Главная Новости Прайс-лист О магазине Как купить? Оплата/Доставка Корзина Контакты  
  Авторизация  
 
Логин
Пароль

Регистрация   |   Мой пароль?
 
     
  Покупателю шин  
  Новости  
Banwar

Наша сеть партнеров Banwar. Новое казино "Пари Матч" приглашает всех азартных игроков в мир больших выигрышей и захватывающих развлечений.

  Опрос  
 
Летние шины какого производителя Вы предпочитаете использовать?
 Michelin
 Continental
 GoodYear
 Dunlop
 Nokian
 Fulda
 Bridgestone
 Hankook
 Kumho
 Другие

Всего ответов: 1035
 
     
  Добро пожаловать в наш новый всеукраинский интернет-магазин!  

Новини. Одним рядком. У Курську (23 жовтня 2017 року)

  1. У Курську вибрали кращу швачку
  2. У Курській області при розвантаженні вагонів на смерть засипало робітника
  3. Курський губернатор розподілив кошти з резервного фонду Президента Росії
  4. У Курській області висадили близько 3 тисяч дубів (фото)
  5. Незважаючи на заморозки, курян продовжують кусати кліщі
  6. У курську колонію намагалися передати наркотики в піні для гоління (фото)
  7. Курського пристава підозрюють у привласненні чужої шкіргалантереї

Наша сеть партнеров Banwar

список статей Новини

: одним рядком : У Курську : 2017 рік : Жовтень : 23 печатка 18:00

У Курську вибрали кращу швачку

У Курську підведені підсумки конкурсу професійної майстерності серед швачок. За перше місце змагалися 15 учасниць, серед яких були як представники підприємств легкої промисловості Курська і Желєзногорська, так і учні системи професійної освіти регіону.

- На практичному завданні конкурсанти виготовляли дитячі сарафани, які будуть передані вихованцям школи-інтернату №2 міста Курська, - повідомили в регіональній адміністрації.

Переможцем конкурсу професійної майстерності стала Любов Киенко (ТОВ ВО «Концерн« Курсктрікотажпром », місто Курськ). 2-е місце посіла Тетяна Локтіонова (Курський державний політехнічний коледж, місто Курськ). 3-е місце - Тетяна Боброва (ІП тарадайку А.І. ТМ «Солов'їна карусель»).

Переможців нагородили дипломами, грошовими преміями та подарунками.

17:56

У Курській області при розвантаженні вагонів на смерть засипало робітника

У Курській області минулої ночі на одному з підприємств загинув помічник машиніста. Сталося це під час розвантаження вагонів.

- Після розвантаження чотирьох вагонів, робочі приступили до розвантаження п'ятого вагона, - розповідає газеті «Ехо тижня» старший слідчий Железногорського відділу Слідчого комітету Анастасія Лебедєва. - В один з моментів ківш екскаватора зачепив один з вагонів, той перекинувся. Весь вантаж висипався на 43-річного чоловіка.

Помічника машиніста відкопали, але врятувати його життя не вдалося. Зараз слідчими органами проводиться перевірка події.

17:55

Курський губернатор розподілив кошти з резервного фонду Президента Росії

Постановою курського губернатора більш восьми мільйонів рублів, виділених з резервного фонду Президента Росії, будуть спрямовані на придбання нових музичних інструментів для чотирьох шкіл мистецтв в Курську, Тёткіно і селищі Кшенскій, а також коледжу культури, коледжу імені Свиридова і Суджанського технікуму мистецтв.

Крім того, кошти з президентського фонду будуть направлені ще й на соціальні об'єкти. Більше чотирьох мільйонів рублів піде на придбання газових котлів для Суджанського установи, обладнання для прання і приготування їжі в Щигровському психоневрологічному інтернаті, двох санітарних автомобілів для Червоножовтнева інтернату, туди ж попрямує і резервний дизель-генератор.

17:49

У Курській області висадили близько 3 тисяч дубів (фото)

У Курчатовський районі Курської області висадили близько трьох тисяч молодих дубів - гостролистий, канадських, північних і червоних. Останнім часом фахівці відходять від посадки традиційних монокультур - замість сосен і ялин в лісах з'являються листяні породи. Наприклад, дворічні червоні дуби. Вони привезені з Льговського розплідника.

- За статистикою, приживається 90% саджанців, - пояснив ДТРК «Курськ» заступник голови комітету лісового господарства Курської області Дмитро Репринцев. - Протягом п'яти років за молодими дубами буде вестися необхідний агротехнічний догляд. Зокрема, необхідно ліквідувати всю небажану деревно-кустарну рослинність, щоб дуби нормально росли.

Зокрема, необхідно ліквідувати всю небажану деревно-кустарну рослинність, щоб дуби нормально росли

17:29

Незважаючи на заморозки, курян продовжують кусати кліщі

Незважаючи на те, що в Курській області температура стала опускатися нижче нуля градусів, кліщі не дрімають. Ці комахи продовжують кусати курян. За минулий тиждень до медичних установ звернулися 68 осіб, в тому числі 17 дітей. Всього ж за станом на 19 жовтня з приводу присмоктування кліщів лікарську допомогу отримали 3777 жителів регіону, в тому числі 1327 дітей.

З початку нинішнього року в лабораторії було досліджено 2359 кліщів. Збудники іксодового кліщового бореліозу виявлені в 18,7% кліщів від загального числа досліджених, збудники гранулоцитарного анаплазмоза людини - в 5,6%, збудники моноцитарного ерліхіоза людини - в 0,1%.

Кліщовим бореліоз в регіоні захворіли 17 осіб, в тому числі 1 дитина.

17:24

У курську колонію намагалися передати наркотики в піні для гоління (фото)

У Курській області не припиняються спроби доставити заборонені предмети в місця позбавлення волі.

Зокрема, минулої неділі в ході огляду передачі, що призначалася для одного з засуджених виправної колонії №2, співробітники УФСІН знайшли в балоні з піною для гоління 2 згортки з невідомою речовиною, імовірно наркотичного вмісту.

- Цю передачу для засудженого привіз 33-річний житель Курська, - пояснюють в прес-службі регіонального УФСІН.

Згортки вилучили, їх вміст відправили на дослідження. У колонію викликали оперативно-слідчу групу.

- За результатами експертизи буде вирішено питання про порушення кримінальної справи, - підсумовують в регіональному УФСІН.

16:26

Курського пристава підозрюють у привласненні чужої шкіргалантереї

Служба власної безпеки Курського управління Федеральної служби судових приставів розкрила аферу одного зі своїх підопічних. Як з'ясували безпечники, а слідом за ними підтвердили співробітники Слідчого комітету, в серпні 2014 року одну з курських приставів-виконавців наклала арешт на майно якогось підприємця з метою забезпечення виконавчого провадження. Бізнесмен, який торгував в торговому центрі «Сосновський» шкіргалантерейною продукцією, позбувся ста одиниць цієї самої продукції на суму 62 тисячі рублів. Здавалося б, справедливість восторжествувала - боржник поніс зÐ

 
  Обзор категорий  
 
Шины
 
     
 
  Специальное предложение  
   
     
     
Доставка осуществляется в города:
Александрия, Белая Церковь, Белгород-Днестровский, Бердичев, Бердянск, Борисполь, Боярка, Бровары, Бердичев, Васильков, Винница, Вознесенск, Горловка, Днепродзержинск, Днепропетровск, Донецк, Житомир, Запорожье, Евпатория, Ивано-Франковск, Измаил, Изюм, Каменец-Подольский, Керч, Кировоград, Ковель, Комсомольск, Конотоп, Краматорск, Кривой Рог, Кременчуг, Ильичевск, Луганск, Лубны, Луцк, Львов, Павлоград, Мариуполь, Миргород, Мелитополь, Мукачево, Николаев, Нежин, Никополь, Новая Каховка, Новоград - Волынский, Нововолынск, Одесса, Обухов, Павлоград, Пирятин, Прилуки, Полтава, Первомайск, Ровно, Славянск, Симферополь, Смела, Стрий, Сумы, Севастополь, Северодонецк, Тернополь, Ужгород, Умань, Харьков, Хмельницкий, Херсон, Феодосия, Чернигов, Черновцы, Южноукраинск, Ялта.

© 2009 - 2010 Интернет-магазин автотоваров и запчастей авто34

Каталог украинских интернет-магазинов