Главная Новости Прайс-лист О магазине Как купить? Оплата/Доставка Корзина Контакты  
  Авторизация  
 
Логин
Пароль

Регистрация   |   Мой пароль?
 
     
  Покупателю шин  
  Новости  
Banwar

Наша сеть партнеров Banwar. Новое казино "Пари Матч" приглашает всех азартных игроков в мир больших выигрышей и захватывающих развлечений.

  Опрос  
 
Летние шины какого производителя Вы предпочитаете использовать?
 Michelin
 Continental
 GoodYear
 Dunlop
 Nokian
 Fulda
 Bridgestone
 Hankook
 Kumho
 Другие

Всего ответов: 1035
 
     
  Добро пожаловать в наш новый всеукраинский интернет-магазин!  

Новини дня: Одеські інженери розробляють бойові вертольоти для української армії - ЗМІ - 23.01.2015 - сьогодні

Наша сеть партнеров Banwar

На базі Мі-2 інженери розробляють ударний вертоліт.

Одеське спеціалізоване науково-виробниче інноваційне підприємство «Юміко аероспейс», що займається виробництвом безпілотних літальних апаратів та іншої авіатехніки, розробляє дві бойові одиниці для Повітряних сил ЗС України.

Йдеться про ударному вертольоті SM232 на базі радянського Мі-2 і легкому навчально-бойовому штурмовику SM33.

В даний час на підприємстві почалася збірка першого прототипу вертольота
В даний час на підприємстві почалася збірка першого прототипу вертольота. Конструктори «Юміко» внесли в фюзеляж Мі-2 ряд змін, які дозволять збільшити можливості в рази.

На вертольоті SM232 застосована новітня система бронювання із застосуванням сучасних легких композитних матеріалів, інтегрованих в несучу конструкцію фюзеляжу і крил. Основні вузли і системи управління польотом дубльовані. На вихлопних патрубках двигунів встановлені розсіювачі тепла, виконують також функцію турбонагнетателя. Вони не мають аналогів в світі.

На вертольоті буде встановлена ​​гіростабілізований оптико-електронна система, розроблена іншою компанією холдингу - «Юміко ким компані». Система включає в себе оптичну камеру, тепловізор, лазерний далекомір, лазерний цілевказівник (маркер).

Також вертоліт оснащений сучасним навігаційним обладнанням, яке включає GPS, GLONASS модулі і систему зв'язку. Застосована технологія «скляна кабіна». У носовій частині вертольота встановлений метеолокатор, що дозволяє здійснювати польоти в складних метеоумовах.

Система озброєння вертольота буде включати вбудовану гармату ГШ-30. На крилах 4 точки з можливістю підвіски ракет «Штурм-В», «Атака-М», «Гермес-А», С-5, С-8, С13, С-24, Р-60М, Р-63В, «Голка -В », а також бомб від 50 до 200 кг.

Фюзеляж SM232 має полумонококовой суцільнометалеву конструкцію, особливістю якої є поєднана вертолітно / самолетная аеродинамічна схема.

Відзначимо, що одесити не перші, хто вирішив перетворити Мі-2 в штурмовик. Раніше те ж саме зробили виробники Мі-2 - поляки.

Що стосується штурмового літака SM33, то він буде оснащений двоконтурним турбореактивним двигуном виробництва заводу «Мотор Січ" з максимальною тягою 1 500 кгс (14,7 кН). Літак являє собою моноплан класичної схеми з двомісною кабіною типу «тандем».

Аеродинамічна схема, характеристики системи управління, силової установки дозволять штурмовику виконувати польоти практично на всіх режимах, властивих сучасним бойовим літакам. Велика тяговооруженность забезпечить літаку високу скоропідйомність.

SM 33 відрізняється надійною і простою конструкцією, стверджують розробники. Він буде здатний злітати з грунтових аеродромів з трав'яним покриттям. Завдяки високим льотним характеристикам, дублювання систем управління, надійності конструкції, літак дасть можливість проводити як підготовку льотного складу, так і ефективно вирішувати бойові завдання штурмової авіації.

Озброєння: вісім точок підвіски і гармата ГШ-23.


як повідомляв Dialog.ua , Президент України Петро Порошенко передав Збройним силам понад сто одиниць військової техніки - системи озброєння, літаки і бронетехніку.

Церемонія передачі відбулася в понеділок, 5 січня, на полігоні в Житомирській області. Президент вручив сертифікати на 203-міліметрові і 121-міліметрові самохідні гаубичні комплекси, 82-міліметрові автоматичні гранатомети, штурмові гвинтівки "Форт", два МіГ-29 і два Су-27.

Порошенко підкреслив, що протягом місяця держава вже втретє передає армії бронемашини, танки, гаубиці, міномети, літаки та іншу техніку, передає ВВС.

"Я переконаний, що до 2015 рік буде роком наших перемог і роком світу. А для цього ми повинні мати сильну, добре підготовлену, з високим патріотизмом духу і добре оснащену українську армію", - сказав Петро Порошенко.

 
  Обзор категорий  
 
Шины
 
     
 
  Специальное предложение  
   
     
     
Доставка осуществляется в города:
Александрия, Белая Церковь, Белгород-Днестровский, Бердичев, Бердянск, Борисполь, Боярка, Бровары, Бердичев, Васильков, Винница, Вознесенск, Горловка, Днепродзержинск, Днепропетровск, Донецк, Житомир, Запорожье, Евпатория, Ивано-Франковск, Измаил, Изюм, Каменец-Подольский, Керч, Кировоград, Ковель, Комсомольск, Конотоп, Краматорск, Кривой Рог, Кременчуг, Ильичевск, Луганск, Лубны, Луцк, Львов, Павлоград, Мариуполь, Миргород, Мелитополь, Мукачево, Николаев, Нежин, Никополь, Новая Каховка, Новоград - Волынский, Нововолынск, Одесса, Обухов, Павлоград, Пирятин, Прилуки, Полтава, Первомайск, Ровно, Славянск, Симферополь, Смела, Стрий, Сумы, Севастополь, Северодонецк, Тернополь, Ужгород, Умань, Харьков, Хмельницкий, Херсон, Феодосия, Чернигов, Черновцы, Южноукраинск, Ялта.

© 2009 - 2010 Интернет-магазин автотоваров и запчастей авто34

Каталог украинских интернет-магазинов