Главная Новости Прайс-лист О магазине Как купить? Оплата/Доставка Корзина Контакты  
  Авторизация  
 
Логин
Пароль

Регистрация   |   Мой пароль?
 
     
  Покупателю шин  
  Новости  
Banwar

Наша сеть партнеров Banwar. Новое казино "Пари Матч" приглашает всех азартных игроков в мир больших выигрышей и захватывающих развлечений.

  Опрос  
 
Летние шины какого производителя Вы предпочитаете использовать?
 Michelin
 Continental
 GoodYear
 Dunlop
 Nokian
 Fulda
 Bridgestone
 Hankook
 Kumho
 Другие

Всего ответов: 1035
 
     
  Добро пожаловать в наш новый всеукраинский интернет-магазин!  

Напої від застуди: 5 спиртних і зігріваючих

  1. грог
  2. Гжанець (пиво зі спеціями)
  3. Вермут з медом
  4. Біле вино з бананом
  5. глінтвейн

Наша сеть партнеров Banwar

Напої від застуди - кращий спосіб зігрітися в холодну погоду, поправити здоров'я, і ​​навіть підняти собі настрій.

грог

Читай також: П'яна п'ятниця: 5 найміцніших способів напитися

Грог (англ. Grog) - гарячий алкогольний напій. У найбільш узагальненому вигляді являє собою ром, сильно розбавлений водою з цукром. Іноді використовується гарячий чай.

Як готувати грог: у воду додаються різноманітні прянощі (кориця, гвоздика, імбир і т. П.), В ряді випадків також лимон або лайм. Суміш доводиться до кипіння, потім знімається з вогню, після чого в неї вливається ром (в якості алкогольної бази можливий також коньяк або віскі). За бажанням додається цукор.

Ще один спосіб приготувати грог дивись в наступному відео:

Гжанець (пиво зі спеціями)

Читай також: Потужний удар: рецепт коктейлю Плантерс панч

Piwo grzaniec z goździkami - пиво гаряче з гвоздикою. Це польський пивний напій, є аналогом глінтвейну, ось тільки замість вина поляки використовують пиво. Інгредієнти: літр пива, 4 ложки меду або 5-6 цукру, 10-15 гвоздик, трохи кориці і малиновий сік 70-100 мл.

Перед приготуванням пиво необхідно дегазувати (вилити все пиво в більшу тару і ретельно розмішати або збити ложкою), інакше під час варіння воно може спіниться і "втекти".

Наповнюй каструлю усіма інгредієнтами, включаючи пиво, і став на вогонь. Періодично помішуючи, доводь до кипіння. Ні в якому разі не давай закипіти. Знімай з вогню і розливай по гуртках. Не забудь нас запросити на дегустацію.

Не забудь нас запросити на дегустацію

Джерело: ic.pics.livejournal.com

Вермут з медом

Вермут спочатку створювався як лікарський засіб, що з'єднало в собі смак прекрасного вина і лікарських рослин. Так що не варто ігнорувати цей продукт.

Читай також: Наука пияцтва: ТОП-6 секретів про спиртне

Ще вермут, як в Стародавній Греції, так і в сучасному суспільстві, вважається відмінним антисептиком. Його вживають для поліпшення травлення і як аперитив. Вермут широко використовується в народній медицині і відмінно справляється з деякими недугами.

Один з головних недуг, з яким бореться вермут - це кашель і простудні захворювання. Для цього 100 мл вермуту підігрівають до 80 ° С і поступово додають 1-2 столові ложки меду. Отриману суміш охолоджують до кімнатної температури і вживають щодня по три столових ложки в день після їди. Хоча, можна більше - в залежності від переслідуваної мети.

Дивись, як приготувати вермут в домашніх умовах на основі волоських горіхів:

Біле вино з бананом

За допомогою блендера, електрики і чарівної кнопки "on" перетвори банан в пюре. Залий його соком вичавленого лимона (можна половинки лимона, щоб не було так кисло), додай склянку білого вина. Потім нагрій цю справу, але не доводь до кипіння. Після - пий маленькими ковтками.

Джерело: enjoyyourcooking.com

глінтвейн

Статей про глінтвейні писано-переписано. Рецептів - ще більше. Ось 2 найпопулярніших.

Спосіб приготування без води

Читай також: П'ємо разом: краще спиртне для цього уїк-енду

Нагрівай червоне вино до 70 ~ 78 ° C разом з цукром і прянощами. Роби це на середньому вогні при періодичному помішуванні, після чого потрібно дати глінтвейну настоятися під кришкою 40-50 хвилин. Так даси аромату спецій поступово розкритися. Чи не доводь глінтвейн до кипіння.

Прянощі краще використовувати не мелені, інакше не вдасться відфільтрувати напій, і він буде скрипіти на зубах. Як правило, в глінтвейн додають корицю, гвоздику, лимонну кірку, бадьян, мед, імбир. Можуть бути використані чорний перець, запашний перець, лавровий лист, кардамон. Також можуть бути додані яблука, родзинки, горіхи.

Спосіб приготування з використанням води

У ємності кип'ятиться вода в співвідношенні 150-200 мл на літр вина, додаються прянощі. Прянощі трохи варяться у воді, щоб вони віддали свої ароматні ефірні масла. Після цього додається цукор або мед. І тільки в самому кінці - вино.

Читай також: Домашній лікер: трохи горілки і терпіння

Так само, як і в першому варіанті, глінтвейн ні в якому разі не можна доводити до кипіння. При кип'ятінні він моментально втрачає свої смакові якості і велику частку вмісту алкоголю. Як тільки пропала біла піна з поверхні вина, необхідно зняти ємність з вогню.

Подають цей напій в гуртках або у високих келихах з товстого скла з великою і зручною ручкою.

Дивись наочний посібник з приготування глінтвейну:

 
  Обзор категорий  
 
Шины
 
     
 
  Специальное предложение  
   
     
     
Доставка осуществляется в города:
Александрия, Белая Церковь, Белгород-Днестровский, Бердичев, Бердянск, Борисполь, Боярка, Бровары, Бердичев, Васильков, Винница, Вознесенск, Горловка, Днепродзержинск, Днепропетровск, Донецк, Житомир, Запорожье, Евпатория, Ивано-Франковск, Измаил, Изюм, Каменец-Подольский, Керч, Кировоград, Ковель, Комсомольск, Конотоп, Краматорск, Кривой Рог, Кременчуг, Ильичевск, Луганск, Лубны, Луцк, Львов, Павлоград, Мариуполь, Миргород, Мелитополь, Мукачево, Николаев, Нежин, Никополь, Новая Каховка, Новоград - Волынский, Нововолынск, Одесса, Обухов, Павлоград, Пирятин, Прилуки, Полтава, Первомайск, Ровно, Славянск, Симферополь, Смела, Стрий, Сумы, Севастополь, Северодонецк, Тернополь, Ужгород, Умань, Харьков, Хмельницкий, Херсон, Феодосия, Чернигов, Черновцы, Южноукраинск, Ялта.

© 2009 - 2010 Интернет-магазин автотоваров и запчастей авто34

Каталог украинских интернет-магазинов