Главная Новости Прайс-лист О магазине Как купить? Оплата/Доставка Корзина Контакты  
  Авторизация  
 
Логин
Пароль

Регистрация   |   Мой пароль?
 
     
  Покупателю шин  
  Новости  
Banwar

Наша сеть партнеров Banwar. Новое казино "Пари Матч" приглашает всех азартных игроков в мир больших выигрышей и захватывающих развлечений.

  Опрос  
 
Летние шины какого производителя Вы предпочитаете использовать?
 Michelin
 Continental
 GoodYear
 Dunlop
 Nokian
 Fulda
 Bridgestone
 Hankook
 Kumho
 Другие

Всего ответов: 1035
 
     
  Добро пожаловать в наш новый всеукраинский интернет-магазин!  

Новини 4х4: Karlmann King за 2 милий доларів

  1. Karlmann King від IAT Design - позашляховик на базі Ford
  2. Karlmann King - характеристики і особливості

Наша сеть партнеров Banwar

Karlmann King

Новини 4х4: на мотор-шоу в Пекіні 2016 був представлений новий китайський елітний позашляховик з брутальним дизайном - Karlmann King від виробника IAT Design. Вартість новинки наближена до 2 мільйонам доларів і прототип має всі шанси на успіх - сміливе поєднання рубленого дизайну, потужних характеристик і елітного оформлення неодмінно знайде своїх покупців.

Karlmann King від IAT Design - позашляховик на базі Ford

Karlmann King

Відомо, що китайська позашляхова новинка Karlmann King випускається досить лімітованим тиражем - усього 10 штук. Найімовірніше, на них вже є свої покупці. Ціна одного такого монстра - 12 міл. юанів, 1,9 мил. доларів, майже 48 міл. гривень або 125 мил. рублів.

Karlmann King

Відомо, що машина зроблена на основі Ford F-450 Super Duty. З тість його зараз встановлена ​​в районі 72 тис. Доларів, що буде трохи менше 5 мил. рублів або 2 мил. гривень. Таким чином, новинка перевищує свій прототип за ціною приблизно в 24 рази!

Karlmann King

Karlmann King - характеристики і особливості

Karlmann King

Повнопривідний автомобіль був названий на честь Karlmann - Карломана, відомого середньовічного короля франків, який завоював половину Європи в період з 755 по 772 рік.

Karlmann King

Китайський джип має потужний 6,7-літровий бензиновий двигун на десять циліндрів і 367 к.с при моменті в 620Нм.

Фірмова емблема джипа зроблена в стилі бойових мечів - в китайському варіанті вона розроблена з золота вищої проби. Оздоблення салону теж багата - натуральна шкіра, алькантара, вставки з цінних порід дерева і позолоти, а також багато іншого.

Оздоблення салону теж багата - натуральна шкіра, алькантара, вставки з цінних порід дерева і позолоти, а також багато іншого

Karlmann King

Не відстає і оснащення аксесуарами - спеціальні підставки для мобільних пристроїв, автохолодильник, фужери для спиртного, набір для чаювання і багато іншого. Встановлено аудіосистема з двома десятками динаміків, а також караоке і тривимірний дисплей нового типу, стробоскоп і інші цікаві штуки.

Схожі записи

 
  Обзор категорий  
 
Шины
 
     
 
  Специальное предложение  
   
     
     
Доставка осуществляется в города:
Александрия, Белая Церковь, Белгород-Днестровский, Бердичев, Бердянск, Борисполь, Боярка, Бровары, Бердичев, Васильков, Винница, Вознесенск, Горловка, Днепродзержинск, Днепропетровск, Донецк, Житомир, Запорожье, Евпатория, Ивано-Франковск, Измаил, Изюм, Каменец-Подольский, Керч, Кировоград, Ковель, Комсомольск, Конотоп, Краматорск, Кривой Рог, Кременчуг, Ильичевск, Луганск, Лубны, Луцк, Львов, Павлоград, Мариуполь, Миргород, Мелитополь, Мукачево, Николаев, Нежин, Никополь, Новая Каховка, Новоград - Волынский, Нововолынск, Одесса, Обухов, Павлоград, Пирятин, Прилуки, Полтава, Первомайск, Ровно, Славянск, Симферополь, Смела, Стрий, Сумы, Севастополь, Северодонецк, Тернополь, Ужгород, Умань, Харьков, Хмельницкий, Херсон, Феодосия, Чернигов, Черновцы, Южноукраинск, Ялта.

© 2009 - 2010 Интернет-магазин автотоваров и запчастей авто34

Каталог украинских интернет-магазинов