Главная Новости Прайс-лист О магазине Как купить? Оплата/Доставка Корзина Контакты  
  Авторизация  
 
Логин
Пароль

Регистрация   |   Мой пароль?
 
     
  Покупателю шин  
  Новости  
Banwar

Наша сеть партнеров Banwar. Новое казино "Пари Матч" приглашает всех азартных игроков в мир больших выигрышей и захватывающих развлечений.

  Опрос  
 
Летние шины какого производителя Вы предпочитаете использовать?
 Michelin
 Continental
 GoodYear
 Dunlop
 Nokian
 Fulda
 Bridgestone
 Hankook
 Kumho
 Другие

Всего ответов: 1035
 
     
  Добро пожаловать в наш новый всеукраинский интернет-магазин!  

Новини - газета "Дніпрова Зірка"

Наша сеть партнеров Banwar

Аквапарк - найкращі ліки від депресії Автор: від 14 квітня 2013 року Аквапарк - найкращі ліки від депресії Автор: № від 14 квітня 2013 року   Іноді депресія приходить не по сезону

Іноді депресія приходить не по сезону. Здавалося б, на вулиці все залито сонцем, птиці радісно співають, все зеленіє і гарнішає з кожним днем, а вам чомусь навпаки, сумно і невесело. Діагноз простий - весняна депресія.

Але поспішати пити антидепресанти або витрачати гроші на походи до психолога зовсім не потрібно. Якщо все сумно і тоскно, необхідно просто розважитися, змінити обстановку. У більшості випадків зміна декорацій поверніться рецепт. Краще пройдіться по магазинах або сходіть в басейн, наприклад, в аквапарк вінниця .

Вінницький аквапарк «Маяк» забезпечить вам великий заряд енергії та позитиву. Найкраще вирушати в басейн разом з усією родиною. Діти будуть просто в захваті від такого проведення часу.

«Маяк» - це сучасний аквапарк, де кожен знайде собі місце до душі. Тут є шість різних басейнів - великий басейн з атракціонами, підводними гейзерами і оздоровчо-масажними водоспадами; дитячий масаж, де дрібніше і вода трохи тепліше, і найголовніше, багато різних атракціонів: «Черепаха», «Веселка», «Кролик», фонтани «Дельфін» і «Слоник», а також водоспад «Грибок»; і два СПА-басейни з аеро- і гідромасажем і ефектом джакузі. Цей напевно підкорить вашу дружину. Окремо є п'ять доріжок, довжиною 25 метрів, де можуть потренуватися спортсмени. Ну і найголовніше, в «Маяку» вас чекають дві швидкісні водні гірки від 15 до 40 метрів. Це розвага приводить у захват всіх - і дітей, і дорослих.

Після походу в вінницький аквапарк «Маяк» від колишньої депресії не залишиться і сліду. Ви неначе прокинетеся від зимової сплячки.

Візьміть собі на замітку - тільки захандріл, вирушайте в аквапарк «Маяк». А ще краще, не чекати, коли депресія підкрадеться вже зовсім близько, а спрацювати на випередження. Для цього потрібно всього лише періодично проводити собі струс у вигляді походів в аквапарк. Заряду позитивних емоцій вам вистачить для того, щоб завжди бути в гарному настрої, і депресія більше до вас не прийде ніколи.

Юлія ДЕНИСЕНКО

 
  Обзор категорий  
 
Шины
 
     
 
  Специальное предложение  
   
     
     
Доставка осуществляется в города:
Александрия, Белая Церковь, Белгород-Днестровский, Бердичев, Бердянск, Борисполь, Боярка, Бровары, Бердичев, Васильков, Винница, Вознесенск, Горловка, Днепродзержинск, Днепропетровск, Донецк, Житомир, Запорожье, Евпатория, Ивано-Франковск, Измаил, Изюм, Каменец-Подольский, Керч, Кировоград, Ковель, Комсомольск, Конотоп, Краматорск, Кривой Рог, Кременчуг, Ильичевск, Луганск, Лубны, Луцк, Львов, Павлоград, Мариуполь, Миргород, Мелитополь, Мукачево, Николаев, Нежин, Никополь, Новая Каховка, Новоград - Волынский, Нововолынск, Одесса, Обухов, Павлоград, Пирятин, Прилуки, Полтава, Первомайск, Ровно, Славянск, Симферополь, Смела, Стрий, Сумы, Севастополь, Северодонецк, Тернополь, Ужгород, Умань, Харьков, Хмельницкий, Херсон, Феодосия, Чернигов, Черновцы, Южноукраинск, Ялта.

© 2009 - 2010 Интернет-магазин автотоваров и запчастей авто34

Каталог украинских интернет-магазинов