Наша сеть партнеров Banwar
Постамент, КОРЗИНИ ТА КВІТИ З ОВОЧІВ. На банкетах, в святкові дні, крім великого асортименту рибних, м'ясних, овочевих та інших страв, що подаються на порційних блюдах і тарілках, деякі кулінарні вироби прийнято подавати на вазах, великих порцелянових і мельхіорових стравах з поставленими на них кошиками, постаментами (підставками) з хліба, рису або тесту, а також на великих блюдах і вазах без постаментів. На кожному такому блюді або вазі подається 8-12-16 порцій. Читаємо далі ..
ОФОРМЛЕННЯ ХОЛОДНИХ банкетні страви. Гарніри для холодних страв. Крім звичайних гарнірів, для оформлення банкетних (замовних) холодних страв готують оригінальні гарніри.
Спаржа. Варену спаржу нарізати шматочками завдовжки 5-6 см, червоний болгарський перець нарізати на вузькі кружечки, вкласти спаржу в кружечки перцю; пучок спаржі буде як би перев'язаний червоною стрічкою.
Читаємо далі ..
ОФОРМЛЕННЯ гарячих банкетні страви.
Гарніри для гарячих страв. Крім звичайних гарнірів, до банкетним страв можна подавати і інші більш складні гарніри.
Читаємо далі ..
ПОДАННЯ блюд і НАПОЇВ. Всі страви, напої, фрукти і т. Д. Слід приносити з роздавальної обов'язково на підносі. Страви встановлюють на підносі в один ряд; ставити одне блюдо на інше не дозволяється. Не рекомендується ставити на піднос різнорідні страви, наприклад рибні та молочні.
Читаємо далі ..