, дійшовши до хвоста, ви повинні так само вирізати хребет ножицями зсередини. Але це вже простіше. Те ж саме виконати з другою і третьою рибиною.
  7. Включити і розігріти духовку до 180 ° C.
  8. Максимально зняти м'ясо з кісток, а отримане філе пропустити з половинною кількістю тушкованих овочів через м'ясорубку.
  9. Замочити три скибочки нарізної батона, віджати і теж відправити на м'ясорубку.
  10. Ретельно змішати масу з 200-250 г свинячого або яловичого фаршу (можна взяти курячий або індичих фарш), з другою половиною тушкованих овочів.
  11. Вбити в масу три курячих яйця, додати половину чайної ложки солі, трохи спецій за смаком і добре вимісити начинку разом з двома столовими ложками манної крупи.
  12. Розділити масу на три рівні частини і начинити кожну тушку, включаючи головний порожнину.
  13. Розстелити на деку фольгу, розташувати коропів черевцем вниз і злегка змастити тушки ложкою рослинного масла.
  14. Випікати в розігрітій духовці 60 хвилин, після чого відразу вийняти і дати охолонути перед подачею на стіл.

відеорецепт

Уявляю сюжет з дуже допитливим процесом оброблення коропа перед фарширування і поетапним приготуванням начинки. Якщо слідувати порадам, з фаршированою рибою впорається навіть початківець кулінар.

Як і з чим подають страву

Запеченого коропа подають як самостійну страву з салатами на гарнір. Фарширований короп вважається і чудовою закускою, і неперевершеним другою стравою. Його можна їсти зі свіжими або маринованими овочами і будь-якими гарнірами або просто із зеленню.

Основні прописні істини

  • Щоб луска знімалася легко, перед чищенням рибину потрібно злегка обдати окропом.
  • Рибу починають чистити з хвоста.
  • Дуже важливо повністю вийняти зябра, які дають м'ясу риби гіркоту.
  • При розбиранні і патрання важливо не зачепити і не розлити жовчний міхур.
  • Якщо жовч все-таки розлилася, місце розливу відсікається без жалю.
  • Всі плавники, включаючи хвостовий і спинний, прекрасно обрізаються кулінарними ножицями.

Всі плавники, включаючи хвостовий і спинний, прекрасно обрізаються кулінарними ножицями

Рекомендовані рецепти

Риба вважається чудовою, смачною і дуже корисною їжею. Варена, запечена, тушкована, смажена, вона хороша при всіх методах готування.

  • Поцікавтеся ще одним варіантом рецепта приготування -пангасіуса в духовке-. Ця риба може повністю змінити смаки тих, хто її недолюблює.
  • Ще, як варіант, детально розгляньте, як приготувати філе пангасіуса , Оскільки цей сорт риби промисловістю випускається в різній обробці.
  • Я пропоную ознайомитися з цікавими за смаковими якостями варіантами рецептів тилапии в духовці і методами її приготування.
  • Дуже цікавий, простий і швидкий в приготуванні морський язик в духовці . Якщо вам попадеться цей різновид морської риби - беріть, не замислюючись.

Спасибі, що ви повністю ознайомилися з моїми рецептами, і я вас запрошую залишити відгук під статтею. Може, у вас є рекомендації по простіший обробці риби для фарширування, або ви знаєте простіші методи її випікання. Поділіться кулінарними секретами і варіантами приготування риби в своїх коментарях.

Короп в духовці за рецептами з фото

Оброблення і фарширування риби, а тим більше річковий, для багатьох здається непосильним заняттям. Але смію стверджувати, що така думка глибоко помилково. Щоб зруйнувати існуючі міфічні упередження, пропоную свої рецепти з фото покрокового, простого приготування коропа в духовці. Ніде правди діти, що існують деякі секрети обробки риби під фарширування. Але я з задоволенням ними поділюся, оскільки немає більшої радості для кухаря, коли його «твір» уплітає за обидві щоки, та ще при цьому нахвалював.

Ще слід зауважити, що всі мої рецепти приготування коропа в духовці надані з фото, тому помилки малоймовірні. Більш того, кожен рецепт супроводжується докладним відеосюжетом, підібраним з максимальним наближенням до мого поетапного виготовлення кожного блюда.

Як правильно вибрати інгредієнти

  • Річкову рибу краще купувати з тих, що плаває в акваріумі, або охолоджену, але не заморожену.
  • Для запікання можна купувати вже чищеного і потрошіння коропа.
  • Начиняти рибу можна як сирими, так і тушкованими овочами.
  • Для фарширування можна використовувати м'ясний фарш, але це за бажанням.

Рецепт запеченого в духовці зі сметаною коропа з фото

Кухонне обладнання та начиння: дошка для обробки риби, миски різної ємності, овощечистка, терка, кулінарні ножиці, ніж, столова ложка, фольга, деко.

інгредієнти

Короп свіжий 0,8 кг Цибуля ріпчаста 2 шт. Часник 1-2 зубчики Морква сира, середньої величини 1 шт. Сметана 100-120 г Сік лимона з ½ шт. Сіль 4 щіпки Спеції за смаком Зелень петрушки ½ пучка Масло рослинне 1-2 ст. л. Листя салату (для прикраси) 1 пучок

Покрокове приготування запеченого в духовці коропа

Незважаючи на те, що в Мережі викладені всілякі рецепти з фото запеченого дзеркального коропа в духовці, все-таки я хочу поділитися своїм досвідом приготування цієї страви. Простіший і нетрудомісткої оброблення річкової риби ви ніде не зустрінете.

готуємо рибу

  1. Карпа очистити від луски (благо, вона велика), випатрати і обрізати ножицями все плавники, а також ретельно вийняти зябра.
  2. По спині з обох сторін рибини зробити глибокі, до хребта, короткі поперечні надрізи на відстані 2-2,5 см один від одного. Це робиться для руйнування дрібних кісток.
  3. Облити коропа соком половини лимона, рівномірно розподіляючи з двох сторін, а також налити сік всередину тушки, посолити невеликий дрібкою з кожного боку і обсипати за смаком улюбленими спеціями, не забуваючи злегка підсолити внутрішню випотрошену частина рибини з додаванням спецій.

Поки рибна тушка просаливается і вбирає аромати спецій, за 7-10 хвилин я роблю подобу начинки, з якої, як мені здається, риба виходить соковитіше.

тушкуємо овочі

  1. Почистити одну середню моркву і пару невеликих цибулин.
  2. Натерти на крупній тертці моркву.
  3. У цю ж миску покласти дрібно порубані полпучка зелені петрушки.
  4. Одну цибулину розпустити великими кубиками і відправити до моркви.
  5. Другу цибулину порізати кільцями для подушки під рибину.
  6. В 100-120 г сметани додати дрібку солі і покласти, якщо є бажання, трохи спецій (я додаю замість спецій дрібно порубаний великий зубчик часнику) і все ретельно перемішати.
  7. У заготовлені для начинки овочі покласти половину сметани і перемішати.

Начиняємо і запікаємо карпа

  1. Включити духовку на розігрів, виставивши температуру 190 ° C.
  2. Змастити фольгу 1-2 ложками рослинного масла і викласти шар з порізаного кільцями цибулі.
  3. Рибне нутро нещільно заправити начинкою і викласти рибину на фольгу з прошарком лука.
  4. Обмазати коропа сметаною, цілком загорнути у фольгу і випікати в заздалегідь розігрітій духовці 45 хвилин.
  5. Після закінчення часу зняти верхній шар фольги і випікати ще 15 хвилин до утворення золотисто-рум'яної скоринки.

Плоску рибну тарілку прикрасити листям салату, викласти готового коропа і подати до столу. Смачного.

відеорецепт

Пропоную до перегляду сюжет самого простого способу приготування запеченої у фользі риби з овочами. Тільки не забудьте заздалегідь включити духовку, щоб вона рівномірно прогрілася.

Якщо ви віддаєте перевагу морській рибі, то поцікавтеся, як готується -хек в духовке-. Це один з найпростіших рецептів запеченої в духовці морської риби з овочами.

Рецепт фаршированого коропа

Час приготування - 80 хв.
Кількість порцій - 4-6.
Калорійність - 137 ккал / 100 г.
Кухонне обладнання та начиння: овощечистка, ніж, столова ложка, дошка рибна обробна, шинкування, сковорода, лопаточка, м'ясорубка, набір мисок і чашок, фольга, деко.

інгредієнти

Короп річковий 3 шт. Яйце куряче 2-3 шт. Батон нарізний 3 часточки Крупа манна 2 ст. л. Цибуля ріпчаста 1 шт. М'ясний фарш (курячий або індюшачий) 200-250 г Морква сира 1 шт. Сіль ½ ч. Л. Спеції за смаком Олія 2-3 ст. л. Масло вершкове 50 г

Покрокове приготування фаршированого коропа

Фіш - традиційне блюдо єврейської кухні. Його подали і подають з особливих свят. Наприклад, жодне сватання не обходиться без фаршированого коропа, класично запеченого в духовці, і саме цей рецепт з фото я хочу запропонувати вашій увазі.

  1. Почистити одну велику моркву і зняти з великою цибулини лушпиння, вирізавши донці. Окремо розпустити морква і цибуля на шатківниці або просто нарізати брусочками. У розігріту сковороду налити 2 столові ложки рослинної олії, обсмажити цибулю до рожевого кольору, підпустити нашатковану моркву і 50 г вершкового масла. Все тушкувати до повної готовності під кришкою на повільному вогні.
  2. З очищеного і потрошіння коропа зняти «панчохою» шкіру, залишаючи на ній голову і хвостовий плавник.

    З-під зябрових пластин видалити всі зябра!

  3. З черевної сторони зробити надріз і пальцями відокремити шкіру від м'якоті, починаючи з боків.
  4. Досягнувши голови, перерубати хребет, намагаючись не порвати шкуру з другого боку рибини.
  5. Вивернути м'якоть на хребті і, досягнувши спинного плавника, акуратно ножицями підрізати його зсередини, не зачіпаючи шкіру.
  6. Далі все піде «як по маслу», і, дійшовши до хвоста, ви повинні так само вирізати хребет ножицями зсередини. Але це вже простіше. Те ж саме виконати з другою і третьою рибиною.
  7. Включити і розігріти духовку до 180 ° C.
  8. Максимально зняти м'ясо з кісток, а отримане філе пропустити з половинною кількістю тушкованих овочів через м'ясорубку.
  9. Замочити три скибочки нарізної батона, віджати і теж відправити на м'ясорубку.
  10. Ретельно змішати масу з 200-250 г свинячого або яловичого фаршу (можна взяти курячий або індичих фарш), з другою половиною тушкованих овочів.
  11. Вбити в масу три курячих яйця, додати половину чайної ложки солі, трохи спецій за смаком і добре вимісити начинку разом з двома столовими ложками манної крупи.
  12. Розділити масу на три рівні частини і начинити кожну тушку, включаючи головний порожнину.
  13. Розстелити на деку фольгу, розташувати коропів черевцем вниз і злегка змастити тушки ложкою рослинного масла.
  14. Випікати в розігрітій духовці 60 хвилин, після чого відразу вийняти і дати охолонути перед подачею на стіл.

відеорецепт

Уявляю сюжет з дуже допитливим процесом оброблення коропа перед фарширування і поетапним приготуванням начинки. Якщо слідувати порадам, з фаршированою рибою впорається навіть початківець кулінар.

Як і з чим подають страву

Запеченого коропа подають як самостійну страву з салатами на гарнір. Фарширований короп вважається і чудовою закускою, і неперевершеним другою стравою. Його можна їсти зі свіжими або маринованими овочами і будь-якими гарнірами або просто із зеленню.

Основні прописні істини

  • Щоб луска знімалася легко, перед чищенням рибину потрібно злегка обдати окропом.
  • Рибу починають чистити з хвоста.
  • Дуже важливо повністю вийняти зябра, які дають м'ясу риби гіркоту.
  • При розбиранні і патрання важливо не зачепити і не розлити жовчний міхур.
  • Якщо жовч все-таки розлилася, місце розливу відсікається без жалю.
  • Всі плавники, включаючи хвостовий і спинний, прекрасно обрізаються кулінарними ножицями.

Всі плавники, включаючи хвостовий і спинний, прекрасно обрізаються кулінарними ножицями

Рекомендовані рецепти

Риба вважається чудовою, смачною і дуже корисною їжею. Варена, запечена, тушкована, смажена, вона хороша при всіх методах готування.

  • Поцікавтеся ще одним варіантом рецепта приготування -пангасіуса в духовке-. Ця риба може повністю змінити смаки тих, хто її недолюблює.
  • Ще, як варіант, детально розгляньте, як приготувати філе пангасіуса , Оскільки цей сорт риби промисловістю випускається в різній обробці.
  • Я пропоную ознайомитися з цікавими за смаковими якостями варіантами рецептів тилапии в духовці і методами її приготування.
  • Дуже цікавий, простий і швидкий в приготуванні морський язик в духовці . Якщо вам попадеться цей різновид морської риби - беріть, не замислюючись.

Спасибі, що ви повністю ознайомилися з моїми рецептами, і я вас запрошую залишити відгук під статтею. Може, у вас є рекомендації по простіший обробці риби для фарширування, або ви знаєте простіші методи її випікання. Поділіться кулінарними секретами і варіантами приготування риби в своїх коментарях.

 
  Обзор категорий  
 
Шины
 
     
 
  Специальное предложение  
   
     
     
Доставка осуществляется в города:
Александрия, Белая Церковь, Белгород-Днестровский, Бердичев, Бердянск, Борисполь, Боярка, Бровары, Бердичев, Васильков, Винница, Вознесенск, Горловка, Днепродзержинск, Днепропетровск, Донецк, Житомир, Запорожье, Евпатория, Ивано-Франковск, Измаил, Изюм, Каменец-Подольский, Керч, Кировоград, Ковель, Комсомольск, Конотоп, Краматорск, Кривой Рог, Кременчуг, Ильичевск, Луганск, Лубны, Луцк, Львов, Павлоград, Мариуполь, Миргород, Мелитополь, Мукачево, Николаев, Нежин, Никополь, Новая Каховка, Новоград - Волынский, Нововолынск, Одесса, Обухов, Павлоград, Пирятин, Прилуки, Полтава, Первомайск, Ровно, Славянск, Симферополь, Смела, Стрий, Сумы, Севастополь, Северодонецк, Тернополь, Ужгород, Умань, Харьков, Хмельницкий, Херсон, Феодосия, Чернигов, Черновцы, Южноукраинск, Ялта.

© 2009 - 2010 Интернет-магазин автотоваров и запчастей авто34

Каталог украинских интернет-магазинов