Главная Новости Прайс-лист О магазине Как купить? Оплата/Доставка Корзина Контакты  
  Авторизация  
 
Логин
Пароль

Регистрация   |   Мой пароль?
 
     
  Покупателю шин  
  Новости  
Banwar

Наша сеть партнеров Banwar. Новое казино "Пари Матч" приглашает всех азартных игроков в мир больших выигрышей и захватывающих развлечений.

  Опрос  
 
Летние шины какого производителя Вы предпочитаете использовать?
 Michelin
 Continental
 GoodYear
 Dunlop
 Nokian
 Fulda
 Bridgestone
 Hankook
 Kumho
 Другие

Всего ответов: 1035
 
     
  Добро пожаловать в наш новый всеукраинский интернет-магазин!  

Новини авіакомпаній, знижки, акції, спецпропозиції на авіаквитки »Сторінка 172

Наша сеть партнеров Banwar

Після закінчення страйку профспілки пілотів Vereinigung Cockpit (VC) повідомляємо Вам, що з завтрашнього дня, 5 квітня 2014 року, рейси   Lufthansa   and Germanwings знову будуть виконуватися відповідно до звичайного розкладу

Після закінчення страйку профспілки пілотів Vereinigung Cockpit (VC) повідомляємо Вам, що з завтрашнього дня, 5 квітня 2014 року, рейси Lufthansa and Germanwings знову будуть виконуватися відповідно до звичайного розкладу. Перебої в авіасполученні все ще можливі через технічні причини.
Повернення до звичного для нас робочого режиму можливо завдяки тому, що на час страйку ми розмістили більшу частину повітряних суден з екіпажами в тих містах, звідки вони повинні були вилітати відповідно до розкладу.
Ми дуже жалкуємо про ситуації, що склалася, яка, на наш погляд, є неприпустимою. Вона тягне за собою не тільки фінансові втрати, але, найголовніше, завдає шкоди бренду авіакомпанії Lufthansa.
Ми високо цінуємо Ваш професіоналізм в наданні допомоги нашим Клієнтам. Ваш особистий внесок став вирішальним фактором у підтримці пасажирів Lufthansa.

Раніше повідомлялось:
У зв'язку зі страйком пілотів 02 - 04 Квітня, організованої профспілкою Vereinigung Cockpit, у всіх аеропортах Німеччини, на превеликий жаль, численні скасування рейсів неминучі. Інформація про скасування вже опублікована в системах онлайн бронювання авіаквитків. Список анульованих рейсів можна перевірити на сайті авіакомпанії Lufthansа. Для пасажирів, що мають квитки South African Airways (стік 083), виписані до 31 березня 2014 року, з ділянкою Москва - Франкфурт / Мюнхен на рейсі авіакомпанії Люфтганза (LH) пропонуються наступні варіанти:

  1. Перебронювання перельоту на наступний доступний рейс (в тому ж класі бронювання)
  2. Перебронювання перельоту з пересадкою в Лондоні в тому ж класі бронювання.
  3. Нова дата подорожі повинна бути не пізніше 31 травня 2014 р по тому ж маршруту
  4. Повне повернення квитків з скасованими рейсами 02-04 квітня 2014.

Звертаємо вашу увагу, що у всіх переоформлених квитках повинна міститися наступна інформація: "INVOL REROUTE LH STRIKE ACTION / DATE". Дані умови поширюються тільки для скасованих рейсів. Переоформлення квитків або повне повернення повинні бути здійснені не пізніше 15 квітня 2014 р.

Авіакомпанії Lufthansа і South African Airways приносить свої вибачення за надані незручності.

 
  Обзор категорий  
 
Шины
 
     
 
  Специальное предложение  
   
     
     
Доставка осуществляется в города:
Александрия, Белая Церковь, Белгород-Днестровский, Бердичев, Бердянск, Борисполь, Боярка, Бровары, Бердичев, Васильков, Винница, Вознесенск, Горловка, Днепродзержинск, Днепропетровск, Донецк, Житомир, Запорожье, Евпатория, Ивано-Франковск, Измаил, Изюм, Каменец-Подольский, Керч, Кировоград, Ковель, Комсомольск, Конотоп, Краматорск, Кривой Рог, Кременчуг, Ильичевск, Луганск, Лубны, Луцк, Львов, Павлоград, Мариуполь, Миргород, Мелитополь, Мукачево, Николаев, Нежин, Никополь, Новая Каховка, Новоград - Волынский, Нововолынск, Одесса, Обухов, Павлоград, Пирятин, Прилуки, Полтава, Первомайск, Ровно, Славянск, Симферополь, Смела, Стрий, Сумы, Севастополь, Северодонецк, Тернополь, Ужгород, Умань, Харьков, Хмельницкий, Херсон, Феодосия, Чернигов, Черновцы, Южноукраинск, Ялта.

© 2009 - 2010 Интернет-магазин автотоваров и запчастей авто34

Каталог украинских интернет-магазинов