Пробувала такий перчик у свекрухи - просто очманіла, тааак смачно !!! А найбільше мені сподобалося, що метушні - мінімум, а перчик - суперський !!!! Чоловік навіть розсіл випив, так було йому смачно. Ставити його краще в 3-х літрові банки, т. К. Все що менше - тут же з'їдається після відкривання))))))) Дякую, дорога свекровушка, за чудовий рецепт!
Перець дуже добре моєму, кожну перчин добре наколоти голкою (шпилькою), скласти в каструлю і залити холодною водою. Довести до кипіння, перець виходить як бланширує, дістаємо його з води, складаємо в банки (стерилізовані). У воду, в якій перець «варився» додаємо цукор, сіль, масло, перед тим як закипить, додаємо оцет. Коли маринад закипів - заливаємо перець, закочує кришкою. Перевертаємо, укутуємо до повного охолодження.