Главная Новости Прайс-лист О магазине Как купить? Оплата/Доставка Корзина Контакты  
  Авторизация  
 
Логин
Пароль

Регистрация   |   Мой пароль?
 
     
  Покупателю шин  
  Новости  
Banwar

Наша сеть партнеров Banwar. Новое казино "Пари Матч" приглашает всех азартных игроков в мир больших выигрышей и захватывающих развлечений.

  Опрос  
 
Летние шины какого производителя Вы предпочитаете использовать?
 Michelin
 Continental
 GoodYear
 Dunlop
 Nokian
 Fulda
 Bridgestone
 Hankook
 Kumho
 Другие

Всего ответов: 1035
 
     
  Добро пожаловать в наш новый всеукраинский интернет-магазин!  

Новини Асоціації Автошкіл. Як скласти іспит в ГИБДД з першого разу

  1. Види і елементи атестації
  2. Теоретична частина
  3. Практична частина

Наша сеть партнеров Banwar

Навчання водінню в автошколі проходить дуже швидко для всіх курсантів, але перед відповідальним днем, коли доведеться складати іспит в ГИБДД, хвилювання відчувають все. Уникнути перевірки знань не вийде, так як вона є обов'язковою для всіх. Адже видаючи права, держава має бути впевнена, що новий учасник дорожнього руху не становить загрози для інших. Тому поради, як скласти іспит в ГИБДД, виявляться корисними для тих, хто тільки почав освоювати навички водіння або вирішив отримати права іншої категорії.

Головне, що потрібно зробити - це відповідально підійти до процесу навчання, тобто успішно оволодіти матеріалом, який надає автошкола. Збираючись в ДАІ, слід відкинути сильне занепокоєння і хвилювання, що заважають концентрування. Знаючи всі нюанси, а також те, що очікує курсантів, вдасться скласти іспит в ГИБДД з першого разу.

Види і елементи атестації

Успішне навчання в автошколі завершується невеликим тестуванням, до якого теж необхідно поставитися серйозно. Але головний іспит, що складається з декількох частин, треба буде здавати в ГИБДД. Щоб отримати права, необхідно довести:

  • знання теорії;
  • виконати необхідні елементи на автодромі;
  • продемонструвати їзду без порушень в міських умовах.

Якщо відповідально підготуватися до кожної частини іспиту, то перездачі можна уникнути. Автоліцей вносить свою лепту в навчання курсантів, тестуючи в умовах, максимально наближених до екзаменаційних.

Теоретична частина

Щоб отримати права, насамперед новачкам потрібно дізнатися і запам'ятати правила дорожнього руху. Ця частина вважається однією з найпростіших, оскільки в квитках питання схожі між собою. Переживаючи про те, як здати іспит в ГИБДД, теорію слід вивчити досконально, включаючи всі розділи ПДР. Для отримання високих балів беруть до уваги наступні поради:

  • уважно вислуховують інструкцію перед іспитом. Краще перепитати, якщо щось виявилося незрозумілим;
  • не поспішайте записати відповідь, краще подумати кілька хвилин, щоб бути впевненим у правильності думки;
  • зберігайте спокій і акуратно поводьтеся з кнопками клавіатури.

Але найважливіше - вивчити напам'ять слід не квитки, а правила дорожнього руху. Під час іспиту забороняється розмовляти з іншими учасниками, а також приносити з собою шпаргалки, стільниковий телефон або навчальну літературу.

Практична частина

Якщо теорія не викликає особливих труднощів, то з тим, як здати іспит в ДАІ і не «провалитися» після їзди по автодрому, виникає багато питань. Найчастіше до невдачі призводить банальна неуважність на дорозі і брак досвіду. Рішення проблеми досягається відточуванням майстерності на автодромі, який пропонує асоціація автошкіл. Також дотримуйтесь наступних правил:

  • надіти зручний одяг і взуття в день іспиту. Дівчатам краще відмовитися від туфель на високих підборах;
  • з собою взяти лише необхідні речі, тому що зайві пакети заважають концентрації;
  • обов'язково поставити телефон на беззвучний режим. Якщо дзвінок пролунає в невідповідний час, він може перешкодити.

Сівши в машину, спочатку потрібно підкоригувати сидіння, інакше почуття дискомфорту буде відволікати від дороги. Коли включати поворотник, зняти ручник - ці та інші правила слід вивчити під час курсів, а також повторити перед атестацією.

У тому, як здати іспит на права в ДАІ, ні складності для тих, хто продемонструє впевненість інструкторові, перебуваючи за кермом. Він обов'язково позитивно оцінить дотримання правил перестроювання, зупинки і навіть відсутність нервозності. Ті, хто тільки думає про придбання машини, завжди хочуть дізнатися про те, як складають іспити в ГИБДД інші люди.

Відповідь криється в виконанні всіх запропонованих правил, починаючи з пристібання ременя і включення ближнього світла на початку поїздки по автодрому. Коли приходить час продемонструвати навички при русі по міських вулицях, необхідно пропускати інший транспорт, правильно повертати і проїжджати пішохідні переходи.

Щоб вгамувати паніку, слід пам'ятати, скільки разів можна здавати іспит в ГИБДД. Тому що існує певний порядок, який не завжди зручний для курсантів. Так, якщо один з частин іспиту (теорія, автодром або місто) не був зданий 3 рази поспіль, то курсант допускається до Переекзаменування через 30 днів.

Стаття в тему - Як швидко вивчити дорожні знаки

 
  Обзор категорий  
 
Шины
 
     
 
  Специальное предложение  
   
     
     
Доставка осуществляется в города:
Александрия, Белая Церковь, Белгород-Днестровский, Бердичев, Бердянск, Борисполь, Боярка, Бровары, Бердичев, Васильков, Винница, Вознесенск, Горловка, Днепродзержинск, Днепропетровск, Донецк, Житомир, Запорожье, Евпатория, Ивано-Франковск, Измаил, Изюм, Каменец-Подольский, Керч, Кировоград, Ковель, Комсомольск, Конотоп, Краматорск, Кривой Рог, Кременчуг, Ильичевск, Луганск, Лубны, Луцк, Львов, Павлоград, Мариуполь, Миргород, Мелитополь, Мукачево, Николаев, Нежин, Никополь, Новая Каховка, Новоград - Волынский, Нововолынск, Одесса, Обухов, Павлоград, Пирятин, Прилуки, Полтава, Первомайск, Ровно, Славянск, Симферополь, Смела, Стрий, Сумы, Севастополь, Северодонецк, Тернополь, Ужгород, Умань, Харьков, Хмельницкий, Херсон, Феодосия, Чернигов, Черновцы, Южноукраинск, Ялта.

© 2009 - 2010 Интернет-магазин автотоваров и запчастей авто34

Каталог украинских интернет-магазинов