Главная Новости Прайс-лист О магазине Как купить? Оплата/Доставка Корзина Контакты  
  Авторизация  
 
Логин
Пароль

Регистрация   |   Мой пароль?
 
     
  Покупателю шин  
  Новости  
Banwar

Наша сеть партнеров Banwar. Новое казино "Пари Матч" приглашает всех азартных игроков в мир больших выигрышей и захватывающих развлечений.

  Опрос  
 
Летние шины какого производителя Вы предпочитаете использовать?
 Michelin
 Continental
 GoodYear
 Dunlop
 Nokian
 Fulda
 Bridgestone
 Hankook
 Kumho
 Другие

Всего ответов: 1035
 
     
  Добро пожаловать в наш новый всеукраинский интернет-магазин!  

Покроковий рецепт приготування юшки з карася

  1. Рецепт смачної юшки з карасиками і пшеничного крупою
  2. складові
  3. вибір інгредієнтів
  4. покрокове приготування
  5. Як правильно подавати блюдо і з чим
  6. Відеорецепт приготування наваристою юшки з карасів
  7. Інші можливі варіанти приготування і наповнення

Наша сеть партнеров Banwar

Одним з найулюбленіших національних російських страв для багатьох досі вважається вуха, або рибний суп, який можна приготувати з найрізноманітнішою риби. Він виходить легким, з ніжним, приємним запахом і, звичайно ж, дуже смачним. І сьогодні ми поговоримо про те, як приготувати такий суп з карасями і пшеничною кашею. Рецепт дуже простий, легкий, і продукти, які нам знадобляться, легкодоступні.

Рецепт смачної юшки з карасиками і пшеничного крупою

Кухонне приладдя: каструля об'ємом 3 л, 2 невеликі миски для продуктів, ніж, столова ложка, дошка обробна, ополоник, посуд для подачі.

складові

Карасі невеликого розміру 4 шт. Картопля невеликого розміру 8 бульб Лук середнього розміру 1 головка Морква 1 шт. Крупи пшеничні 40 г Зелень (цибуля, петрушка) за смаком Сіль, чорний мелений перець за смаком Лист лавровий 1 шт. Вершкове масло 20 г Вода підготовлена ​​1,5 л

вибір інгредієнтів

Купити карасів ви можете не тільки в супермаркеті, але й на ринку, головне - звернути пильну увагу на наступне:

  • Запах повинен бути свіжим, без сторонніх неприємних ароматів. Допускається запах твані, т. К. Карась проживає в заболочених місцях, але при приготуванні запах йде.
  • У свіжих карасиків зябра рожевого кольору і прозорі очі.
  • Найкраще брати живу рибу, без пошкоджень, яка активно плаває.
  • Звертайте увагу на живіт - він не повинен бути роздутим.
  • Карась, як і будь-який інший представник річкової фауни, вбирає в себе всі речовини, які знаходяться у воді. Тому перед покупкою потрібно уточнювати, де він був виловлений, в якій місцевості. Інакше ви ризикуєте купити продукт, небезпечний для здоров'я.

покрокове приготування

  1. Карасів (4 шт.) Потрібно почистити, прибрати нутрощі, зябра і добре вимити.
    Одним з найулюбленіших національних російських страв для багатьох досі вважається вуха, або рибний суп, який можна приготувати з найрізноманітнішою риби
  2. Картопля (8 шт.), Морква (1 шт.) І цибулю (1 шт.) Очистити від шкірки, помити і порізати дрібними кубиками.
  3. Порізану картоплю замочити у воді, щоб прибрати з нього зайвий крохмаль і нітрати, які використовуються при вирощуванні бульб.

    Чим довше він буде в воді, тим ефективніше буде процес переходу речовин в воду. Тому ви можете заздалегідь підготувати картоплю і залишити його замоченим на кілька годин.

  4. Кілька гілочок зелені також добре промити, а краще замочити на пару хвилин, і потім промити під проточною водою.
  5. Пшеничну крупу (40 г) промити кілька разів, щоб прибрати з неї надлишок крохмалю і сміття.
  6. У каструлю об'ємом 3 л влити 1,5 л води, поставити на вогонь і довести до кипіння. Коли вода закипить, викласти картоплю, моркву з цибулею і пшеничну крупу.
  7. Додати лавровий лист і варити до готовності картоплі, близько 10 хвилин.
  8. Коли він звариться, викласти в каструлю рибу, 20 г масла, посолити і поперчити за смаком.

    Юшка повинна добре прокипіти близько 2 хвилин, т. К. Карасі дуже швидко варяться, і якщо варити їх довше, вони можуть розваритися, і суп втратить свій зовнішній вигляд.


    Карасі дуже швидко варяться, і якщо варити їх довше, вони можуть розваритися, і суп втратить свій зовнішній вигляд

  9. Прибрати піну з поверхні бульйону.
  10. Після цього додати зелень, довести до кипіння і прибрати з вогню.
  11. Готовий суп повинен настоятися 5 хвилин, і потім можна подавати його до столу.

Як правильно подавати блюдо і з чим

Таке блюдо буде чудовим варіантом для будь-якого легкого обіду або вечері. До нього можна сміливо подавати бутерброди з маслом, ще їх можна доповнювати рибними продуктами (ікрою або скибочками риби). Також відповідним доповненням будуть овочеві салати. А ще ви можете перед подачею заправити юшку невеликою кількістю сметани або вершками.

Відеорецепт приготування наваристою юшки з карасів

Вашій увазі пропонується відео, в якому ви зможете побачити всі етапи приготування смачного і наваристого рибного супу.

Інші можливі варіанти приготування і наповнення

Приготувати такий делікатес можна не тільки з карасями. Наприклад, ще одним варіантом такого супу з річкової риби вважається рецепт юшки з щуки , Який виходить не менш наваристим і смачним, т. К. Щука - риба, в якій багато м'яса.

Якщо ви віддаєте перевагу більш поживний суп, спробуйте юшку з червоної риби , А якщо вам більше подобається консервовані продукти, рибний суп з консервів буде чудовим блюдом для вашого столу. Ну, а якщо ви хочете спробувати таке блюдо в незмінному вигляді, тоді вам підійде рецепт класичної юшки . А любителі вишуканої їжі можуть порадувати себе юшкою з вершками по-фінськи .

А ви любите юшку? Діліться своїми варіантами такого першого страви, спробуйте його приготувати за цим рецептом і обов'язково залишайте свої коментарі та відгуки.

А ви любите юшку?
 
  Обзор категорий  
 
Шины
 
     
 
  Специальное предложение  
   
     
     
Доставка осуществляется в города:
Александрия, Белая Церковь, Белгород-Днестровский, Бердичев, Бердянск, Борисполь, Боярка, Бровары, Бердичев, Васильков, Винница, Вознесенск, Горловка, Днепродзержинск, Днепропетровск, Донецк, Житомир, Запорожье, Евпатория, Ивано-Франковск, Измаил, Изюм, Каменец-Подольский, Керч, Кировоград, Ковель, Комсомольск, Конотоп, Краматорск, Кривой Рог, Кременчуг, Ильичевск, Луганск, Лубны, Луцк, Львов, Павлоград, Мариуполь, Миргород, Мелитополь, Мукачево, Николаев, Нежин, Никополь, Новая Каховка, Новоград - Волынский, Нововолынск, Одесса, Обухов, Павлоград, Пирятин, Прилуки, Полтава, Первомайск, Ровно, Славянск, Симферополь, Смела, Стрий, Сумы, Севастополь, Северодонецк, Тернополь, Ужгород, Умань, Харьков, Хмельницкий, Херсон, Феодосия, Чернигов, Черновцы, Южноукраинск, Ялта.

© 2009 - 2010 Интернет-магазин автотоваров и запчастей авто34

Каталог украинских интернет-магазинов