Главная Новости Прайс-лист О магазине Как купить? Оплата/Доставка Корзина Контакты  
  Авторизация  
 
Логин
Пароль

Регистрация   |   Мой пароль?
 
     
  Покупателю шин  
  Новости  
Banwar

Наша сеть партнеров Banwar. Новое казино "Пари Матч" приглашает всех азартных игроков в мир больших выигрышей и захватывающих развлечений.

  Опрос  
 
Летние шины какого производителя Вы предпочитаете использовать?
 Michelin
 Continental
 GoodYear
 Dunlop
 Nokian
 Fulda
 Bridgestone
 Hankook
 Kumho
 Другие

Всего ответов: 1035
 
     
  Добро пожаловать в наш новый всеукраинский интернет-магазин!  

Новини - Шини Диски Волзький Волгоград Продаж шин і дисків в Волзькому. Літні, зимові шини, сталеві, легкосплавні диски. Шіна34.ру

15-10-2015 Yokohama розширена гарантія

Наша сеть партнеров Banwar

При купівлі комплекту шин YOKOHAMA ви отримуйте талон на Розширену Гарантію «САМУРАЙ». 24-02-2015 Прогноз аналітиків - навесні шини подорожчають! При купівлі комплекту шин YOKOHAMA ви отримуйте талон на Розширену Гарантію «САМУРАЙ»


Можливе подорожчання до 25%.

Сировина для виробництва шин закуповується в доларах. Російська валюта дешевшає, відповідно сировину ставати дорожче.

18-08-2009 Японські шинники представили новинку до зими - нешипованну Yokohama iceGuard iG30.

Наші водії добре знають, як в Росії починається зима - "день бляхаря" відзначається в країні щорічно. Втім, дефіциту зимової «взуття» сьогодні немає, тому захистити себе від невеселого торжества варто заздалегідь.

11-08-2009 «Сибур - російські шини» дає кредиторам «Амтел-Фредештайн» ще один шанс

Друга спроба. «Сибур - російські шини» (СРШ) дає кредиторам «Амтел-Фредештайн» ще один шанс обміняти борг майже розорилася шинної компанії на свої облігації.

11-08-2009 Позашляховик Fortis від виробника шин Kumho

Проект сучасного електрокара був представлений компанією з виробництва шин з Південної Кореї - Kumho.

15-07-2009 Рада Федерації відхилив закон про сезонне заборону шипованих шин

Рада Федерації відхилив законопроект, розроблений Держдумою РФ, який вводив обмеження на використання шипованих шин влітку і літніх шин взимку. Про це з посиланням на главу профільного комітету з питань промислової політики верхньої палати Валентина Заваднікова повідомляє "Інтерфакс".

07-08-2009 Volkswagen приміряє нижньокамскі шини

Компанія Volkswagen проводить на своєму полігоні омологаційної випробування автопокришок виробництва ВАТ "Нижньокамськ шина".

15-07-2009 У США шини промаркують за ступенем економії палива 27-05-2009 CORDIANT SPORT 2 - СПОРТИВНИЙ ХАРАКТЕР

CORDIANT SPORT 2 - СПОРТИВНИЙ ХАРАКТЕР CORDIANT Sport 2 - довгоочікуване продовження спортивного духу популярної моделі Cordiant Sport. 04-06-2009 Шини лопнули "Амтел-Фредештайн", російська частина шинного холдингу Amtel-Vredestein, подала в суд заяву про своє банкрутство. 04-06-2009 Сибур-Русские шини збільшив виручку в минулому році на 2,2%

Незважаючи на негативні тенденції звітного періоду, консолідована виручка Холдингу в 2008 році не зменшилася в порівнянні з показниками попереднього року і склала 27,4 млрд. Рублів.

04-06-2009 Татнефть і Continental запускають СП з виробництва шин

У травні в Москві пройшла чергова робоча зустріч представників ВАТ «Татнефть» і німецької фірми Continental, на якій було розглянуто питання створення спільного підприємства з випуску шин. 04-06-2009 РОЗРОБЛЕНО ЗАКОНОПРОЕКТ ПРО ЗАБОРОНУ ВИКОРИСТАННЯ ВЗИМКУ ЛІТНІХ ШИН

1 червня на засіданні комісії Московської міської Думи з безпеки було обговорено проект федерального закону "Про внесення змін до статті 19 Федерального закону" Про безпеку дорожнього руху "та Кодекс України про адміністративні правопорушення" (в частині встановлення вимог і обмежень щодо використання зимових і шипованих шин при експлуатації транспорту).

01-06-2009 У минулому році Kumho продала в Британії більше мільйона шин

У 2008 році Kumho вдалося продати в Британії більше мільйона шин. За даними ексклюзивного дистриб'ютора Micheldever Tyre Services (MTS), це перший раз, коли щорічні продажі шин Kumho для легкових машин, мінівенів і повнопривідних автомобілів перевищили цю позначку. 08-05-2009 Режим роботи в святкові дні. Позравляю вас з наступаючим святом 9 Травня - Днем Перемоги. Режим роботи в святкові дні - 9,10 і 11 травня вихідний.

 
  Обзор категорий  
 
Шины
 
     
 
  Специальное предложение  
   
     
     
Доставка осуществляется в города:
Александрия, Белая Церковь, Белгород-Днестровский, Бердичев, Бердянск, Борисполь, Боярка, Бровары, Бердичев, Васильков, Винница, Вознесенск, Горловка, Днепродзержинск, Днепропетровск, Донецк, Житомир, Запорожье, Евпатория, Ивано-Франковск, Измаил, Изюм, Каменец-Подольский, Керч, Кировоград, Ковель, Комсомольск, Конотоп, Краматорск, Кривой Рог, Кременчуг, Ильичевск, Луганск, Лубны, Луцк, Львов, Павлоград, Мариуполь, Миргород, Мелитополь, Мукачево, Николаев, Нежин, Никополь, Новая Каховка, Новоград - Волынский, Нововолынск, Одесса, Обухов, Павлоград, Пирятин, Прилуки, Полтава, Первомайск, Ровно, Славянск, Симферополь, Смела, Стрий, Сумы, Севастополь, Северодонецк, Тернополь, Ужгород, Умань, Харьков, Хмельницкий, Херсон, Феодосия, Чернигов, Черновцы, Южноукраинск, Ялта.

© 2009 - 2010 Интернет-магазин автотоваров и запчастей авто34

Каталог украинских интернет-магазинов