Главная Новости Прайс-лист О магазине Как купить? Оплата/Доставка Корзина Контакты  
  Авторизация  
 
Логин
Пароль

Регистрация   |   Мой пароль?
 
     
  Покупателю шин  
  Новости  
Banwar

Наша сеть партнеров Banwar. Новое казино "Пари Матч" приглашает всех азартных игроков в мир больших выигрышей и захватывающих развлечений.

  Опрос  
 
Летние шины какого производителя Вы предпочитаете использовать?
 Michelin
 Continental
 GoodYear
 Dunlop
 Nokian
 Fulda
 Bridgestone
 Hankook
 Kumho
 Другие

Всего ответов: 1035
 
     
  Добро пожаловать в наш новый всеукраинский интернет-магазин!  

Куряча печінка в сметані: рецепти з цибулею і морквою на сковороді, з цибулею і сметаною в духовці, з печерицями

  1. рецепти
  2. Інгредієнти:
  3. Рецепт з додаванням зелені
  4. Печінка з рисовими кульками за чверть години
  5. Інгредієнти:
  6. Інгредієнти:
  7. Куряча печінка з печерицями
  8. Інгредієнти:
  9. Інгредієнти:
  10. Господині на замітку

Наша сеть партнеров Banwar

Рецепти приготування курячої печінки в сметані з овочами або грибами зацікавлять тих, хто є прихильником простих, легких, недорогих і разом з тим корисних страв. Це відповідний гарнір до макаронів, рису, картоплі.

Куряча печінка в сметані - ніжне і апетитне блюдо, яке полюбилося багатьом завдяки відмінному смаку, чудовому аромату, низьку калорійність, швидкості приготування. Безсумнівний плюс - економічність і універсальність страви, адже його можна поєднувати з будь-яким гарніром - відварною рисом, картоплею у вигляді пюре або фрі, макаронами, гречаної, кукурудзяної, пшеничної і інший кашею. Підійде також гарнір з бобових культур - квасолеві, горохове пюре, тушкований горох нут.

Існує маса рецептів, де основні інгредієнти можуть бути доповнені подрібненими овочами, грибами, зеленню і прянощами. При цьому деякі господині вважають за краще подрібнювати субпродукт, а деякі готують його цілком. Я пропоную зупинити свій вибір на курячої печінки, смаженої з цибулею і морквою з подальшим гасінням в сметані. Для приготування підійде толстостенная сковорода, казан. З задумкою прекрасно впорається і сучасна мультиварка.

Рецепти приготування курячої печінки в сметані з овочами або грибами зацікавлять тих, хто є прихильником простих, легких, недорогих і разом з тим корисних страв

Ретельно поставтеся до вибору субпродукту. Він повинен бути червоно-коричневого кольору, без неприємного запаху і жовто-зелених плям, які свідчать про попадання жовчі. Така печінку буде гірка на смак. Жовто-коричневий колір субпродукту - свідоцтво того, що птах хворіла. При натисканні пальцем, якісна печінку пружна, а не пухка, легко відновлює форму.

Вибираючи сметану для гасіння, зупиніть вибір на продукті середньої жирності і густоти (20-25%). Якщо взяти маложирную, рідкісну сметану (10-15%), то соус вийде рідким, його структура буде не однорідний, так як кисломолочний продукт при нагріванні згорнеться, і в соусі з'являться дрібні сирні частки. Застосування занадто жирної і густий сільської сметани (30-40%) дозволить зробити структуру соусу шовковистою, однорідно-кремовою, без крупинок, але і калорійність страви стане досить високою. Тому оптимальним є середній варіант.

Печінку можна брати і замороженої. Смак її від цього не змінюється, і корисні властивості зберігаються. Звичайно, за умови, що вона була заморожена протягом 12 годин після отримання. І правильно зберігалася.

Вибираючи курячу печінку, звертайте увагу на:

  • Зовнішній вигляд. Вона повинна мати рівномірний колір, допускаються плівки, але плям бути не повинно. Це може свідчити або про те, що птах був хворий, або що здобутий субпродукт був неправильно і сталося пошкодження жовчного;
  • Цілісність шматочків. Печінка повинна мати рівну форму. Якщо маса нагадує пюре, краще таке не купувати;
  • Запах. Субпродукт має приємний свіжий злегка солодкуватий аромат.

Ці правила стосуються і свіжого, і замороженого продукту.

Незалежно від того, який спосіб приготування був обраний, печінка потребує підготовки.

Спочатку її треба розморозити, якщо вона була заморожена. Робити це треба, переставивши її з морозильної камери в холодильник.

Це важливо!

Не використовуйте для розморожування воду, мікрохвильовку і інші способи, що дозволяють скоротити час. Так ви повністю зіпсуєте смак продукту.

рецепти

Ми будемо печінку смажити, а потім гасити. Детально про варіння курячої печінки можна прочитати тут .

Цей рецепт перевірений роками. Просто і швидко готується ніжна печінку, а ароматна підлива допомагає зробити вишуканим будь-який навіть самий простий гарнір.

Про рецепті

  • Тип страви: друга
  • Спосіб приготування: на сковороді, в духовці
  • Порції: 4
  • 50 хв

Інгредієнти:

  • печінка куряча - 500 г;
  • велика цибулина;
  • морква;
  • сметана - 100 мл (можна замінити вершками);
  • трохи борошна;
  • масло для смаження;
  • сіль і спеції за смаком.

Спосіб приготування

Печінка очистити, промити. Нарізати порційними шматочками. У тарілці змішати борошно з сіллю. Вмочити в ній кожен шматочок. Печінка очистити, промити

На сковороді розігріти трохи олії. Обсмажити печінку з двох сторін, прибрати зі сковороди.

Цибулю нарізати півкільцями, моркву натерти на середній тертці.

Цибулю нарізати півкільцями, моркву натерти на середній тертці

Протомитися овочі до м'якості на що залишився в сковороді олії. Викласти до печінки.

Викласти до печінки

Додати сіль, трохи чорного меленого перцю (можна ще кілька горошин запашного), сметану, трохи води. Все перемішати і протушкувати на сковороді або в каструлі 20 хвилин на повільному вогні.

Страва готова. Виходить дуже смачно. Обов'язково спробуйте. Подавати можна з будь-яким гарніром, але найсмачніше виходить з картопляним пюре або рисом.

Смачного.

Рецепт з додаванням зелені

Інгредієнти:

  • куряча печінка - 400 г
  • цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • морква - 1 шт.
  • соняшникова олія - ​​5 ст. ложок
  • сметана - 2 ст. ложки
  • масло вершкове - 30 г
  • вода - 1-1,5 склянки
  • сіль і чорний мелений перець - за смаком
  • кріп, петрушка - по 1 пучку
  • зелена цибуля - 3-4 гілочки.

Спосіб приготування

Ріпчасту цибулю наріжте півкільцями
Ріпчасту цибулю наріжте півкільцями. Моркву очистіть, і також наріжте півкільцями.

Курячу печінку слід добре помити, зрізати ножем шматочки поверхні зі слідами потрапляння жовчі, якщо такі є. Печінку можна порізати на шматочки або готувати цілком, як вам подобається. Але пам'ятайте, що подрібнений субпродукт приготується швидше.

У розігріту сковороду додайте вершкове масло (його можна замінити рослинним), викладіть цибулю і моркву. Пасеруйте приблизно 10-15 хвилин. Буде непогано доповнити цю овочеву суміш невеликою кількістю тертого кореня петрушки або селери. Тоді блюдо придбає привабливий аромат.

Потім додайте в сковороду курячу печінку.

Порада

Цибулю і моркву надають печінки приємний солодкуватий смак. Але, якщо ви не любите, щоб в страві траплялися шматочки цибулі і моркви, смажте овочі та субпродукт окремо. Після смаження овочеву суміш подрібнити блендером до стану пюре. В самому кінці з'єднайте курячу печінку в сметанному соусі з цибульний-морквяним пюре і зеленню. Рівномірно все перемішайте. Готово.

Посоліть і поперчіть блюдо
Посоліть і поперчіть блюдо. Якщо у вас є суміш прованських трав, сміливо додавайте.

Залийте гарячу воду і додайте сметану. Добре перемішайте, щоб соус став однорідним. Скільки гасити печінку курячу в сметані, щоб вона зберігала соковитість і не вийшла жорсткою? Гасіть на слабкому вогні приблизно 12 хвилин, під кришкою. Кришка не дасть обвітритися стирчить з соусу шматочках субпродукту. Якщо бажаєте, щоб страва вийшла більш густим, і зайва рідина з соусу випарується, то тушкуйте, злегка відкривши кришку. Готовність печінки зазвичай перевіряють так: розріжте субпродукт ножем або надломити виделкою, якщо зсередини виділяється прозорий сік, без домішок крові, печінку готова.

Порада

Замість води рекомендую влити в соус курячий або яловичий бульйон.

Петрушку і кріп помийте і наріжте. Зелена цибуля теж помийте і наріжте.
Петрушку і кріп помийте і наріжте

Викладіть зелень за 5 хвилин до того, як будете вимикати вогонь. Свіжу зелень можна замінити сушеної.
Викладіть зелень за 5 хвилин до того, як будете вимикати вогонь
Вимкніть вогонь, дайте страві настоятися 7-10 хвилин і подавайте з будь-яким гарніром.

Порада

Якщо вам здається, що соус вийшов дуже рідким, за 2 хвилини до закінчення приготування додайте в нього 1-2 столові ложки борошна або картопляного крохмалю, розведеного невеликою кількістю води. Кількість борошна залежить від бажаної густоти готового блюда. Суміш вводимо в сковороду поступово, безперервно перемішуючи соус до загусання. Можна вводити борошно і в сухому вигляді, засинаючи її потроху тонким шаром і одночасно перемішуючи. Соус вийде смачнішим, якщо борошно попередньо обсмажити на сухій сковороді до золотистого кольору.

Печінка з рисовими кульками за чверть години

Мій молодший син любить печінку, але навідріз відмовляється від їжі, якщо помітить на тарілці морква і цибуля. Ось і довелося придумати нову страву, як смачно приготувати курячу печінку в сметані так, щоб всім догодити, і дітям, і дорослим. Особливість рецепту: печінка куряча смажиться на одній сковороді зі свіжою зеленню і сметаною, на інший готується гарнір - морква з цибулею. Подавати ці складові страви ми можемо окремо, кладучи в тарілки вибагливих їдців тільки те, що вони вважають за краще. Рисові кульки з вчорашнього рису - це моє «ноу-хау». Хоча таке використання відвареного рису міг хтось придумати і до мене.

Про рецепті

Спосіб приготування: жарка на сковороді
Час приготування: 15 хвилин
Кількість порцій: 2

Інгредієнти:

  • печінка куряча охолоджена - 500 г
  • сметана будь-якої жирності - 2 ст. л.
  • кріп, петрушка, зелена цибуля - по 1 гілочці
  • морква - 1 шт.
  • цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • перець чорний і чилі - щіпка
  • сіль за смаком
  • олія соняшникова і вершкове - для смаження.

Спосіб приготування

Свіжу моркву середньої величини помити, очистити і нашаткувати овочерізки довгими смужками. Невелику цибулину очистити, нарізати півкільцями. Овочі посолити і посипати перцем. У блюдо для дорослих додати перець чилі - сухий або свіжий.
Свіжу моркву середньої величини помити, очистити і нашаткувати овочерізки довгими смужками
Готувати страву одночасно на двох сковорідках. На дно першої сковорідки налити трохи соняшникової олії і покласти маленький шматочок вершкового масла, викласти курячу печінку і смажити на середньому вогні 3-5 хвилин, перевертаючи шматочки з одного боку на іншу. Як тільки печінка змінить колір, додати нарізану зелень і сметану, перемішати, накрити кришкою і залишити на маленькому вогні ще на 5 хвилин. Зняти з вогню, посолити і перемішати. Куряча печінка готова.

Порада

Куряча печінка вийде більш соковитою і м'якою, якщо перед смаженням обваляти її з усіх боків в пшеничній муці.

На другий сковороді обсмажити цибулю і моркву разом з соняшниковою олією протягом 3-5 хвилин до прозорості лука. Луково-морквяний гарнір також готовий.
На другий сковороді обсмажити цибулю і моркву разом з соняшниковою олією протягом 3-5 хвилин до прозорості лука
З звареного напередодні круглого рису сформувати невеликі кульки ложкою для морозива або двома десертними ложками. Зверху кульки прикрасити будь-якими кислими ягодами, які є в холодильнику. Підійде журавлина, брусниця.

На кожну порційну тарілку покласти гарячу курячу печінку з підливою зі сметани, морквяно-цибулевий гарнір (виключаючи тарілки тих, хто його не любить) і рисові кульки. Посипати сежей зеленню.

Порада

Виходить красиво і смачно, якщо зверху рисові кульки посипати тертим сиром або бринзою. Тоді кислі ягоди з рецепта слід виключити.

Ніжна печінка, рясно поперчений цибульний-морквяний гарнір і охолоджуючі кульки з кислою ягодою - це просто смачно
Ніжна печінка, рясно поперчений цибульний-морквяний гарнір і охолоджуючі кульки з кислою ягодою - це просто смачно! Рекомендую приготувати вередунам!

Молочні продукти часто використовують разом з печінкою. Вони роблять її ніжніше. Візьміть на замітку наступний рецепт. Він обов'язково стане в нагоді, особливо коли немає часу на підготовку.

Інгредієнти:

  • куряча печінка - 500 г;
  • пара великих цибулин;
  • сметана - 100 мл;
  • сир плавлений або твердий;
  • масло рослинне для смаження;
  • трохи борошна;
  • сіль і спеції за смаком.

приготування

Знадобиться сковорода і та форма для духовки з кришкою. Якщо форма без кришки, її можна закрити фольгою.

Нарізати цибулю тонший, протушкувати його до прозорості на середньому вогні в рослинній олії, краще сильно не засмажувати. Викласти в форму рівномірним шаром.

Печінка обваляти в борошні, обсмажити з двох сторін в цій же сковороді.

Порада!

Поріжте печінку невеликими шматочками. Так готову страву буде смачнішим і однорідним.

Поверх цибулі в формі розподілити обсмажену печінку.

Сметану змішати з сіллю і спеціями Сметану змішати з сіллю і спеціями.

Залити цибулю з печінкою.

Прибрати в розігріту до 180 градусів духовку, готувати 15 хвилин.

Після посипати сиром, знову поставити в духовку ще на 5-7 хвилин.

Вимкнути і залишити на 10-15 хвилин постояти.

Кришку не відкривати.

Виходить щось середнє між запіканкою і м'ясом по-французьки. Дуже смачно і ситно. Можна, до речі викласти між цибулею і печінкою тонкі скибочки картоплі. Так вийде повноцінне другу страву.

Куряча печінка з печерицями

А ось цей рецепт можна вважати родичем жульєну. Тільки приготування максимально спрощено.

Інгредієнти:

  • печінка - 500 г;
  • печериці - 200-300 г;
  • дві великі цибулини;
  • вершки - 100 мл (або молоко 250 мл);
  • сіль і спеції за смаком;
  • рослинне масло для смаження.

приготування

  1. Потрібно обсмажити цибулю, печінку.
  2. Гриби нарізати, все перемішати, залити молоком або вершками.
  3. Гасити приблизно півгодини на повільному вогні.
  4. Посолити і поперчити за 5 хвилин до готовності.
  5. Також це блюдо можна приготувати в духовці.
  6. Просто після обсмажування НЕ гасити, а викласти в форму і запекти протягом 40 хвилин. Якщо посипати зверху тертим сиром, ще й апетитна скоринка вийде.

Більш вишуканий рецепт з грибами

Час приготування: 30 хв.

Кількість порцій: 3

Обсмажена або тушкована куряча печінка - смачна сама по собі, але в поєднанні з грибами і сметаною блюдо стає просто досконалим. Це безпрограшний варіант до будь-якого столу, подобається дітям і дорослим. В даному блюді досить багато соусу, що особливо важливо при подачі його в компанії з сухими розсипчастими макаронами, кашею. Хоча я вважаю, що найкращою компанії до печінки з грибами, ніж картопелька, знайти неможливо.

З грибів я рекомендую вибрати молоді печериці. Вони і готуються швидко, і відмінно гармонують з печінкою. Замінити їх можна опеньками, вешенками, лисичками, білими грибами. Але враховуйте, що інші гриби гасяться довше печериць.

Інгредієнти:

  • куряча або індичих печінку - 600 г
  • печериці свіжі - 300 г
  • цибуля ріпчаста - 2-3 шт.
  • сметана 20% жирності - 200 г
  • часник - 2 зубчики
  • борошно пшеничне - 1 ч. л.
  • базилік і орегано сушені - 0,5 ч. л.
  • масло рослинне - 50 г
  • чорний мелений перець - щіпка
  • сіль за смаком
  • будь-яка зелень, краще черемша - пару гілочок.

приготування

  1. Курячу печінку помийте під проточною водою, подрібніть ножем на середні шматочки. Занадто мілко не ріжте, інакше в процесі термообробки і перемішування печінку розвалиться, оскільки вона дуже ніжна, тендітна.
  2. Налийте масло на сковороду, розігрійте гарненько і викладіть печінку. Зменшіть вогонь до середнього і обсмажуйте печінку 8 хвилин, періодично перемішуючи. В кінці смаження додайте мелений перець і сіль за смаком.
  3. Викладіть печінку на тарілку, а час, що залишився на сковороді олію пропоную використовувати для смаження інших інгредієнтів. Наріжте шматочками гриби. Подрібніть цибулю кубиками або півкільцями. Часник слід розчавити пресом або дрібно порубати.
  4. На середньому вогні, на сковороді спочатку пассеруйте цибулю до прозорого кольору, але не до золотистого. Тепер слід додати гриби, збільшити вогонь і смажити все разом хвилин 10-12. Не забувайте перемішувати інгредієнти в процесі смаження. Гриби зменшаться в обсязі, впоратися зайва рідина. В кінці смаження грибів з цибулею, додайте подрібнений часник, перемішайте.
  5. Додайте до цибулі і грибів обсмажену печінку. Прогрійте все разом 2-3 хвилини, додавши спеції, рубану зелень.
  6. Тепер покладіть в баночку зі сметаною 1 ч. Л. борошна або картопляного крохмалю. Перемішайте борошно зі сметаною. Завдяки цьому, після додавання суміші в соус, в ньому не буде великих грудочок. Вилийте сметану в сковороду з печінкою і іншими компонентами страви.
  7. Зробіть маленький вогонь і потім блюдо на вогні 4 хвилини. Вимикайте вогонь. Тепер додайте в сковороду подрібнену черемшу або іншу зелень. Вона надає печінки і грибів неповторний аромат.
  8. Куряча печінка з грибами в сметані готова. Подайте її з будь-яким гарніром. Гарна ідея - зробити салат зі свіжих овочів. Сподіваємося, що галаслива компанія найближчих і рідних людей вже зібралася за вашим столом.

Залишки страви поставте на зберігання в холодильник. Термін зберігання - не більше 36 годин.

На замітку:

  • Аналогічним способом готується і печінку інших домашніх птахів, наприклад качина, гусяча, індичих.
  • Якщо немає свіжих грибів, використовуйте заморожені. Чи не підійдуть кислі мариновані гриби, домашнього приготування або з супермаркету.
  • Як варіант, замість сметани можна використовувати вершки, але не надто жирні (20%).

    Якщо ви запланували готувати страву в мультиварці, користуйтеся режимами «жарка» і «гасіння», виставивши їх на відповідну кількість часу.

Господині на замітку

Куряча печінка - корисний продукт, який треба вміти готувати кожної господині. Вибирайте тільки свіжі продукти, не намагайтеся заощадити, а ще дотримуйтесь правил приготування.

При покупці уважно оглядайте субпродукт. Печінка повинна мати рівний коричнево-червоний колір, гладку поверхню, приємний аромат. На дотик вона повинна бути пружною.

Можна купити і заморожену печінку, тільки вибирайте прозору упаковку, щоб можна було оцінити її візуально.

Розморожувати її можна тільки в холодильнику. Під гарячою водою і вже тим більше в мікрохвильовці вона просто і смак втратить, і свої корисні якості.

Перед приготуванням треба обов'язково почистити печінку. Плівки треба видаляти акуратно, щоб не пошкодити жовчний. Якщо ж це сталося, не впадайте у відчай. Посипте печінку содою і залиште на 15 хвилин, після промийте і приступайте до готування. Гіркоти не буде.

Калорійність курячої печінки багато в чому залежить від способу її приготування. Свіжий продукт має 136 ккал на 100 г продукту, після варіння показник підвищується до 164 ккал, після гасіння до 166 ккал. Самою калорійною є смажена печінка. У неї цілих 210 ккал на 100 г продукту.

Дуже смачний виходить паштет з курячої печінки , Обов'язково спробуйте.

У цьому відео рецепті розповідається, як приготувати курячу печінку по-селянськи. Відмінний рецепт. Беріть на замітку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl + Enter.

Скільки гасити печінку курячу в сметані, щоб вона зберігала соковитість і не вийшла жорсткою?
 
  Обзор категорий  
 
Шины
 
     
 
  Специальное предложение  
   
     
     
Доставка осуществляется в города:
Александрия, Белая Церковь, Белгород-Днестровский, Бердичев, Бердянск, Борисполь, Боярка, Бровары, Бердичев, Васильков, Винница, Вознесенск, Горловка, Днепродзержинск, Днепропетровск, Донецк, Житомир, Запорожье, Евпатория, Ивано-Франковск, Измаил, Изюм, Каменец-Подольский, Керч, Кировоград, Ковель, Комсомольск, Конотоп, Краматорск, Кривой Рог, Кременчуг, Ильичевск, Луганск, Лубны, Луцк, Львов, Павлоград, Мариуполь, Миргород, Мелитополь, Мукачево, Николаев, Нежин, Никополь, Новая Каховка, Новоград - Волынский, Нововолынск, Одесса, Обухов, Павлоград, Пирятин, Прилуки, Полтава, Первомайск, Ровно, Славянск, Симферополь, Смела, Стрий, Сумы, Севастополь, Северодонецк, Тернополь, Ужгород, Умань, Харьков, Хмельницкий, Херсон, Феодосия, Чернигов, Черновцы, Южноукраинск, Ялта.

© 2009 - 2010 Интернет-магазин автотоваров и запчастей авто34

Каталог украинских интернет-магазинов