Главная Новости Прайс-лист О магазине Как купить? Оплата/Доставка Корзина Контакты  
  Авторизация  
 
Логин
Пароль

Регистрация   |   Мой пароль?
 
     
  Покупателю шин  
  Новости  
Banwar

Наша сеть партнеров Banwar. Новое казино "Пари Матч" приглашает всех азартных игроков в мир больших выигрышей и захватывающих развлечений.

  Опрос  
 
Летние шины какого производителя Вы предпочитаете использовать?
 Michelin
 Continental
 GoodYear
 Dunlop
 Nokian
 Fulda
 Bridgestone
 Hankook
 Kumho
 Другие

Всего ответов: 1035
 
     
  Добро пожаловать в наш новый всеукраинский интернет-магазин!  

М'ясо по французьки рецепти в духовці з картоплею, з свинини, з помідорами,

  1. Спосіб № 1: З картоплею (яловичина)
  2. Інгредієнти:
  3. Спосіб №2: Смачно і швидко в мультиварці
  4. Спосіб №3: З фаршем (без солі)
  5. Покроковий рецепт: як приготувати:
  6. Спосіб №4: Рецепт з ананасом
  7. Спосіб приготування:
  8. Спосіб №5: З картоплею, помідорами і сиром.
  9. Техніка приготування:
  10. Нам потрібно:
  11. Як приготувати:
  12. Спосіб №7: З м'ясом зі свинини
  13. Як будемо готувати:

Наша сеть партнеров Banwar

Короткий зміст статті:

Рецепт м'яса по-французьки знає майже кожна господиня в домі. Переваги такого блюда, полягає в тому, що в ньому зібрані всі улюблені і смачні інгредієнти. За допомогою цієї страви, можна легко і ситно нагодувати улюблену сім'ю і все залишаться задоволеними.

Варіанти приготування цієї страви включають в себе різний порядок шарів з інгредієнтів і ступінь їх готовності при запіканні.

Є вже достатня кількість різноманітних рецептів. Хочемо представити вам 7 найсмачніших варіантів.

Спосіб № 1: З картоплею (яловичина)

Спосіб № 1: З картоплею (яловичина)

Інгредієнти:

  • Яловичина -750 грам
  • Картопля - 1,5 кг
  • Сир (твердих сортів) - 250грамм
  • лук -2штукі
  • Майонез - 150 г
  • Олія
  • зелень
  • Сіль 1ст.л.
  • Часник -3-4 дольки

Як приготувати страву:

Наріжте яловичину товщиною 1.5-2.0 см. Щоб швидше приготувати, можна яловичину НЕ маринувати, а злегка відбити. Вона стане м'якшою. М'ясо слід посолити і перемішати з подрібненим часником.

Запікати потрібно в формі з піднятими бортами або ж в звичайному листі. Маслом змащуємо спеціальну форму для випічки. М'ясо маємо одним шаром.

Після ріжемо цибулини кільцями. Покриваємо цибулею шар яловичини. Нарізану картоплю ложем зверху. Додаємо сіль.

В кінці змащуємо отриманий шар майонезом. На великій тертці трьом твердий сир, який потрібно потім рівномірно розподілити по поверхні.

При температурі 200 ° C тримати м'ясо по-французьки в духовці потрібно приблизно 40 хвилин. Щоб попередньо перевірити готовність, проткніть м'ясо зубочисткою, вона повинна вільно проходити всередину.

Порада: Знизити жирність цієї страви можна за допомогою майонезу розведеного з водою в окремому посуді.

Спосіб №2: Смачно і швидко в мультиварці

Продукти для приготування:

  • 450 г м'яса курки (філе)
  • Твердий сир 150г
  • Масло рослинне
  • Лук 2 шт
  • Додаємо сіль, спеції, перець за смаком

Як приготувати:

Розморозивши м'ясо, промийте під проточною водою. Потім відбийте його кухонним молотком. У чашу налийте олію і розподіліть його по поверхні. Щоб м'ясо добре просочилося, покладіть його в чашу, попередньо посоліть і поперчіть. Насипте спеції і закрийте кришку.

Чистимо приготовані цибулини. Робимо тоненькі колечка з нього і покриваємо ними зверху курячого філе.

Рівномірно розташуйте крупно натертий твердий сир наверх шару лука. Чи не занадто рясно видавлюємо майонез на сир. Навіть не намагайтеся його намазати, так як сир прилипне до самої ложці. Якщо ж у вас немає спеціальної упаковки, то просто пересипте не більше 100 грам майонезу в пакетик з банки і зробіть маленьку дірочку в ньому.

Через хвилин 40 буде готово при режимі «випічка».

Таке блюдо дуже легко і швидко готувати. Його можна подавати як в будні дні для сім'ї, так і в свято.

Спосіб №3: З фаршем (без солі)

Спосіб №3: З фаршем (без солі)

  • 2 ч.л. цукру
  • 1-2 ст молока
  • 1 яйце
  • майонез
  • 100 г сиру
  • 400 г фаршу
  • 5 штук картоплі

Покроковий рецепт: як приготувати:

Почистимо картоплю і нарізаємо тонкими круглими шматочками. Після чого половину картоплі розкладемо по формі з бортиками. Але перед цим розмішайте його рівномірно з цукром. Потім почистимо і наріжемо лук півкільцями, викладемо його на картоплю.

У приготовлений фарш додаємо мінімум солі і ложем його на цибулю. Інша частина картоплі - останній шар, який ми ложем. Поле чого подрібнюємо на тертці сир і заливаємо всю нашу красу соусом, який включає в себе суміш майонезу, молока і яйця. Розміщуємо в духову піч приблизно на 60 хв ..

Спосіб №4: Рецепт з ананасом

Спосіб №4: Рецепт з ананасом

Нам знадобляться такі продукти: сіль; перець; 1ст.л. рослинного масла; 300 грам ананасів; 1-4 цибулини; 600 грам м'яса (будь-яке); 250 грам сиру.

Спосіб приготування:

  1. Середніми кільцями режим, почищений ріпчасту цибулю.
  2. Змастити маслом спеціальну форму після на неї викласти нарізану цибулю.
  3. М'ясо можна вибрати по вашому переваги. Головне правило - м'ясо беремо без кістки. Під проточною водою гарненько вимийте його. Розділіть м'ясо на невеликі шматочки.
  4. Відбийте ці шматочки кухонним молотком, але не дуже тонко і не дуже товсто.
  5. Підготовлене м'ясо потрібно викласти на шар цибулі в листі.
  6. Шар м'яса за смаком солимо і додаємо спеції і перець, якщо потрібно.
  7. Покрити м'ясо не дуже товстим шаром майонезу. Можна замість майонезу взяти сметану.
  8. Наступним шаром викладаємо кільця свіжого або консервованого ананаса, після чого знову потрібно пройтися по поверхні майонезом або сметаною.
  9. Рівномірно натерти сир. Тепер наше блюдо поміщаємо в духову піч.

М'ясо в духовці готується, починаючи від 30 хв, все залежить від потужності самої духовки і м'яса, яке ви вибрали.

Спосіб №5: З картоплею, помідорами і сиром.

Спосіб №5: З картоплею, помідорами і сиром

Продукти для приготування: сіль і перець за бажанням; 150 грам майонезу; 2 помідори; 1 цибулина; 150 грам сиру; 5 штук картоплі; 300 грам м'яса (свинина).

Техніка приготування:

  1. Режим м'ясо на тонкі шматочки і відбиваємо приблизно по ширині 1 см.
  2. Шматочки свинини залагоджуємо на пергаментний кухонну папір у формі для випічки. Солимо і легко покриваємо майонезом.
  3. Режим цибулю півкільцями і ложем його поверх м'яса.
  4. Далі тонко нарізаної картоплею робимо шар зверху цибулі.
  5. Режим помідори, додаємо сіль і майонез.
  6. У духовий печі з температурою 180С тримаємо хв 50.
  7. Після приготування блюдо покриваємо крупно натертим сиром. Поміщає назад в духову піч, тримаємо там, поки не розплавиться ваш сир.

Спосіб №6: М'ясо з грибами

Спосіб №6: М'ясо з грибами

Нам потрібно:

  • Картопля 500 грам
  • Яловичини 500 грам
  • Цибулина 2-3 штуки
  • майонез
  • пармезан
  • Часник -3 часточки
  • 350 г печериць
  • оливкова олія
  • сіль
  • спеції

Щоб приготувати маринад нам буде потрібно: соєвий соус 1 столова ложка, оливкова олія, половина лимона.

Як приготувати:

  1. Яловичину режим на шматочки і відбиваємо. Додаємо сіль і спеції.
  2. Перемішуємо сік лимона, оливкова олія і соєвий соус. Одержаний соус ретельно заважаємо.
  3. У плоску ємність поміщаємо шматочки телятини, попередньо зануривши їх у приготовлений нами соус. Соусом, який залишився, полийте м'ясо. Можна залишити маринувати м'ясо на ніч в холодильник.
  4. Промокаємо шматки м'яса рушником від надлишків маринаду. Викладемо їх на деко.
  5. Обсмажуємо колечка цибулин в оливковій олії на сковорідці. Рівномірно покриваємо смаженою цибулею м'ясо.
  6. Тепер приступимо до картоплі. Тонко її нарізаємо і до підлозі готового стану обсмажуємо. Додаємо сіль. Гарненько перемішуємо в тарілці.
  7. Приступаємо до обсмажуванні грибів, порізаних слайсами. Додамо перець і сіль. Прибираємо з плитки. Знаю ще багато рецептів де можна застосувати гриби. ось кілька варіантів
  8. Продавлюємо часник через прес.
  9. На шар смаженої цибулі ложем картопля. Потім повністю розподіляємо гриби. Кришимо подрібнений часник. Всі шматочки телятини покриваємо тертим сиром. Наверх додаємо сітку з майонезу.

М'ясо готуватися в духовці при температурі 180 ° C. Час приготування не більш хвилин 45.

Смачного!

Спосіб №7: З м'ясом зі свинини

Спосіб №7: З м'ясом зі свинини

  • Продукти для страви:
  • Перець, сіль
  • майонез
  • Рослинна олія
  • 1кг - Свинина (філе)
  • 4 цибулини
  • 0,3 кг помідорів
  • Твердий сир 200 грам

Як будемо готувати:

Свинину ділимо на однакові частини і відбиваємо.

Соняшниковою олією натираємо форму для випічки і маємо в своєму розпорядженні на ній частині м'яса. Додаємо сіль.

Нарізані кільця цибулі ложем на свинину і покриваємо майонезом. Після чого йде шар з нарізаних кружечками помідорів. Можна посипати за бажанням перцем.

Подрібнюємо на тертці рівномірно по всій поверхні сир.

М'ясо по-французьки готується приблизно півтори години при температурі 200 ° С. Після чого наша страва буде можна подавати на стіл.

Як ви вже помітили, хоч і м'ясо по-французьки має одну назву, але варіантів приготування існує величезна кількість. У нашій статті ми підібрали вам найбільш популярні рецепти цієї страви для вас. Бажаємо, щоб у вашій практиці було якомога більше кулінарних шедеврів.

Радуйте себе і своїх близьких!

Вам обов'язково сподобається:

 
  Обзор категорий  
 
Шины
 
     
 
  Специальное предложение  
   
     
     
Доставка осуществляется в города:
Александрия, Белая Церковь, Белгород-Днестровский, Бердичев, Бердянск, Борисполь, Боярка, Бровары, Бердичев, Васильков, Винница, Вознесенск, Горловка, Днепродзержинск, Днепропетровск, Донецк, Житомир, Запорожье, Евпатория, Ивано-Франковск, Измаил, Изюм, Каменец-Подольский, Керч, Кировоград, Ковель, Комсомольск, Конотоп, Краматорск, Кривой Рог, Кременчуг, Ильичевск, Луганск, Лубны, Луцк, Львов, Павлоград, Мариуполь, Миргород, Мелитополь, Мукачево, Николаев, Нежин, Никополь, Новая Каховка, Новоград - Волынский, Нововолынск, Одесса, Обухов, Павлоград, Пирятин, Прилуки, Полтава, Первомайск, Ровно, Славянск, Симферополь, Смела, Стрий, Сумы, Севастополь, Северодонецк, Тернополь, Ужгород, Умань, Харьков, Хмельницкий, Херсон, Феодосия, Чернигов, Черновцы, Южноукраинск, Ялта.

© 2009 - 2010 Интернет-магазин автотоваров и запчастей авто34

Каталог украинских интернет-магазинов