Главная Новости Прайс-лист О магазине Как купить? Оплата/Доставка Корзина Контакты  
  Авторизация  
 
Логин
Пароль

Регистрация   |   Мой пароль?
 
     
  Покупателю шин  
  Новости  
Banwar

Наша сеть партнеров Banwar. Новое казино "Пари Матч" приглашает всех азартных игроков в мир больших выигрышей и захватывающих развлечений.

  Опрос  
 
Летние шины какого производителя Вы предпочитаете использовать?
 Michelin
 Continental
 GoodYear
 Dunlop
 Nokian
 Fulda
 Bridgestone
 Hankook
 Kumho
 Другие

Всего ответов: 1035
 
     
  Добро пожаловать в наш новый всеукраинский интернет-магазин!  

Основні технічні характеристики КамАЗа-43118

  1. Камський комплекс автомобільних заводів
  2. Загальні відомості про моделі
  3. Основна технічна інформація
  4. експлуатаційні особливості
  5. Переваги моделі КамАЗ-43118

Наша сеть партнеров Banwar

Великовантажна техніка виробництва КамАЗ - символ могутності й надійності в Росії.

Навіть в ситуації, коли цей автомобільний гігант не використовує весь наявний робочий потенціал, співробітники весь час ведуть поглиблене вивчення ринку і створюють відповідні для нього нові продукти.

Серед спецтехніки, яка привертає увагу, можна відзначити КамАЗ-43118. Нещодавно ця модель вийшла з конвеєра в оновленому вигляді.

Вдосконалений вантажівка став ще одним чудовим прикладом високого рівня роботи Камського комплексу заводів.

Камський комплекс автомобільних заводів

«КамАЗ» з'явився в 1969 р Це виробниче об'єднання по виготовленню великовантажної спецтехніки в 1990 р перетворилося на акціонерне товариство. Перша машина КамАЗ-5320 зійшла з конвеєрної лінії в 1976 р

На сьогоднішній день вже вироблено понад 2 мільйонів одиниць спецтехніки і 2,8 мільйонів моторів. Продукцію Камського автозаводу використовують більш ніж у вісімдесяти країнах світу.

Зараз акціонерне товариство включає в себе більше 150 підприємств, які мають стратегічне значення для Росії.

Дочірні підприємства:

  • ВАТ «Нефтекамский автозавод»;
  • ВАТ «КАМАЗТЕХОБСЛУЖІВАНІЕ»;
  • ВАТ «Автоприцеп-КАМАЗ»;
  • ТОВ «Інтертранс-КАМАЗ» та інші.
Великовантажна техніка виробництва КамАЗ - символ могутності й надійності в Росії

Перш ніж проводити розбирання американського тягача , Необхідно ознайомитися з особливостями даного процесу.

Чи можна довіряти відгуками знайомих, набуваючи культиватор для дачі? Ми підготували для вас статтю , З якої ви дізнаєтеся найкориснішу інформацію про вибір даного інструменту.

На базі шасі виробництва КамАЗ збирається близько 350 видів військової техніки. На замовлення Міністерства оборони підприємство розробило армійську техніку з необхідним функціоналом і монтажними властивостями.

Команда «КамАЗ-майстер» показує високі результати спортивної майстерності. Техніка «КамАЗ» 12 разів ставала переможцем ралі-марафону «Дакар».

У списку техніки, виробленої Камський АТ:

  • бортові тягачі (43105, 43114, 53208 та ін.);
  • тягачі (6460, 44108, 65225 та ін.);
  • самоскиди (45141, 55111, 65115 та ін.);
  • спортивні (49250, 635050, 4911 і ін.);
  • середньотонажні (4308, 43253);
  • моделі підвищеної прохідності (43101, 43114, 4326 і ін.);
  • бронеавтомобілі ( «Постріл», «Тайфун»);
  • автобуси (5262, 5297).

Загальні відомості про моделі

Конструкція КамАЗ 43118 має низку особливостей, які поставили машину на верхні рядки рейтингів спецтехніки.

Серед її різновидів можна відзначити модель КамАЗ-43118 46, що володіє відмінними технічними характеристиками.

Модель повнопривідна з колісною формулою 6 × 6. Конструкція тривісна.

Потужність силової установки становить 245 л. с. Вона характеризується турбодизельной системою з проміжним охолодженням повітря.

Платформа для вантажів монтована дуже близько до кабіни Платформа для вантажів монтована дуже близько до кабіни. Це дозволяє виграти деякий додатково відстань для подовження платформи.

При цьому запасне колесо перемістилося з ніші за кабіною під раму позаду конструкції. Для зручності використання існують два варіанти платформи для вантажів: з тентом і без нього.

Вантажопідйомність такої спецтехніки становить 11 000 кг.

Зручним нововведенням можна вважати систему регуляції тиску повітря в шинах з автоматичною функцією. У розглянутій машини на всіх осях має бути рівне тиск.

Нові шини для моделі КамАЗ-43118 витримують використання на швидкості 100 км / ч. Такий факт не суперечить вантажопідйомності техніки.

Ще одним нововведенням став гідропідйомник кабіни. Цей вузол значно спрощує процес відкидання для ремонту.

Основна технічна інформація

Можливості вантажопідйомності КамАЗ-43118 безпосередньо залежать від розмірів і вагових особливостей машини. Ця модель має наступними показниками:

  • споряджений вага шасі - 8 750 кг;
  • навантаження: на передній міст - 4 600 кг, на візок - 4 150 кг.
  • максимально можливий вага навантаженої надбудови - 12 000 кг;
  • загальна вага з надбудовою - 20 900 кг;
  • навантаження: на передній міст - 5 600 кг, на візок - 15300 кг.

Дизельна силова установка цієї вантажної машини має турбонаддув, завдяки якому проводиться проміжне охолодження повітряного потоку. Модифікація мотора КамАЗ-740.30 - 260.

Можливі варіації розподілу використовуваних двигунів по потужності:

  • при корисної потужності в 180 л. с. номінальна складе 191 л. с .;
  • корисна потужність в 245 л. с. пов'язана з номінальною в 260 л. с.

Число оборотів колінчастого вала становить 2 200.

Розміщення циліндрів в формі літери «V» є найбільш типовим для таких конструкцій. Всього передбачено 8 циліндрів об'ємом 10,85 л. Ступінь стиснення в цьому вузлі становить 16,5.

Обсяг циліндра і переміщення поршня складають 120 мм / 120 мм. Паливна система такого великого механізму передбачає два бака для пального.

Обсяг варіюється виходячи з обраної моделі: 210 і 210; 350 і 210; 350 і 170; 350 і 350.

Електричне обладнання характеризується напругою в 24 В, наявністю акумулятора в 2 × 12/190 В / А * год і генератора в 28/2000 В / Вт.

Важливим вузлом в конструкції є зчеплення. У цій машині використовується диафрагменное, зібране на базі одного диска. Гідравлічний привід має пневмоусилитель.

Гальмівна система забезпечена приводом з пневмосистемою. Параметри конструкції:

  • діаметр барабана - 400 мм;
  • ширина гальмівних накладок - 140 мм;
  • розмір всієї поверхні гальмівних накладок - 6 300 кв. см.

Коробка передач має 5 або 10 ступенів Коробка передач має 5 або 10 ступенів. Конструкція цього вузла механічна. пневматичне управління
дистанційне.

Роздавальна система теж механічна. Вона двоступенева і характеризується міжосьовим диференціалом. Передавальний показник в залежності від моделі 5,94 або 6,53.

Виробник передбачив на КамАЗ 43118 дискові колеса. Для них використовуються пневматичні шини. Усередині передбачаються камери.

Тиск в шинах регулюється за допомогою сучасної системи, впровадженої в автомобіль після оновлення. Обід має розмір 310-533, а шина - 425/85 R21.

Кабіна вантажівки встановлена над моторним відділом і має дві комплектації: зі спальним місцем або без нього. Вона має велику висоту даху, що робить перебування всередині більш комфортним.

Навантажений автомобіль здатний розвинути швидкість до 90 км / ч. При цьому він без праці подолає підйоми, що знаходяться під кутом 30 градусів. Радіус повороту становить 11,5 м.

Машина оснащена додатковим обладнанням у вигляді лебідки, в деяких моделях є коробка відбору потужності для приводу спецнадстроек.

Вантажний КамАЗ забезпечений бортовою платформою. Борти зроблені з міцного металу і при необхідності легко відкидаються. Їх висота становить 500 мм. Розмір платформи 6 100 × 2 320 мм.

Після поновлення конструкції потужність автомобіля збільшилася на 20-60 л. с. в залежності від комплектації. Впровадженнями нових розробок був зменшений витрата палива на 5%.

Моторесурс піднявся до 700 000 км. Використання в конструкції більш досконалих і надійних матеріалів дозволило збільшити інтервал між ТО з 16 500 до 30 000 км.

У нових моделях використовуються мотори Cummins. Вони мають порівняно невелику вагу і економно витрачають паливо.

Оснащені новим мотором автомобілі характеризуються меншим рівнем шуму і вібрації. При цьому було розширено діапазон максимального крутного моменту (до 1 900 об / хв.)

експлуатаційні особливості

У використанні КамАЗ-43118 показує себе міцної і невибагливою машиною, яка проста в управлінні.

У міському режимі така спецтехніка здатна показати відмінний результат в динаміці і економно використовувати дизель.

Витрата в 30 л на 100 км - хороший результат для техніки такого класу.

Максимальна швидкість, яку можна розвинути без шкоди для автомобіля, становить 125 км / ч. Але виробник рекомендує не перевищувати 90 км / год.

Підвіска машини не передбачає їзду по нерівній поверхні. Однак виробник постарався зробити все, щоб нерівності дорожнього покриття були менш помітні для водія і пасажира.

Система автоматичної докачки шин дозволяє використовувати КамАЗ в більш комфортних для водія умовах і звільнити його від зайвих витрат сил Система автоматичної докачки шин дозволяє використовувати КамАЗ в більш комфортних для водія умовах і звільнити його від зайвих витрат сил. Практичним стало встановлення невеликої полички над головою водія.

Серед додаткових опцій можна відзначити CD-програвач, обігрівач, ізоляцію салону, кондиціонер, електричні склопідйомники і ін.

Для забезпечення плавності ходу можна використовувати регулятор рівня підлоги. При правильному і регулярному догляді машина прослужить десятиліття і швидко окупиться, компенсуючи витрачені на її придбання гроші.

Переваги моделі КамАЗ-43118

Серед переваг моделі КамАЗ-43118 можна відзначити простоту обслуговування і експлуатації, що робить можливим здійснення дрібного ремонту і профілактики самостійно.

Таким чином, значно знижуються експлуатаційні витрати. При цьому такі надійні та якісні представники спецтехніки продаються за прийнятною вартістю.

Цінова політика виробника збалансована і не залежить від зовнішніх факторів. Головним критерієм стало співвідношення ціни і якості.

Машина здатна задовольнити запити навіть самих примхливих покупців. З огляду на велику географію продажів, велика кількість сервісних центрів робить використання таких автомобілів зручним і надійним.

Завдяки витривалості спецтехніки, її стійкості до високих і низьких температур КамАЗ набувають в різних точках СНД і світу.

Сервісне обслуговування максимально наближене до рівня світових лідерів в цій галузі.

Перспективи розвитку райдужні, оскільки стратегія підприємства спрямована на залучення покупця новими ефективними розробками, що дозволяють продавати покращений товар за прийнятною ціною.

Адаптивність - це ще один плюс в рейтингу підприємства. Своєчасні і ефективні зміни ходу виробництва дозволяють мінімізувати витрати, тим самим збільшуючи прибуток і не підвищуючи ціни.

Продукція КамАЗ за довгі роки перебування на ринку зарекомендувала себе як надійна, високоякісна і функціональна.

КамАЗ-43118 не став винятком і перетворився на надійного помічника на більшості будівництв в Росії і найближчому зарубіжжі.

Пропонуємо вашій увазі відео, з якого ви дізнаєтеся, що на базі КамАЗ може розміститися і автогідропідіймач, який найчастіше використовується в комунальному господарстві:

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl + Enter.

Чи можна довіряти відгуками знайомих, набуваючи культиватор для дачі?
 
  Обзор категорий  
 
Шины
 
     
 
  Специальное предложение  
   
     
     
Доставка осуществляется в города:
Александрия, Белая Церковь, Белгород-Днестровский, Бердичев, Бердянск, Борисполь, Боярка, Бровары, Бердичев, Васильков, Винница, Вознесенск, Горловка, Днепродзержинск, Днепропетровск, Донецк, Житомир, Запорожье, Евпатория, Ивано-Франковск, Измаил, Изюм, Каменец-Подольский, Керч, Кировоград, Ковель, Комсомольск, Конотоп, Краматорск, Кривой Рог, Кременчуг, Ильичевск, Луганск, Лубны, Луцк, Львов, Павлоград, Мариуполь, Миргород, Мелитополь, Мукачево, Николаев, Нежин, Никополь, Новая Каховка, Новоград - Волынский, Нововолынск, Одесса, Обухов, Павлоград, Пирятин, Прилуки, Полтава, Первомайск, Ровно, Славянск, Симферополь, Смела, Стрий, Сумы, Севастополь, Северодонецк, Тернополь, Ужгород, Умань, Харьков, Хмельницкий, Херсон, Феодосия, Чернигов, Черновцы, Южноукраинск, Ялта.

© 2009 - 2010 Интернет-магазин автотоваров и запчастей авто34

Каталог украинских интернет-магазинов