Главная Новости Прайс-лист О магазине Как купить? Оплата/Доставка Корзина Контакты  
  Авторизация  
 
Логин
Пароль

Регистрация   |   Мой пароль?
 
     
  Покупателю шин  
  Новости  
Banwar

Наша сеть партнеров Banwar. Новое казино "Пари Матч" приглашает всех азартных игроков в мир больших выигрышей и захватывающих развлечений.

  Опрос  
 
Летние шины какого производителя Вы предпочитаете использовать?
 Michelin
 Continental
 GoodYear
 Dunlop
 Nokian
 Fulda
 Bridgestone
 Hankook
 Kumho
 Другие

Всего ответов: 1035
 
     
  Добро пожаловать в наш новый всеукраинский интернет-магазин!  

Новини за 08.07.2016 / Overclockers.ua

Наша сеть партнеров Banwar

08.07.2016 | 13:33 | Irbis | обговорити (39)

Micro-Star International підготувала свій варіант відеокарти Radeon RX 480 в стилі лінійки Gaming X.

MSI Radeon RX 480 Gaming X обладнана системою охолодження Twin Frozr VI з двома вентиляторами на подвійному підшипнику і мідними нікельованими тепловими трубками. Плата відеокарти, як і еталонна версія, використовує 6-фазну (4 + 2) систему харчування, однак на зміну 6-контактного роз'єму прийшов восьмиконтактний.

Карта оперує 2304 потокових процесорів Polaris і вісьмома гігабайтами відеопам'яті GDDR5 з 256-бітного. Робочі частоти поки не називаються, але в будь-якому випадку відеокарта буде мати невеликим заводським розгоном. Для виведення зображення передбачено два роз'єми DisplayPort, один DVI і два порти HDMI.

MSI Radeon RX 480 Gaming X надійде в продаж в кінці липня, ціна поки не називається.

джерело:
VideoCardz

08.07.2016 | 12:40 | Irbis | обговорити (6)

Cooler Master випустила просторий Mid-Tower корпус під назвою MasterBox 5. Новинка має габарити 500 (Д) x 220 (Ш) x 475 (В) мм і підтримує установку материнських плат аж до формату E-ATX.

Новинка має габарити 500 (Д) x 220 (Ш) x 475 (В) мм і підтримує установку материнських плат аж до формату E-ATX

Усередині MasterBox 5 передбачено місце для семи карт розширення PCI Express довгою до 410 мм, двох 3,5-дюймових накопичувачів, двох пристроїв формату 5,25 дюйма і одного 2,5-дюймового накопичувача в вертикальному положенні, однак нічого не заважає встановити їх по всьому корпусу. Додатково до цього, в передній частині корпусу є місце для 360-мм радіатора рідинної системи охолодження. У комплект поставки входить один 120-мм вентилятор, а максимальне їх число дорівнює чотирьом.

У комплект поставки входить один 120-мм вентилятор, а максимальне їх число дорівнює чотирьом

На панелі введення-виведення знаходяться пара портів USB 3.0 і роз'єми для навушників і мікрофону.

0 і роз'єми для навушників і мікрофону

Cooler Master MasterBox 5 надійде в продаж в кінці липня з рекомендованою ціною € 70. Новинка буде доступна в чорному і білому кольорах.

джерело:
Cooler Master

08.07.2016 | 12:03 | Irbis | обговорити (5)

Тайванська компанія ASRock оголосила про вихід материнських плат X99 Taichi і Fatal1ty X99 Professional Gaming i7, анонс яких відбувся на виставці Computex 2016. Обидві «материнки» обладнані сокетом LGA2011-3 і призначені для використання спільно з процесорами Intel Broadwell-E

Плата X99 Taichi створювалася з метою надати солідний набір функцій і високу стабільність при доступній пересічному користувачеві ціною. Для забезпечення стабільності системи при розгоні «материнка» обладнана 12-фазною схемою живлення процесора, а максимальний обсяг підтримуваної оперативної пам'яті DDR4-3200 становить 128 ГБ.

X99 Taichi в своєму розпорядженні три роз'ємами PCI Express 3.0 x16, двома PCI-E 2.0 x1, одним M.2, десятьма портами SATA 6 Гбіт / с, одним SATA Express і двома Ultra M.2, з'єднаними через чотири PCI-E лінії безпосередньо з процесором . Також варто відзначити наявність бездротового адаптера Wi-Fi 802.11ac, роз'єму для підключення помпи СВО і портів USB 3.1 Type-A і Type-C.

1 Type-A і Type-C

ASRock Fatal1ty X99 Professional Gaming i7 є більш висококласну версію X99 Taichi. Крім іншого колірного оформлення дана плата обладнана звуковою картою Creative Sound Blaster Cinema 3, роз'ємом Fatal1ty Mouse Port, а комплект поставки включає тримісячну ліцензію стрімінговой утиліти XSplit Broadcaster.

Ціна материнської плати ASRock X99 Taichi складе близько $ 220, а Fatal1ty X99 Professional Gaming i7 обійдеться покупця на $ 40 дорожче. Новинки з'являться в магазинах в найближчому майбутньому.

джерела:
ASRock
KitGuru

08.07.2016 | 11:33 | Gabriel | обговорити (8)

В кінці минулого року компанія Asus анонсувала досить ефектно виглядають ігрові ноутбуки ROG G752 . Крім зовнішнього вигляду новинки виділялися використанням відеокарт GeForce GTX 965M, GTX 970M і GTX 980M, та до того ж з можливістю розгону .

Крім зовнішнього вигляду новинки виділялися використанням відеокарт GeForce GTX 965M, GTX 970M і GTX 980M, та до того ж з можливістю   розгону

У серпні Asus випустить нову модифікацію лептопа під назвою ROG G752VS. Основною відмінністю цієї версії стане прискорювач GeForce GTX 1070. Відсутність літери M зовсім не говорить про те, що це буде копія настільного адаптера, як у випадку з GTX 980. Насправді, ми поки не знаємо параметрів мобільних карт Nvidia покоління Pascal. Деякі джерела говорять, що вони дійсно не відрізнятимуться від десктопних моделей, а деякі стверджують, що GPU таких пристроїв все-таки будуть нести меншу кількість ядер CUDA.

Деякі джерела говорять, що вони дійсно не відрізнятимуться від десктопних моделей, а деякі стверджують, що GPU таких пристроїв все-таки будуть нести меншу кількість ядер CUDA

Що стосується інших основних параметрів і рівня цін, їх можна знайти в таблиці нижче.

Що стосується інших основних параметрів і рівня цін, їх можна знайти в таблиці нижче

З того, що не потрапило в таблицю, відзначимо порт USB 3.1 типорозміру «C» і з підтримкою Thunderbolt, Gigabit Ethernet, HDMI і чотири роз'єми USB 3.0.

В цілому, ROG G752VS буде відрізнятися від попередників саме відкритий. Причому цілком можна очікувати і появи модифікації з GeForce GTX 1080.

08.07.2016 | 11:03 | Irbis | обговорити (5)

Компанії MSI і Gigabyte поділилися фотографіями готуються нереференсних моделей відеокарт GeForce GTX 1060. У порівнянні з еталонним варіантному, обидві новинки можуть похвалитися переробленої друкованої платою і потужною системою охолодження.

MSI GeForce GTX 1060 Gaming X обладнана двухвентіляторной системою охолодження Twin Frozr VI і восьмиконтактних роз'ємом живлення. За інформацією веб-видання VideoCardz , Робоча частота новинки буде підніматися до 1,9 ГГц в boost-режимі.

Відеокарта Gigabyte GeForce GTX 1060 G1 Gaming оснащена фірмовою системою охолодження Windforce 2X з двома 90-мм вентиляторами. Друкована плата новинки була перероблена тайванськими інженерами для забезпечення більшої стабільності при розгоні. Зокрема, підсистема харчування налічує 6 + 1 фазу, замість 3 + 1 у еталонної моделі.

GeForce GTX 1060 G1 Gaming також може похвалитися можливістю роботи СО в напівактивною режимі і світлодіодним RGB-підсвічуванням з палітрою в 16,8 млн. Квітів. Управління підсвічуванням і процесом розгону виробник радить проводити фірмовою утилітою Xtreme Engine.

На жаль, докладні характеристики і рекомендовані ціни новинок від Gigabyte і MSI на даний момент невідомі.

джерела:
MSI
Gigabyte

08.07.2016 | 10:33 | Irbis | обговорити (41)

Nvidia підтвердила інформацію що GeForce GTX 1060 не підтримує технологію SLI. Своє рішення компанія пояснює наміром сфокусувати роботу над SLI для ігрових high-end відеокарт.

Своє рішення компанія пояснює наміром сфокусувати роботу над SLI для ігрових high-end відеокарт

У GeForce GTX 1060 повністю відсутня роз'єм SLI, через що власники карти не зможуть скористатися однойменної технологією. Хоча це не позбавляє можливості застосування технології Explicit Multi-GPU з API Directx 12, яка дозволяє працювати разом картками будь-яких марок та виробників, проте її підтримка на даний моент заявлена ​​тільки для гри Ashes of the Singularity.

«GTX 1060 забезпечує величезну продуктивність і енергоефективність в своєму класі. Проте, SLI був створений для найпродуктивніших комп'ютерів і орієнтований на ентузіастів і хардкорних гравців. Насправді, мало хто геймери використовують в SLI відеокарти середнього цінового діапазону », - розповів Брайан Справ Ризо (Bryan Del Rizzo), старший PR-менеджер відділу споживацьки товарів компанії Nvidia.

Відсутність підтримки SLI безсумнівно викличе хвилю обурення серед геймерів і ентузіастів. Проте, рішення Nvidia не позбавлене сенсу, особливо якщо брати до уваги той факт, що переважна більшість ігор не підтримують роботу з мульти-GPU збірками або функціонує з ними некоректно.

джерело:
Overclock3D

08.07.2016 | 9:45 | Gabriel | обговорити (16)

Вчора Nvidia представила відеокарту GeForce GTX 1060 , Яка повинна стати конкурентом моделі Radeon RX 480, незважаючи на деяку різницю у вартості.

завдяки ресурсу Nordic Hardware , Ми тепер можемо оглянути друковану плату новинки.

завдяки ресурсу   Nordic Hardware   , Ми тепер можемо оглянути друковану плату новинки

PCB досить коротка, але довжина адаптера значно збільшується за рахунок системи охолодження. Варто відзначити незвичайне рішення у вигляді розташування шестиконтактного роз'єму живлення безпосередньо на корпусі СО і припаяного до самої платі через дроти.

Варто відзначити незвичайне рішення у вигляді розташування шестиконтактного роз'єму живлення безпосередньо на корпусі СО і припаяного до самої платі через дроти

Фаз у підсистеми живлення всього чотири, включаючи три для графічного ядра. Звичайно, безпосередньо про розгінний потенціал GTX 1060 це не говорить, але економія на обличчя.

Звичайно, безпосередньо про розгінний потенціал GTX 1060 це не говорить, але економія на обличчя

GPU GP106 дуже компактний, що не дивно, враховуючи 16-нм техпроцес. Також звертають на себе увагу порожні місця для розпаювання двох модулів пам'яті. Найбільш ймовірно, що ця ж друкована плата, доповнена відсутніми мікросхемами, буде використовуватися для якоїсь іншої моделі GeForce. Наприклад, це може бути GTX 1060 Ti з 8 ГБ пам'яті або щось подібне. До того ж, якщо поглянути на підсистему харчування, в якій також зяють «пробоїни», дане припущення стає цілком логічним.

08.07.2016 | 9:13 | Irbis | обговорити (33)

Гонконгський виробник настільної графіки, материнських плат і систем охолодження представив одразу дві моделі відеокарт з графічним процесором Nvidia GP106 - GeForce GTX 1060 Gaming OC X2 і GeForce GTX 1060 iChill X3.

Гонконгський виробник настільної графіки, материнських плат і систем охолодження представив одразу дві моделі відеокарт з графічним процесором Nvidia GP106 - GeForce GTX 1060 Gaming OC X2 і GeForce GTX 1060 iChill X3

Обидві карти мають ідентичними технічними характеристиками, що включають 6 ГБ відеопам'яті GDDR5 з 192-розрядної шиною і ефективною частотою 8,2 ГГц, а також 1280 ядер CUDA з максимальною робочою частотою в boost-режимі 1784 МГц. Набір відеовиходів стандартний для GeForce GTX 1060 : Три роз'єми DisplayPort версії 1.4 і по одному HDMI 2.0B і DL-DVI.

0B і DL-DVI

Inno3D GeForce GTX 1060 iChill X3 і GeForce GTX 1060 Gaming OC X2 обладнані значними системами охолодження з трьома і двома вентиляторами відповідно. Завдяки потужним СО розгін вище 2000 МГц по ядру не повинен стати проблемою для даних моделей.

Серед іншого варто відзначити наявність роз'ємів SLI, які відсутні у еталонної версії відеокарти і 8-контактний роз'єм живлення.

Новинки з'являться в продажу 19 липня; ціна буде оголошена в найближчому майбутньому.

джерело:
Inno3D

08.07.2016 | 8:45 | 13Li | обговорити (13)

Одна з кращих ігор минулого року, The Witcher 3: Wild Hunt, обзаведеться виданням Game of the Year Edition. Спочатку ця інформація з'явилася на сайті німецької організації з виставлення вікових рейтингів USK, однак через кілька годин її офіційно підтвердила студія CD Projekt RED.

Спочатку ця інформація з'явилася на   сайті   німецької організації з виставлення вікових рейтингів USK, однак через кілька годин її офіційно підтвердила студія CD Projekt RED

Окрім самої гри, в The Witcher 3: Wild Hunt - Game of the Year Edition увійдуть всі випущені для неї патчі, безкоштовні додатки, а також сезонний абонемент, який включає DLC «Кам'яні серця» (Hearts of Stone) і «Кров і вино» ( Blood and Wine). Точна дата виходу цього видання поки не оголошена, проте, якщо вірити Eurogamer , То його реліз повинен відбутися 26 серпня на PC, PlayStation 4 і Xbox One.

Точна дата виходу цього видання поки не оголошена, проте, якщо вірити   Eurogamer   , То його реліз повинен відбутися 26 серпня на PC, PlayStation 4 і Xbox One

The Witcher 3: Wild Hunt є заключною частиною трилогії про срібному відьмак Геральт з Рівії. Тих, хто хочуть ще трохи побути в даній всесвіту, чекає карткова гра Gwent: The Witcher Card Game для PC і Xbox One. Вона стане доступна в вересні цього року.

джерело:
DSOGaming

Останні огляди:

 
  Обзор категорий  
 
Шины
 
     
 
  Специальное предложение  
   
     
     
Доставка осуществляется в города:
Александрия, Белая Церковь, Белгород-Днестровский, Бердичев, Бердянск, Борисполь, Боярка, Бровары, Бердичев, Васильков, Винница, Вознесенск, Горловка, Днепродзержинск, Днепропетровск, Донецк, Житомир, Запорожье, Евпатория, Ивано-Франковск, Измаил, Изюм, Каменец-Подольский, Керч, Кировоград, Ковель, Комсомольск, Конотоп, Краматорск, Кривой Рог, Кременчуг, Ильичевск, Луганск, Лубны, Луцк, Львов, Павлоград, Мариуполь, Миргород, Мелитополь, Мукачево, Николаев, Нежин, Никополь, Новая Каховка, Новоград - Волынский, Нововолынск, Одесса, Обухов, Павлоград, Пирятин, Прилуки, Полтава, Первомайск, Ровно, Славянск, Симферополь, Смела, Стрий, Сумы, Севастополь, Северодонецк, Тернополь, Ужгород, Умань, Харьков, Хмельницкий, Херсон, Феодосия, Чернигов, Черновцы, Южноукраинск, Ялта.

© 2009 - 2010 Интернет-магазин автотоваров и запчастей авто34

Каталог украинских интернет-магазинов