Главная Новости Прайс-лист О магазине Как купить? Оплата/Доставка Корзина Контакты  
  Авторизация  
 
Логин
Пароль

Регистрация   |   Мой пароль?
 
     
  Покупателю шин  
  Новости  
Banwar

Наша сеть партнеров Banwar. Новое казино "Пари Матч" приглашает всех азартных игроков в мир больших выигрышей и захватывающих развлечений.

  Опрос  
 
Летние шины какого производителя Вы предпочитаете использовать?
 Michelin
 Continental
 GoodYear
 Dunlop
 Nokian
 Fulda
 Bridgestone
 Hankook
 Kumho
 Другие

Всего ответов: 1035
 
     
  Добро пожаловать в наш новый всеукраинский интернет-магазин!  

Лікер з абрикосового варення в домашніх умовах. Абрикосовий лікер в домашніх умовах.

  1. Потрійний абрикосовий лікер: рецепт для сильних духом
  2. Французький абрикосовий лікер «Abricotine»
  3. Лікер на абрикосових кісточках: гіркий Абрікотін
  4. Абрикосовий лікер на спирту з лимоном
  5. Приготування лікеру з абрикосів
  6. Рецепт з абрикосового варення
  7. Рецепт зі свіжої абрикоси
  8. Приготування коктейлю з абрикосового лікеру
  9. Персикові лікери з цукровим сиропом і прянощами
  10. Прочитати ще повідомлення по темі:
  11. На півдні ріс
  12. Абрикосовий лікер - напій аристократів

Наша сеть партнеров Banwar

Від першої він запозичує тягучість і насичений смак, від другої - досить солідну фортеця.

Потрійний абрикосовий лікер: рецепт для сильних духом

Ті, кого не злякає складність рецептури цього напою, в результаті будуть винагороджені подвійно. Нагородою за працю їм послужить не тільки чудовий лікер, який займає видатне місце в домашньому алкогольному арсеналі, але і непідробне почуття гордості за скоєне.

список інгредієнтів

  1. Стиглі абрикоси - 10 кг;
  2. Горілка - 1,2 л;
  3. Розведений харчовий спирт (70 градусів) - 500 мл;
  4. Біле вино - 3,6 л;
  5. Вода - 2 л;
  6. Цукор - 2,5 кг.

метод приготування

Для приготування першої складової майбутнього лікеру потрібно заздалегідь зварити цукровий сироп (2 л води на 2,5 кг цукру). Також потрібно відібрати 4 кг немитих абрикосів, витягти з них кісточки і гарненько розім'яти самі плоди. Розім'яті абрикоси скласти у місткий жбан, залити сиропом, прикрити марлею і поставити на сонці до початку бродіння. Щоб прискорити процес, вміст банки потрібно періодично помішувати. Якщо абрикоси не заграє, слід кинути в жбан 25 г винних (але, тільки винних) дріжджів. Заграла субстанцію необхідно забезпечити кришкою з гідрозатворів або проколеної медичної рукавичкою і визначити в темне тепле місце до повного про кончанія бродіння.

Для другої складової потрібно взяти залишилися абрикоси, помити їх, позбавити від кісточок і подрібнити до стану пюре. Отриману субстанцію перекласти в скляну пляшку, залити вином і додати горілку. Потім, ємність закрити, струсити і поставити в темне тепле місце настоюватися.

І нарешті, третя складова готується шляхом настоювання 150 грамів подрібнених ядерець, вилущеними з абрикосових кісточок на 70-градусному водно-спиртовому розчині. З цією метою обидва інгредієнта поміщаються в невелику скляну банку, 3 дня тримаються на сонці, після чого переносяться всі в той же тепле сухе місце.

Приблизно через 10 днів (коли бродіння в жбан завершиться), все три рідини проціджують, змішуються в загальній ємності, щільно закриваються і ставляться в прохолодне сухе місце на 3 дні. Потім, напій фільтрується і повертається в рідну ємність ще на пару-трійку місяців. Після закінчення цього терміну, напій піддається останньої фільтрації, бутилюється і отримує право на доступ до столу.

Французький абрикосовий лікер «Abricotine»

Легендарний лікер Абрікотін, що асоціюється зі солодким життям в епоху декадансу, цілком доступний для приготування в домашніх умовах. Причому, це стосується обох його варіантів - як солодкого, так і гіркого. Більш того, якщо ви успішно впоралися з попереднім досвідченим потрійним лікеріщем, то ніякі заморські Абрікотін вам вже не страшні.

Отже, почнемо з солодкого лікерчіка.

список інгредієнтів

  1. Стиглі абрикоси - 500 г;
  2. Горілка - 3 л;
  3. Вода - 2 л;
  4. Цукор - 3 кг.

метод приготування

Абрикоси вимити, відокремити від кісточок і перетворити в пюре. З кісточок вилущити ядерця і від третини до половини з них подрібнити в сступке.

З води і цукру приготувати сироп. Додати в нього плоди та ядерця. Отриману суміш потримати 10 хвилин на повільному вогні. Все це остудити, змішати з горілкою і залити в банку.

Протримати ємність в теплому темному місці протягом місяця, регулярно її струшуючи. Потім, готовий лікер відфільтрувати, розлити по пляшках і в довершення залишити дозрівати ще на тиждень.

Лікер на абрикосових кісточках: гіркий Абрікотін

цей оригінальний напій , Не дивлячись на що міститься в ньому досить пристойну кількість абрикосових ядерець, абсолютно безпечний. Токсичні речовини, що знаходяться в них починають виділятися тільки через півтора місяці витримки; про що, в нашому випадку, мова не йде.

список інгредієнтів

  1. Абрикосові ядерця - 100 г;
  2. Горілка - 500 мл;
  3. Ізюм - 20 шт;
  4. Фруктоза - 50 г;
  5. Ванільний цукор - 10 г.

метод приготування

Покласти товчені ядерця разом з родзинками в скляну банку і залити горілкою. Банку струсити і помістити в сонячному місці, де і тримати протягом 3-х тижнів. Потім зцідити рідину, віджати в неї ядерця і повернути в банку, з додаванням ванілі і фруктози. Ємність ще раз струснути і на пару днів віднести в тепле темне місце. Потім, напій процідити, розлити по пляшках і йти за чарками.

Абрикосовий лікер на спирту з лимоном

І на завершення, рецепт освіжаючого кисло-солодкого напою незвичайною фортеці.

список інгредієнтів

  1. Абрикоси - 1 кг;
  2. Водно-спиртовий розчин (60 градусів) - 1,7 мл;
  3. Вода - 350 мл;
  4. Цукор - 800 г;
  5. Лимон - ½ шт.

метод приготування

Дрібно порізані абрикоси і цільні ядерця з третини наявних кісточок скласти в банку і залити спиртом. Посудину закрити і тримати в сонячному місці терміном від півтора до двох місяців (при цьому, банку час від часу потрібно злегка повертати.

Після закінчення зазначеного терміну, злити рідину і віджати в неї м'якоть. Паралельно слід приготувати цукровий сироп, 20 хвилин його прокип'ятити, вичавити туди сік лимона і кип'ятити ще 10 хвилин. Потім, гарячий сироп змішати з спиртовою настоянкою і відправити дозрівати ще на 2-3 дня. Після цього, напій фільтрується, бутилюється і відправляється в підвал або холодильник, Де йому слід невідлучно перебувати протягом ще 10-ти місяців.

Абрикосовий лікер є напій з чудовим, трохи солодким смаком, приємним ароматом і красивим, злегка медовим кольором. Цей лікер підійде до будь-якого свята, і ваші гості, безсумнівно, оцінять всю пишноту цього напою.

У даній статті ми розповімо вам, як приготувати абрикосовий лікер двома способами в домашніх умовах. Для обох способів вам не знадобляться будь-які рідкі інгредієнти, їх легко знайти у себе вдома або в найближчому магазині.

Приготування лікеру з абрикосів

Існує два найпростіших і розповсюджених способу, щоб приготувати лікер. У першому випадку напій готується з абрикосового варення . У другому знадобляться свіжі плоди абрикоси.

Рецепт з абрикосового варення

Для цього найпростішого рецепта вам знадобляться:

  1. Варення абрикосове.
  2. Горілка або спирт, розведений до 40 градусів.

Готове варення потрібно залити магазинної горілкою або спиртом високої якості в пропорції 1: 1. Отриману суміш поставити в темне місце і наполягати протягом 40 днів. Коли напій настоїться, потрібно його зцідити через марлю і розлити по пляшках. Пляшки щільно закупорити і зберігати в темному і прохолодному місці.

Як бачите, цей рецепт приготування в домашніх умовах дуже простий і вимагає наявності двох інгредієнтів і часу.

Рецепт зі свіжої абрикоси

Абрикосовий лікер зі свіжих плодів готується трохи складніше і трохи довше за часом, проте витрати часу на його приготування стоять кінцевого результату.

Для приготування в домашніх умовах лікеру зі свіжих плодів нам будуть потрібні:

  • 1 кілограм абрикос;
  • 1,5 літра високоякісної горілки;
  • 0,5 кілограма цукру;
  • 3 бутона гвоздики.

Для лікеру необхідно вибирати дуже стиглі і м'які абрикоси, можна навіть використовувати вже трошки переспілі плоди. Сорт фруктів в даному випадку неважливий.

Після приготування всіх інгредієнтів, щоб приготувати абрикосовий лікер, потрібно дотримуватися наступної технології:

  1. Добре вимити абрикосу, звільнити її від кісточок і нарізати на четвертинки.
  2. Покласти розрізані плоди в трилітрову банку , Після чого залити горілкою.
  3. Покласти в банку гвоздику і закрити горлечко банки марлевою тканиною. Поставити напій в те місце, де буде підтримуватися кімнатна температура на три дні.
  4. Після закінчення трьох днів зняти марлю і закрити дуже щільно банку капроновою кришкою . Надіслати зберігатися і настоюватися в темне місце на 1 місяць.
  5. Через місяць потрібно дістати банку, зняти кришку і додати цукор. Після банку знову закривається, сильно струшується і ставиться на ще один місяць в темне місце.
  6. Абрикосовий лікер, через ці 2 місяці настоювання буде готовий. Вам залишиться тільки взяти марлю і процідити його.


Вам залишиться тільки взяти марлю і процідити його

Зберігати напій в домашніх умовах можна в холодильнику або в погребі. Цей лікер довго не псується. Він може простояти цілий рік після його приготування і з ним навряд чи що-небудь трапиться.

Приготування коктейлю з абрикосового лікеру

Ви також можете здивувати своїх гостей або домочадців приготуванням коктейлю з абрикосового лікеру, який називається «Літній вечір». Коктейль виходить дуже смачним і приємним.

Для приготування коктейлю вам знадобляться:

  • лікер з абрикосів - 50 мл;
  • шампанське - 50 мл;
  • сік ананасовий - 50 мл;
  • фруктовий сироп - 15 мл;
  • тонік - 30 мл;
  • шматочки ананаса - 4 шт .;
  • кубики льоду - 3 шт.

Коли всі необхідні інгредієнти будуть підготовлені, можна починати готувати коктейль. Візьміть склянку і наповнюйте його в даній послідовності:

  1. На дно склянки викладаєте лід.
  2. Зверху кладете шматочки ананаса.
  3. Після заливаєте фруктовий сироп.
  4. На останньому етапі акуратно вливаються інші рідкі компоненти в будь-якій послідовності.

На останньому етапі акуратно вливаються інші рідкі компоненти в будь-якій послідовності

Як бачите, приготування лікеру, а на його основі коктейлів в домашніх умовах дуже прості і не вимагають якої-небудь спеціальної підготовки. Коли у вас буде готовий цей лікер, ви в будь-який момент зможете насолодитися чаркою цього дивно смачного напою. А якщо ви або ваша дружина любите готувати випічку тортів чи тістечок, то для просочення пирогів і коржів відмінно підійде ваш приготований напій.

Якщо ви хочете приготувати рецепт з варення, а його у вас немає, нижче можете подивитися відео, як воно готується.

Абрикосовий лікер з ваніліном.

Для приготування лікеру з абрикосів в домашніх умовах з зрілих абрикосів видаляємо кісточки і віджимаємо сік, який потім змішуємо з такою ж кількістю спирту.

Додаємо за смаком цукровий пісок , Ванільний цукор або суміш мелених кориці і гвоздики.


Додаємо за смаком   цукровий пісок   , Ванільний цукор або суміш мелених кориці і гвоздики

Розливаємо в пляшки і залишаємо лікер настоюватися.

Абрикосовий лікер з корицею.

Інгредієнти:

1 кг абрикосів, 1 кг цукру, 1,5 л води, 750 мл спирту або горілки, щіпка кориці.

Абрикоси звільняємо від кісточок і розминаємо, а самі кісточки подрібнюємо за допомогою молоточка і толкушки. Змішуємо обидві маси, поміщаємо в бутель, заливаємо спиртом і витримуємо 7 днів, розмішуючи кожен день по 1-2 рази. Потім додаємо сироп, приготовлений з цукру і води з корицею. Абрикосовий лікер фільтруємо і розливаємо в пляшки.

Абрикосовий лікер з ромом або коньяком.

Інгредієнти: 1 кг абрикосів, 500 г цукру, 1 л води, 125 мл рому або коньяку, 250 мл спирту.

Абрикоси промиваємо, ділимо на половинки і видаляємо кісточки.


Половинки плодів заливаємо водою і витримуємо 24 години. Потім зливаємо воду, додаємо в абрикоси цукор і варимо 10-15 хвилин, а після цього проціджуємо все і віджимаємо через марлю, складену в 4-5 шарів.

В отриманий сік додаємо ром і спирт, розливаємо лікер в пляшки, закупорюють і зберігаємо в прохолодному місці.

Персикові лікери з цукровим сиропом і прянощами

Персиковий лікер з цукровим сиропом.

Інгредієнти: 1 кг персиків, 1 л густого цукрового сиропу, 1 л спирту.

Стиглі персики очищаємо від кісточок, м'якоть нарізаємо на шматочки, поміщаємо в бутель, заливаємо спиртом і на 1 місяць виставляємо на сонячне місце.


Потім вміст пляшки проціджують і віджимають через марлю, складену в 4-5 шарів.


Отриману рідину змішуємо з густим цукровим сиропом, фільтруємо, розливаємо в пляшки і залишаємо на зберігання в горизонтальному положенні.


Вина, зроблені з використанням вишні, малини, журавлини добре освітлюються. Вони не вимагають особливої ​​витримки і готові до вживання в перший же рік.

Пряний персиковий лікер.

Інгредієнти: 1 кг персиків, 1 кг цукру, 1-2 бутони гвоздики, 500 мл води, 1 л спирту або міцної горілки.

Персики моєму, очищаємо від кісточок і розминаємо. Кісточки подрібнюємо за допомогою молоточка і толкушки, поміщаємо в бутель і заливаємо 500 мл спирту. Пюре з персиків протираємо через сито, змішуємо з цукром і витримуємо 2 дня, потім знову протираємо через сито і додаємо залишок спирту.

Отриману масу змішуємо з залитими спиртом кісточками і додаємо подрібнену гвоздику.

Після цього суміш проціджуємо і віджимаємо через марлю, складену в 4-5 шарів. Потім фільтруємо і розливаємо пряний лікер по пляшках.

Інгредієнти: 200 г персикових (абрикосових) кісточок, 250 г вишневих кісточок, 1 кг цукру, 1 л води, 3 л горілки.


персикові або абрикосові кісточки подрібнюємо за допомогою молоточка і толкушки, змішуємо з такою ж кількістю цілих вишневих кісточок, поміщаємо в бутель, заливаємо горілкою і наполягаємо протягом 3 тижнів, щотижня збовтуючи. Потім зливаємо настояну горілку, проціджуємо через тканину або 4-5 шарів марлі і змішуємо з остившім цукровим сиропом.


Суміш ретельно фільтруємо і розливаємо в пляшки.

Конфітюри. Я ж відчуваю неземну любов до абрикосовому лікеру.

Коли дивлюся на цей чудовий напій, я бачу яскраві промені літнього сонечка, дбайливо зібрані і розлиті по пляшках. Спробуйте і ви приготувати цей чудовий лікер самі, тим більше що зробити це по домашньому рецепту дуже легко.

1. Інгредієнти:

  • Абрикоси - 750 гр.
  • Вода - 1 склянка.
  • Горілка - 0,5 склянки.
  • Цукор - 1 стакан.


Цукор - 1 стакан

Стакан - 200 гр. Якщо ви не любите солодкі лікери, то зменшите кількість цукру до 3 \ 4 склянки.

2. Абрикоси миємо і звільняємо від кісточки. Укладаємо половинки абрикосів в каструльку і засипаємо цукром.


3 3. Додаємо в нашу посуд 1 стакан води. Ставимо на вогонь.


4 4. Після закипання варимо не менше 15 хвилин. Абрикоси повинні добре розваритися і перетворитися ось в таку кашку. Вже з цієї фотографії можна судити про те, який чудовий колір буде у абрикосового лікеру.


5 5. Сливаем всю рідину через друшляк і протираємо решту ложкою. Так як ми готуємо густий і тягучий лікер нам потрібна вся м'якоть з абрикосів.


6 6. Виходить ось така яскрава фруктова основа для напою.


7 7. Додаємо півсклянки горілки і перемішуємо. Переливаємо абрикосовий лікер в пляшку і відправляємо в холодильник на пару днів. Якщо вам здається, що домашній лікер не такий тягучий, як хотілося б, можете додати в нього трохи желатину. Мене цілком влаштував результат і я нічогісінько в рецепт не додавала.


8 8. Лікер готовий. Пара хвилин, щоб насолодитися чудовим яскравим і сонячним кольором напою і пора дегустувати ароматний.

За легендою цей лікер може зберігатися в холодильнику кілька місяців За легендою цей лікер може зберігатися в холодильнику кілька місяців. На жаль, перевірити цей факт на власному досвіді мені жодного разу не вдалося, так як напій відлітає дуже швидко. Я використовую солодкий абрикосовий лікер в якості сиропу до морозива і додаю в літні коктейлі, які у нас вдома готуються дуже часто.

Прочитати ще повідомлення по темі:

Сирно-сливовий пиріг

пиріг з малиновим варенням

Вино з черносмородинового варення


Абрикосовий, він же Юсуповський лікер був вельми популярний в кінці 19 століття. Він вважався благородним, вишуканим напоям. І став відомий завдяки князю Юсупову, який був цінителем домашніх фруктових вин та лікерів.

Абрикосовий лікер входить до складу багатьох десертів, випічки. Його додають в персиковий салат з манго, а так само дуже популярні різні коктейлі з абрикосовим лікером.

На півдні ріс


У північних широтах не ростуть абрикоси, а ось в південних областях нашої країни, багато абрикосових дерев, і в першій половині липня там дозрівають смачні абрикоси. Відомі сорти - ананасовий, павловській, Юсуповський, джемма, южанка, Келлі, сонячний.


Для приготування напою абрикосовий лікер в домашніх умовах підійде будь-який сорт абрикосів але як і для напою, найкраще відібрати кращі, стиглі і неушкоджені плоди. Джемма і Юсуповський - це круглі абрикоси з чорними і червоними крапками на поверхні, ростуть переважно в Криму. Лікер з них виходить дуже солодкий, навіть без додавання цукру. А ось, якщо використовувати сорт павловській, світло жовті великі і витягнуті абрикоси, то в лікер необхідно буде додати цукор і м'яту для посилення смаку напою і надання йому яскравості. Відомо, що лікер роблять не тільки на самих абрикосах. Непоганим вийде і лікер на абрикосових кісточках.

Абрикосовий лікер - напій аристократів


У 19-му столітті князь Юсупов пригощав своїх гостей «фірмовим» лікером з кримських абрикосів. Щоб приготувати цей надзвичайно смачний напій буде потрібно:

  • 2 кілограми солодких абрикосів;
  • 0,5 літра горілки;
  • 50 грам цукру;
  • невеликий пучок листя м'яти;
  • 300 мілілітрів чистої (мінеральної) води.

Цей рецепт, як передбачає подрібнення плодів, для приготування напою. Отже, спочатку потрібно очистити абрикоси від кісточок і пропустити через соковижималку, залити масу горілкою і поставити настоюватися на три доби в сухе місце. Через три доби потрібно рідину процідити, віджати м'якоть абрикоса якомога ретельніше і приготувати сироп. У воду покласти м'яту, закип'ятити, розчинити у воді цукор. Залишилося лише зібрати абрикосовий лікер - змішати абрикосовий настій і сироп, остудити і перелити в пляшку.

абрикосовий лікер може довго зберігатися, як і

 
  Обзор категорий  
 
Шины
 
     
 
  Специальное предложение  
   
     
     
Доставка осуществляется в города:
Александрия, Белая Церковь, Белгород-Днестровский, Бердичев, Бердянск, Борисполь, Боярка, Бровары, Бердичев, Васильков, Винница, Вознесенск, Горловка, Днепродзержинск, Днепропетровск, Донецк, Житомир, Запорожье, Евпатория, Ивано-Франковск, Измаил, Изюм, Каменец-Подольский, Керч, Кировоград, Ковель, Комсомольск, Конотоп, Краматорск, Кривой Рог, Кременчуг, Ильичевск, Луганск, Лубны, Луцк, Львов, Павлоград, Мариуполь, Миргород, Мелитополь, Мукачево, Николаев, Нежин, Никополь, Новая Каховка, Новоград - Волынский, Нововолынск, Одесса, Обухов, Павлоград, Пирятин, Прилуки, Полтава, Первомайск, Ровно, Славянск, Симферополь, Смела, Стрий, Сумы, Севастополь, Северодонецк, Тернополь, Ужгород, Умань, Харьков, Хмельницкий, Херсон, Феодосия, Чернигов, Черновцы, Южноукраинск, Ялта.

© 2009 - 2010 Интернет-магазин автотоваров и запчастей авто34

Каталог украинских интернет-магазинов