Главная Новости Прайс-лист О магазине Как купить? Оплата/Доставка Корзина Контакты  
  Авторизация  
 
Логин
Пароль

Регистрация   |   Мой пароль?
 
     
  Покупателю шин  
  Новости  
Banwar

Наша сеть партнеров Banwar. Новое казино "Пари Матч" приглашает всех азартных игроков в мир больших выигрышей и захватывающих развлечений.

  Опрос  
 
Летние шины какого производителя Вы предпочитаете использовать?
 Michelin
 Continental
 GoodYear
 Dunlop
 Nokian
 Fulda
 Bridgestone
 Hankook
 Kumho
 Другие

Всего ответов: 1035
 
     
  Добро пожаловать в наш новый всеукраинский интернет-магазин!  

Приготування домашнього вина

Наша сеть партнеров Banwar

Якість виноградного вина в першу чергу залежить від сортів винограду, що переробляється Якість виноградного вина в першу чергу залежить від сортів винограду, що переробляється. Я використовую в основному сорти, які мають соковиту м'якоть і великий вміст цукру. Особливо смачне вино у мене виходить з ягід «Пам'яті Домбковской».

За 6-7 днів до зняття винограду з лози роблю закваску з стиглих ягід цього сорту. Для цього беру 2 склянки немитих чистих ягід, розчавлює їх в скляному посуді, засинаю половиною склянки цукрового піску і заливаю склянкою води. Потім збовтую, закриваю марлею і ставлю в темне місце з температурою 20-24 ° С для бродіння на кілька днів.

Ягоди винограду збираю в суху посуд, відділяю від гребенів і розміщую в емальований посуд. Потім за допомогою дерев'яної толкушкой тисну виноград. Для зручності виробляю цю операцію невеликими порціями, переливаючи в бутель. В кінці, ретельно перемішуючи, додаю закваску і цукровий пісок (з розрахунку 80-100г на 1 л).

Горло пляшки вкриваю марлею і ставлю в темне місце. Бродіння має відбуватися при температурі 18-24 ° С, тому отримана мезга разом з соком має бути щодня понад ¾ загального обсягу.

Протягом 3-4 днів після бурхливого бродіння сусло відділяю від мезги, переливаю в іншу ємність і закриваю водяним затвором - щільною пробкою з трубочкою, яка опускається в ємність з водою. Воду в водяному затворі потрібно міняти через кожні 3-4 дні. У отжатую мезгу додаю 20-30% чистої води і цукровий пісок (50г на 1л) і ставлю для бродіння в темне місце. Через 3-4 дні отжимаю сік і додаю в сусло. Під час бродіння потрібно обов'язково 3-4 рази на день перемішувати мезгу.

Перед обробкою ягоди ні в якому разі не можна мити водою, так як на шкірці винограду знаходяться мікроорганізми, необхідні для бродіння.

Приблизно через місяць зливаю вино з осаду, в якому знаходяться відмерлі бактерії від бродіння. Пробую на смак. Якщо весь цукор перетворився на спирт, і відчувається смак сухого вина, то додаю цукровий пісок (до 50г на 1л вина), перемішую і ставлю під гідрозатвор з температурою 10-15 ° С.

Приблизно ще через місяць знову зливаю вино з осаду і ставлю під гідрозатвор. Якщо потрібно отримати десертне вино, то необхідно додати 20-50г цукру з розрахунку на 1 л.

При виготовленні домашнього вина слід дотримуватися простих правил:

- використовувати визріли виноград і не використовувати брудні і загнили ягоди;

- не залишати вино на осаді довгий час (це призводить до відмирання дріжджових клітин і як наслідок до зміни смаку і аромату);

- використовувати тільки чистий посуд;

- після зняття вина з осаду неодмінно доливати вино під горлечко (недолиті вино може легко захворіти оцтовим скисанням або покритися білою плівкою).

При дотриманні всіх цих умов до Нового року вино набуває свій неповторний смак і аромат.

Не так давно почав застосовувати дубові бочки для більш повного розкриття винного аромату. Завдяки пористості дерева, окислення напою відбувається повільніше і більш плавно, тому вино стає благороднішим, м'якше і швидше визріває.

Вино витримую в бочці мінімум 2 місяці в затемненому місці з температурою 16-18 градусів і вологістю 80-90%. Червоне можна залишати і довше, якщо постійно доливати вино, так як через пори дерева відбувається випаровування; а ось біле намагаюся закупорити в пляшки вже через 3 місяці, так як воно втрачає свіжість і втомлюється від довгої витримки.

 
  Обзор категорий  
 
Шины
 
     
 
  Специальное предложение  
   
     
     
Доставка осуществляется в города:
Александрия, Белая Церковь, Белгород-Днестровский, Бердичев, Бердянск, Борисполь, Боярка, Бровары, Бердичев, Васильков, Винница, Вознесенск, Горловка, Днепродзержинск, Днепропетровск, Донецк, Житомир, Запорожье, Евпатория, Ивано-Франковск, Измаил, Изюм, Каменец-Подольский, Керч, Кировоград, Ковель, Комсомольск, Конотоп, Краматорск, Кривой Рог, Кременчуг, Ильичевск, Луганск, Лубны, Луцк, Львов, Павлоград, Мариуполь, Миргород, Мелитополь, Мукачево, Николаев, Нежин, Никополь, Новая Каховка, Новоград - Волынский, Нововолынск, Одесса, Обухов, Павлоград, Пирятин, Прилуки, Полтава, Первомайск, Ровно, Славянск, Симферополь, Смела, Стрий, Сумы, Севастополь, Северодонецк, Тернополь, Ужгород, Умань, Харьков, Хмельницкий, Херсон, Феодосия, Чернигов, Черновцы, Южноукраинск, Ялта.

© 2009 - 2010 Интернет-магазин автотоваров и запчастей авто34

Каталог украинских интернет-магазинов