Главная Новости Прайс-лист О магазине Как купить? Оплата/Доставка Корзина Контакты  
  Авторизация  
 
Логин
Пароль

Регистрация   |   Мой пароль?
 
     
  Покупателю шин  
  Новости  
Banwar

Наша сеть партнеров Banwar. Новое казино "Пари Матч" приглашает всех азартных игроков в мир больших выигрышей и захватывающих развлечений.

  Опрос  
 
Летние шины какого производителя Вы предпочитаете использовать?
 Michelin
 Continental
 GoodYear
 Dunlop
 Nokian
 Fulda
 Bridgestone
 Hankook
 Kumho
 Другие

Всего ответов: 1035
 
     
  Добро пожаловать в наш новый всеукраинский интернет-магазин!  

Маринад для шашлику з баранини: ТОП-5 рецептів

  1. Маринад для шашлику з жорсткого м'яса (баранини) з оцтом
  2. Інгредієнти для маринаду на 1 кг шашлику:
  3. Маринад з ківі для шашлику з баранини
  4. На кілограм баранини візьміть:
  5. Маринад з кефіром для смачного баранячого шашличка
  6. Для приготування 1 кілограма смачного баранячого шашлику знадобиться:
  7. Шашличний маринад для баранини по-узбецьки
  8. Список інгредієнтів для маринаду (на кілограм баранини):
  9. Маринад для баранячого шашлику з мінералкою
  10. Щоб приготувати маринад на мінеральній воді потрібно (на 1 кг м'яса):

Наша сеть партнеров Banwar

Хочу підняти тему маринаду для шашлику з баранини. І зовсім не випадково. Знаєте, що я вважаю самим правдивим «індикатором» настання весни? Ні, не календар, красномовно вказує, що на дворі перше березня. І навіть не боязкі спроби сонця натякнути, що скоро буде тепло. І не поступово зменшують кількість верхнього одягу на веселеющіх перехожих. А запахи. Терпкий аромат розпускаються нирок на деревах. Запах злегка прогрітого асфальту. І, звичайно ж, смаженого м'яса. Коли починається пора пікніків, тоді і настає справжня весна з плавним переходом в літо. Тому тему шашлику я обійти ну ніяк не можу. І почну з найвдаліших маринадів для смачного шашлику з баранини. Це м'ясо вимагає особливого підходу. Адже специфічний аромат і жорсткість часто відлякують. Але тільки не нас! Ми правильно опрацюємо і замарінуем баранину. А потім будемо насолоджуватися м'яким, соковитим і смачним баранячим шашликом. Поїхали?

Зміст статті:

оцтовий маринад

Маринад з ківі

Рецепт з кефіром

Узбецькою

Маринад з мінеральною водою

Маринад для шашлику з жорсткого м'яса (баранини) з оцтом

Щоб баранина стала м'якою, в маринад для шашлику неодмінно потрібно додати кислоту Щоб баранина стала м'якою, в маринад для шашлику неодмінно потрібно додати кислоту. Винний оцет з пікантним присмаком і лимонний сік впораються з завданням розм'якшення м'яса на всі 100, немає, навіть 1000 відсотків. А щоб пом'якшити кислоту, додамо щіпку цукру. Баранячий шашлик з цим маринадом вийде просто чудовим!

Інгредієнти для маринаду на 1 кг шашлику:

  • світлий винний оцет - 2 ст. л .;
  • лимон (середнього розміру) - 1 шт .;
  • цибуля ріпчаста (жовтий, великий) - 2 шт .;
  • цукровий пісок - щіпка;
  • рослинне масло без запаху (соняшникова або рослинне) - 2 ст. л .;
  • сіль - 1 ч. л. (за смаком);
  • перець чорний мелений крупно - щіпка;
  • чебрець, майоран, чабер і материнка - по щіпці.

Спосіб приготування маринаду з оцтом:

Починайте готувати оцтовий маринад для баранини після підготовки м'яса. Вимийте його. Наріжте порційними шматками. Складіть в емальовану глибоку миску. Не забудьте видалити жир і плівки. Це усуне специфічний запах. Цибулю очистіть і наріжте досить товстими кільцями. Товщиною приблизно 0,5-0,7 см. Можна нарізати і півкільцями. Але тоді не вийде підсмажити цибульку разом з бараниною на шампурах. Всипте цибулю до баранини. Туди ж додайте спеції і сіль. Всипте дрібку цукру, щоб збалансувати кислий смак. Всі прянощі використовувати не обов'язково. Можна покласти тільки ті, які є в наявності. Або використовуйте готову приправу. Влийте рослинне масло. Не забудьте про кислоті - оцті і лимонному соці. Ретельно перемішайте руками і залиште на годину при кімнатній температурі. Потім помістіть в холодильник на 5-6 годин мінімум.

А ще для любителів баранини у мене є відмінний рецепт приготування шурпи узбецькою , Яка завжди виходить смачною і ароматною.

Маринад з ківі для шашлику з баранини

Ківі творить м'ясом справжні чудеса Ківі творить м'ясом справжні чудеса! Навіть баранячий шашлик з жорсткого м'яса в маринаді з ківі буде м'яким і соковитим. Тільки не переборщіть з кількістю ківі. І часом маринування. А то доведеться смажити фарш.

На кілограм баранини візьміть:

  • ківі (середнього розміру) - 1 шт .;
  • ріпчаста цибуля (жовтий, великий) - 2 шт .;
  • лимон (середнього розміру) - 1/2 шт .;
  • сіль за смаком;
  • крупно мелений чорний перець - щіпка;
  • коріандр, чебрець, зіра, базилік, паприка (готова приправа для шашлику / баранини) - за смаком і наявності;
  • соняшникова олія без запаху - 1-2 ст. л.

Як приготувати шашликовий маринад для баранини з ківі:

Підготуйте і наріжте м'ясо. Складіть у велику миску. Лук перебейте блендером в кашку. Або натріть на крупній тертці прямо в м'ясо. Ківі теж пюріруйте блендером. Або роздавите товкачем для картоплі. Вилийте пюре в м'ясо. Додайте спеції. Посоліть. Влийте масло - останній інгредієнт цього шашликового маринаду. Ретельно перемішайте. Залиште баранину маринуватися при кімнатній температурі. На 1 годину - мінімум. І на 2 години - максимум. Ви ж не хочете смажити паштет замість шашлику? А якщо ви зібралися готувати шашлик зі свинини, кращі рецепти маринаду можете подивитися тут .

Маринад з кефіром для смачного баранячого шашличка

Кефір не тільки розм'якшує м'ясо, а й надає йому легку кислинку Кефір не тільки розм'якшує м'ясо, а й надає йому легку кислинку. Баранина буквально насичується ароматним маринадом і стає соковитим. Чому б вам не спробувати? Ну дуже смачно виходить!

Для приготування 1 кілограма смачного баранячого шашлику знадобиться:

  • кефір - 1 200-мілілітрові стакан;
  • ріпчаста цибуля (середнього розміру) 2-3 шт .;
  • цукор - щіпка;
  • сіль - 1-1,5 ч. л .;
  • перець чорний мелений крупно - 4-5 горошин.

Як приготувати кефірний маринад:

З м'яса зріжте весь жир. Видаліть плівки. Добре промийте під проточною водою. Обсушити. І складіть м'ясо в миску. Всипте сіль. Додайте перець. Ретельно перемішайте заготовку для шашлику з баранини. Цибулю очистіть. Наріжте масивними кільцями. Всипте в миску. Перемішайте. Вливайте до баранини кефір кімнатної температури, змішаний з цукром, невеликими порціями. Кожен раз перемішуючи м'ясо з цибулею і як би масажуючи його. Занадто багато кефіру не потрібно. Герметично накрийте кришкою. Або затягніть плівкою. Залиште шашлик помаринувати при кімнатній температурі близько години. Потім приберіть в холод на ніч.

Шашличний маринад для баранини по-узбецьки

Дуже цікавий варіант маринаду Дуже цікавий варіант маринаду. З характером. Завдяки курдючному жиру, винному оцту, східним спецій і цибулі баранина набуває настільки яскравий смак і аромат ... Загалом, словами складно передати. Залишається тільки пробувати!

Список інгредієнтів для маринаду (на кілограм баранини):

  • курдючное сало - 200 г;
  • жовтий ріпчаста цибуля середнього розміру - 3 шт .;
  • сіль кухонна велика - 1 ч. л .;
  • сушена зіра (кумін) - 1 ч. л .;
  • чорний мелений перець - 1 ч. л .;
  • коріандр сушений - 1,5-2 ч. л .;
  • світлий винний оцет - 2 ст. л.

Порядок приготування:

Підготовлене бараняче м'ясо і курдючний жир наріжте приблизно однаковими шматочками. Розміром із сірникову коробку. Покладіть в емальовану миску. Посоліть. Всипте перець і інші спеції. Добре перемішайте. Лук наріжте кільцями. Додайте його в миску. Влийте оцет. Ще раз перемішайте. Щоб шашлик з баранини по-узбецьки вийшов більш соковитим і ароматним, бажано поставити його під гніт. Для цього знадобиться кришка трохи меншого діаметру, ніж посуд з м'ясом. Покладіть її прямо на замариновану баранину. Зверху поставте вантаж. Наприклад, дволітрову банку з варенням або соліннями. Потім помістіть цю «конструкцію» в холод. Маринувати потрібно мінімум 5 годин. Максимум - добу. На шампур спочатку нанизайте шматочок сала. Потім - м'ясні шматочки. І в кінці - курдючний жир.

Маринад для баранячого шашлику з мінералкою

Мінералка - це не тільки відмінний засіб відновлення гарного самопочуття після хорошої вечірки Мінералка - це не тільки відмінний засіб відновлення гарного самопочуття після хорошої вечірки. І не тільки головний інгредієнт для смачного чебуречний тесту . Мінеральна вода прекрасно справляється з розм'якшенням баранини для шашлику. Додамо ще соковитий томат і ароматний лук, щоб вийшов найсмачніший маринад для баранячого шашлику!

Щоб приготувати маринад на мінеральній воді потрібно (на 1 кг м'яса):

помідори червоні, невеликі - 1 шт .;

лимон (маленького розміру) - 1 шт .;

мінеральна вода з високим вмістом газів - 200 мл;

цибулина великого розміру - 1 шт .;

чорний хліб - 100 г;

сіль і чорний перець - по великій щіпці.

М'ясо обробіть і промийте. Обсушити. Наріжте порційними шматками. Складіть в емальовану глибоку посудину. Цибулю очистіть. Наріжте середніми по товщині кільцями. Помідори помийте. Наріжте кружальцями. Додайте і те, і інше до м'яса. З лимона вичавити сік. Полийте ним чорний хліб, нарізаний невеликими скибочками. Надішліть до баранини. Туди ж всипте по великій щіпці солі і перцю. Перець бажано змолоти крупно. Все перемішайте і залийте мінеральною водою. Маринують баранячий шашлик в мінералці 6-8 годин в холодильнику під закритою кришкою.

З такими рецептами маринаду хороше шашликова настрій вам забезпечено!

Знаєте, що я вважаю самим правдивим «індикатором» настання весни?
Поїхали?
Ви ж не хочете смажити паштет замість шашлику?
Чому б вам не спробувати?
 
  Обзор категорий  
 
Шины
 
     
 
  Специальное предложение  
   
     
     
Доставка осуществляется в города:
Александрия, Белая Церковь, Белгород-Днестровский, Бердичев, Бердянск, Борисполь, Боярка, Бровары, Бердичев, Васильков, Винница, Вознесенск, Горловка, Днепродзержинск, Днепропетровск, Донецк, Житомир, Запорожье, Евпатория, Ивано-Франковск, Измаил, Изюм, Каменец-Подольский, Керч, Кировоград, Ковель, Комсомольск, Конотоп, Краматорск, Кривой Рог, Кременчуг, Ильичевск, Луганск, Лубны, Луцк, Львов, Павлоград, Мариуполь, Миргород, Мелитополь, Мукачево, Николаев, Нежин, Никополь, Новая Каховка, Новоград - Волынский, Нововолынск, Одесса, Обухов, Павлоград, Пирятин, Прилуки, Полтава, Первомайск, Ровно, Славянск, Симферополь, Смела, Стрий, Сумы, Севастополь, Северодонецк, Тернополь, Ужгород, Умань, Харьков, Хмельницкий, Херсон, Феодосия, Чернигов, Черновцы, Южноукраинск, Ялта.

© 2009 - 2010 Интернет-магазин автотоваров и запчастей авто34

Каталог украинских интернет-магазинов