Наша сеть партнеров Banwar
Jakuzka Кухарчук 2 рівня
- 28 травня 2011, 9:48
- 44291
Так гострий перець готувала завжди моя бабуся-кореянка. Це скоріше не рецепт, а спосіб приготування і вживання гострого перцю. Моя сестра обожнює їсти його з м'ясом, а я - з рисом. Робила його сьогодні вранці, і захотілося поділитися. А так як не знайшла нічого подібного на сайті - ділюся. Загалом, любителі гострого, заходите - авось сподобається вам перчик мій :) Можна зберігати в холодильнику до 7 днів - це точно. Більше тижня він не зберігався у нас - з'їдався. Не знала, куди віднести, нехай буде в закусках.
Всі перці помити, обрізати "попки" і очистити. Я люблю, коли трохи насіння залишається. Нарізати шматочками завдовжки приблизно по 2 см. У сковороду вилити масло і туди ж покласти перці, накриваємо кришкою. Якщо сильно розжарити масло і тільки потім додавати перці, то масло буде шипіти і сильно бризкатися. Смажимо так близько 10 хвилин, періодично помішуючи.
Я не претендую на велику загальну похвалу. Просто хотілося внести щось нове.
PS Якщо все ж зберетеся смажити перчики, то раджу при готуванні відрити вікно, щоб кухня добре провітрювалася, так як у незвичних до таких речей щипає очі. І добре потім помийте ніж і дошку !!! І вибачте за розмиті фотографії: - (