Главная Новости Прайс-лист О магазине Как купить? Оплата/Доставка Корзина Контакты  
  Авторизация  
 
Логин
Пароль

Регистрация   |   Мой пароль?
 
     
  Покупателю шин  
  Новости  
Banwar

Наша сеть партнеров Banwar. Новое казино "Пари Матч" приглашает всех азартных игроков в мир больших выигрышей и захватывающих развлечений.

  Опрос  
 
Летние шины какого производителя Вы предпочитаете использовать?
 Michelin
 Continental
 GoodYear
 Dunlop
 Nokian
 Fulda
 Bridgestone
 Hankook
 Kumho
 Другие

Всего ответов: 1035
 
     
  Добро пожаловать в наш новый всеукраинский интернет-магазин!  

Новини про автомобільну марку Audi на UsedCars.ru

Наша сеть партнеров Banwar

Розпочато збирання чотирьохдверною модифікації Audi A3

За кілька тижнів до початку продажів в Європі останнього покоління седана Audi A3 автовиробник з Інгольштадта приступив на угорському заводі в Дьере до серійної зборки майбутнього бестселера марки.

ВІДЕО. Компанія Ауді представила кабріолет Audi RS5 Cabrio

Це один з найпотужніших кабріолетів, а також дуже красивий. Ці гідності були обіграні в новому рекламному ролику, зробленому для німецької компанії. Вийшло дуже стильно і заворожуюче. Переконатися в цьому ви зможете, подивившись відео далі.

Компанія Audi представила седан А3

Автомобіль буде продаватися з роботизованою коробкою передач за ціною від 870 тис. Руб. Перші товарні машини приїдуть до Росії до вересня цього року. Audi А3 повинен стати першопрохідцем ринку. Автомобіль розрахований на те, щоб залучити до преміального бренду людей, раніше купували машини середнього сегмента вартістю від 700 тис. До мільйона рублів.

Водій Рено зіткнувся з Ауді А5

23 травня в 19-30 водій автомобіля Renault Kangoo, рухаючись по вулиці Благодатної в сторону проспекту Юрія Гагаріна, при виконанні розвороту не зайняв завчасно положення на трамвайних коліях попутного напрямку та скоїв зіткнення з автомобілем Audi А5.

ВІДЕО. Audi RS6 Avant бере "сотку" за 3,6 секунди!

2013 Audi RS6 Avant має новий 4,0-літровий двигун V8 з двома турбінами, який приходить на зміну 5,2-літровому атмосферному агрегату. Він виробляє потужність 560 к.с. (412 кВт) і має максимальний крутний момент 700 Нм (516 фунт-фут).

Новий седан Audi A3, а також заряджена версія Audi S3, дебютували на Шанхайському автосалоні 2013.

Компанія Audi провела офіційний дебют свого нового компактного седана. В рамках Шанхайського автосалону відбулася прем'єра Audi A3, а також зарядженої модифікації машини S3.
Седан був створений як відповідь іншому німецькому автомобілю - Mercedes-Benz CLA. Представники бренду охарактеризували новинку як: «автомобіль, який приверне до нашого бренду молодих професіоналів, людей які опікуються ...

Рейтинг найчастіше викрадаються в Англії

У Великобританії средісамих викрадаються позашляховик BMW X5. Про це повідомляє видання The Telegraph, посилаючись на інформацію, зібрану компанією Tracker, яка є однією з найбільших британських виробників електросистем пошуку викрадених транспортних засобів. Місця з 2-го по 5-е місце в рейтингу популярності в автовикрадачів займають авто Range Rover, BMW M3, Audi TT, а також Audi RS4. Потім в списку нах ...

У новому Volkswagen Scirocco будуть риси спортивних моделей дружніх брендів Audi і Seat

Нове покоління Volkswagen Scirocco повинно з'явитися в 2015 році, і за заявою головного дизайнера VW Вальтера де Сільва воно буде дуже відрізнятися від того, що ми бачимо зараз. У своєму інтерв'ю CarAdvice, бос німецької компанії повідомила, що автомобіль отримає "зовсім інший" дизайн, однак, подробиці видавати відмовився.
Проте, Де Сільва згадує, що в новому Scirocco ми побачимо риси з ...

Упереджений (з любов'ю!) Огляд AUDI TT

Якось увечері, сидячи за комп'ютером і підшукуючи варіанти, я натрапив на фотографії ТТ. Сподобалася дуже - просто супер. Я відразу загорівся ідеєю покупки цієї машини, хоча раніше наглядав собі Audi A5 3.0 tdi.



ВІДЕО. Майстерня парковка в Великобританії

Ця пригода сталася в місті Саффолк Великобританія, молода людина, який керував червоним Audi TT не впорався з керуванням і влетів в будинок, під стелю першого поверху! Перед тим як застрягти в будинку, червона Audi пронеслася по BMW 3 серії і Audi A4 ... Водій TT отримав серйозні травми, але його життю нічого не загрожує.
Джерело: www.autoblog.nl ...

nl

Audi не зможе запропонувати технологію матричного світла в США через обмеження, що діє в США

Ці фари можуть заглядати за кут, висвітлюючи більше простору без ризику засліплення зустрічних автомобілів і будуть доступні в Європі досить скоро. У США не будуть продавати ці фари в зв'язку з постановою від 1968, яке вимагає, щоб фари переключалися на ближній і дальнє світло. Фари на Crosslane Concept Coupe і інших моделях мають кілька світлодіодів, які забезпечують тра? ...

Фари на Crosslane Concept Coupe і інших моделях мають кілька світлодіодів, які забезпечують тра?
 
  Обзор категорий  
 
Шины
 
     
 
  Специальное предложение  
   
     
     
Доставка осуществляется в города:
Александрия, Белая Церковь, Белгород-Днестровский, Бердичев, Бердянск, Борисполь, Боярка, Бровары, Бердичев, Васильков, Винница, Вознесенск, Горловка, Днепродзержинск, Днепропетровск, Донецк, Житомир, Запорожье, Евпатория, Ивано-Франковск, Измаил, Изюм, Каменец-Подольский, Керч, Кировоград, Ковель, Комсомольск, Конотоп, Краматорск, Кривой Рог, Кременчуг, Ильичевск, Луганск, Лубны, Луцк, Львов, Павлоград, Мариуполь, Миргород, Мелитополь, Мукачево, Николаев, Нежин, Никополь, Новая Каховка, Новоград - Волынский, Нововолынск, Одесса, Обухов, Павлоград, Пирятин, Прилуки, Полтава, Первомайск, Ровно, Славянск, Симферополь, Смела, Стрий, Сумы, Севастополь, Северодонецк, Тернополь, Ужгород, Умань, Харьков, Хмельницкий, Херсон, Феодосия, Чернигов, Черновцы, Южноукраинск, Ялта.

© 2009 - 2010 Интернет-магазин автотоваров и запчастей авто34

Каталог украинских интернет-магазинов